Rosengårdcentret Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 gange parkering først med easypark, den sagde jeg ikke skulle tjekke ud det gjorde den selv. Da jeg så kom hjem stod den stadig og talte regning 20 kr. Anden gang brugte jeg deres egen app udbyder... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig info omkring parkering. Ville kun være i centeret i 90 min for at undgå afgift, så skyndte mig ud og nåede ikke ind i de sidste butikker. Men jeg har åbenbart regnet forkert og holdt på p plads... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Så er den gal igen. Vores søn har været i Rosengaardscenteret og han ville tjekke bilen ud da han skulle køre. Fik beskeden at den var tjekket ud uden betaling var nødvendig. Nu kommer der så en... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Et godt sted at være og der kan nemt gå nogle timer inden jeg kommer ud igen derinde fra. Den nyopførte restaurant gade ( Før coronaen kom ) er et fantastisk påhit og et bredt udvalg af spisesteder o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Informação fornecida por fontes externas variadas

Shoppingcenter, shopping, center, bycenter, gaver, gavekort, mode, tøj, biograf, legetøj, fitness

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

36 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Matas rosengårdscenter opdater ikke deres lagerliste eller tager telefonen

Jeg har siden 2/1 og til i dag den 11/1 har jeg ringet til butikken i åbningstiden både ved og tæt på kl 10 og i løbet af dagen indtil lukketid. Men det er ikke lykkes. Jeg ved godt de har travlt meen det kan ikke passe at det er umuligt at komme igennem. Ifølge lagerstaus har de siden 2/1 haft varen og jeg var ude i butikken den 2/1 men de havde den ikke. De sagde at de havde problemer med lagerstaus på hjemmesiden, men i dag den 11/1 står varen stadigt på deres lager på hjemmesiden. Spørg man andre Matas butikker siger de at den er på lager i rosengårdscenter og jeg kan ringe til butikken, men det hjælper ikke.

11 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig spis en middag på KFC

Aldrig spis en middag på KFC, de har ikke hårnet/ eller handsker på derinde. Har oplevet maden var fyldt med hår, men de gav skylden videre på kyllingerne der ikke var tilberedt nok osv. føj hvor klamt!

3 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

900 kroner i parkeringsbøde.

Hej.
Synes gennerelt det er et godt sted.
Men når man bliver mødt med en parkeringsbøde i deres center, har man ikke rigtigt lyst til at besøge stedet mere.

Tarupcenteret er jo alligevel tætter på og bliver bygget om til noget større.

Det kan godt være at man i julestressen lige glemmer skiven, men av,, 900 i bøde.

Skil jer af med parkeringsvagten/selskabet i eller grundejerforeningen har et samarbejde med. Giver slet ingen mening den er der.

I mister kunder på det.

30 de dezembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tøj centeret

Har tilbragt en dag i familiens skød i dette center.. Det er en stor tøjforretning, hvor man har anbragt en masse steder folk kan spise. Det er vel nærmest det man kan sige om det sted efterhånden. OG priserne som burde være super lave pga al konkurrencen.. Nej de er høje så man skulle tro det var aftalt spil. Der er altså alt for mange tøjforretninger

4 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det var første gang vi skulle prøve…

INSU
Det var første gang vi skulle prøve sushi hos INSU
Vi fik en 3 dages gratis prøveperiode, da man skulle melde sig til et medlemsskab.
Dagen efter blev vi meldt velkommen, men jeg havde afmeldt mig igen..
Der var ingen kære mor, vi blev trukket 89 kr. for medlemsskab, selv om jeg havde meldt det fra.
Der er det rene bondefangeri, pas på.
Det bliver jo så ikke billigt, men 129+89.
ØV. Hold jer fra de plattenslagere.

18 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har mail til Administrationen i…

Jeg har mail til Administrationen i Rosengårdcentret flere gange om de center vagter der styre trafiken ved juletid om de er uddannelser til dette. Til dette svare de. Ja de er TRAFIKVAGTER. Dette findes ikke
Jeg har prøv igen og igen men Inge svar fra dem. Det er fordårlig

29 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

If you have more important time to do…

If you have more important time to do rather than waiting 20 min to get in and 20 min get out of this place, please do not go there. There is only one way out and there are so many car and long waiting time to get out. Waste of time

9 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er så dårlig det burde lukke

Det er så dårlig det burde lukke, seriøst, jeg ville hellere spise en hundelort, har aldrig oplevet dårligere spisestel, i burde virkelig skamme jer, 2 personer 365 for mad der er værre end kattepine....🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

16 de fevereiro de 2023

Administrationen i Rosengårdcenteret

Administrationen i Rosengårdcenteret.

De er ved flere lejligheder gjordt opmærksom på at en af deres butikker (Forex) bryder lovgivningen, samt er diskrimenerende overfor deres kunder.
Forex nægter og tage i mod kontanter og diskfimenerende overfor den del der ikke har elektronisk betalingsmiddel.

Både i centerets kundeservice, samt telefonisk er administrationen gjort opmærksom på dette MANGE gange.
Der bliver ikke handlet på det og det er skuffende. Det har stået på længe.

7 de julho de 2022

Absolut træls..

Absolut træls... Dårlig og uvenlig kundeservice som ikke vil tage imod retur vare. Nej tak fra min side...
Jeg skulle bare bytte en enkelt del og købe seks par bukser oveni, som jeg så efterfølgende ikke købte.. Det påvirker jo også deres salg....virkelig dårlig.

6 de maio de 2022

Stop nu det juleshow

Stop nu det juleshow. Det er et indkøbscenter, ikke en børnehave. Jeg kan ikke forestille mig hvordan det stakkels personale omkringliggende showet kan holde det ud. Akustikken er et mareridt (hvilket man nok hurtigt vil kunne have regnet ud, hvis man havde givet det to tanker at implementerer det show), men udover det, så er det af så pure ringe lydkvalitet, at det skærer i kraniet. Stop. Det. Show. Nu. Det bliver for nu et boycot, indtil i kommer på bedre ideer.

15 de dezembro de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Rosengaardcenteret

Jeg finder det lidt småligt at man nu er begyndt at uddele parkeringsbøder på hele parkeringsområdet ved danmarks største indkøbscenter. Der er da ikke nogen der kan nå at handle ind på under 2 timer i så stort et center.

14 de agosto de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godt sted at være. 3000 gratis P-Pladser

Den nyopførte restaurant gade ( Før coronaen kom ) er et fantastisk påhit og et bredt udvalg af spisesteder og dermed også bredt udvalg af gode retter til både frokost og aften. Super god ide at tilføje ekstra handicap toiletter i stueplen i restaurant gaden. Dog savner jeg fiskehandleren, Ostehandleren og Fakta men til gengæld godt den mega store Kvickly forsvandt og gav mulighed for helt ny handelsgade der hvor den butik lå. Informationens nuværende placering er langt bedre end da den lå i Rød gang. Den dag stedet igen åbner efter coronaen bliver det igen til timelange besøg fra mig af ...

7 de abril de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais