SILVAN - Valby Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Anden gang jeg kører forgæves til Silvan i Valby for en vare der er annonceret på deres hjemmeside. I dag et spøgelsestræ, et ud af 24 stk som oplyses at være på lager. Der var ingen. Ekspedienten... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Malik i Silvan i Valby i dag, for den gode hurtige professionelle og venlige hjælp jeg fik af ham. Silvan i Valby er heldige de har så dygtige medarbejdere☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8.122 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Drøngode folk ved kassen

Fik virkelig god og tålmodig hjælp i kassen i dag af Julia, der hurtigt gennemskuede det, jeg ikke kunne, ifm. mit køb. Hun insisterede på at blive ved med at hjælpe, lige til alt var løst. Super oplevelse for mig.

24 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse. Det er dejligt, at du fik god hjælp, og at vores medarbejder var vedholdende, indtil dit problem var løst. Tak for din feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig ekspedition og super service ved…

Hurtig ekspedition og super service ved udlevering. Helt perfekt.

19 de outubro de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig ekspedition og god service ved udleveringen. Tak for din anmeldelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig ekspedition og afsendelse

Super hurtig ekspedition og afsendelse. Virkelig flot!

17 de outubro de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige ekspedition og afsendelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en fuldstændig elendig oplevelse i Silvan.

Jeg har haft en fuldstændig elendig oplevelse i Silvan.

Jeg købte et produkt og personalet glemte at fjerne alarmen. Da jeg ville bytte varen, gennemgik de overvågningen og lod mig vente i over en halv time uden opdatering. Både det uacceptable i, at alarmen ikke blev fjernet, og den ekstremt ringe kommunikation gør, at jeg er nødsaget til at skrive denne anmeldelse. Jeg opfordrer Silvan til straks at kontakte mig, hvis I ønsker at jeg i fremtiden skal overveje at købe hos jer igen eller opfordrer andre til at handle hos jer, fremfor at fraråde dem på det kraftigste — så forventer jeg at i kompensere for den tid og ulejlighed i har forårsaget.

Indtil da fraråder jeg andre at købe hos jer på grund af denne absolutte elendige og uacceptable oplevelse.

5 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da SILVAN - Valby

Vi beklager meget den dårlige oplevelse.

Vi har ingen kontaktoplysninger ud fra det oplyste referencenr., vi vil derfor anbefale at skrive til kundeservice@silvan.dk

Meget hjælpsom ekspedient

Meget hjælpsom ekspedient

29 de setembro de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale. Tak for din feedback.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Da jeg kom og skulle hente min…

Da jeg kom og skulle hente min plæneklipper mangle der batteri og lader i kassen og den hvade været åben.
De ville få en ny hjem inden 2 dage men har stadig ikke hørt fra dem og pengene er trukket på min konto. Det er ikke i orden. Da jeg ringede og spurte om den er kommet er der ingen der ved noget.

24 de setembro de 2025

Tak for din feedback.

Vi beklager meget, hvis du har fået udleveret en ufuldkommen vare.

Vi vil anbefale dig at kontakte butikken igen eller skrive til kundeservice@silvan.dk, så der kan findes en løsning.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Scam-like behavior and zero customer support!

I ordered BRITA Limescale Expert filters for hard water and paid DKK 168.95 for two filters. Instead of delivering what I purchased, SILVAN sent me regular filters for soft/medium water, which are cheaper and not even listed on their own website.

I filed a formal complaint with their support team but received no reaction at all. This lack of response only adds to the frustration and shows complete disregard for customers.

This feels misleading and dishonest. Not only did they waste my time, but I also did not get the product I paid for. If a company cannot deliver the correct items and refuses to respond to complaints, how can you trust them?

I strongly advise against buying BRITA products from SILVAN.

20 de setembro de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Thank you for your feedback.

We are sorry if the product delivered was not the right one.

We can see that Silvan Customer Service has apologized and sent you a new package.

Kind regards from

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at finde rundt på hjemmesiden…

Nemt at finde rundt på hjemmesiden hurtig levering.

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for, at du nemt kunne finde rundt på hjemmesiden og at leveringen var hurtig. Tak for din anmeldelse!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Irriteret over at der ikke nævnes at…

Irriteret over at der ikke nævnes at pakken kommer i to pakker - alt hørte sammen bestilt - på en gang..
Det betød to gange op til pakkeshop.. man får jo rigelig med information fra silvan og pakketransporten og så lige trustpilot..

5 de setembro de 2025

Tak for din feedback.

Den ene vares str. krævede en forsendelse for sig, for at GLS kunne have den med. Man modtager T&T links for begge forsendelser, når de har forladt vores lager, vi beklager, hvis dette ikke er modtaget.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for den hurtig og venlig…

Tak for den hurtig og venlig ekspedition.😀

31 de agosto de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Mange tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Magnus gjorde et godt job med at guide…

Magnus gjorde et godt job med at guide og hjælpe med at forlænge perioden og spurgte interesseret til om affugteren havde gjort jobbet!

27 de agosto de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og medarbejder.

Hjælpsom personale.

Hjælpsom personale.

Resposta da SILVAN - Valby

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I had a very disappointing experience

I had a very disappointing experience. I ordered a pot and it arrived broken due to poor packaging and delivery handling. On top of that, customer service has been unreasonably slow in resolving the issue. This level of service is unacceptable and needs urgent improvement.

Resposta da SILVAN - Valby

We are very sorry for the shipping damage.

The item has been credited again.

Silvan is currently experiencing a very busy peak season, during which we receive an incredible number of enquiries every day. As a result, our response time for emails is currently up to five working days.

However, you can always contact Silvan customer service by telephone Monday to Friday from 9 a.m. to 4.30 p.m.

Best regards
Silvan

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais