Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Ver mais
Localização
Trocar localizaçãoGl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK
Veja o que dizem as avaliações
Anden gang jeg kører forgæves til Silvan i Valby for en vare der er annonceret på deres hjemmeside. I dag et spøgelsestræ, et ud af 24 stk som oplyses at være på lager. Der var ingen. Ekspedienten... Ver mais
Tak til Malik i Silvan i Valby i dag, for den gode hurtige professionelle og venlige hjælp jeg fik af ham. Silvan i Valby er heldige de har så dygtige medarbejdere☺️
Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Escrito pela empresa

Informações de contato
Gl. Køgelandevej 85, 2500, Valby, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Drøngode folk ved kassen
Fik virkelig god og tålmodig hjælp i kassen i dag af Julia, der hurtigt gennemskuede det, jeg ikke kunne, ifm. mit køb. Hun insisterede på at blive ved med at hjælpe, lige til alt var løst. Super oplevelse for mig.

Resposta da SILVAN - Valby
Hurtig ekspedition og super service ved…
Hurtig ekspedition og super service ved udlevering. Helt perfekt.

Resposta da SILVAN - Valby
Super hurtig ekspedition og afsendelse
Super hurtig ekspedition og afsendelse. Virkelig flot!

Resposta da SILVAN - Valby
Hurtig ekspedition og prima kvalitet af…
Hurtig ekspedition og prima kvalitet af varen :-)

Resposta da SILVAN - Valby
Jeg har haft en fuldstændig elendig oplevelse i Silvan.
Jeg har haft en fuldstændig elendig oplevelse i Silvan.
Jeg købte et produkt og personalet glemte at fjerne alarmen. Da jeg ville bytte varen, gennemgik de overvågningen og lod mig vente i over en halv time uden opdatering. Både det uacceptable i, at alarmen ikke blev fjernet, og den ekstremt ringe kommunikation gør, at jeg er nødsaget til at skrive denne anmeldelse. Jeg opfordrer Silvan til straks at kontakte mig, hvis I ønsker at jeg i fremtiden skal overveje at købe hos jer igen eller opfordrer andre til at handle hos jer, fremfor at fraråde dem på det kraftigste — så forventer jeg at i kompensere for den tid og ulejlighed i har forårsaget.
Indtil da fraråder jeg andre at købe hos jer på grund af denne absolutte elendige og uacceptable oplevelse.

Resposta da SILVAN - Valby
Da jeg kom og skulle hente min…
Da jeg kom og skulle hente min plæneklipper mangle der batteri og lader i kassen og den hvade været åben.
De ville få en ny hjem inden 2 dage men har stadig ikke hørt fra dem og pengene er trukket på min konto. Det er ikke i orden. Da jeg ringede og spurte om den er kommet er der ingen der ved noget.

Resposta da SILVAN - Valby
Scam-like behavior and zero customer support!
I ordered BRITA Limescale Expert filters for hard water and paid DKK 168.95 for two filters. Instead of delivering what I purchased, SILVAN sent me regular filters for soft/medium water, which are cheaper and not even listed on their own website.
I filed a formal complaint with their support team but received no reaction at all. This lack of response only adds to the frustration and shows complete disregard for customers.
This feels misleading and dishonest. Not only did they waste my time, but I also did not get the product I paid for. If a company cannot deliver the correct items and refuses to respond to complaints, how can you trust them?
I strongly advise against buying BRITA products from SILVAN.

Resposta da SILVAN - Valby
Nemt at finde rundt på hjemmesiden…
Nemt at finde rundt på hjemmesiden hurtig levering.

Resposta da SILVAN - Valby
Irriteret over at der ikke nævnes at…
Irriteret over at der ikke nævnes at pakken kommer i to pakker - alt hørte sammen bestilt - på en gang..
Det betød to gange op til pakkeshop.. man får jo rigelig med information fra silvan og pakketransporten og så lige trustpilot..

Resposta da SILVAN - Valby
Magnus gjorde et godt job med at guide…
Magnus gjorde et godt job med at guide og hjælpe med at forlænge perioden og spurgte interesseret til om affugteren havde gjort jobbet!

Resposta da SILVAN - Valby
I had a very disappointing experience
I had a very disappointing experience. I ordered a pot and it arrived broken due to poor packaging and delivery handling. On top of that, customer service has been unreasonably slow in resolving the issue. This level of service is unacceptable and needs urgent improvement.

Resposta da SILVAN - Valby
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.