Aart,... De Speakerkoning,.... Wat een man,... - komt z'n afspraken na, ook na uiteindelijke levering na chipgebrek en corona. Nogmaals een dubbele DB Technologies ES1203 besteld, in mei 2021. Nu o... Ver mais
Hallo allemaal,vandaag geef ik speaker koning weer ! een dikke pluim,hier kunnen nog vele bedrijven van leren hoe om te gaan met klanten ,Aart reageerd altijd op jou vragen en komt zijn afspraken na... Ver mais
Top service van Aart, reageert snel en correct. Speakers zeer snel geleverd! Dikke aanrader!
Welkom bij de enige echte Speakerkoning. Al vele jaren actief in de muziekwereld, als actieve DJ, en met verkoop van in mijn ogen het beste in de muziekwereld, RCF /dBtechnologies, PA en speakersystemen . We zijn sinds 2024 exclusief dealer van QSC voor zuid Nederland! L-acoustics Shure EV en Dynacord zijn inmiddels toegetreden bij Speakerkoning. Inmiddels al 14 jaar dealer van deze merken, waarbij persoonlijke aandacht mijn drijfveer is. U kunt bij mij rekenen op de beste prijs, uitstekende service en nazorg mocht er wat aan de hand zijn. En u betaalt pas na de levering, wel zo vertrouwd. Ook is een voordeel dat we ons specialiseren in deze vertrouwde professionele merken, en geen 100 merken verkopen.
Koolhof 25, 5298 AJ, Liempde, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Aart is geweldig met zijn service. Ondanks dat RCF niet tijdig kon leveren was een (re)actie nooit te veel gevraagd. Zelfs toen ik via andere wegen alsnog sneller specifieke onderdelen kon krijgen (omdat zij het heel toevallig op voorraad hadden) was het geen probleem om die onderdelen af te bestellen. Ik zou zo weer een nieuwe set bij hem bestellen! Daarnaast adviseert hij reëel wat er nodig is voor jouw gebruik en niet voor zijn portemonnee.

Resposta da Speakerkoning
Snelle persoonlijke service met kennis van zaken. Scherpe prijs ook.

Resposta da Speakerkoning
Na wat speurwerk en vergelijking in een zoektocht naar nieuwe tops werd ik herinnerd aan de RCF TT+. Die had ik al eens eerder gehoord en toen en toen had ik een heel positieve indruk. Uiteindelijk gebeld met Speaker Koning en toch maar eens een prijs opgevraagd voor de 12 inchers. Dat viel niet tegen en na wikken en wegen op advies van Aart uiteindelijk gekozen voor de TT 25a. Beter standalone bruikbaar en rijkere klank.
Levertijden vallen niet mee op dit moment, maar daar was Speaker Koning duidelijk over. Uiteindelijk waren ze er sneller dan verwacht en ze klinken uitmuntend. Prima contact gehad met Aart, heel transparant, open en ontspannen.

Resposta da Speakerkoning
Ik ben echt supergoed geholpen.
Ik als allround zanger & DJ heb heel veel baat bij mijn aankopen.
Ze zijn super flexibel en vriendelijk.
Bij het eerste contact kreeg ik direct bruikbare adviezen.
Ze luisteren echt naar je, zodat alles aansluit aan jouw wensen en doeleinden.

Resposta da Speakerkoning
Googlen, googlen en kom de Speakerkoning tegen, prettig contact via WhatsApp, het bedrijf heeft zijn best gedaan om het onderdeel te bestellen, en ik werd keurig op de hoogte gesteld over de stand van zaken. Even betaald via een tikki. Netjes bezorgt. Mijn dank en zal er zeker weer bestellen. Groet John

Resposta da Speakerkoning
Bij speakerkoning 2 x de RCF 945-A en 2 x RCF 8004 besteld. Vanaf eerste moment al goed contact, een hele aardige man die me netjes op de hoogte hield over de levertijden. Ook werd er door hem goed meegedacht over eventuele alternatieven en kreeg ik antwoord op andere vragen die ik nog had. Alles is netjes geleverd en ik ben zeer tevreden. Ik kan iedereen speakerkoning aanraden voor alle aanschaf betreffende Audio en PA toebehoren! Speakerkoning bedankt voor de goede service en zeker tot volgende keer!

Resposta da Speakerkoning
Aart heeft verstand van zaken, en levert gegarandeerd de kwaliteit die past bij je budget. Warm en persoonlijk contact. Je kunt altijd een snelle reactie verwachten. Levering zsm en op volgorde van aanvraag in deze onzekere tijden.
Wij waren opzoek naar een nieuw line array set. Aart gebeld, advies gegeven en daarna een offerte ontvangen. Speakerkoning is de scherpste maar wat wij belangrijk vinden is de service! Oprecht mijn complimenten naar Aart. Hou dit vast!

Resposta da Speakerkoning
Vandaag contact gehad met dit bedrijf
Helaas konden ze me niet meer helpen
Omdat de fabriek mijn product niet meer ondersteunde ( kwam uit 1984 )
En konden de onderdelen dus ook niet meer bestellen
Maar heeft mee gekeken of hij me toch kon helpen
Echt top nogmaals bedankt

Resposta da Speakerkoning
Uitstekende service en betrokkenheid. Het verkregen advies is opgevolgd en zeer tevreden over mijn aankoop.

Resposta da Speakerkoning
In de avond laat een mail gestuurd en die zelfde avond nog antwoord terug met de oplossing! Super service al gaat het om iets kleins.

Super service 👌 en een geweldige dienst na verkoop 👍
Goede, accurate en zeer snelle service van de Speakerkoning.
Fijn dat we eindelijk een adres hebben gevonden waar we met verschillende reparaties en of onderdeel-verzoeken terecht kunnen zonder weken op een reactie te moeten wachten!
PLB Sound & Light
Offerte gevraagd voor levering van 2 RCF speakers met hoezen. E-mail werd snel beantwoord en ik had gelijk de prijsopgaaf binnen. Bleek ook de goedkoopste aanbieding te zijn. Speakers waren niet op voorraad. Werd goed op de hoogte gehouden over de levertijden.
Hoefde de factuur pas te betalen na levering.
Bedrijf is absoluut een aanrader!
Vandaag setje evo 12 mogen ontvangen altijd top bij aart .
Thnx voor de service
Aart,... De Speakerkoning,.... Wat een man,...
- komt z'n afspraken na, ook na uiteindelijke levering na chipgebrek en corona. Nogmaals een dubbele DB Technologies ES1203 besteld, in mei 2021. Nu onlangs pas kunnen uitleveren. Inderdaad tegen de toenmalige prijsafspraak. Topvent !! voor elk top event. Betrouwbaar, correct en gedegen advies. Afz. Feest DJ André

Resposta da Speakerkoning
Vandaag weer een mooie set aangeschaft bij aart.
Heeft verstand van zaken en zal er alles aan doen om voor de klant de ideale set samen te stellen.
het contact loopt heel gemakkelijk.
Als je hem belt dan neemt hij op, en als je hem appt dan reageert hij zo snel mogelijk.
Kortom voor iedereen die opzoek is naar een kwalitatief goede geluidsset voor een eerlijke prijs.
Ga dan naar speakerkoning!

Goede hulp gekregen van Aart,
RCF 8003 4PRO AMP module was defect (potmeter vervanging) en ik ben geholpen om de juiste reparatie te krijgen. Reageert snel en denkt goed mee

Resposta da Speakerkoning
Goede service afspraak gemaakt Voor bastkastjes en direct geholpen ,kunnen proberen en gekocht .
Ik weet waar ik in de toekomst moet gaan voor geluid .
Marc

Resposta da Speakerkoning
Vooralsnog heel fijn geholpen! Zodra de verbouwing af is wordt er zeker een set speakers besteld bij deze fijne man!

Resposta da Speakerkoning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.