Al jaren een vertrouwd adres voor mijn cartridges, geen gezeur of vervelende alternatieven. En snelle levering zodat je geen voorraadje hoeft aan te leggen.
Veja o que dizem as avaliações
Al jarenlang klant en dan kan het soms misgaan: een nieuwe cartridge levert geen inkt. Vanmorgen telefonisch contact en dat leidde tot een instructie per e-mail om het probleem op te lossen. Helaas,... Ver mais
Originele toner besteld. Werd direct gebeld door Sneltoner ( Victor). Hem uitgelegd waarom ik de origineke toner wilde hebben, ondanks significant hogere prijs t o.v het huismerk. Een en ander met h... Ver mais
Zeer teleurstellende ervaring. Ik wacht inmiddels al bijna een maand op een terugbetaling van €22,99. Op 5 mei werd mij bevestigd dat dit bedrag zou worden terugbetaald zodra de betaling van... Ver mais
Detalhes da empresa
Sneltoner is op weg om de beste online winkel van Nederland en België te worden voor toner- en inktcartridges. Als klanten van Sneltoner blij zijn, dan zijn wij dat ook. En wij willen samen met u geld besparen. Door zo vriendelijk, slim en efficiënt mogelijk alles te leveren wat nodig is om zorgeloos te printen. Hartelijk dank aan alle klanten van Sneltoner in Nederland en België want dankzij ú zijn we voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot WINNAAR Shopping Award | Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie computer hard/software xs: in 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018!
Informações de contato
Einsteinstraat 22, 3902HN, Veenendaal, Holanda
- 0318-210222
- klantenservice@sneltoner.nl
- www.sneltoner.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Geweldige service van sneltoner
Postnl. had een levering niet bezorgd. Zonder commentaar zond sneltoner een nieuwe zending zonder dat ik hoefde te betalen. Nieuwe zending kwam en opdelfde dag kwam ook de oude zending.
Alles in goed overleg met postnl. en sneltoner geregeld.
Prima gedaan sneltoner
Snel in levering en reactie
Snelle levering en toen ik per ongeluk een verkeerd product had besteld, was retourneren geen probleem. Men reageert snel en adequaat op mail.
Zeer tevreden.
Zeer tevreden.
Snelle levering.
Topservice!
Kortom een aanrader.
Huismerk cartridge niet zo best
Voorheen altijd originele HP cartridges besteld en die werden altijd snel geleverd en waren prima. Na veel aandringende meldingen op de site toch maar eens de huismerk cartridge besteld. De afdrukkwaliteit was niet best. Pas na een diepe reiniging kwamen er fatsoenlijke afdrukken uit de printer. Volgende keer weer gewoon originele cartridges.
Bedrijfsvoering zoals het hoort!
Uitermate tevreden over de zeer vriendelijke, behulpzame en klantgerichte afhandeling per telefoon en mail.
Ongekende service en nuttige, praktische en professionele informatieverstrekking bij mankement van onze oude printer welke in het verleden elders was gekocht.
Makkelijke manier van online bestellen
Makkelijke manier van online bestellen, snelle levering, niet de duurste.
keurig afgewerkt
keurig afgewerkt, alles geheel conform afspraak en goede monitoring van het verzendproces tot en met aflevering en daarna ook nog. Ook telefonisch onderhoud met check van het bestelde is uitstekend!
Slecht
Slecht! Hebben verkeerde inkjet patronen geleverd en nemen niets terug. Patronen zijn niet gebruikt en in originele verpakking. Hanteren eigen herroepingsregels niet en garantie wordt niet gegeven. Helpdesk onbekwaam, onbetrouwbaar, ik bestel er niet meer.
Naschrift1: er ís al veel contact geweest met de helpdesk. Ik geef het daarom uit handen aan een advocaat.
Naschrift 110123: Ik wacht de afhandeling af, die is nog verre van rond

Resposta da Sneltoner
Bestellen gaat snel maar zijn er…
Bestellen gaat snel maar zijn er problemen dan vergeet het maar.
Sneltoner niet meer voor mij.

Resposta da Sneltoner
92525540 Ik heb vandaag reeds een mail…
92525540 Ik heb vandaag reeds een mail gestuurd met uitleg waarom ik ontevreden ben. Als ik geen reactie meer krijg is dit de laatste keer geweest dat ik iets heb besteld bij uw bedrijf.

Resposta da Sneltoner
Bij sneltoner.nl moet u zijn
Na online chat advies, de juiste Canon cartridges besteld. Snel de volgende dag bezorgd en kon het meteen uitproberen, naar alle tevredenheid. Ik kon weer snel mijn printklusjes voortzetten
Perfecte en overzichtelijke website met…
Perfecte en overzichtelijke website met zeer ruim assortiment tegen concurerende prijzen. Zeer goede communicatie m.b.t bestelling en levering. Tonercartridges voor mijn Lexmark 3224 ADWE besteld en de volgene dag al in huis. Volgende keer zal ik zeer weer hier bestellen. Top👍🏻
Uitstekend op de hoogte gehouden qua…
Uitstekend op de hoogte gehouden qua levertijd, snelle omruiling van cartridges na aanschaf nieuw printer, uitstekende binnendienst en vreselijk snel werken.
Inkt veel te snel op
Inkt veel te snel op. Kost mij 1.75 euro per gekopieerd blad. Onaanvaardbaar!! Dienst na verkoop. Veel bla bla bla en voor wat eigenlijk. Ze vragen wat uitleg via mail en foto's. Maar een oplossing komt er niet van. Weet je eigelijk al op voorhand. Verkopen kunnen ze allemaal. Maar dienst na verkoop vallen door de mand. Voor mij nooit meer!! Gemakkelijk verdient op die manier. 70 euro voor 20 bladzijden. Ik vermoed dat je voor 70 euro meerdere boeken gedrukte koopt.
Goede printer voor thuisgebruik
Een goed printer voor thuis gebruik ivm prijs en de kwaliteit. Zit ook de scanner erbij.
De installatie vraagt een beetje geduld en een algemene kennis. Dat lukte wel zonder probleem.
Ben er blij mee.
Mvg. Medic
Zeer tevreden klant
Pas inkt besteld. Vooraf gebeld met de klantenservice dat ik de originele wilde en niet de huismerk. Kreeg een zeer vriendelijk & beleefd Linda aan de lijn die uitlegde om te bestellen dan even terug bellen zodat zij een notitie kon maken op mijn bestelling om niet te bellen of een email sturen om te vragen of ik de huismerk wilde.
Na bestelling even terug gebeld weer gesproken met Linda. Alles is heel fijn geregeld. Ben Linda erg dankbaar voor haar klant vriendelijkheid. Ze heeft me goed geholpen.
Volgende dag bestelling ontvangen dat heel goed ingepakt was. Kwam goed aan zonder schade.
Heel erg tevreden met deze bedrijf.
Ik las veel negatieve recensies dat er na een bestelling gebeld werd naar klanten of ze de huismerk wilden of klanten kregen een email. Dit doen ze omdat ze geld willen besparen voor de klant - een soort van ‘courtesy call’. Dus een tip als je de originele wilt bel ze even. Ze zijn zeer redelijk en behulpzaam en ze maken gelijk een notitie naast je naam dat je idd de originele wilt.
Ik heb goede zaken kunnen doen met deze bedrijf en zal zeker weer mijn inkt daar bestellen volgende keer want ze zijn ook echt goedkoper dan veel andere bedrijven.
Bedankt Linda voor je advies en een goede transactie
Inderdaad zij maken hun naam waar Snel…
Inderdaad zij maken hun naam waar Snel en voordelig geleverd.
Nooit de huismerk cartridges kopen!!
Nooit de huismerk cartridges kopen!!! Mijn HP printer deed het al meer dan 5 jaar zonder problemen, altijd originele cartridges gebruikt. Door Sneltoner heb ik mij laten overhalen om hun huismerk te gebruiken. de helft goedkoper en levenslang garantie. Niet veel later stopt mijn HP er mee. Problemen met de printerkop. Ook de twee slots waar in de huismerk cartridges van Sneltoner in had gedaan werken anders (veren minder) dan de slots waar de originele nog in zaten. Maar aansprakelijkheid erkennen, ho maar. Als ik een nieuwe printer + originele set cartridges zou kopen kreeg ik een kleine korting. Wegblijven bij dit soort cowboys.

Resposta da Sneltoner
Wat Sneltoner zegt doet het ook.
Wat Sneltoner zegt doet het ook.
Sneltoner is snel met leveren en altijd met een presentje, en dat is gewoon leuk.
Ik bestel er al enkele jaren en spijt daarvan hebben ken ik niet.
Kortom dit is gewoon GOED !!!
zeer snelle vlotte levering alles ok