Vi besøgte Sonnerupgaard Gods i forbindelse med en aktivitetsdag med Døvblinde Danmark. Vi havde en rigtig god dag hvor de unge mennesker kunne prøve ATV, bueskydning, luftgevær, Segway og øksekast.... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde glædet os meget til at afholde vores bryllup på Sonnerupgård gods, men under Corona omstændighederne valgt vi at aflyse. Der var lidt bump på vejen med at få nogle af pengene retur, men ef... Ver mais
Vi var så heldige å feire bryllupet vårt i Laden på dette fantastiske stedet. Vi hadde en helt magisk dag og helg på godset i de fineste omgivelser. Vi har fått så god hjelp av alle vi har hatt konta... Ver mais
A empresa respondeu
5 stjerner får man kun når virksomheden leverer over forventning, og det gør Sonnerupgaard til fulde. Super god service, flinke folk hele vejen rundt og en rigtig sød receptionist- Julie.... Ver mais
A empresa respondeu
Sonnerupgaard Gods er en familieejet virksomhed med historiske rammer. Vi har rammerne til uforglemmelige fester og mindeværdige firmaophold. Vi skaber rammerne for vores gæsters arrangement – fra fester til kursus med overnatning – med fokus på personlighed, fleksibilitet og service. Vores gods ligger i Hvalsø, midt på Sjælland i ægte dansk landlig idyl i Skjoldungernes Land; tæt på byen men langt fra larmen. Vores gæster fejrer bryllup, livets fester og milepæle som konfirmation, sølvbryllup og runde fødselsdage, eller nyder ro til at drøfte strategier og træffe de vigtige beslutninger. I vores 4 festlokaler og/eller 6 mødelokaler, park og skov er der rum til udfoldelse. Alle er velkomne til at komme ud på en rundvisning. Hvis du skal holde noget for virksomheden, bryllup eller fest, så ring hverdage mellem kl. 09-17 for mere information eller forespørg en tid til en uforpligtende rundvisning.
Tølløsevej 53, 4330, Hvalsø, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har haft den skønneste bryllupsfest i Laden, som dannede rammen for både vielse, reception og fest :-) Vi kan varmt anbefale andre at holde deres bryllup der! Vi valgte selv at stå for alt; finde præst, kok, serveringspersonale, musikere, oppyntning alle vegne! Det var en stor mundfuld, men så absolut det hele værd :-) Vi kan anbefale at have gode venner til at hjælpe, også med at rydde det hele igen, og fragte alt hjem, for der har man travlt! Personalet på SG har været utrolig hjælpsomme og serviceminded hele vejen - stor ros! Værelserne er små på Høloftet, men det fungerer. Det er genialt at gæsterne kan overnatte, for det giver festen en anden dimension :-) Faciliteterne er i top, og et vinterbryllup kan anbefales <3

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Min mand og jeg bookede Festfløjen på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded. De har svaret hurtigt på spørgsmål og hjulpet så meget de kunne.
Vi havde en uforglemmelig dag, og det kan vi bl.a. takke Sonnerupgaard Gods for :-)

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Vi holdt bryllup i Laden d. 3. august 2019.
Vi bookede stedet allerede i december 2017, og det var den eneste dato tilbage i august 2019!!
Vi valgte primært stedet af tre årsager:
- Smukke lokaler og omgivelser
- Overnatning til alle vores 100 gæster, uden det kostede en formue pr. værelse (værelserne på Høloftet er ret små, men vores gæster skulle jo også kun sove et par timer sent ud på natten!)
- Mulighed for at stå for ALT selv fra fredag til søndag. Dvs. ingen tvungen og dyr pakkeløsning.
Vi stod netop for alt selv! Oppyntning, indkøb af drikke- og madvarer, bestilling af Catering og meget mere. Det er/kan være enormt tidskrævende! Men helt sikkert det hele værd for os, da vi meget gerne selv ville stå for det og heldigvis også har erfaring inden for området.
Generelt har vi været meget tilfredse med lokaler og faciliteter. Stort industrikøkken og meget service tilgængeligt.
Vi har haft rigtig meget kommunikation med Sonnerupgaard på mail og telefon ift. koordinering af værelser og andre detaljer. De har været ekstremt hjælpsomme og venlige hele vejen igennem. Vi har følt os meget velkommen og godt modtaget.
Tusinde tak fordi I var med til at sætte de mest magiske rammer for et helt perfekt bryllup!
Det er en forholdsvis dyr løsning, men helt klart alle pengene værd!!

Resposta da Sonnerupgaard Gods
I juli 2019 afholdte min mand og jeg vores bryllup på Sonnerupgaard Gods, hvilket vi på alle måder kan anbefale.
VI holdte vores bryllup i Laden, hvilket er de mest fantastiske rammer for et rustik, hyggeligt og personligt bryllup, hvor du kan skabe den hyggeligste stemning - den skal opleves!
Vi valgte stedet af flere grunde, herunder særligt omgivelserne i og omkring Laden, muligheden for overnatning til alle vores gæster og dét at man selv kan sætte sit præg på festen i form af alt fra oppyntning, kok, serveringspersonale, DJ samt dét at man selv kan medbringe alle drikkevarer. Med andre ord; hvis du gerne vil skabe et personligt bryllup uden at være tvunget til at købe "en fast pakke", som ofte er tilfældet på diverse restauranter m.m., hvor pynt, mad og vinmenu er sammensat og defineret på forhånd, er Sonnerupgaard, herunder Laden, et oplagt bud.
Vi benyttede bryllupskoordinator, Gitte Andersen, som er tilknyttet Sonnerupgaard, som var guld værd ift. planlægning af brylluppet, herunder særligt oppyntning, hjælp til at finde tjenere/opvasker til aftenen, og bare generelt ift. alle de tusind spørgsmål, vi havde - og også alle dem, vi ikke vidste, at vi havde :-) Gitte gjorde alt for, at vi fik en god fest og var altid klar til at hjælpe på både SMS, mail og telefon op til brylluppet - også selvom klokken var 22.30 om aftenen dagen før brylluppet. Man kunne virkelig mærke, at hun ville gøre alt for, at alt gik som det skulle, og at vi fik den bedste fest.
Fordi vores bryllup lå i højsæsonen var det oprindeligt aftalen, at vi først kunne overtage Laden klokken 14 om lørdagen (hvor Gitte og hendes team, så kunne rykke ind og gøre klar til, at vi ankom klokken 16), men et par dage inden ringede de fra Sonnerupgaard og tilbød os at rykke ind med alle vores ting allerede om fredagen (uden at betale ekstra for det) - simpelthen fordi der ikke var kommet en booking af Laden om fredagen. Det var selvfølgelig en stor hjælp for både os - og Gitte - ift. at få service (som vi havde lejet gennem A Table Story), sprut, vin, snacks m.m. leveret allerede dagen før og have tid til at organisere lidt. Virkelig god service fra Sonnerupgaards side at tilbyde, nu hvor lokalet alligevel stod ledigt.
Vi mødte kun søde mennesker på Sonnerupgaard både før, under og efter brylluppet og alle vores gæster har haft samme oplevelse.
Så vi kan kun give vores bedste anbefaling til Sonnerupgaard, herunder i særdeleshed Laden, som skabte rammerne for den mest fantastiske bryllupsfest for os og vores gæster.
De bedste hilsner,
Emilie og Jakob

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Har været til bryllup på Sonnerupgaard Gods. I den forbindelse blev vi bedt om at booke et værelse, hvis vi ønskede at overnatte. Brudeparret fik et link, som de videresendte til os gæster, og jeg bestilte overnatning (det var kun mig der skulle overnatte på værelset).
Da jeg ankom til Sonnerupgaard lagde jeg mærke til det var et 2-personers værelse jeg havde booket, men siden der ikke var mulighed for at vælge andet da jeg bookede tænkte jeg de nok kun havde den type værelser.
Dagen efter hørte jeg dog, at de også havde 1-personers værelser, som kostede omkring halvdelen af et 2-personers...
Hvorfor i alverden måtte man ikke booke sig ind på et 1-personers værelse da man skulle bestille overnatning?! Det eneste jeg kan komme i tanke om, er at det er fordi de helst vil af med de dyreste værelser først - det skal lige siges, at jeg ikke var den eneste der kunne have brugt et enkeltværelse...
Når det så er sagt er det en flot lokation, fine lokaler og hjælpsomt personale (derfor tre stjerner). Min anmeldelse er udelukkende baseret på booking af overnattelse.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Jeg holdte min 40 års fødselsdag på Sonnerupgaard Gods den 2. februar 2019 for 36 personer. Vi og vores gæster var begejstret for lokalet i gamle herregårdsstil samt de tilhørende faciliteter. Vi havde mulighed for at have vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning.
Vi kan kun anbefale stedet for jeres næste fest og personalet var meget behjælpelige.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Vi holdt bryllup i laden i november 2018. Det var de mest fantastiske omgivelser til et bryllup, og laden er særligt fortryllende smuk i efteråret med alle de levende lys. Vi havde den dejligste fest. Inden brylluppet var jeg meget nervøs for, om det ville være for koldt for vores gæster i en lade i november?! Det var det overhovedet ikke! Laden er opvarmet med bl.a. Gulvvarme, så vores gæster smed endda skoene senere på natten og dansede i bare tæer :) vi havde den dejligste fest, og der er intet, jeg ville lave om. Den eneste grund til, at jeg ikke giver stedet 5 stjerner er, at jeg synes, det er for dyrt - både for leje af laden og værelserne, som er meget små og med træk-ud seng i stedet for dobbeltseng.. Vi fik hjælp af Maria Lyng til oppyntning i forbindelse med brylluppet, og det var vi glade for. Jeg vil klar anbefale stedet og vi er så glade for, at vi valgte at holde brylluppet lige præcis her. Ps. Morgenmaden er virkeligt god, hvis man vælger at tilkøbe den. Vi blev virkeligt overraskede, da morgenmaden lød en smule kedeligt på papiret - men det var så lækkert!

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Vi blev gift i laden på Sonnerupgård Gods d. 17.11.18.
Både vi og vores gæster var meget imponeret over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder.
Jeg synes også personalet på Sonnerupgård har været super søde hele vejen igennem. Der har været et par misforståelser, men dette er blevet løst på bedste vis.
Jeg tænkte først, at stedet er ret dyrt at leje... MEN efter brylluppet, så synes jeg prisen er helt fair. Man finder ikke et sted som dette <3
Kan kun give stedet 5 stjerner.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Vi feiret vårt bryllup på Sonnerupgaard gods 8.-10. juni 2018 med ca. 80 overnattende gjester gjennom hele weekenden. Ved å holde vårt bryllup på Sonnerupgaard fikk vi virkelig våre drømmer oppfylt. Omgivelsene er helt fantastiske og det er også festlokalene. Vi hadde minglefest på fredagen i Hovedbygningen og selve bryllupet i Laden på lørdagen - begge dager ble en stor suksess, både vi selv og våre gjester var enormt fornøyde og vi drømmer om "bryllupsreunion" på Sonnerupgaard en gang i fremtiden!

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Min kone og jeg havde fornøjelsen af at afholde både vielse og reception på Sonnerupgaard Gods da vi skulle giftes. Vielsen foregik i haven, hvor scenen simpelthen ikke kunne være bedre eller smukkere. Naturen og omgivelserne taler for sig selv, den smukke sø, de smukke blomsterbede - en stille og yderst idyllisk have. Receptionen foregik i godsets fløj "festsalen", hvor de to flotte lokaler, det store vel supplerede køkken, de tilhørende haver/terrasser og den velkommende foyer udgjorde de helt perfekte omgivelser til et fantastisk arrangement.
Personalet på godset er enormt behagelige, hjælpsomme og nemme at komme i kontakt med. Vi brugte godsets place2book tjeneste, så gæsterne selv kunne arrangere overnatning, hvilket forløb fuldstændig upåklageligt. Min kone og jeg vil på det varmeste anbefale Sonnerupgaard Gods til såvel bryllup som andre arrangementer og anledninger.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Vi havde et super godt ophold, hvor alt bare fungerede som det skulle. Super service fra personalet og fra de personer som stod for de aktiviteter som vi havde bestilt.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
God og professionel håndtering af netværksmøde i festfløjen. Service og personale i top.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Vi holdt vores bryllup d. 7/7-18 og havde booket år i forvejen inkl værelser. Flere gange får jeg opkald af fra godset som ønsker at jeg afgiver en del af mine forbestilte værelser på trods af at jeg forklarer de er booket og betalt af mine gæster. Under 2 uger inden brylluppet bliver jeg pludselig ringet op af godset som nu har givet mine værelser til et andet bryllup der skulle afholdes "ved en fejl". Mine gæster måtte så placeres ude i byen 12 km fra godset.
Dagen efter festen går vi alle sagerne igennem med en ansat for at sikre alt er som det skal være - dette godkendes.
Alligevel modtager jeg en mail med opkrævning på flere smadrede glas inkl ølglas som vi aldrig havde brugt? Samt en masse ekstra rengøring og opvask. Vi havde professionelt køkkenpersonale på og alt blev afleveret renere end vi modtog. Vi undgår dog at betale deres bøder, da jeg sender dem en liste over der problemstillinger vi selv oplevede under vores fest og ophold, herunder kun en dyne og hovedpude i brudesuiten!
Stedet drives desværre komplet uprofessionelt og listen er lang over problematiske oplevelser med Sonnerupgaard - hvilket dog ikke skal overstråle den trods alt fantastisk fest vi havde. Så hvis man blot er klar på at skulle slås med en masse bekymringer omkring stedet, så er selve omgivelserne altså fine.
Utroligt behjælpeligt personale - både personligt og på mail. Omgivelserne er utroligt smukke, og det er rart med et sted uden proppriser. Et sted vi ikke har været for sidste gang. Tusinde tak for hjælpen med alt!

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Et rigtig hyggeligt sted at holde bryllup og danner nogle smukke rammer.
Sød og venlig betjening.
Nøgleudlevering til overnattende gæster skulle vi selv står for, som vi blev gjort opmærksom på af de eksterne tjenere. Hvilket vi var overbeviste om at godset ville tage sig af eftersom alle gæster selv stod for at booke værelse hos godset. Bedre informeret havde ikke skadet.
Ved tilbagelevering af bygningen, begyndte personale vi ikke havde mødt før at gå køkkenet igennem uden først hilse og introducere sig. Lidt ubehageligt at der pludselig står en fremmed person og roder rundt i et køkken man har ansvaret for en halv time endnu.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Vi holdt konfirmation i hovedbygningen, og alt fungerede. Før, under og efter var personalet serviceminded, og vi kommer igen! Prøv selv...

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Fantastiske rammer og konceptet med at leje lokalerne og selv sætte festen op efter egne ønsker til pris og kvalitet er et stor plus.
Kan også anbefale mlyng.dk til at hjælpe med det praktiske til at leve drømmen ud.
mvh Rasmus

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Denne anmeldelse skrives, fordi jeg faktisk synes at folk skal vide, hvilken behandling de også yder. De var årsag til at jeg havde flere dage, hvor jeg sad som kommende brud og var ved at opgive min drøm. Jeg tror, at hvis man har så lidt med dem at gøre som muligt, at man kan få en flot fest, men hvis man tænker service, så drop det!
- Så længe jeg kan huske, har Sonnerupgaard Gods været drømmelokationen til mit bryllup. Dette er fordi jeg (og nu heldigvis også min kommende mand) drømmer om et lade-bryllup, og det har de jo stedet for. Dog endte vi med en enormt dårlig oplevelse inden vi kom rigtigt igang.
Vi kom ud og så godset, og vi var ret vilde med laden. Dog var vi ikke så begejstrede for det grønne område, vi var ret interesserede i haven til godset, men fordi de har så mange selskaber på én gang, er ét grønt område til hver 'fløj'. Det kan man så leve med, men det var det første minus. Der havde været en fest dagen før, så vi kunne ikke se værelserne, selvom det var relativt vigtigt, taget i betragtning af, at der bliver klaget ret meget over dem online, både af fest-gæster og dagligdagsgæster. Desuden var pigen, der viste os rundt, ikke en, der kom frem som om der var styr på tingene. Det hele var lidt vagt, men hun var også ny, fandt vi ud af.
På Sonnerupgaard kører de med 2 'modeller', én, hvor man overtager dagen før (fx) fredag-søndag, og en, hvor man overtager på dagen (fx) lørdag-søndag. Normalt bliver man jo gift om lørdagen, hvorfor det virker mærkeligt at man først kan overtage lokalet på selve dagen, taget i betragtning af, at de kører et 'lej-lokalet' koncept, hvor man selv skal pynte op og sørge for alt. Man kan så vælge at leje deres (eller en anden) bryllups arrangør, og når man finder ud af, at deres arrangør er gift med godsejerens bror, giver det hele pludselig lidt mere mening.
Vi var virkelig interesserede, og havde juni halvandet år fremme i hovedet. Datoen var vigtig for os, men vi ville gerne have den lange model, så vi selv kunne være med inde over, det var jo lidt derfor vi gerne ville have en 'gør-det-selv-løsning'. Det kunne vi desværre ikke få, for der var et bryllup dagen før os, men hvis det blev aflyst, måtte vi selvfølgelig godt ændre det til den lange løsning. Vi reserverede datoen, men ville gerne lige tænke over det en ekstra gang, inden vi betalte - hvilket man har en uge til at beslutte sig til, uanset, om det er helligdage, midt i højtid mv.
Jeg fandt gennem facebook ud af, at de var begyndt at lade være med at leje den lange model ud i højsæsonen, og jeg skrev til dem og spurgte, om det var derfor jeg ikke kunne få mit ønske opfyldt. Det var det.
Jeg ringede til dem og beklagede mig. Jeg følte mig snydt over, at være blevet løjet for - decideret. Vi havde helt konkret fået at vide, at der var et bryllup dagen før, men hvis det blev aflyst, kunne vi få den model, vi ønskede. Jeg havde også fået en prisliste med hjem, hvor laden stod annonceret som XX pris for Model 1 og XX pris for Model 2. Dette indikerede altså helt klart, at jeg havde muligheden for at få den lange model, men de ville hellere lyve, og have muligheden åben for en ekstra forretning. Jeg fortalte dem, at det var falsk markedsføring, og at jeg faktisk var i min ret til at melde dem til forbrugerrådet. Jeg mente ikke det var i orden, at de sådan løj overfor en kunde, og var dybt skuffet over deres håndtering af en kommende brud. Det er dagEN for mig, én gang i livet, og så fik jeg den behandling - det var ikke i orden. Jeg fik ejeren i røret, og han mente nu, at de var i sin ret til at gøre sådan, men ville vende tilbage til mig. Jeg fik et opkald, og de var villige til at gøre en undtagelse for os, og tilbyde os den lange model - de kunne godt "mærke på mig, at det var vigtigt, og at jeg allerede var klar til at give dem en dårlig anmeldelse inden jeg havde lejet stedet. Men det kom til at koste 2000 mere, fordi der ville være en prisstigning fra 2018 til 2019". Jeg sagde at det ville jeg gerne vende med min kæreste, men at jeg var glad for deres beslutning.
Vi valgte at sige ja tak til den lange model, og ventede på en ordre bekræftelse. Den fik jeg ikke, og jeg forstod det ikke. Jeg ringede til dem to dage senere, efter at have skrevet og rykket, for at høre, hvor den blev af? Igen var det den lidt hjælpeløse pige, der svarede, at det var da fordi ejeren gerne lige ville tale med mig. Jeg fortalte hende, at det var virkelig ikke i orden, at jeg selv skulle ringe op, det kunne de godt selv have informeret mig om!
Ejeren ville bare gerne lige sige, at han gerne ville forbeholde sig retten til at bruge lokalet - i hvertfald halvdelen - om fredagen, selvom de få dage forinden havde sagt at jeg måtte få den lange model. Da jeg sagde, at det mente jeg lød lidt shady, og at det skulle jeg da i hvetfald ikke betale fuld pris for, var svaret "at de jo havde gjort en undtagelse for mig". Mit eget svar var, at de var blevet truet med en dårlig anmeldelse og med at blive meldt til forbrugerrådet, og derfor valgte at efterkomme vores ønske, men at de ikke skulle tro vi hoppede på den med, at det var for vores skyld! Jeg bad om at vi under alle omstændigheder ville få det til 2018 pris, og at vi ville have på skrift, at de ville sørge for at alt stod klart, hvilket de gik med til.
Jeg tænkte længe over det, og vendte det med min kæreste, og vi besluttede at kigge videre. Jeg havde en SÅ dårlig mavefornemmelse med stedet, og er dybt taknemlig for at have fundet et andet sted. Jeg synes vi blev udsat for direkte bondefangeri og falsk markedsføring, jeg havde tilbuddet sort på hvidt i den ene hånd, og en løgn i den anden.
Dertil vil jeg tilføje, at deres arrangør fejede os af vejen inden hun vidste, hvad vi rent faktisk ønskede. Hun var lidt mere optaget af sig selv end af eventuelle kunder - og vi kontaktede hende KUN fordi vi fik at vide af godset, at der var styr på det, men det var absolut ikke vores indtryk..
Vores oplevelse var rigtig dårlig med stedet, og selvom de har enormt flotte rammer, synes jeg ikke på nogen måde at det er pengene (MANGE penge) værd, og jeg havde flere dage, hvor jeg sad som kommende brud og var ved at opgive min drøm.
(Vi fandt heldigvis et sted - Engestofte Gods - hvor alt kan lade sig gøre. Servicen er i top, der er styr på det, og man er i en bryllups-bobble, når man kommer derned. Kun du har stedet, og bliver ikke forstyrret af andre gæster eller lign.!)
Vi var 12 gutter der afholdte polterabend på Sonnerupgaard´s smukke gods og omgivelser, det gik vildt for sig rundt i skovene på ATV med div. events, super spændene lerdueskydning med godsejeren selv - Anders.
Om aftenen fik vi serveret det lækreste mad, det var til 10 stjerner :)
Varmt anbefalelsesværdigt, man føler sig virkelig velkommen på Sonnerupgaard.
Mvh Jon Jørgensen

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Fantastisk sted, med smukke og hyggelige omgivelser! Alt fungerede lige som det skulle, og personalet var søde og venlige.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.