Köpte en Macbook som inte fanns i lager, leveranstiden blev några veckor, men jag fick ständigt uppdateringar om leveranstiden via mail. Tillslut fick jag min Macbook och jag är väldigt nöjd med allt.... Ver mais
Fullständig omöjlig kundtjänst! Jag pratar med en Emil som inte kan göra något, inte kan koppla till sin chef, chefen kan inte ringa upp ... eller chefen kanske kan ringa upp ”i mån av tid” om några d... Ver mais
Köpte en kamera som ganska omgående visade tecken på att den inte mådde bra. Lämnade in den och fick tillbaka den efter 4 veckor. Service stället meddelade att inget var fel med kameran. Testa ett ann... Ver mais
Ett riktigt uselt företag. Ringde kundtjänst (de har inget telefonnummer till butikerna) och ville att de skulle lägga undan en handledsrem som var det sista exemplaret i Stockholmsbutiken. Men se de... Ver mais
Vi på Scandinavian Photo älskar kreativitet i olika former och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för både kund och ändamål – till bra priser. SP genomsyras av vår värdegrund med stark laganda, hög kvalitet, tydligt kundfokus och mycket passion.
Box 34, 50113, Borås, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Fandt min vare billigst hos SP og betalte online. Kort efter modtog jeg bekræftelse og senere fulgte en besked om restordre på trods af, at varen stod i butikken i KBH. Da jeg kommenterede dette, fik jeg besked om at butikken ikke havde mandskab til at afsende ordre (stod ikke på hjemmesiden), men at de havde fundet varen i Sverige og at de straks ville sende min vare.
Jeg bestilte mandag og modtog varen torsdag. Jeg er meget tilfreds.
I følge jeres hjemmeside kunne man forvente at få leveret sin julegave inden den 24 december, hvis man bestilte inden den 21 december. Trods at vi bestilte vores gave den 15, modtog vi den først den 27.

Resposta da Scandinavian Photo
Paketti jäänyt ilmeisesti jumiin toimituksessa ja asiakaspalvelu ei tee asialle mitään. 1-3 päivää muuttunut 2 viikoksi ja edelleen odotellaan.

Resposta da Scandinavian Photo
Zero customer service. The look and brand initially *feels* quite premium, but I've emailed them several times about their inoperative VAT field and they never get back to me. We even spoke to someone on the phone, but she fobbed us off and never followed up.
Luckily the orders have arrived so far and I guess that's the most important thing. But, speaking as someone who spends much of my time working with my own customers, their refusal to offer support is a huge red flag.

Resposta da Scandinavian Photo
Beställde kameror och mycket mer utrustning av Scandinavian Photo. 3 st Canon XA11 Professional. Jag förväntade mig inte underverk men det är kanske den sämsta kameran jag testat. Seriöst. Och jag har jobbat med film sedan 2005. Bildkvaliteten finns inte. Må det bero på för hårt komprimering eller för liten censor - men sälj inte kameran då. Och skriv inte att den är professionell.
Kameran blev försenad och vi gick på semester och sen när vi kom tillbaka tog det lång tid innan vi packade upp och testade kamerorna. När det väl blev gjort insåg vi hur dåliga de faktiskt var och kontaktade Scandinavian Photo för att få returnera dem och byta mot andra bättre kameror. Det ville de inte eftersom ångerrätten redan utgått (med råge faktist) men kamerorna är knappt använda. De skulle skicka detta till returavdelningen och återkomma men det har de inte gjort.
Jag har själv köpt mycket (både privat, som bolag och kommunalt) från SP men känns mig besviken på deras hantering av detta. Kommer i fortsättningen inte handla mer av dem om de inte kan styra upp detta ärende och sälja oss en vettig kamera.
Gäller ordernummer: FO1983486

Resposta da Scandinavian Photo
Lätt att få kontakt med kundtjänst, personlig bemötande, en fantastisk upplevelse helt enkelt. Profesionela med hjärtat på rätt ställe.

Resposta da Scandinavian Photo
Placed an order for a very expensive canon ef lens 3 months ago, and still no delivery.
I realise the item is not in stock, but what's really frustrating is the only update I receive from Scandinavian Photo is an automatic email update every 3 weeks, saying 'the item is on order and still pending delivery'. Yes, I know that already.
Considering I've already paid SEK 22000 for my order, I would appreciate a more personalised update on my delivery. E.g. why is your supplier taking so long, what's the problem? Canon Sweden seem to have plenty of supplies available, so not sure what their excuse is.
This is not a small amount order, so I would expect better customer service from Scandinavian Photos instead of monthly automatic updates via email.

Resposta da Scandinavian Photo
Köper alltid alla mina fotoprylar här! Världens bästa kundservice, så otroligt trevliga, hjälper alltid till med allt man behöver och går den extra milen för kunden varje gång! Snabba leveranser och har allt fotografen behöver. Ni är bäst!

Resposta da Scandinavian Photo
when i bought my product, it arrived and everything went like youd expect, the product itself seems to be faulty after 2 months, i send it back for repair and theyve now held it hostage for a quarter of this year, 12 weeks and no update. im so frustrated with this company and i wish i never bought from them, its like they think im stupid every time i call them.
when the product was gone for 10 weeks already, i call them asking for an update and they tell me "reminder that it might take between 2-6 weeks before youll recieve your product again since you sent it to us" its like its a prank or something, what a massive joke
Ringde ställde frågor, fick bra med hjälp av proffs. Beställde fick snabbt svar att allt var packat och behandlat. Snabbt, trevligt och precis som man förväntar sig. Bra jobbat.
Beställde en dator som jag inte var nöjd med som jag bara använt minimalt och ångrade köpet och skickade tillbaka och av någon anledning så gör Scandinavian Photo ett godtyckligt avdrag på 1500 kr som jag ska betala bara för att ha testat datorn. Kommer aldrig att handla härifrån igen!
Beställde en kameraväska som kom på utsatt tid fast den visade sig vara för liten för min kamera så jag använde den automatiska hjälpen på sidan och anmälde en retur och dagen efter kom ett mail med en returlapp så inget att klaga på där bara att returnera produkten så det gick smidigt och bra.
Ett trist ställe att besöka. Jag skulle köpa nytt stort kamera paket. Jag hade ett inbyte, men dom stirrade på små detaljer och var inte villiga till någon som helst kompromiss med pris.
Nej dom kan jag inte rekommendera
Mycket professionell hjälp när vi behövde köpa in studioutrustning!
Beställde flera rullar av film som var i lager vid beställningstillfället. Får ett mail ett par dagar senare om att dem inte finns i lagret och på websidan har dem ändrat webblager statusen. Ingen förväntad leveranstid utan ber mig att "ha tålamod".
Free delivery within 24 hours, wow! Nothing really to complain about, item arrived undamaged. Been to their Store in Malmö once and it was a very pleasant experience as well.
Bästa servicen jag fått på flera år! Både deras kundtjänst och i servicedisken i butiken i Stockholm. BRAVO!
Jättedåligt! Kommer aldrig handla av de igen.
Tjusig hemsida men inget bakom
Beställde en kamera med objektiv,. Fick info om att det var en beställningsvara men att det max tar 10 dagar till leverans. Efter drygt två veckor ringer jag och frågar var varan är i processen. De lovar att checka och återkomma. Ingen respons. Ringer igen. Får meddelande om att det kan ta upp till två månader. Annulerar beställningen.
Thomas