Duidelijke website, goede prijzen, mooie producten. Mijn vrouw is erg content met hetgeen ik voor haar heb gekocht. Prijs kwaliteitverhouding is erg goed. Vriendelijk contact per mail, goede communic... Ver mais
Helaas heeft mijn legging het begeven. Ik was zo blij met mijn donkerbruine katoenen legging. Ik heb vrij lange benen en de meeste leggings zijn wat aan de korte kant en van een synthetische kwaliteit... Ver mais
Ik heb verschillende artikels besteld. Er zijn 2 toegekomen. Voor de andere heb ik totaal geen zichtbaarheid (transparancy) wat de status is of wanneer deze geleverd kunnen worden.
Op zoek naar een fijne basispanty, sexy catsuit of warme thermolegging? BIj SOSHIN vind je online de meest diverse collectie panty's, kousen, leggings en lingerie online! Snel uit eigen voorraad in Nederland bezorgd en vaak met leuke kortingsacties. Al bijna 20 jaar de webshop voor comfortabele en spannende basispanty's, netpanty's, naadpanty's, panty's met open kruisje, thermopanty's, stay ups kousen, jarretelkousen, katoenen leggings, verleidelijke body's, sexy catsuits en bodystockings, overknees, maillot en leuke accessoires zoals oogmaskers, kanten handschoenen en nylon slipjes met én zonder kruisje!
van Beethovensingel 128, 3133EA, Vlaardingen, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Perfecte produkten,snelle levering

Resposta de SOSHIN
Geweldige en precies wat ik nodig heb met name voor mij de panty’s en in t bijzonder de open gat panty’s ge-wel-dig! Met mijn huidziekte kan ik deze mooi aanhouden!!! Top! En ook easy naar de wc zonder een panty kapot te trekken! Dasnmechtmijnding;)
Een niet passend pakje. Een mail gestuurd waarin staat dat je niet mag passen. Maar hoe weet je anders of het pakje past. Het was 1 maat

Resposta de SOSHIN
Mooie en kwaliteit lingerie voor prettige prijs en nog een persoonlijke boodschap toegevoegd 👌
Vriendelijk contact per mail, goede communicatie tijdens bestelproces (denk aan bevestigingen, T&T codes etc.).
Communicatie is heel goed en duidelijk, netjes verpakt.
Kwaliteit van de zomer jurkjes was niet wat ik er van verwacht had in combinatie met de prijs. Retour sturen geen probleem
goed spul, mooi en vriendelijk ingepakt en op tijd geleverd.
We bestellen hier regelmatig. Nooit problemen, en ik mag wel over de reacties op de negatieve reviews van soshin/bar. Lekker straight. T valt tegenwoordig niet mee om een klein bedrijfje te zijn. Vaak leuke kortingen en mensen gaan vallen over een paar euro op een panty waar tijd en afhandeling en verzenden ze de nek al mee omdraait. Mooi dat ze de moeite nemen om überhaupt te antwoorden. T is ook voor een sexy tintje vaak want voor begrafenissen of dergelijk kan je waarschijnlijk beter naar de wibra (:

Resposta de SOSHIN
Mooie producten en snelle en goede verwerking.
Aanrader !

Resposta de SOSHIN
Goede en fijne klantenservice. Uiteindelijk door snelle communicatie mijn nalevering snel in huis. Topkwaliteit product. Ik beveel jullie aan!

Resposta de SOSHIN
Supersnelle levering en perfecte service.
Ik had een bericht van PostNL dat mijn pakket geleverd was maar dat was dus niet zo. Op advies van Soshin een week gewacht maar nog geen levering. Daarna werd de order netjes opnieuw verstuurd.
Complimenten voor Soshin.

Resposta de SOSHIN
Snel, goede korting en mooie panty's. Ik heb er gelijk 4 gekocht want ik wachtte al 10 jaar of zo tot er eindelijk weer ergens bruine naadpanty's te koop waren. Ze zijn mijn favoriet. Dank je wel Soshin. Ik was zo blij als een kind. Ook voor de leuke manier van inpakken. Echt een klein feestje. De hoekjes van de verpakking waren wel een beetje gekreukt en stuk toen ze aan kwamen dus als ik ze had moeten terug sturen waren ze misschien onverkoopbaar geworden. Een extra dik zakje of met kussentjes is veiliger denk ik. Het was voor mij echter geen domper op de pret! Ik kom zeker terug. Succes met groeien ✨

Resposta de SOSHIN
Mooie producten tegen een prima prijs. Levering ging ook snel.
Geen klachten.

Resposta de SOSHIN
Good quality products and the size guide is very good. Super fast delivery and the team responds very quickly to emails. I recommend!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.