Om man vill börja spara i enskilda aktier och inte i fonder är detta en bra start för en nybörjare. Sigmastocks väljer ut enskilda aktier efter de förutsättningar du lämnat. Efter ett tag kan du se hu... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hade förväntat mig mer avkastning av tjänsten, som utvecklas sämre än mitt fondsparande. De har också försämrat möjligheten att välja perioder som man vill se utvecklingen på, samt att valen inte ligg... Ver mais
En del av mitt månadssparande sätter jag hos Sigmastocks. Erfarenheten är att det är enkelt och att resultatet av de inställningar jag gjort gör att jag får en avkastning som i förhållande till risk,... Ver mais
Enda anledningen till att jag ger dom 4 av 5 är dom långa led tiderna vid uttag av medel. Men 63 procentig avkastning på min portfölj är världsklass. Jag har min sigmastock portfölj som ett komplem... Ver mais
Detalhes da empresa
Med Sigmastocks investeras dina pengar helt automatiskt i en aktieportfölj som skräddarsytts efter dig. Smidigt när du vill spara smart till en låg avgift, utan att behöva ta hand om sparandet på egen hand.
Informações de contato
Södra Hamngatan 19-21, 411 14, Göteborg, Suécia
- support@sigmastocks.com
- www.sigmastocks.com
Så det går inte att ge en stjärna....
Så det går inte att ge en stjärna....
Lite plus hade ju inte skadat..
ni har gett mig en bra avkastning.
Funktioner
Automatisk funktion att sälja vid vissa mål saknar jag
Att köpa t ex Telia när jag inte valt utdelningsaktier är inte bra
Köpa fler istället för att köpa nya bolag
Ingen app och dålig info på mina sidor.
Ingen app och dålig info på mina sidor.
Samt att det blir mer som en fond istället för en aktierobot!
Supernöjd!
Supernöjd! Har använt Sigmastocks tjänst sedan 2015 och haft stadig ökning på min portfölj! Så smidigt nu när Sigmastocks köper och säljer aktierna automatiskt, så kan även jag som inte är insatt i aktier se mina pengar växa!
Bra ide
Bra ide, men utvecklas sämre än mina egna konton och Lysa
Blev en 3 av den enda anledningen att…
Blev en 3 av den enda anledningen att man kan inte välja om man vill återinvestera avkastningen. Annars verkar det funka bra. Bra avkastning
Härligt bekymmerslös…
Härligt bekymmerslös investeringstjänst.
Har investerat nästan sedan de började och tycker att den senaste versionen är toppen.
Nöjd kund sedan 2022.
Allt funkar bra, smidig översikt och bra med olika inriktning på portföljerna. Skulle gärna se en app i framtiden.

Resposta de Sigmastocks
Förvaltar pengar som förväntat.
Förvaltar pengar som förväntat.
Tidigare en fast kostnad i utbyte mot att man kunde få investeringstips för klumpsummor. Numera ungefär som en billig fond.

Resposta de Sigmastocks
Spännande metod har överträffat index
Spännande metod med många småköp i många bolag men som ändå överträffat index

Presterar som fondrobot
Presterar i snitt i linje med de största breda fondrobotorna. Verken bättre eller sämre, efter ett par års nyttjande med följande strategi:
Etiskt urval - Ingen bortvald
Tema - Tillväxt
Marknadsfokus - Standard
Känns som ett bra komplement till övrigt sparande även för att benchmarka sina placeringar sins emellan.

Bra sparande
Emellanåt viss tröghet vid inloggning och vid uppladdning av dokument. Tydlig och lätt att navigera på sidan

Resposta de Sigmastocks
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.