Samsung Electronics Avaliações

2.244
O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze hebben weer een update die van mijn tablet een telefoon maakt.waarom willen ze dat ik een tablet koop om het vervolgens met schermen van telefoonformaat te moeten doen?het is toch krankzinnig dat i... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

TV zou terug gebracht worden konden helaas niet thuis zijn geprobeerd de afspraak te verzetten moest voor 11 uur in de avond heb dit om 10 uur gedaan nu 3 weken later niets vernomen geprobeerd een a... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wasmachine besteld, tijdens het afrekenen werd de korting ivm het oude apparaat meenemen er niet afgehaald en sprong de installatie service naar normaal. Meteen geprobeerd te annuleren, dit werkte... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een slechte service, niet te bereiken. Ik ven echt een halve dag bezig geweest om via WhatsApp eindelijk contact met een robot. Ook het terugsturen van je oude toestel is dramatisch, pakketje... Ver mais

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

(2.244)

355 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

dienst naverkoop en service van Samsung beneden alle peil! 1 ster is er nog 1 te veel

ik heb een Samsung wasmachine die na enkele maanden stuk ging. het contact met Samsung was altijd zeer slecht: ingestudeerd verhaaltje, geen oplossing bieden, doorverwijzen naar externe hersteldienst, ... je komt bij hun call-center die echt niet klantgericht zijn. Samsung moet de externe hersteldienst opdracht geven en ook dit verloopt niet vlot.De externe hersteller is 5 keer langs geweest (zeer tevreden over de professionaliteit en vriendelijkheid van deze externe (niet aan Samsung gebonden) hersteldienst. Na 5 keer is het toestel onherstelbaar verklaard. In totaal hebben we 2,5 maanden zonder goed werkende wasautomaat gezeten. Van Samsung zelf GEEN oplossing, GEEN voorstel, NIETS! Gelukkig is de verkoper tussengekomen waardoor er na 2,5 maand een omruiling is gebeurd.

14 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel mijn leven samsung en altijd…

Heel mijn leven samsung en altijd tevreden geweest zou niet anders willen

Tot vandaag
Ik goor het eerst in 18 jaar de klantenservice nodig had

VRESELIJK

Via de telefoon kunnen ze je niet helpen

Afspraak maken bij de winkel onmogelijk want je optie staat er niet bij

Winkels hebben geen telefoonnummer kom je op het zelfde algemene nummer waarbij ze ook niet kunnen zeggen of ze je kunnen helpen in de winkel ja of nee

Via Facebook krijg je kl@ten sem doe daarna niet meer reageerd

Via whatsap zegt sem dat een medewerker zo het gesprek overneemt dat is nu dagen geleden.

Ik wil gillen zo gek wordt ik van een f@cking cirkel die je blijft wandelen

Het zelfde cirkel die ik nu heb met een smartwatch koppelen aan de familielink van mijn dochter
Letterlijk het enige wat ik wil en geen ene service desk of balie die mij te woord kan staan

Triest

6 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De promoties van Samsung zijn…

De promoties van Samsung zijn oplichters praktijken. Wees gewaarschuwd dat deze op onterechte gronden worden afgewezen. Mijn ervaringen daarmee zijn teleurstellend. De communicatie via whatsapp doen daar aan mee. Laat je besluit om een product van Samsung te kopen niet afhangen van promotie.

5 de agosto de 2026

Waardeloze service

WAARDELOOS, onmogelijk om contact met ze op te nemen, sturen mailtjes zonder links en belangrijke gegevens, in en in triest voor zo'n groot bedrijf.

Eindelijk iemand aan de telefoon gekregen, flikkeren ze de telefoon er gewoon op, kan je alsnog niks, wat een ongelovelijk trieste bedoeling.

4 de agosto de 2026

Galaxy book 6

I just purchased a Samsung Galaxy Book6 online, I purchased the laptop under the heading of touch screen laptops and when I received it and opened it and it wasn't a touch screen I wanted to return it and was told I could not and there is no place I can go to exchange it as I stupidly bought it online this will be my last Samsung laptop

30 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Review over de klantenservice via…

Review over de klantenservice via whatsapp.
Bij de aanschaf van een the frame TV was het mogelijk om via een promotie een houten frame te bestellen bij Samsung. Ik voldeed aan de voorwaarden en heb na een dag een e-mail gehad met de bevestiging dat het frame zouden worden verzonden.

Na enkele maanden heb ik contact opgenomen omdat ik niets ontvangen had. Doodleuk werd me verteld dat de order was geannuleerd omdat mijn order bij Samsung België was binnengekomen. Vervolgens gaf klantenservice aan dat ik niet aan de voorwaarden voldeed. Toevallig stonden deze nog op de Coolblue site en toen werd het stil. Vreemde manier om met klanten om te gaan. Gelukkig gaat het om een lullig lijstje

31 de julho de 2026

Een ster is nog te veel

Een ster is nog te veel. Totaal gebrek aan hulpvaardigheid en kennis. Helaas nu een wasmachine € 878 binnen bijna 6 jaar maar afgeschreven, terwijl er een sticker opzit van 10 jaar garantie op de moter e.d. We zijn absoluut niet moeilijk, maar het management die voor deze gang van zaken verantwoordelijk is, is totaal incompetent. We hebben ons verlies genomen en bij een lokale store een nieuwe Miele besteld

30 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Was- droogcombinatie bij Mediamarkt…

Was- droogcombinatie bij Mediamarkt gekocht die na twee maanden kapot ging. Vervolgens doorverwezen naar Samsung terwijl we de was- droogcombinatie bij Mediamarkt gekocht hebben. Bij Samsung moesten we telkens nieuwe informatie doorgeven zodat we inmiddels 2,5 week zonder wasmachine zitten. Vervolgens geven beide partijen niet thuis en verwijzen door naar de reparatieservice van Samsung. Tip: Koop nooit huishoudelijke apparatuur bij Mediamarkt en helemaal niet van het merk Samsung, die sturen je beide met een kluitje in het riet als de apparatuur kapot gaat.

29 de julho de 2026

NIET KOPEEENNN!!

NIET KOPEEENNN!!! SERVICE IS -100.WAARDELOZE SERVICE.NIET AANRADER. Oordoppen gehaald ze zijn binnen 2 maanden kapot gegaan.Ter reparstie gestuurd en zij gaven aan dst het niet gerepareerd zou worden en met een voorstel zouden kopen.Ze boden mij een zwarte aan en ik was dssr niet mee akkoord omdat ik specifiek witte wilden hebben.Letterlijk 2 maanden verder en elk3 keer met het zelfde smoes dat ik binnen 2 of 7 dagen me geld zou krijgen.tot heden niks gehoord .Vuile.oplichters dst ze zijn.NIET KOPEEENNN!!! SERVICE IS -100.WAARDELOZE SERVICE.NIET AANRADER. Oordoppen gehaald ze zijn binnen 2 maanden kapot gegaan.Ter reparstie gestuurd en zij gaven aan dst het niet gerepareerd zou worden en met een voorstel zouden kopen.Ze boden mij een zwarte aan en ik was dssr niet mee akkoord omdat ik specifiek witte wilden hebben.Letterlijk 2 maanden verder en elk3 keer met het zelfde smoes dat ik binnen 2 of 7 dagen me geld zou krijgen.tot heden niks gehoord .Vuile.oplichters dst ze zijn.

29 de julho de 2026

Klanten service onbereikbaar

Klanten service onbereikbaar, geprobeerd via de app, dan krijg je een bot en een week laten een persoon die een antwoord stuurt die nergens op slaat. Telefonisch onbereikbaar, verbinding word verbroken. Laatste keer dat ik iets van samsung heb gekocht.

1 ster is 1 ster teveel.

Wil meedoen aan een promotie actie van Samsung, gratis tablet bij aankoop van de Samsung s26 bij verlengen abonnement in mijn geval Odido! Dan moet je registreren iets wat nodeloos lastig is gemaakt, je volgt de stappen en het word afgewezen, ik verlengde per 26 juni, de actie liep tot 28 juni en 2 juli haalde ik mijn toestel op! Krijg je bericht dat de actie was verstreken, dus het contract opgestuurd met ingangsdatum 26 juni, maar toen wilde ze de aankoopbon weer terwijl je maar èèn bestand kon uploaden, kastje muur verhaal, contact met Odido maar die konden niets betekenen! Klantenservice gebeld van Samsung maar werd daar onbeschoft en als kleine jongen behandeld, wat een ongelofelijk slechte klantenservice bij Samsung

Pending Request for 30 days | 4438435595

I own a Samsung 550L French Door Refrigerator (Model: RF57A5032B1/TL), and my service request (No. 4438435595) has been ongoing for over two weeks without resolution.

The refrigerator stopped cooling completely. Since then:
• Samsung initially diagnosed a PCB failure.
• The replacement PCB supplied by Samsung was itself found defective by Samsung's own engineer.
• After further delays, the PCB, compressor, condenser, and refrigerant were replaced, and I paid ₹10,500 for the repairs.
• Unfortunately, the refrigerator failed again within 24 hours with the same issue.
• Four service visits have already been completed, and I am now being told that major components may need replacement yet again, without any confirmed root cause or resolution timeline.

This is a premium Samsung appliance, yet despite replacing nearly the entire cooling system, it remains non-functional. My family has been without a working refrigerator for more than two weeks, causing significant inconvenience and a complete loss of confidence in the after-sales service.

I respectfully request your intervention to have this case reviewed by a senior technical team and to provide either:

A permanent technical resolution with a confirmed root-cause analysis, or
Appropriate replacement or refund consideration if the product cannot be restored to reliable working condition.

Product Details:
• Model: RF57A5032B1/TL
• Serial No.: 0JBR4DBW200109N
• Service Request: 4438435595
• Service Partner: Smarty Telecom & Services, Greater Noida

I would be sincerely grateful for your support in resolving this matter at the earliest.

Thank you for your time and consideration.

Regards,
Ajay Yadav

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ja dan heb je een dure tv

Ja dan heb je een dure tv, samsung neo qled 55inch, die na een jaar stuk is, dan meld je dat aan op vrijdag en dan mag je sowieso al 3 tot 5 werkdagen wachten tot je een mailtje krijgt om een afspraak te maken met een monteur. Dat wordt waarschijnlijk vrijdag een afspraak maken voor de week erop. Dan verwacht ik over 2 weken wel een keer een monteur hier. Als ik de reviews hier lees ben ik heel benieuwd hoe lang wij zonder tv gaan zitten. Gelukkig is het na de WK gebeurd. Wij zijn al aan het kijken voor een nieuwe. En eh, nooit geen Samsung meer!

27 de julho de 2026

Belabberde klantenservice

1 ster is echt te veel nog, door een fout van een medewerker klantenservice zijn er helaas onnodige kosten gemaakt. Hier een uitgebreide mail over gestuurd, nooit reactie op ontvangen. Via whatsapp meerdere malen contact opgenomen, telefonisch, maar ik krijg steeds te horen dat ik het maar af moet wachten. Dit is begonnen in april, het is nu bijna augustus.
Ik verwacht dat er helemaal geen reactie meer gaat komen en ik kan fluiten naar mijn geld, echt een héle slechte klantenservice! Weigeren gewoon te reageren, echt mega frustrerend.

26 de julho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik begrijp de 1,3 rating die Samsung…

Ik begrijp de 1,3 rating die Samsung van de gebruikers krijgt.
Zolang je Samsung apparaat werkt is het goed.
Zodra je support nodig hebt of je apparaat moet laten repareren begint de ellende.
Ik heb dit helaas tweemaal mogen ervaren.
Ik zou hier een heel lang verhaal kunnen schrijven maar het is gewoon zo ongeloofwaardig maar waar dat ik het hier bij laat.

Dan de whatsapp support, die roepen maar wat, begrijpend lezen hebben zij nooit geleerd, echt ongelofelijk slecht, telkens een nieuw persoon die dan weer dezelfde vraag stelt als de vorige en je in een lus terecht komt van onozele vragen en niet relevante antwoorden.

Dan heb je ook nog "voc.nl'aapestaartje'email.support.samsung.com" daar kom je verder mee maar daar moet je aandringen en zeuren.

Het mooie is wel dat ik nu een factuur voor reparatie van ze heb ontvangen.
Geweldig! er zit namelijk nog garantie op het apparaat.
Ik ga deze niet betalen en hoop op een rechtzaak.

Ben je van plan Samsung te kopen dan moet je dat doen als je er niet van uit gaat dat je bij een defect geholpen gaat worden.
Verwacht je wel iets van garantie dan kan je beter verder kijken.

Wij stappen in ieder geval af van dit merk, ieder apparaat wat het nu gaat begeven zal vervangen worden voor een ander merk dan Samsung.

21 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze klantenservice en eindeloos van het kastje naar de muur gestuurd

⭐☆☆☆☆ (1/5 sterren)

Ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring gehad met de klantenservice van Samsung Nederland.

Ik heb een pre-order geplaatst via lease, maar het proces liep volledig vast. Ik ontving geen bruikbaar contract om te ondertekenen, terwijl ik telkens te horen kreeg dat ik moest wachten. De ene medewerker zei dat ik een e-mail zou krijgen, de andere verwees me naar de interne afdeling, en vervolgens kreeg ik weer een ander antwoord. Niemand leek precies te weten wat de status van mijn bestelling was.

Ik ben meerdere keren van medewerker naar medewerker gestuurd en heb dagen moeten wachten zonder duidelijke oplossing. Er werd zelfs gezegd dat ik niets hoefde te doen en dat ik mijn toestel zou ontvangen, terwijl een andere medewerker aangaf dat annuleren mogelijk was. Dat zijn tegenstrijdige antwoorden.

Uiteindelijk moest er een intern ticket worden aangemaakt, terwijl dit probleem veel eerder opgelost had kunnen worden. Door deze ervaring heb ik serieus overwogen mijn bestelling te annuleren en gewoon bij mijn provider of Apple te bestellen.

Samsung maakt prachtige telefoons, maar de klantenservice en communicatie rondom pre-orders en leaseaanvragen verdienen wat mij betreft een enorme verbetering. Als klant verwacht je duidelijke informatie en een snelle oplossing, niet dagenlang wachten en telkens een ander verhaal.

23 de julho de 2026

Walhalla voor influencers

Ik vind Samsung echt het meest irritante bedrijf. Telkens samenwerken met influencers die helemaal niks kunnen terwijl wij 2000+ plus moeten betalen. Aan de reviews te zien hoop ik dat Samsung binnenkort failliet gaat

23 de julho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

ER STAAT 230 VOLT OP DE BEHUIZING VAN MIJN SAMSUNG DROGER

Ik heb een Samsung warmtepomp droger.Hij is nu 6 jaar oud. Deze deed het eigenlijk best goed. Tot mijn LG wasmachine kapot ging en ik besloot deze te vervangen door een Samsung wasmachine. Bij het verplaatsen van de wasdroger, die naast de wasmachine stond bleek het volgende: OP DE ACHTERKANT VAN DE SAMSUNG DROGER STAAT GEWOON 230 VOLT!!!
Geschrokken belde ik hierna de klantenservice van Samsung en er werd mij verteld dat er een reparatiebedrijf door mij ingeschakeld kon worden, en dat het zomaar zou kunnen zijn dat ik zelf voor de reparatiekosten op moet draaien omdat de wettelijke garantietermijn verstreken is. Voor mij onbegrijpelijk, Samsung vindt het blijkbaar oké dat je na de garantietermijn door hun apparatuur geëlektrocuteerd wordt. Heel slechte service van Samsung!!!!! Voor mij geen Samsung meer. Ik waarschuw potentiële kopers van een samsung droger dan ook om maar eens goed na te denken voor ze tot aankoop overgaan.
UPDATE:
VANDAAG ID EEN ELECTRICIEN MIJN HUISBEDRADING DOOR KOMEN METEN. HET BLEEK DAT DE AARDEDRAAD NIET GOED AANGESLOTEN WAS. BEDRADING WEER CORRECT AANGESLOTEN EN DE DROGER DOET HET ZONDER MIJ ONDER STROOM TE ZETTEN.
LAG DUS NIET AAN DE DROGER VAN SAMSUNG!!!!

13 de julho de 2026

Stomme chatbot

Hebben jullie ooit eens geprobeerd met Samsung te whatsappen???
S; Waar kan ik u mee helpen
Ik; ik krijg een foutmelding op mijn TV
S; Op uw laptop, tv of telefoon?

De stomste chatbot op de hele wereld🤬

20 de julho de 2026

Esta empresa é sua?