Sgoolfotografie BV Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ieder jaar weer zeer tevreden over de schoolfoto’s! Geen saaie recht-toe-recht-aan foto’s maar mooie portretten van mijn kind zoals ze ècht is. We krijgen ruim van tevoren te horen welke achtergro... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn klassenfoto's uit het jaar 1985 zien er beter uit dan deze Fletse klassenfoto's van mijn kinderen. Hele dure foto's gekocht van slechte kwaliteit, ik ben bij de plaatselijke foto winkel g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor een jaarboek van leerlingen die nu in groep 8 zitten, waren wij (ouders) op zoek naar digitale klassenfoto's van hun kleuterjaren. Via e-mail gevraagd of sgoolfotografie hier iets in kon betekene... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Helaas opnieuw slechte foto's. Elk jaar weer een of andere kleur als achtergrond waarbij lang niet elke huidskleur goed uitkomt (lees: kind lijkt spierwit bijvoorbeeld). Daarnaast wordt niet de moeite... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fotógrafo
  2. Agência fotográfica

Als schoolfotograaf gaan we verder dan alleen het nemen van schoolfoto’s. We begrijpen de waarde van een schoolfoto voor zowel ouders als kinderen. Daarom krijgt elke leerling, foto en afdruk de zorg en aandacht die het verdient. We streven ernaar om blijvende herinneringen te creëren.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

137 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden met onze schoolfotograaf!

Ieder jaar weer zeer tevreden over de schoolfoto’s!

We krijgen ruim van tevoren te horen welke achtergrond er gebruikt zal gaan worden zodat we de kleding daar op kunnen afstemmen. Eenvoudig bestelsysteem met ruime keuze in zowel de foto’s als de afdrukmogelijkheden. Het is elk jaar weer moeilijk kiezen! Vriendelijke klantenservice, kortom, ga zo door Sgoolfotografie!

11 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte kwaliteit voor bizar hoge prijs!

Ik sluit me aan bij alle reviews; Sgoolfotografie.nl maakt mijn inziens kwalitatief heel slechte foto’s en rekent bizar hoge prijzen, zelfs voor zogenaamde voordeelvellen. Wij hebben onze schooldirectie gevraagd om een betere fotograaf te selecteren volgend jaar. Ik raad andere ouders aan hetzelfde te doen. Oja, ze rekenen ook nog 2,70 euro verzendkosten voor brievenbuspost!! Ik vind dat ze proberen overal een slaatje uit de slaan!

9 de janeiro de 2022

Prima service

Na een foutje van school via Sgoolfotografie alsnog de codes ontvangen en de kortingscode voor de groepsfoto. Snelle en zeer vriendelijke service van Annelies. Dochter staat op de foto precies zoals ze is, dit is perfect door de fotograaf vastgelegd.

16 de dezembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Achtergrond is niet mooi en kinderen staan er vreemd op

Achtergrond is niet mooi, maar lelijk donker blauw. Kinderen staan met half open ogen op de foto... Een enkele foto is ok. Maar echt geweldig zijn ze niet. En bestellen is nog duur ook!

22 de novembro de 2021

Resposta da Sgoolfotografie BV

Hallo Amanda, Bedankt voor je recensie.

De kleur van de achtergrond wordt doorgaans in overleg met school afgestemd. Je kunt ons hier altijd over mailen, zodat we dit in de evaluatie met school mee kunnen nemen. Voor wat betreft 'half open ogen'; stuur ons ook hier gerust een e-mail over, zodat we kunnen zien om welke foto's het gaat.

Zeer slechte foto’s

Zeer slechte foto’s
Hoofden die maar half op de foto staan zelfs een beginnende fotograaf weet dat je aan alle kanten ruimte moet laten op een foto en niet ergens bij het voorhoofd de foto moet afkappen
Nooit meer voor mij

12 de novembro de 2021

Hallo Renzo!

Bedankt voor je recensie.

De foto's zijn gemaakt zoals ze in het bestelsysteem staan afgebeeld en worden dus ook op die manier afgedrukt. Als de fotograaf de foto schuin heeft ingestoken of een deel van het haar niet heeft gefotografeerd, dan is dat een bewuste keuze. Mogelijk heeft zij daarmee als bedoeling dat er meer nadruk op het gezicht komt te liggen. Of iemand het mooi vindt, is een kwestie van smaak. Maar het is een veelgebruikte manier om een portret sterker te maken.

Verder is zo'n wat strakker gemaakte foto vaak een extra foto, naast de andere foto's die er zijn. Ik heb in de galerij gekeken en zie dat je keuze had uit vijf verschillende foto's.

Als je niet zo tevreden bent over de foto's, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen om samen met ons naar een oplossing te kijken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wederom slechte kwaliteit voor absurde prijzen

Voor het tweede jaar op rij foto’s van een slechte kwaliteit voor ongekend belachelijke prijzen. Wat helemaal bizar is, is dat je per fotocode moet bestellen op de website. Voor 2 kinderen die samen op de foto gaan krijg je een aparte fotocode. Dus in dit geval (stel je wilt de foto’s digitaal bestellen) betaal je 3x 45 euro= 135 euro. Complete waanzin natuurlijk.

5 de novembro de 2021

Hallo Henk,

Bedankt voor je reactie. Wat jammer dat je niet zo tevreden bent over de gemaakte foto's.

Uiteraard mag je altijd contact opnemen met onze servicedesk, zodat we kunnen kijken waarom jij niet zo tevreden bent. Ik kan recentelijk geen berichten vinden van 'Henk' dus kan ook helaas niet zoveel met jouw klacht doen.

Uit je berichtje maak ik op dat je, ondanks dat je de foto's slecht vindt, de foto's digitaal had willen bestellen. Als je digitale bestanden afneemt, krijg je bij elke galerij die je aan je winkelmandje toevoegt, extra korting. Als je behoefte hebt aan toelichting hierop, neem dan gerust contact op met onze servicedesk. We zijn er om je te helpen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fotos gemaakt door een leerling lijkt…

Fotos gemaakt door een leerling lijkt het wel.
Een beginnende leerling dan wel te verstaan het kan toch niet moeilijk zijn om een kind een echte lach te bezorgen of sprankelende ogen.
Nee ze worden in vreemde poses geforceerd waarbij je aan het kind al kan afzien dat ze maar moeilijk staan.
Lijkt mij dat de fotograaf dit hoort te zien.
Een goeie fotograaf laat zijn fotos spreken, maar deze laat ze huilen.

7 de outubro de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

veel te duur

Ten eerst veel te duur!
Voor 11 foto’s waarvan 3 20x30 en de rest 13x19,5 (ook zo een vaag formaat de fotolijsten zijn overal 13x18)
Bijna €53,00! En dan heb je lang niet alles en zitten er ook nog duo prints en trio prints bij dus ook nog goedkoper als los foto’s bestellen!
Toch niet normaal meer voor wat schoolfotos. Vroeger was het leuk voor bijvoorbeeld 25 eur had je heel veel foto’s.
Ze doen het bij ons op school al een paar jaar maar soms zijn de kinderen heel rood op de foto’s net of ze verbrand zijn.
Hopelijk volgend jaar weer is een andere fotograaf die wat goedkoper is.

16 de setembro de 2021

Hi Sanne!

Bedankt voor je recensie.

Had je gezien dat je voor 11,- al een voordeelvel hebt, met daarop een 13/18, een 10/15 en 8 pasfotos? Als je voor dat product kiest, dan heb je een setje waarmee je zowel zelf een afdruk hebt, maar ook een foto aan bv. opa en oma kunt geven. Omdat we je graag wat te kiezen willen bieden, maken we wat meer foto's. Het is uiteraard dan aan jou of je van één of toch van meerdere foto's een afdruk wilt bestellen. Overigens kun je bij onze servicedesk altijd terecht met vragen over de kwaliteit van de afdrukken. Neem anders gerust nog eens contact op, als deze naar jouw mening niet in orde zijn.

Groeten!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mwah

Mwah. Ik vind de foto's ieder jaar weer "zo zo". De kinderen staan er altijd heel ongemakkelijk/ verlegen op en in de meest rare houdingen. De achtergrondkleur was dit keer groen, persoonlijk vond ik dat niet mooi.
Ook hadden de kinderen dit keer een hele rare rode gloed onder de ogen/ in de ooghoeken, alsof ze verbrand waren..
Door Corona mochten er geen broer-zussen foto gemaakt worden, wat ik heel vreemd vond aangezien de kinderen ook in 1 huis wonen.
En voor de prijs hoef je het niet te doen, die zijn nogal fors.

10 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

amateurs met baggerkwaliteit voor extreem hoge prijzen

Bij deze amateuristische toko schoolfotos van onze zoon besteld.
Amateurs, want ze zijn niet eens in staat om een betere achtergrond te gebruiken bij kinderen met een iets andere huidskleur.
Deze toko is daarnaast absurd duur en ze zijn ook niet eens in staat om op hun dure canvasfoto om deze correct te plaatsen.
Een jongetje van 134cm staat erop als een boomlange basketballer, maar dan met zijn haar eraf .. op de rand .. wat een oplichters zijn deze amateurs .. want u voelt het al aankomen .. het is natuurlijk de fout van de betalende klant dat we baggerkwaliteit krijgen afgeleverd via de school .. ze hebben niet het lef om deze meuk zelf af te leveren ..

NA DE REACTIE VAN DE AMATEURS:

Zoals we al voorspeld hadden is het hoegenaamd de schuld van de betalende klanten dat de fotograven amateurs zijn en op geen enkele foto de sterke compositielijnen hebben aangehouden. Dan zou je als klant op een slechte website van deze amateurs het zelf bij moeten werken? 50% compensatie voor een inferieur product slaat nergens op, lever gewoon een deugdelijk product of betaal alles terug! De wetgeving is daar heel duidelijk over.

5 de julho de 2021

Beste mijnheer/mevrouw Zuurhout,

Wat jammer dat je niet tevreden bent over de geleverde canvas.

In je initiële mail was je ontzettend boos over de wijze waarop de foto op het canvas is afgedrukt. Je was het met name niet eens met de positionering van jullie kind op het canvas. Zoals mijn collega heeft uitgelegd, bepaal jij als klant zelf hoe de uitsnede gemaakt wordt. Bij het maken van de uitsnede tonen we een oranje kader op de foto, met daarbij de waarschuwing dat die zaken die daarbuiten vallen, mogelijk niet goed zichtbaar zijn. Ik heb de originele foto vergeleken met de door jullie gemaakte uitsnede en zie dat op de originele foto meer dan voldoende ruimte aan de bovenzijde van de foto was. Ik begrijp dan ook niet helemaal waarom je nu boos op ons bent, terwijl je zelf voor deze uitsnede gekozen hebt.

De kleur van de achtergrond gaat in overleg met school. Onze fotografen hebben helaas niet de ruimte, tijd en mogelijkheid om voor kinderen met een andere huidskleur, een andere studio in te richten. Naar mijn mening maakt het ook niet uit, welke kleur een persoon heeft. Iedereen moet er bij de gekozen kleur goed op staan. Verder was de kleur van de achtergrond bij het bestellen al voor jullie zichtbaar. Het is dan toch wel fijn dat je, ondanks dat je nu achteraf aangeeft dat je de achtergrond niet mooi vindt, op dat moment wel hebt besloten om een wanddecoratie te laten produceren.

Ondanks dat je de foto zelf zo hebt uitgesneden, stel ik voor om 50% van het door jou betaalde bedrag op je rekening terug te laten storten.

Indien je hier vragen over hebt, kun je ons uiteraard altijd mailen.

Hele leuke foto's!

Dit jaar echt superleuke foto's! Naar mijn mening maakt Sgoolfotografie super-orginele foto's, wat het kind op de foto toch wat meer karakter geeft. Veel beter dan allemaal dezelfde achtergrond, zelfde houding! Ook problemen zijn zo verholpen.

8 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is volgens mij al het derde jaar…

Dit is volgens mij al het derde jaar dat ik denk van ''hoe kan een fotograaf zulke slechte foto's schieten''. Kennelijk hebben ze er totaal geen oog voor en is het keer op keer één grote teleurstelling. Even fatsoeneren of vragen dat een kind zijn kraag, lusje, shirt etc. even goedzet is kennelijk ook teveel gevraagd, echt heel jammer.

Ik zou zeggen speel je eigen schoolfotograaf, kan je garanderen dat het er dan een stuk beter uitziet, omdat je met liefde fotografeert ipv makkelijk geld te willen verdienen.

8 de junho de 2021

Passende oplossing???

Helaas zijn de schoolfoto’s niet van voldoende kwaliteit en ben dus echt niet tevreden….
Zoals op de website vermeld staat heb ik contact opgenomen met de klantenservice om naar een passende oplossing te zoeken….
De passende oplossing was dat ze een eventueel volgende keer meer aandacht zouden besteden aan mijn zoon om te zorgen dat hij ontspannen op de foto zou staan.
Oké dat is fijn, maar ik zou graag een passende oplossing voor deze foto’s willen……helaas de mevrouw op de klantenservice die inmiddels behoorlijk gepikeerd en kortaf was zei me niet te kunnen helpen…..
Jammer joh!

7 de junho de 2021

Hallo Ilke,

Het spijt me om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de foto's die we voor jullie hebben mogen verzorgen. Als ik de foto's bekijk, dan vermoed ik dat je kleuter inderdaad wat gespannen was tijdens de fotografie. Het is ook best spannend. Helaas is het niet mogelijk om nog een keertje op school langs te komen, dus vandaar mijn reactie dat we helaas niets voor je kunnen betekenen. Hopelijk lukt het een volgende keer beter!

Supportteam

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Echt heel lelijke foto’s dit keer

Echt heel lelijke foto’s dit keer. De kindjes lijken allemaal lijkbleek en de achtergrond (donkergrijs) werkt dan ook niet mee.. hopelijk hebben we volgend jaar een andere fotograaf, wellicht ook een die kan spellen.

9 de maio de 2021

Hallo Wouter,

Bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet zo tevreden bent over de gemaakte foto's. Neem gerust contact met onze servicedesk op en vraag hen nog eens naar de foto's te kijken. Wellicht dat we met wat extra aandacht de foto's wél naar je zin kunnen maken.

Supportteam
Sgoolfotografie.nl

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De individuele foto van mijn zoontje…

De individuele foto van mijn zoontje heeft u subtiel bijgewerkt :-)
Ik probeer al een tijdje gebruik te maken van het bestellen van de groepsfoto die er gratis bij besteld kan worden maar dat niet lukt.
In een eerder bericht lees ik dat dat aangeboden wordt? Graag zie ik de foto er gratis bij zoals hieronder vermeld staat.
Mvg,

Antwoord van Sgoolfotografie.nl
17 nov. 2020
Hallo,

Bedankt voor je recensie. Had je gezien dat je bij ons al voor 11,- een combinatievel, inclusief een gratis groepsfoto ontvangt? Daarmee heb je je favoriete foto op formaat 13/18, op 10/15 én 8 pasfoto's én de groepsfoto voor 11,-

23 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elk jaar weer verschrikkelijke foto’s..

Helaas elk jaar weer verschrikkelijke foto’s. Elk jaar een vaste pose wat echt niet bij elk kind past. Over de broertjes/zusjes foto’s wordt ook niet bepaald goed nagedacht. Mijn zoontjes waren bijna van een hoge bok gevallen, gelukkig hebben ze een grote broer die wel oplet. Belachelijke prijzen ook voor lelijke foto’s. Echt teleurstellend...

16 de dezembro de 2020

Belachelijke prijzen

Belachelijke prijzen voor een setje schoolfoto’s. Complete waanzin dit.

16 de novembro de 2020

Hallo Rienk,

Hey Sgoolfotografie

Hey Sgoolfotografie! Sorry maar 21.50,- en dan niet eens een foto Willen afdrukken. Ik vind het zakkenvullen tot en met, schandalig gewoon.

Reactie: Haha service? Onze service is vreselijk maar vriendelijk dat we zijn! En Jullie weten het leuk om te draaien. Het Komt er gewoon simpelweg op neer dat jullie je klant bijna 40€ te veel laten betalen voor alle foto's” ... Dus hoe komen jullie mij precies tegemoet? FACT. de service om een foto daarvoor te laten afdrukken is er ook niet. Nou wauw! Heel klantgericht hoor, petje af jongens! Ik wens jullie een fijne dag:) en geniet van jullie centjes!

4 de novembro de 2020

Hallo Shushila,

Wat jammer dat je de service zo ervaart.

Mijn collega heeft op eigen initiatief contact met jou opgenomen, om je te wijzen op de nogal ongelukkige productkeuze die je had gemaakt. Vervolgens heeft ze je een voorstel gedaan om je kosteloos de rest van de foto's digitaal te geven, zodat je de hele selectie compleet hebt. Het is voor ons best een teleurstelling dat je deze service nu zo naar een negatieve ervaring om hebt gedraaid.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie foto’s, goede fotograaf!

Bij ons komt Bibi al een paar jaar op school. Elk jaar een andere achtergrond, verschillende opstellingen en het belangrijkste: mooie foto’s. Ze stelt kinderen op hun gemak en is flexibel als het toch net iets anders loopt dan verwacht. Ook bestelproces verloopt altijd goed.

13 de outubro de 2020