Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Ver mais
Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK
A empresa respondeu
Søde unge mennesker som står bag kassen og ved click and collec. Men selve systemet er lidt bøvlet. Bestilte briketter. Køre til click and collec, venter på min ordre bliver klar skal derefter tilbag... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte forskellige artikler og varer online på Silvan.dk. Efter ca. 45 min. modtog jeg en sms om, at bestillingen var klar til afhentning. Ved ankomst til butikken tastede jeg bestillingsnr. ind... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig handel, hurtig respons på afhentning. Men ankom til forretningen og ledte efter afhentning, spurgte ved kasse og lidt væk fra kassen var en “stand” hvor jeg skulle “afhente” på skærm, men... Ver mais
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Escrito pela empresa

Gl. Køgelandevej 85, 2500, Valby, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service ved leje af gulvsliber. Kompetent rådgivning og rar betjening. Det er dejligt, at man ikke længere skal betale depositum.
Gulvsliberen virkede upåklageligt.

Resposta da SILVAN - Valby
Fik givet en utrolig god service af Diana i forbindelse med valg og behandling af planter til terrassen fra start til slut - gik derfra med en utrolig god oplevelse!

Resposta da SILVAN - Valby
Der er intet særligt at berette. Området omkring vareudlevering er overfyld med udstillede tilbudsvarer som gør adgangen besværlig.

Resposta da SILVAN - Valby
Nyt system hvor man skal taste de sidste 4 cifre i ens order ind på tablet, uanset om det er pakke eller cac.
Det overså jeg, og magen til sur og ikke serviceminded ung dame skal man lede længe efter🤨😡

Resposta da SILVAN - Valby
Rigtig positiv oplevelse, selvom online booking fejlede. God, ny vægscanner. Rimelig pris for kvalitet.

Resposta da SILVAN - Valby
Varer af god kvalitet, fornuftig pris og super hurtig levering

Resposta da SILVAN - Valby
HURTIG LEVERING trods at pakken skulle hele vejen til Bornholm. Indholdet (silkepapir / indpakningspapir ) var pakket forsvarligt så der ingen skader er sket under transport. SÅ ALT TAGET I BETRAGTNING - super god service og hurtig levering… og varme anbefalinger herfra

Resposta da SILVAN - Valby
Nemt at bestille en vare på hjemmesiden og levering dagen efter, man har afgivet sin ordre.
Venlig hilsen
Per Busk

skulle leje pladevibrator
gummimåtten var vredet (en smule) i stykker og var derfor meget svær at montere
startsnoren knækkede da jeg ville starte maskinen
- dårligt vedligehold af deres maskinpark
- ikke fået pengene tilbage
venlig servicemedarbejder, men hvad hjælper det

Resposta da SILVAN - Valby
Vi fik den forkerte vare. Der stod, at varen kom fra Valby, men da vi bestilte, havde de den ikke på lager. Det nytter jo ikke at sende en anden vare i stedet for. Burde være fanget i lagerstyring.

Resposta da SILVAN - Valby
Varen blev ikke leveret, og jeg fik heller ikke nogen faktura, men på min bankkonto er beløbet alligevel blevet trukket.
Rettelse 18. juni 2025 - Silvan.dk har skrevet og oplyst, at der var tale om en pakkefejl, som der nu bliver rettet op på, så jeg får leveret den vare, som jeg har bestilt og betalt for, og forventet får jeg også fakturaen, når levering er sket.

Resposta da SILVAN - Valby
Lejede en EL kædesav. Skulle selv skifte til ny kæde, hvorefter den blev nedslidt efter at have savet i ca. 90 sekunder i nogle 2 cm. brede stakitplanker. 400 Kr. brændt af. Det kommer jeg ikke til at gøre igen.

Resposta da SILVAN - Valby
Det var ganske let både at købe noget og samtidig returnere et tidligere indkøb

Resposta da SILVAN - Valby
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.