Sansuellefashiononlineshop Avaliações

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

4 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Klantenservice prop 0!

Al voor honderden euro's besteld.1x gemeld dat er een vreemde geur aan een kledingstuk hing. Werd heel onbeleefd geantwoord. Vervolgens ik nog een bestelling deed enige tijd later, werd mijn bestelling geannuleerd en mijn geld teruggestort. Berichten komen ook niet toe dus ben geblokkeerd. Wat een onvolwassen mens! Nooit meer!!!

7 de abril de 2026

Naservice 0,0

Mooie spullen gezien en uiteindelijk 3 stuks online gekocht. Alles past en ben heel blij met de aankoop. Voor ik het draag, was ik alles eens. Ik kijk de wasvoorschriften na en ik zie dat er 1 stuk bij is dat op handwasprogramma gewassen moet worden. Dat doe ik dan ook. Mijn verbazing is groot dat, wanneer ik de T-shirt uit de wasmachine haal, hij helemaal omzeep is. Strepen en vegen in de kleur. Ik gebruik nooit veel wasmiddel en gewassen zoals het moest. Ik meld dit aan de verkoopster en van in het begin legt ze de schuld bij mij.
Ze zal haar T-shirt ook eens wassen maar met Dreft. En die heeft het niet. Dus volgens haar ligt het aan mijn wasmiddel en aan mezelf. Ik heb al meerdere fluo-kledij gewassen van andere merken en nog nooit een probleem mee gehad.
Ik vraag haar dus of we een oplossing kunnen zoeken. Haar reactie: einde verhaal! Mijn berichten worden daarna niet meer gelezen.
Echt arrogant en legt de fout duidelijk altijd bij de klant en staat absoluut niet open voor communicatie. Enkel wanneer je info vraagt over een artikel, is ze snel. Maar wanneer iets fout loopt, wordt het direct afgeblokt.
Jammer.

17 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Besteld bij deze dame sinds ze haar…

Besteld bij deze dame sinds ze haar winkel in Hasselt had, na de fysieke winkel te sluiten en over te gaan via enkel webshop altijd trouw blijven bestellen. Toen ik na meerdere vragen over bepaalde items over een bepaalde tijd nooit antwoord kreeg, heb ik ook een foto op het account van de winkel op insta geantwoord dat het jammer was dat er nooit gereageerd werd op vragen, lees mijn vraag werd iedere keer gelezen , nooit beantwoord. Meteen ( toen ging het wel )kreeg ik een zeer onbeschoft antwoord terug via pb dat ik niet alleen was en dat ik maar geduld moest hebben. Ik had van november 2023 nooit reactie gehad! Dus een beetje geduld ? We waren ondertussen september 2024. Sinds toen als ik dan toch nog online iets wil kopen, wordt mijn bestelling meteen geannuleerd. Een zeer arrogante dame , die haar fout niet kan inzien en de schuld bij haar klanten leg. Jarenlang klant geweest , maar dit heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt

2 de março de 2025

Esta empresa é sua?