Leverans skulle ta mellan 4-6 veckor. Efter 6 veckor så har de en så kallad kompensationsstege. Fick sängen efter 11 veckor. 1500kr i avdrag. Det är en skämt den där ”stegen”! Hade ja vetat att de sku... Ver mais
Fantastisk service och mycket trevlig och kunnig personal! Jag har handlat många gånger hos SOVA och köpt flera olika produkter och har alltid varit supernöjd. Hög kvalitet, professionellt bemötande o... Ver mais
Jag är väldigt nöjd med mitt köp hos SOVA. Sängen är verkligen bekväm och jag sover bättre än på länge – jag vaknar mer utvilad och känner en stor skillnad i vardagen. Jag vill särskilt tacka Momo... Ver mais
Väldigt bra bemötande när jag ville byta säng. Generellt proffsig och mycket hjälpsam så att jag till slut kunde få den säng jag ville ha. Måste i sammanhanget också säga att jag varit kund hos Sova s... Ver mais
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!

Johannefredsgatan 5, 431 53, Mölndal, Solhem, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Trevligt proffsigt bemötande av kunnig personal.

Resposta da SOVA - Mölndal
Kundservice och punktlig leverans.
Nöjd med sängen också.

Resposta da SOVA - Mölndal
Den första säljaren kunde inte ta ett nej och den andra var inte lyssnande och lätt nonchalant.

Resposta da SOVA - Mölndal
Mycket bra service. Hjälpsamma och lyhörda.
Även leveransen av sängen är 10/10

Resposta da SOVA - Mölndal
Det svarar inte när man behöver hjälp efter man har köpt från de det är dåligt bemötande

Resposta da SOVA - Mölndal
Framflyttad leverans två gånger tyvärr. Och ingen kompensation för de. Därför sätter jag tre stjärnor bara. Dom ringde inte ens utan skickade ut ett sms.

Resposta da SOVA - Mölndal
Bra produkt till bra priser.
Killarna som levererade var tjänstvillioga och snabba.

Resposta da SOVA - Mölndal
Försening med urdålig info. Beralade kontant fiick säng 3 månader för sent.

Resposta da SOVA - Mölndal
Knepigt. Det var som att komma till en dammsugarförsäljare, den där som kommer hem till en och skall dammsuga fast man inte vill köpa dammsugaren. Fina produkter dock inget snack om den saken. De behöver nog ändra upplägget på säljkursen bara.

Resposta da SOVA - Mölndal
Säger 4 veckors leverans för att få mig att beställa, sen blir det istället 7-8 veckors leverans så att ja får sova utan säng i 4 veckor

Resposta da SOVA - Mölndal
Vi köpte en säng och fick problem med leveransen, men de var mycket professionella och gjorde allt för att lösa det på bästa sätt.
Vi är mycket nöjda med deras höga servicegrad och positiva bemötande, även när det går lite fel.
Tack Evette för ditt proffsiga bemötande.
Kan varmt rekommendera butiken.