Köpte en Macbook som inte fanns i lager, leveranstiden blev några veckor, men jag fick ständigt uppdateringar om leveranstiden via mail. Tillslut fick jag min Macbook och jag är väldigt nöjd med allt.... Ver mais
Fullständig omöjlig kundtjänst! Jag pratar med en Emil som inte kan göra något, inte kan koppla till sin chef, chefen kan inte ringa upp ... eller chefen kanske kan ringa upp ”i mån av tid” om några d... Ver mais
Köpte en kamera som ganska omgående visade tecken på att den inte mådde bra. Lämnade in den och fick tillbaka den efter 4 veckor. Service stället meddelade att inget var fel med kameran. Testa ett ann... Ver mais
Ett riktigt uselt företag. Ringde kundtjänst (de har inget telefonnummer till butikerna) och ville att de skulle lägga undan en handledsrem som var det sista exemplaret i Stockholmsbutiken. Men se de... Ver mais
Vi på Scandinavian Photo älskar kreativitet i olika former och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för både kund och ändamål – till bra priser. SP genomsyras av vår värdegrund med stark laganda, hög kvalitet, tydligt kundfokus och mycket passion.
Box 34, 50113, Borås, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Om dina varor går sönder (utan anledning) kommer du inte få hjälp. Köpte ett par mycket dyra hörlurar från Sennheiser hos detta företag och de gick sönder efter lite mer än två år. Hade nästan inte använt dem. De erbjuder inte någon garanti av något slag och inte heller Sennheiser gör det. Mycket besviken på att de smiter från ansvar. De hänvisar till att de kan titta på dem och efter eget tycke sedan skicka en faktura på 750 kr. Urdålig service och garanti.
Otroligt bra bemötande samt väldigt hjälpsamma! Blir definitivt flera återbesök samt köp! 🌟🌟🌟🌟🌟
- Rude approach in the store, check.
- Don't know how to set up a new customer profile, check.
- Get payment receiver wrong, check
- Get delivery adress wrong, check
- Get delivery time wrong, check
I was going to just drop all of this since I finally got what i bought and figured - whatever, I'll just move on in life. But then they signed up my work mail on their newsletters without my consent, so here you go.
SP used to be a strong brand for me, but wow, did I get a surprise after getting on this carousel...
Min favorit butik i Sverige. Synd att ni finns inte längre i Göteborg.
Helt OK webshop men inte alltid ett självklart val. De är nämligen lite på den dyra sidan jämfört med sina konkurrenter (köper endast filmutrustning).
Bestilte et kamera mandag, fik det leveret med posten tirsdag!
Hurtigt og effektivt
The worst costumer service I've ever experienced. They delivered a broken lens and wants me to pay 7000 for reparation. Buy their stuff if you want a head ache!
Urusel service när en vara går sönder. Följer inte Konsumentköplagen. Undvik till varje pris!
Köpte en begagnad Sigma optik till min SAL Sony. Mycket fördelaktigt pris och kunnig personal. Mitt kanske bästa köp av optik i mitt kameraliv.
Hjältar som räddat mig både en och två gånger genom lagerhållning som kunnat hämtas upp på kort notis. Klockrent helt enkelt!
Do not trust the website:
Available items are very likely not
Processed orders are most likely not
Shipping will be delayed, they will get into conflicts with Postnord
You will not be updated, they can take up to an entire week to answer your question or request with a "we will get back to you about this..."
Unreliable for business.
I'm not buying from this place, unless it's completely for leasure
Jag köpte ett Blackmagic Designs, Intensity Pro 4K. PCIe kort. Det fungerade aldrig. De ville ha mina kontouppgifter och skulle överföra pengar. Det hände aldrig. Affären betalades genom Klarna Bank. Jag ska prata med Klarna om retur och pengar tillbaka. Sen kanske jag pratar med kronofogden.
There is almost no good reviews here on trustpilot and most of them are super old... But they do have recent very happy customer reviews on other pages and some friends recommended this page to me. In the end my own first experience was as positive! I ordered the Nikon D5600 including kit lenses there and some additions. I was a bit surprised that it wasn't in stock after I received the confirmation (would have preferred if it was clearly stated on the webpage) and it would take 2 weeks until I get it. But after exact 2 weeks all the products arrived in expected good quality. Personally I also like that they didn't split the delivery, so everything came together. Took a bit longer but I'm happy now. I'll definitely try to order there again.
An online store called Scandinavian Photo charged me € 159 for products it never shipped. When I started asking where the products are, it was explained to me that their ordering system had rejected the order. I was not provided with such information. However, they had been able to withdraw money from my account very successfully. As a solution, I was offered an attractive opportunity to place a new order. I replied that I will not make any new orders before I have received the previous money back. Such a demand was received with complete radio silence. Now I have sent a complaint to the bank and they will sort out the situation. SCANDINAVIAN PHOTO! DON'T BUY ANYTHING FROM IT! THEY ARE NOT WORTH YOUR MONEY!
köpte ett demoobjektiv, en Pentax staroptik 16-50/2,8 , via webben och avhämtning i Mölndalsbutiken. Vid hämtningen anmärkte jag på att fokuseringen hade ett kännbart hack när man vred på den och fick svaret av försäljaren att "det är nog inget fel och om det ändå skulle bli problem så har du 1 års garanti". Efter en del testande här hemma så kunde jag konstatera att något inte stämde med fokuseringen och jag reklamerade detta. Objektivet skickades för reparation och serviceteknikerna påstår då att objektivet är stöt skadat och att garantin inte gäller. Detta trots att felet fanns vid leveransen. Personal från scandinavian photo hävdar att jag anmärkt på felet efter för lång tid och att jag därför får stå för reparationen själv. Tyvärr finns det inte dokumenterat att jag sade till om detta vid leveransen eftersom säljaren inte gjorde någon anteckning om detta då
Som många andra redan påpekat är kvaliteten på kundservice pinsam. Beställde ett objektiv för över 16 000 med defekt lins och har ännu inte fått svar om reklamation efter 1 vecka. Dessutom höjer de priserna på produkter som ingår i kampanjer så man snarare förlorar än tjänar på dem.
Utmärkt! Bra bemötande från kundservice och dom hjälpte mej när jag undrade något, toppen rekommenderar stort att handla här ifrån!
//Tim
De har en kampanj och jag vill köpa deras produkt men vill först ringa och fråga om leveranser och de stänger sin kundtjänst kl 15:00 på en vardag. Mejlar dem och säger att jag vill köpa produkten och nu är den helt plötsligt 6.000 kr dyrare. Noll hjälp från deras säljavdelning.
Köpte en kamera från dem och fick mail dagen efter att den redan var såld. Jaha, tack så mycket.