Jeg har handlet 2 gange med Skanderborg Bilcentrum - senest med købet af en Suzuki eVitara. Jeg har altid fået god behandling og hurtig hjælp, så jeg kan varmt anbefale dem. Mvh Rene.
Veja o que dizem as avaliações
Vi har igennem en længere periode brugt Skanderborg Bilcentrum, og vi har været rigtig glade for den hjælp og den service vi har fået. Mennesker bag virksomheden er nogle skønne mennesker som me... Ver mais
Har handlet bil med Skanderborg Bilcentrum flere gange og brugt firmaet til service. Det har været fint og aftaler er overholdt. Sidst har S. B. udbedret en parkeringsskade, hvor jeg kunne afhente b... Ver mais
Har købt en Dacia Logan for 8 år siden for 158000, med god låneaftale. Det er et fantastisk køb og den kan køre 200000 km mere. Værkstedet er dyrt ved Skanderborg bilcentrum men kan bestemt a... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Skanderborg Bilcentrum A/S er en af landets største Aut. Mazda & Suzuki forhandlere.
Informações de contato
Dinamarca
- www.skanderborg-bilcentrum.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
SUPER god service
Vi har lige købt en ny bil hos Skanderborg Bilcentrum, og har hele vejen igennem fået en super god og fair behandling og service.
Allerbedst var da vi hentede bilen, og sælgeren minutiøst gennemgik alle bilens faciliteter - det tog godt og vel en halv time, og vi følte at vi kendte bilen godt da vi forlod butikken.
TAK for en god oplevelse - og hermed vores bedste anbefalinger.
Kunden i centrum
Jeg købte i 2012 i Splash hos dem og fik rigtig god service. I dag fik jeg stjålet mine nummerplader. Ringede rundt til synshaller og lokal forhandler og fandt ud af at alle tog 200,- kr. i gebyr for bestilling. Ringede til Skanderborg Bilcentrum og de hjalp med det samme og havde ingen gebyr, kun statens takst på 1180,- kr. Jeg havde ikke dankort med og de kunne ikke modtage mine andre kort. De foreslog selv at så kunne jeg da overføre via Mobilepay og så ville de ordne resten.
Sådan - fortjener 5 stjerne. Hver gang man er hos dem får man en fair og god behandling der konstant sætter kunden i centrum.
Fantastisk oplevelse hvor kunden virkelig kommer i centrum!
Skanderborg Bilcentrum har gennem adskillige gange opfyldt mine forventninger til service og kvalitet. Faktisk så godt at der er købt 3. fabriksnye biler der siden 2005. Både sælgere, mekanikere og værkfører er særdeles venlige og fagtig kompetente.
Intet problem er "lille" til at blive løst og kunden synes altid at gå derfra med en god fornemmelse. Derfor kan Skanderborg Bilcentrum varmt anbefales herfra.
Flot service og god handel
Jeg købte for knap 2 måneder siden en nyere mazda 6 st. car.
Føler at jeg har gjort en udmærket handel rent økonomisk, og hele processen fra handel til afhentning var meget behagelig.
Uheldigvis fandt jeg en lille smule rust helt bagved bagerste nummerplade. Helt umuligt at spotte ved første øjekast.
Her henvendte jeg mig til butikken, og den blev straks taget ind og blev repareret og lakeret. Det tog en dags tid, og jeg fik en fin lånebil i mens uden beregning.
Sidenhen har der været et par bagateller med en visker der drillede og noget sporing der skulle klares, men dette er også bare blevet lavet med et smil.
Alt i alt meget anbefalelsesværdigt. 5 stjerner herfra.
ALTID EN GOD BEHANDLING
Jeg har nu lige købt bil igen hos Steffan Dalsgaard v/ Skanderborg Bilcentrum, det er så 3 gang jeg handler bil her og jeg kan varmt anbefalde stedet.
Der er altid god service, et varmt smil og man føler sig virkelig velkommen.
Den bil jeg lige har købt, kunne jeg godt have fundet billigere andre steder, men det var ikke det der betød noget, jeg vil kun handle hos Steffan /Skanderborg Bilcentrum.
De får fuld karakter, det fortjener de :)
Mvh
Lone Stouby
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.