SILVAN - Valby Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Anden gang jeg kører forgæves til Silvan i Valby for en vare der er annonceret på deres hjemmeside. I dag et spøgelsestræ, et ud af 24 stk som oplyses at være på lager. Der var ingen. Ekspedienten... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Malik i Silvan i Valby i dag, for den gode hurtige professionelle og venlige hjælp jeg fik af ham. Silvan i Valby er heldige de har så dygtige medarbejdere☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8.132 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nemt, hurtigt og enkelt

Lavede en click & collect, og ca. 10 - 15 min. Efter fik jeg besked om at varerne var klar til afhentning, fantastisk service🙂

17 de agosto de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skulle hente click and collect og…

Skulle hente click and collect og henvendte mig i vareudleveringen, men medarbejderen ledte et stykke tid og sagde så at jeg formentlig skulle hente den inde i butikken. Stod i kø og fik så at vide at click og collect var et andet sted. Prøvede så en del gange at taste de sidste 4 cifre i webordrenr. ind uden held. Måtte så henvende mig til en medarbejder (som var svær at få i tale) og det viste sig at jeg skulle taste ordrenr. fra sms ind. Besværligt!

16 de agosto de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Latterlig ufleksibel og bøvlet kundeoplevelse

God maskine, sød ny ekspedient, latterlig dårlig kundeoplevelse.
Når man står ved kassen bliver man bedt om at booke sin vare online? Når man så har gjort det, og har betalt, skal man vise id? Efter at man har betalt?
Vi lejede den i døgn, men afleverede den efter et par timer. Og skulle alligevel betale for et døgn. Sådan er det ikke i Bauhaus, hvor vi vil handle en anden gang i stedet.

17 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da SILVAN - Valby

Vores udlejningssystem består af mange tusinde maskiner og for at kunne holde styr på dem alle sammen, benytter vi udlejningsplatformen på silvan.dk til at registrere bookinger, udlejninger og returneringer. Hvis du oplever udfordringer med systemet, kan du altid henvende dig til en medarbejder i butikken, som kan svare på dine spørgsmål.

Silvan giver mulighed for at vælge en lejeperiode på 4 timer, vi skriver følgende på vores hjemmeside vedr. udlejning:

"Eventuelt resterende betalt leje kan ikke refunderes såfremt lejer vælger at returnere det lejede materiel før aftalt tid."

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En meget venlig og hjælpsom…

En meget venlig og hjælpsom medarbejder. Han var meget serviceminded.

14 de agosto de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kollega😊

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

10 de agosto de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Tusind tak for din gode anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ekspedient meget opmærksom på god service

Ekspedient, Christian, var ualmindelig opmærksom på at yde en service af top-kvalitet!

30 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Hurtig og sikker betjening

Bestilte varen som click and collekt og efter en halv time kunne varen hentes.

5 de agosto de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click and collect. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Nemt at bestille

Og perfekt levering med gls

26 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen. Tak for din positive tilbagemelding!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Venlig betjening ved dør med påskriften…

Venlig betjening ved dør med påskriften “indlevering af varer”, men øh jeg skulle afhente. Bipper blev ikke fjernet inde i butikken efter køb= alarmen gik…

24 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Good renting machines

I had rent a gulvsliber super good and friendly staff

24 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Thank you for the 5 stars 😊 We're happy to hear you were satisfied with our service!

Kind regards

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Click and collect foregik hurtigt

Click and collect foregik hurtigt og nemt hos Silvan.Dog ærgerligt at Silvan ikke hjemmeleverer med denne skillevæg.

20 de julho de 2025

Resposta da SILVAN - Valby

Vi er glade for, at du oplevede Click&Collect som hurtigt og nemt. Tak for din feedback.

Resposta da SILVAN - Valby

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og varen svarede til…

Hurtig levering og varen svarede til det forventede

Resposta da SILVAN - Valby

Tusind tak for de 5 stjerner 😊 Fantastisk at høre, at både service og produkter levede op til dine forventninger.

Hurtig bestilling

Hurtig bestilling, hurtig bekræftigelse på click og collect og hurtig udlevering i butik

Resposta da SILVAN - Valby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig betjening med både bestilling, bekræftelse og udlevering.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en ventilator på ekspres…

Bestilte en ventilator på ekspres levering om aftenen med burd fredag d. 18/7. Samme aften får jeg at vide, at bud er forhindret at fortsætte min rute.og så kan jeg vælge tidligst levering om tirsdagen. Det synes jeg er noget svineri.

Resposta da SILVAN - Valby

Vi beklager meget, at din ekspreslevering ikke forløb som forventet, og at du først kunne modtage den om tirsdagen.

Silvan kundeservice står ikke til at have modtaget en henvendelse vedr. denne sag, så der kan findes en løsning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service ved leje af gulvsliber

God service ved leje af gulvsliber. Kompetent rådgivning og rar betjening. Det er dejligt, at man ikke længere skal betale depositum.
Gulvsliberen virkede upåklageligt.

Avaliação não solicitada

Resposta da SILVAN - Valby

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med leje af gulvsliberen og vores rådgivning. Vi sætter pris på din feedback.

Silvan

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais