Sneltoner Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al jaren een vertrouwd adres voor mijn cartridges, geen gezeur of vervelende alternatieven. En snelle levering zodat je geen voorraadje hoeft aan te leggen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al jarenlang klant en dan kan het soms misgaan: een nieuwe cartridge levert geen inkt. Vanmorgen telefonisch contact en dat leidde tot een instructie per e-mail om het probleem op te lossen. Helaas,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Originele toner besteld. Werd direct gebeld door Sneltoner ( Victor). Hem uitgelegd waarom ik de origineke toner wilde hebben, ondanks significant hogere prijs t o.v het huismerk. Een en ander met h... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer teleurstellende ervaring. Ik wacht inmiddels al bijna een maand op een terugbetaling van €22,99. Op 5 mei werd mij bevestigd dat dit bedrag zou worden terugbetaald zodra de betaling van... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de toner

Sneltoner is op weg om de beste online winkel van Nederland en België te worden voor toner- en inktcartridges. Als klanten van Sneltoner blij zijn, dan zijn wij dat ook. En wij willen samen met u geld besparen. Door zo vriendelijk, slim en efficiënt mogelijk alles te leveren wat nodig is om zorgeloos te printen. Hartelijk dank aan alle klanten van Sneltoner in Nederland en België want dankzij ú zijn we voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot WINNAAR Shopping Award | Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie computer hard/software xs: in 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

575 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

35 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onlangs een printer besteld en moet opeens vooraf betalen

Onlangs een printer besteld en als optie aangevinkt dat ik achteraf wil betalen. Webshops hebben de laatste tijd namelijk een slechte reputatie opgebouwd. Vervolgens kreeg ik een mail met het verzoek om vooraf te betalen. Dit heeft zogenaamd te maken met een kredietcheck. Het gaat om een bedrag van €50,- en ik ben gegarandeerd kredietwaardig. Het lijkt er sterk op dat een andere reden ten grondslag ligt aan het verzoek om vooraf te betalen. Ik heb inmiddels een inzageverzoek gedaan op grond van artikel 15 AVG.

10 de junho de 2024

Tevreden klant .

De verpakking was totaal opengescheurd , gelukkig was de inhoud nog intact en was er niets verdwenen want je kon het er zo uitnemen . Anders , Snelle levering , goede eigen merk producten tegen een eerlijke prijs .

20 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending, beleefd en snel antwoord van de klantendienst

De inktcartridge werd verzonden de dag nadat ik had besteld. Dat was een dag later dan de 24 uur waarmee Sneltoner adverteert, dus kroop ik meteen in de pen en vroeg waarom m'n pakket nog niet verzonden was.

Een beleefd antwoord wees me erop dat het de dag van bestellen een officiële feestdag was en dat Sneltoner dus gesloten was (net als in België waar ik vandaan kom; ter verdediging kan ik alleen maar zeggen dat ik als freelance de luxe heb te werken wanneer ik dat wil).

Mijn email was nogal aanmatigend geweest; het antwoord kon niet beleefder. Belangrijker nog: om 10:45 van de volgende dag kreeg ik al een mailtje waarin de verzending aangekondigd stond.

10 de maio de 2024

Kwaliteit ondermaats

Ik bestel al jaren bij sneltoner, altijd dezelfde inktpatronen voor dezelfde printer van hun huismerk. Enkele maanden geleden zag ik dat de verpakking van deze toners verandert was, sindsdien is deze kwaliteit super slecht, alle prints zijn met strepen. Ik heb hiervoor al eens een mailtje gestuurd. Toen kreeg ik een nieuwe toner opgestuurd maar ze zijn allemaal van slechte kwaliteit. Nu ben ik genoodzaakt om alle volle sneltoner toners weg te smijten en elder opzoek te gaan naar betere kwaliteit.

16 de abril de 2024

Beste klant,

Wij vinden het erg spijtig te vernemen dat u herhalende problemen ervaart met onze huismerk toners. Onze oprechte excuses hiervoor!

Er is te zien dat u helaas eerdere problemen ervaren heeft met onze huismerk toners en hiervoor toen de tijd nieuwe gestuurd zijn. Helaas vernemen wij van u dat de problemen blijven en het probleem niet verholpen is. Hierbij vermeld u volle toners te gaan weggooien, echter is dit niet nodig. Wij bieden 100% levenslange garantie op onze huismerk cartridges en toners. Mocht u tot heden problemen ervaren en u bent nog in bezit van de toners zullen en willen wij dit altijd samen met u oplossen en u voorzien van uw garantie!

Wij willen u vragen contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij samen met u het kunnen oplossen.

Ben super tevreden

Ben super tevreden , gisteravond besteld en vandaag al in huis. Heel snelle service !!! Ga meer bij Sneltoner bestellen !!! Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling, goed bezig !!! Zal het zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

10 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Is m’n eerste bestelling bij Sneltoner.

Is m’n eerste bestelling bij Sneltoner.
En ben uiterst tevreden, je bestelling meteen de volgende dag in huis.
Je wordt continu op de hoogte gehouden met de voortgang van je bestelling, zeer goeie en overzichtelijke Website. Gewoon SUPER

26 de março de 2024

Bedriegers!

Bedriegers!! Koop hier niet. !! Had een (verkeerde) toner besteld, heb deze niet eens open gemaakt, in de originele omdoos retour gestuurd en nu beweren ze dat ik de toner had opengemaakt en de toner was zogezegd uitgelopen. Kan alleen maar zijn omdat zij een opengemaakte toner hebben opgestuurd. Had de omdoos niet eens opengemaakt.

29 de janeiro de 2024

Beste heer Matthijs,

Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Bol.com – Sneltoner.be!
De tijd die u genomen heeft om een review voor ons te schrijven waarderen wij enorm, bedankt hiervoor!

Wij vinden het erg vervelend te vernemen dat u ervaart dat wij u niet naar behoren hebben geholpen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Omdat wij de kwestie erg vervelend voor u vinden, zullen wij nogmaals de case beoordelen en u vooralsnog een gepaste oplossing bieden. Wij zullen hierom contact met u opnemen via het account van Bol.com om uw gegevens privé te houden.

A éviter

A éviter. D'après leur site , l'imprimante est de stock et quand la commande est passée , pas moyen d'être livré. Ils proposent une autre imprimante 8 euros plus chère( qu'ils me réclament)alors que je la trouve 25 euros moins chère ailleurs. Quelle perte de temps avec eux.Une vraie misère.

1 de março de 2024

Dear Customer,

We are very sorry to hear that the printer you ordered was not in our stock. We sincerely apologize for this.

It shows that you have contacted our customer service regarding the issue. We have offered you an alternative printer so that we can deliver something to you for the time being. However, the alternative printer offered was more expensive to purchase than the printer you ordered. For this reason, an additional payment had to be paid at that time. You have indicated to us that you do not wish this to happen and at your request we have canceled your order and refunded the purchase amount to your account.

We would like to once again offer our sincere apologies for the inconvenience.

Yours sincerely,
Customer service Sneltoner

Printer is niet geleverd,

Printer is niet geleverd,

Beste R. Ouden,

Hartelijk dank voor de bestelling!

Alle gegevens zijn goed ontvangen bij Sneltoner.nl.

Betaling:
De betaling via PAYPAL is ontvangen.

Nu wordt de bestelling met grote zorg verder verwerkt en uitgeleverd.
Ik werd direct na bestellen gebeld om huismerk inkt te kopen die werd dan direct meegezonden. betalen hoefde later wanneer het mij uit kwam. ik ben akkoord gegaan. geen printer geen inkt . fijne verkoper.gelukkig met paypal betaald

24 de fevereiro de 2024

Beste klant,

Wij vinden het erg spijtig te vernemen dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten, omdat wij u aangegeven hebben dat de huismerk cartridge achteraf betaald mocht worden. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Uw bestelling is op 26-02-2024 bij u afgeleverd. De huismerk cartridge wenste u te retourneren naar ons om hiervoor het aankoopbedrag terug te ontvangen. Wij hebben u voorzien van retourgegevens om dit te retourneren. Op 29-02-2024 hebben wij een creditfactuur opgesteld en op 01-03-2024 een terugstort verzoek ingediend. Het aankoopbedrag hiervan is of zal één van deze dagen worden teruggestort op uw rekening.

Hierbij willen wij nogmaals onze excuses aanbieden voor de verwarring en het ongemak.

Alles 100% perfect

Alles 100% perfect. Een 10!
Alles, van bestellen, betalen, emailinformatie en bezorging. PostNL info en bezorging ook 100%.
Printer is goed (Consumentenbond), laag inktverbruik/inkttanks en betaalbaar. Voor ADF en automatisch dubbelzijdig printen €250-€350 duurder!

Printer geïnstalleerd, alles getest en werkt prima! Ben benieuwd naar inktverbruik en hoe lang printer meegaat.

3 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Let op met huismerk cartridges !

Ik kocht, na telefonisch aandringen van Sneltoner het huismerk van de Canon cartridges. De printer gaf met deze cartridges steeds foutmeldingen en de kleurkwaliteit was gewoon slecht. Klap op de vuurpijl: de printer blokkeert compleet. Telefonisch laat het service center van de printer weten dat het gebruik van huismerk cartridges absoluut af te raden valt.
En Sneltoner ??
Ik mag de aangekochte cartridges terugsturen op eigen kosten !!! (ca 18 euro) maar ze reageren niet op het feit dat hun huismerk problemen veroorzaakt en printers kapot maakt !

24 de janeiro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

HP cardridge werkte niet

HP cardridge werkte niet. Besteld via Bol. Sneltoner heeft een nieuwe cardridge gestuurd. Tot zo ver alles prima. Maar cardridges zijn niet vers. Vanmiddag de vervangende cardridge ontvangen met garantie tot maart. De 1e cardridge met garantie tot juni. In de winkel garantie tot in 2025. Zou hier niet meer bestellen.

11 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ik had de orginele inktcartriges…

ik had de orginele inktcartriges besteld en betaald van mijn canon printer, werd ik gebeld om over te gaan op hun eigen merk. Ik heb mij, (stom dat ik dat gedaan heb) laten overhalen, maar ik heb niets anders dan ellende met mijn printer. Zo erg nu dat er helemaal niets meer op papier komt. WAARDELOZE TROEP!!! Ik heb hun een mail gestuurd ,maar (zoals te verwachten was) geen reactie, alleen weer die mails aanbiedingen.

2 de janeiro de 2024