Ze hebben weer een update die van mijn tablet een telefoon maakt.waarom willen ze dat ik een tablet koop om het vervolgens met schermen van telefoonformaat te moeten doen?het is toch krankzinnig dat i... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
TV zou terug gebracht worden konden helaas niet thuis zijn geprobeerd de afspraak te verzetten moest voor 11 uur in de avond heb dit om 10 uur gedaan nu 3 weken later niets vernomen geprobeerd een a... Ver mais
Wasmachine besteld, tijdens het afrekenen werd de korting ivm het oude apparaat meenemen er niet afgehaald en sprong de installatie service naar normaal. Meteen geprobeerd te annuleren, dit werkte... Ver mais
Wat een slechte service, niet te bereiken. Ik ven echt een halve dag bezig geweest om via WhatsApp eindelijk contact met een robot. Ook het terugsturen van je oude toestel is dramatisch, pakketje... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ben erg tevreden met hun product…
Ben erg tevreden met hun product behalve de galaxy buds 3. Heb nu in 2 jaar de buds 3, 2 keer moeten opsturen de eerste keer zat er een piep die maar niet wegging in een van de oortjes, en nu gaat de batterij zo snel leeg, dat ik dit erg jammer vind. De kwaliteit is blijkbaar heel erg slecht voor het geld die je ervoor moet betalen en dat is erg spijtig.
Promotie niet geleverd slechte behandeling
Beloofd bij bestelling dat de gratis wireless duo charger automatisch zou worden toegevoegd aan je winkelmandje dat gebeurde dus niet en dan begint de ellende. Order-ID: NL260818-99113897
Probeer maar contact te krijgen uiteindelijk via WhatsApp sinds 20 augustus bezig ticketnummer CMM 101524 gekregen weer lang wachten, bij navraag en lang wachten eindelijk een voucher gekregen. Helaas is gratis niet aan de orde en krijg je een witte uitvoering en wilde de dark Grey ik heb nl. Een dark Grey watch en buds 4 pro gekocht. Kenbaar gemaakt mijn vraag wordt toegevoegd aan de reeds bekende ticketnummer, weer een tijd wachten, navraag omdat reactie en toegezegde email uitbleef, de reactie volgens de actie voorwaarden geld alleen de witte uitvoering, dit is niet juist staat niet op de website en ook niet in de actievoorwaarden die ik ze maar heb toegestuurd. Toen de reactie dat de dark Grey niet op voorraad was. Weer met een screen shot laten zien dat dit ook niet waar was.
Uiteindelijk wilde ze dit niet aanpassen.
Aan gegeven dat ik dus hun in gebreke stel en de complete orders ook van de Fold8 ultra watch ultra 2 buds 4 pro en case retourneer.
Dit is de service van Samsung voor zeer trouwe klant en loyale klant voor vele jaren altijd elk jaar de high end toestellen gekocht daar komt nu een einde aan.
Bijna 2 weken verder veel berichten nog geen enkel excuus maar tot slot wel bijdehante opmerking.
Zeer slechte ervaring met Samsung
Zeer slechte ervaring met Samsung
Ik raad Samsung absoluut af. De klantenservice en servicemedewerkers zijn zeer en zeer slecht en staan totaal niet open voor klachten. Er wordt totaal niet naar je geluisterd en er wordt geen moeite gedaan om een probleem netjes op te lossen.
Daarnaast is het ontzettend moeilijk om Samsung rechtstreeks te bereiken. Er is geen duidelijk correspondentieadres, geen normaal e-mailadres voor klachten en je komt telefonisch steeds bij de klantenservice terecht.
Dit is voor mij een zeer teleurstellende ervaring. Ik raad iedereen af om Samsung te kopen. Niemand zou dit merk moeten kopen als je waarde hecht aan goede service en klantvriendelijkheid.
3 jaar geleden een wasmachine gekocht…
3 jaar geleden een wasmachine gekocht van Samsung, helaas nu al kapot. Aangezien ik nog garantie heb contact opgenomen met Samsung. In eerste instantie super goed geholpen, dacht ik maar toen begon de ellende. Later had ik weer contact met Samsung maar diegene die mij daarvoor had geholpen had het volgens de collega die ik aan de lijn had niet goed gedaan. Of ik morgen even terug kon bellen, nou nee ik wil gewoon dat de Melding blijft staan zo gezegd zo gedaan. De monteur nam contact op hij kon op z’n snelst 14 september pas komen, wat zou betekenen dat het dan bijna een maand geduurd heeft. Vast gezet maar totaal niet mee eens en nam gelijk contact op met Samsung. Ik moest de afspraak afzeggen bij de monteur en ze zouden het intern regelen. Ik wordt gebeld door Samsung yes dacht ik, maar helaas ik kreeg weer te horen dat de collega die ik voorheen had gesproken het volgens de collega aan de lijn ook verkeerd had gedaan. Nu zou het intern weer met spoed geregeld worden en je kunt het al raden weer niks gehoord. Nu zijn we een week verder geen afspraak en ben geen steek verder gekomen. Ik koop nooit geen Samsung apparatuur meer. Waardeloze klantenservice. Vandaag weer contact gehad en zoals je zelf al kunt raden had de vorige medewerker het naar de verkeerde persoon doorgestuurd en die gene had nu niet bepaald en geweldige idee om het dan naar de juiste persoon te sturen. Dus als ik vandaag zelf niet gebeld had, was er volgende week nog niks gebeurd. Ze hebben beloofd dat het nu goed komt helaas heb ik dit al 4x gehoord.
Update 4-9-26
Nog steeds niks gebeurd kreeg een zogenaamd speciaal reparatieverzoek waar je met spoed geholpen zou worden.
Je raadt het al heb het reparatie bedrijf gebeld en het is een gewoon normaal verzoek.
Teruggebeld hangen ze op.
Nu weer al met iemand een kwartier aan de lijn. De afdeling is niet bereikbaar ik moet maar over 1 uur terugbellen.
Welke afdeling moet ik dan doorgeven waar jouw collega mee moet spreken. Dat zijn bedrijfstermen die mogen wij niet aan u doorgeven.
Mensen koop nooit geen Samsung !!!!!
Wasdroger na 3.5 jaar defect
Wasdroger na 3.5 jaar defect. Volgens zwarte smurrie. Vele verhalen op internet over deze producten. Enorm moeilijk met Samsung in contact te komen.
Ik ben nu 2-3 maanden bezig om een…
Ik ben nu 2-3 maanden bezig om een cashback te ontvangen van promotie actie van Samsung. Wij hebben 2 tv schermen gekocht. Het is tot nu toe gelukt om voor 1 tv, € 50 te ontvangen. Ik heb nog recht op € 100 cashback . Het is niet mogelijk om Samsung telefonisch te bereiken. Na 6 sec. krijg je een bandje om het later nog eens te proberen. Dit lukt niet !! Met chatten is het een ramp. Je communiceert met een computer, als je de melding krijgt, dat je kontakt krijgt met een medewerker, twijfel ik er erg aan of dit ook niet een computer is. Gaat niet inhoudelijk op je vraag in.
Stelt steeds dezelfde vraag .
Ze lossen niets op, terwijl het zo eenvoudig is. Cashback is een lokkertje.
Hele middag geprobeerd contact te…
Hele middag geprobeerd contact te krijgen. Telefonisch: het is nu erg druk, terugbellen?
Terugbellen: ik hoor Samsung maar ze hangen weer op, 2e keer hoor ik helemaal niets, maar ze hebben wel 2 keer gebeld, ja, ja.
Eindelijk telefonisch contact, alleen deze medewerker was niet verstaanbaar, dus weer terug naar de wacht.
Whatsapp: vergeet dat kanaal daar reageren ze helemaal niet.
Waardeloze klantenservice.
Nieuwe Samsung smartwatch ultra 2 gekocht, steeds problemen. Klantenservice paar keer gebeld. Vanwege slechte Nederlandse taalbeheersing vrijwel onverstaanbaar. Bij probleemoplossingen weten ze van toeten noch blazen. Ik stap volledig over naar Apple.
Ik probeer Samsung via de whats app te…
Ik probeer Samsung via de whats app te bereiken zoals ze zelf voorstellen. Maar er komt geen antwoord. Samsung heeft eigenlijk geen klantenservice die bij een vraag die niet voorgeprogrammeerd is, te bereiken is. Telefonisch lukt ook niet. Het is jammer dat een groot bedrijf voor de consument die rechtstreeks bij Samsung hun producten koopt,zo slecht wordt behandeld.
WAARDELOOS!!!! KOOP HIER NIET!!
Als ik minder als 0 sterren kon geven deed ik dat.
Wat een aanfluiting! Dit mag geen klantenservice heten. Communicatie via WhatsApp verloopt slecht. Steeds "collega's" die het "even overnemen" en vervolgens dezelfde vragen gaan stellen (die dus al meerdere malen beantwoord zijn). Alles doorgegeven: klantnummer, referentienummer, ticketnummer, serienummer apparaat, enz. Telefonisch ook nog geprobeerd contact te krijgen. Dat was helemaal om te janken. Ik heb het gesprek (als je het al zo zou kunnen noemen) uit frustratie maar beëindigd. Kortom, zolang het werkt allemaal prima, maar als je de klantenservice nodig hebt ben je bij Samsung aan het verkeerde adres. Gaat om spiksplinternieuwe 100 inch TV voor bedrijf, niet gebruikt en schade ontstond door transport. Ze zeggen simpelweg dit valt niet onder garantie ???? Hoe dan. Na 2 maanden nog steeds een kapotte TV en een ZEER zere whats app vinger! Echt wat een waardeloze slechte service van Samsung.
Zin om mentaal helemaal kapot te gaan? Dan kopen bij Samsung!
Sinds januari bezig met een defecte was/droogcombi (al stuk bij leveren).
Het is nu bijna september, honderden mails en Whatsapp gesprekken verder. Alsjeblieft, doe jezelf een plezier en koop geen Samsung product. Zeker niet direct bij Samsung (al onze Samsung apparaten gingen binnen 0-6 maanden kapot, dus wees gewaarschuwd! Zeker witgoed en stofzuigers zijn van slechte kwaliteit).
Ze communiceren alles alleen via de frontdesk van Samsung.com. Die moet dan een ticket aanmaken. Daarna gaan diverse afdelingen over dat ticket oordelen en komen dan terug met een (niet passend) voorstel. Dit krijg je dan weer via de frontdesk te horen. Niet eens? Dan pech, want er is geen directe communicatie met de andere afdelingen mogelijk. Weer een ticket, weer weken wachten, weer teleurgesteld worden. Dit gaat dus al sinds januari zo. We zijn er helemaal van doorgedraaid.
Inmiddels de rechtsbijstandverzekering erop gezet. Nooit meer, maar écht nóóit meer iets van Samsung.
Als ik 0 sterren kon geven deed ik dat.
Als ik 0 sterren kon geven deed ik dat. Wat een aanfluiting! Dit mag geen klantenservice heten. Communicatie via WhatsApp verloopt slecht. Steeds "collega's" die het "even overnemen" en vervolgens dezelfde vragen gaan stellen (die dus al meerdere malen beantwoord zijn). Alles doorgegeven: klantnummer, referentienummer, ticketnummer, serienummer apparaat, enz. en nóg is er geen afspraak voor de reparatie van een (dure) tv die 3 jaar en 2 maanden oud is. Bizar! Telefonisch ook nog geprobeerd contact te krijgen. Dat was helemaal om te janken. Ik heb het gesprek (als je het al zo zou kunnen noemen) uit frustratie maar beëindigd. Kortom, zolang het werkt allemaal prima, maar als je de klantenservice nodig hebt ben je bij Samsung aan het verkeerde adres.
Wat verschrikkelijk slechte service !!
Wat verschrikkelijk slechte service !!! Al me accounts zijn in de war met de tablets van de kinderen en ben alles kwijt en ze vertellen me dood leuk dat ik gebeld wors tussen 18:00 & 20:00 moest zelfs een app downloaden dat ze kunnen mee kijken op me telefoon en dan laten ze me uren wachten en ben natuurlijk niet gebeld en 8u sluit de klantenservice
Al s 2 maanden zonder tv
Al s 2 maanden zonder tv. Allereerst zou het gerepareerd worden. Vervolgens 2 weken later kregen we een bericht, dat reparatie niet van toepassing is en dat we een omruiling zouden krijgen. Dit is goedgekeurd maar moeten vervolgens weer 10 werkdagen wachten van samsung. Nu weer aan het wachten en nog steeds geen bericht. Diverse klachten mails verstuurd naar ceo samsung, hier maar 1 keer een antwoord op gekregen waar we niks aan hebben. Vervolgens ook geen respons meer. Het ergste is dat de kinderen de hele zomervakantie zonder tv hebben gezeten!
Mijn man is overleden en ik kan zijn…
Mijn man is overleden en ik kan zijn account niet verwijderen. Heb al een mail verstuurd maar ook hun kunnen me niet helpen. Ik moet dan naar een specialist toe die het account kan verwijderen voor 35euro. Ik vind dit heel onvriendelijk als nabestaande. Help gewoon gratis met verwijderen.
Title: Ignored by Executives: Samsung S26 Ultra Delivers Failed Battery, Defective Hardware & Broken Promises
Five weeks ago, I sent a formal notice directly to Samsung’s executive office giving them ample time to address severe hardware, accessory, and customer service failures regarding my Samsung S26 Ultra. Having received zero personal response or effort to make things right, I am posting this review to warn other buyers.
I was upsold to the Ultra model on the promise that its superior battery could handle my high-volume work requirements. In reality, the battery performance fell so short I had to buy an external power bank to finish my workday. This, according to their own statements.
Beyond the battery hype, the buying and ownership experience was full of misrepresentation and defective hardware:
Bait-and-Switch Credits: I was told my $150 accessory credit could only be used for a case due to local store stock. When I picked up the phone, the case was missing (requiring a second trip at my expense), but the charger and screen protectors were right on the shelf. A follow-up $75 credit was restricted to high-dollar items I couldn't afford.
Failing Accessories: The official Samsung case fell apart within 30 days. The lens surround detached, scratching my camera lens, and the case's built-in magnet actively interferes with the phone's S-Pen stylus (according to the warning I get when using the stylus on the phone). The store refused an exchange.
Hardware Degradation: The biometric fingerprint scanner recently quit working altogether, while the same print works seamlessly on all my other smart devices.
Samsung failed on marketing accuracy, accessory durability, hardware engineering, and customer support. After waiting 5 weeks for executive leadership to address these defects, it's clear they do not stand behind their product. Buyer beware.
Slecht niet degelijk product tv…
Slecht niet degelijk product tv waardeloze afhandeling, excuses, beloftes niet nakomen.
Koop nooit meer een Samsung tv
Inmiddels al 7.5 week zonder tv, waardeloze samenwerking met Ce Dordrecht die de tv komt halen.
Nooit nooit geen Samsung meer voor mij.
Wuiven alles weg met excuses, jankende baby op de achtergrond bij de klantenservice. Constant in de wacht gezet worden. Kastje naar de muur gestuurd worden zelfs een code opvragen duurt al een week! Echt waardeloos
Amateurs
Allereerst blijkt een koel vries combinatie toch niet naar de derde verdieping getild te kunnen worden terwijl dat al veel eerder in het bestel proces duidelijk had kunnen zijn ipv pas bij mij op de stoep. Heel irritant. Vervolgens bel ik de klantenservice en middenin mijn verhaal wordt de verbinding verbroken. Amateuristisch allemaal. Nooit meer samsung webshop voor mij
Slechte service
Jullie service is de grootste grap ever…
Onze verkoper van een onafhankelijke winkel zei nog zelf nog dat zo n dure tv naar 5 jaar kapot gaat is niet normaal hier moeten ze wat mee doen.
Toen werd ik door verwezen naar Samsung.
Eerst hang je meer dat 3 kwartier aan de lijn door vervolgens nee als antwoord te krijgen .
Wat slecht nog nooit zo mee gemaakt
Jullie verkopen dure producten en prijzen alles aan maar als er iets mis is, is t klaar
Dikke vette 👎 0
Telefoon van 2400 na 2 jaar moederbord…
Telefoon van 2400 na 2 jaar moederbord kapot.