Al jaren een vertrouwd adres voor mijn cartridges, geen gezeur of vervelende alternatieven. En snelle levering zodat je geen voorraadje hoeft aan te leggen.
Veja o que dizem as avaliações
Al jarenlang klant en dan kan het soms misgaan: een nieuwe cartridge levert geen inkt. Vanmorgen telefonisch contact en dat leidde tot een instructie per e-mail om het probleem op te lossen. Helaas,... Ver mais
Originele toner besteld. Werd direct gebeld door Sneltoner ( Victor). Hem uitgelegd waarom ik de origineke toner wilde hebben, ondanks significant hogere prijs t o.v het huismerk. Een en ander met h... Ver mais
Zeer teleurstellende ervaring. Ik wacht inmiddels al bijna een maand op een terugbetaling van €22,99. Op 5 mei werd mij bevestigd dat dit bedrag zou worden terugbetaald zodra de betaling van... Ver mais
Detalhes da empresa
Sneltoner is op weg om de beste online winkel van Nederland en België te worden voor toner- en inktcartridges. Als klanten van Sneltoner blij zijn, dan zijn wij dat ook. En wij willen samen met u geld besparen. Door zo vriendelijk, slim en efficiënt mogelijk alles te leveren wat nodig is om zorgeloos te printen. Hartelijk dank aan alle klanten van Sneltoner in Nederland en België want dankzij ú zijn we voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot WINNAAR Shopping Award | Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie computer hard/software xs: in 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018!
Informações de contato
Einsteinstraat 22, 3902HN, Veenendaal, Holanda
- 0318-210222
- klantenservice@sneltoner.nl
- www.sneltoner.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Zeer snel geleverd.
Zeer snel geleverd.
Makkelijk het juiste product gevonden en de volgende dag al in huis.
Snel geleverd.
Prima geregeld
Klant is koning
Coulante behandeling bij foutieve bestelling, aardige klantenservice, snelle levering en ruime keus.
Paar bandenstiften besteld, teleurstellend.
Paar bandenstiften besteld via bol.com, wat er werd geleverd was oud, uitgedroogd, niet mee te werken dus teruggestuurd.
Beginnen ze een hele e-mail discussie over dat het wel werkt etc. maar foto's daarvan krijg je niet te zien.
Einde van het liedje, geen geld terug, maar die rommel wilden ze wel terugsturen, nou neu bedankt..ik bestel nooit meer wat bij dit bedrijf.
En wat opvalt, de handelsnaam op bol.com veranderd ook om de haverklap....echt betrouwbaar is het in ieder geval niet.
Voor 2300 uur besteld morgen NIET in huis zou ik zeggen.
Voor 2300 uur besteld morgen in huis werd er geadverteerd. Niet dus. pas na een maand voor een printer kabel. Printer was wel geleverd, maar had kabel nodig. Ik kan begrijpen dat je dingen niet op voorraad hebt. Maar zet dan niet op je advertentie. Of markeer met niet voorradig. Waardeloos. Jammer dat er geen negatieve ster is anders had ik minus 10 gegeven.

Resposta da Sneltoner
Ik kom terug op mijn eerste review…
Ik kom terug op mijn eerste review waarin staat dat ik een printer én inktcardridge heb besteld maar alleen de inktcartridge heb ontvangen. Sneltoner heeft alles goed correct én snel afgehandeld !! Postnl heeft mij geen mail gestuurd(trackingcode) waarin staat dat ook de printer was geleverd bij Gamma. Hierdoor kon Gamma dus niet weten of de bestelling reeds binnen was. Verder TOP geregeld door een hele fijne en aardige medewerkster van Sneltoner. Zij had mij de trackingcode gemaild waarin stond dat de printer reeds bij Gamma was afgeleverd. Ik heb alles nu dankzij de medewerkster van Sneltoner !!!! Top bedrijf !!!!!!
Snel bezorgt
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Goede prijs/kwaliteitsverhouding; snelle en betrouwbare levering.
Goed geholpen telefonisch.
Duidelijke communicatie, binnen 24 uur geleverd. Bezorging goed te volgen.
Uitstekende service
Gisteren inkt cartridges vervangen. Dan blijkt de (verzegelde) set EPSON patronen niet compleet! Uiterst merkwaardig, maar het is niet anders.
Contact opgenomen met klantenservice. Ondanks de patronen ruim een half jaar geleden besteld waren werd meteen besloten de ontbrekende patroon op te sturen.
Vandaag reeds binnen en de printer is weer 100% beschikbaar!
Snel en goed.
Sneltoner een goede zaak
Ik heb besteld en mijn vragen zijn beantwoord aan de telefoon. Het pakketje is al onderweg en dat is supersnel. Je wordt vriendelijk geholpen.
snelle levering product voldoet aan de…
snelle levering product voldoet aan de eisen
zeer coulant met retourneren van een overbodige cartridge
Ik heb een nieuwe printer gekocht via de rentepuntenregeling van de ING bank dus niet bij Sneltoner. Daardoor was een reserve cartridge (geleverd door Sneltoner op 15 7 2022) van mijn oude defecte printer overbodig. Ondanks deze lange periode kon ik de cartridge retourneren en ontving ik het volledige aankoop bedrag retour. Dit alles werd in enkele dagen afgehandeld. Een compliment waard.
wat ze beloven komen ze ook na,levering…
wat ze beloven komen ze ook na,levering was precies op tijd en dag
Onvoldoende begrip en ondersteuning
Ben reeds meer dan 5 jaar klant en de support weigerde mij steenvast te helpen met mijn probleem!
Hiermee stopt ook de samenwerking.
Een probleem hoeft niet altijd technisch te zijn. En wat heeft dit jullie nu opgebracht. Een geannuleerde bestelling en een verlies van alle toekomstige bestellingen. En wat komt er voor jullie nog bij. De kost aan manuren om dit probleem te negeren.
En het bewijs van een zeer korte termijns visie als bedrijf.

Resposta da Sneltoner
Overzichtelijk, snel en goed.
De website van Sneltoner is heel overzichtelijk. Bovendien wordt bij het plaatsen van een bestelling voor inktcartridges de voor jou benodigde gegevens zoals printewelke printer en de bijbehorende cartridges getoond. Dat geeft geen zoekwerk. Een bestelling is snel geplaatst en de bevestiging en verzending ook heel snel gedaan. Sneltoner doet zijn naam eer aan: hij zegt niet alleen snel te zijn maar toont zich ook snel. En dat niet alleen: hij levert goed werk af.
Super service
Super service. Ik kreeg zelfs een telefoontje direct na mijn bestelling!