Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klantenservice is top! Tot op heden alleen maar goede ervaringen mee gehad. Vriendelijke Klantenservice die je professioneel verder helpen. Daarbij ben ik helemaal weg van het merk. Misschien aan d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een retour gedaan van 3 artikelen, waarvan er 2 niet waren aangemeld. 1 artikel keurig afgehandeld, 2 artikelen houden ze in hun bezit zonder daar iets voor terug te doen naar de klant. Het... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Estúdio de Alta Costura
  2. Loja de moda feminina

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen en biedt toegankelijke mode voor elke vrouw. Het merk staat bekend om haar elegante ready-to-wear-collecties die zich onderscheiden door de stijlvolle en comfortabele pasvorm, natuurlijke kleurtinten en het gebruik van hoogwaardige materialen en in-house ontworpen details, zoals unieke prints en branded knopen. Bij JOSH V worden kledingcollecties ontworpen met aandacht voor mens, milieu en dier. De missie is ‘to make all women look & feel spectacular’ waarbij de pijlers diversiteit, duurzaamheid en body positivity centraal staan. Om deze laatste reden heeft JOSH V haar maattabel verbreed en zijn de collecties verkrijgbaar van maat 2XS tot 2XL. Op het gebied van sustainability is JOSH V een van de voorlopers en streeft het ambitieuze doelstellingen na. Kleding van JOSH V heeft niet alleen een stijlvolle look & feel, maar biedt ook een zeer comfortabele pasvorm – voor verschillende lichaamstypes. Bij het ontwerpen wordt er altijd extra nagedacht over hoe het comfort verhoogd kan worden, zonder concessies te doen aan het design. Door de combinatie van stijl, comfort, het kleurenpalet en de kwaliteit, kunnen de kledingcollecties van JOSH V eindeloos gecombineerd worden en gaan ze jarenlang mee. Met de toevoeging van onder andere activewear, sleepwear en JOSH V Home – luxueuze interieuraccessoires gemaakt van speciale texturen en hoogwaardige materialen – groeit JOSH V verder tot allround lifestylebrand, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels is JOSH V verkrijgbaar in maar liefst 300 partnerstores in Nederland en Europese landen als België, Portugal, Cyprus, Griekenland en binnenkort ook in Denemarken.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

145 avaliações

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede service gerichte oplossing !

Zeer snelle reactie gehad op mijn mail, directe en snelle oplossing. Ook een zeer goede en service gerichte afhandeling
Ik ben erg tevreden !

18 de maio de 2026

Hi Kelly,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We vinden het erg belangrijk om snel te helpen en samen tot een goede oplossing te komen, dus het is superleuk om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

Mocht je natuurlijk nog vragen/opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag van je.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben super goed en heel snel geholpen door Kelly. Er werd direct meegedacht aan een goede oplossing. Daarnaast mocht ik het product kosteloos retourneren en was het ook snel verwerkt en ontvangen. Topservice, ik ben zeer tevreden!

11 de maio de 2026

Hi Linda,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te lezen dat je zo goed en snel bent geholpen door Kelly en dat je tevreden bent met de geboden oplossing en de retourafhandeling.

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Dat waarderen we zeer!

Klantenservice is top

Daarbij ben ik helemaal weg van het merk. Misschien aan de prijzige kant maar voor mij het waard. Goede kwaliteit en pasvorm.

19 de abril de 2026

Hi Barbara,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met onze klantenservice en dat je tevreden bent over de hulp die je hebt gekregen. Ook leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van onze items. We waarderen je feedback en het vertrouwen in ons merk!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn pakketje kwam heel snel

Mijn pakketje kwam heel snel! Heel blij met de items ook.

2 de maio de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor je review.

Super dat je pakketje snel is aangekomen en dat je blij bent met de items. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel weer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Josh V is al jarenlang een van mijn…

Josh V is al jarenlang een van mijn favoriete merken. Keer op keer brengen ze weer de meest fantastische collecties uit. Iedere nieuwe collectie lijkt de voorgaande weer te overtreffen. Ik ben heel benieuwd wat de komende collecties gaan brengen nu Josh zich op haar nieuwe functie als creative director gaat richten. Ook echt een pluspunt voor mij is dat ze maat xxs verkopen, aan iedere type vrouw wordt gedacht. Met een leuke outfit van Josh V aan voel ik mij altijd zelfverzekerd en happy en complimenten gegarandeerd. Verder zijn wij erg tevreden over de brandstore in Den-Bosch hier komen wij erg graag zodra er weer een nieuwe drop uit is. De meiden in de winkel zijn altijd vriendelijk en hebben de beste stylingtips.

4 de maio de 2026

Hi Kimberly,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je al lang bij ons shopt en zo fijne ervaring hebt! Ook voor de nieuwe collecties die er dit jaar nog aankomen zullen vast weer helemaal in je straatje zijn en hopelijk kan je hier ook weer in schitteren.

We heten je graag weer van harte welkom bij je eerst volgende bezoek!

LEVEREN NIET OP TIJD

Al verschillende keren besteld op deze website, de bestelling werd nog nooit dezelfde dag verzonden als je voor 22u besteld. Zelf een mail met tracklink moet je dagen op wachten en zelf contact voor nemen. Je bestelling is dus nooit de dag nadien in huis zoals ze aangeven op hun website. Echt schandalig. Als je hun dan wilt bereiken antwoorden ze pas dagen later met telkens hetzelfde excuus.

29 de abril de 2026

Hi Manon,

Bedankt voor je review.

Het spijt ons om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer je bestelling en communicatie niet verlopen zoals verwacht.

Wij streven er altijd naar om bestellingen die op een werkdag worden geplaatst zo snel mogelijk te verwerken en de volgende dag te leveren. Helaas lukt dit niet in alle gevallen. We zijn daarbij deels ook afhankelijk van onze bezorgpartner. De afgelopen weken hebben er bijvoorbeeld stakingen plaatsgevonden bij de bezorgpartner in België, wat voor vertragingen heeft gezorgd in zowel verzendingen als track & trace-updates.

We begrijpen dat dit vervelend is en realiseren ons dat dit niet de service is die je van ons mag verwachten. Helaas ligt dit in zulke situaties buiten onze invloed.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je feedback te delen. Hiermee kunnen we onze processen en communicatie blijven verbeteren.

Mocht je in de toekomst nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen we het natuurlijk graag van je.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb altijd goede ervaringen gehad…

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Josh v kleiding : mooi ,kwalitatief, elegant en vrouwelijk.Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest :)

29 de março de 2026

Hi Aina,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je onze collectie omschrijft als mooi, kwalitatief, elegant en vrouwelijk. Dat is precies waar we voor staan. Fijn dat je al die tijd zulke positieve ervaringen hebt gehad en nooit teleurgesteld bent geweest. We hopen je nog vaak te mogen inspireren!

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Oplossingsgericht, ik kreeg een vouchers omdat mijn sneakers helaas snel kaal werden bij de hak (na een week).

3 de março de 2026

Hi Rosina,

Bedankt voor jouw review.

Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we snel een passende oplossing konden bieden. Jammer dat je sneakers zo snel slijtage vertoonden, maar we zijn blij dat we het met een voucher naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We hopen je snel weer te zien!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bad quality after they stopped making…

Bad quality after they stopped making clothing in Europe, now its all Made in China 👎

24 de abril de 2026

Hi Chantel,

Thank you for your review. We’re sorry to hear that you’re not entirely satisfied with the quality of JOSH V.

We’d be happy to work with you to find a suitable solution. We’ve looked into it straight away but unfortunately can’t find the correct order in the system. Could you please email us the correct order number? Please send it to webshop@joshv.com. Our customer service specialists will then look into this for you as soon as possible.

We look forward to hearing from you!

Kind regards,

Een retour gedaan van 3 artikelen

Een retour gedaan van 3 artikelen, waarvan er 2 niet waren aangemeld.

Het betreft een waarde van 155 euro, met alle bewijsstukken erbij.
QR-code van mijn verzending erbij, de mail van bestelling erbij...

Ik word in iedere mail van Roos, afgescheept.

Schandelijk, waar blijft mijn geld Josh V?

Vriendelijke groet W.H.

23 de abril de 2026

Hi Willeke,

Bedankt voor jouw review.

We begrijpen dat het vervelend is dat jouw retourzending niet is verwerkt zoals je had verwacht. Graag willen we hierbij wel verduidelijken dat je in je review niet het volledige verloop van de situatie benoemt. Jouw retouraanvraag is destijds door ons afgewezen, omdat deze buiten ons retourtermijn van 14 dagen viel. Daarnaast heb je aangegeven dat je de bestelling samen met een andere order hebt geretourneerd, maar dit is niet vooraf of tijdens het retourproces aan ons doorgegeven.

Omdat wij hierover geen melding hebben ontvangen, kunnen wij helaas niet achterhalen of de betreffende items daadwerkelijk bij ons zijn aangekomen.

We begrijpen dat dit voor jou een teleurstellende situatie is. Tegelijkertijd zijn wij gebonden aan onze retourvoorwaarden en de informatie zoals deze bij ons bekend is.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Beleving

Het vriendelijke personeel neemt de tijd om je te helpen en geeft goed advies bij het vinden van een outfit. Daarnaast is er een zeer mooie en gevarieerde collectie.

19 de abril de 2026

Hi S.Deich,

Bedankt voor jouw review.

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten en goed advies te geven, dus het is fijn dat je dit zo hebt ervaren. Ook leuk dat de collectie je aanspreekt.

Hopelijk zien we je snel weer terug!

Mijn favoriet

Stelt nooit te leur. Mooie collecties, tijdloos,… ik koop deze al bijna 15 jaar en ben zo tevreden en heb nog steeds oude stuks die je kan combineren met recente collecties.

18 de abril de 2026

Hi Nathalie,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen dat je ons al zo lang volgt en tevreden bent met de collecties. Fijn ook dat oudere items nog goed te combineren zijn met de nieuwere stukken. We waarderen je vertrouwen en hopen je nog vaak te mogen verwelkomen.

Shop ervaring

Al jaren shop ik met veel plezier de mooiste kleding bij Josh V. Echt heel fijn dat alle collecties te combineren zijn. Ook word ik, waar nodig, altijd fijn gelopen door de klantenservice!

16 de abril de 2026

Hi Esmée,

Bedankt voor jouw review.

Fijn dat je al zo lang met plezier bij ons shopt en dat je onze collecties zo goed kunt combineren Ook goed om te horen dat je positieve ervaringen hebt met onze klantenservice, dat geven we zeker aan het team door.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige producten en mooie site

Geweldige producten en mooie site! Behalve dat de track & trace link niet meer via de mail wordt verstuurd en je er elke keer achteraan moet bellen/mailen:-)

16 de abril de 2026

Hi Monique,

Bedankt voor je review en fijne woorden over onze producten en website!

Wat jammer om te horen dat de track & trace link niet automatisch wordt verstuurd en dat je hier zelf achteraan moet. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen je feedback hierin serieus en zullen dit intern doorzetten, zodat we dit kunnen verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals altijd tevreden met de…

Zoals altijd tevreden met de bestelling.
Snel en net verpakt verzonden altijd een feestje om uit te pakken.

31 de março de 2026

Hi Miranda,

Bedankt voor je review.

Fijn dat je weer tevreden bent met je bestelling en dat alles snel en netjes bij je is aangekomen. En extra leuk dat het uitpakken als een feestje voelt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben helemaal fan van Josh V.

Ik ben helemaal fan van Josh V.
Super mooie kleding, en service is ook altijd top!

14 de abril de 2026

Hi mevrouw Schmits,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen, dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over zowel onze collectie als de service. Hopelijk zien we je snel weer terug.

Fan!

Ik ben fan…snel en netjes verzonden en duidelijk mbt retour.
Bij vragen altijd telefonisch bereikbaar en vriendelijk geholpen.

10 de abril de 2026

Hi Nicolette,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen! Top dat je zo tevreden bent over de verzending, de duidelijkheid rondom retouren en onze service.

Super service

Mooie kleding en echt een fijne ervaring met de klantenservice. Ik had een klein puntje op de top, maar dit werd snel en professioneel opgepakt.

In plaats van gedoe met retourneren hebben ze direct meegedacht en een nette oplossing geboden. Dat waardeer ik enorm.

Heel tevreden over zowel het product als de service!

6 de abril de 2026

Hi Anique,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te lezen! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de kleding als onze service. We vinden het belangrijk om altijd met je mee te denken en het snel en netjes op te lossen. Veel plezier met je item!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had leuke sneakers besteld en zou een armbandje erbij krijgen omdat JOSH V 15 jaar bestaat. Deze was niet meegeleverd. Hierover heb ik een mail gestuurd en nu krijg ik een mooi JOSH V canvas tas waar ik ook heel blij mee ben.

9 de abril de 2026

Hi Luna,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de canvas tas! Dank je wel voor je bericht en je begrip. We wensen je veel plezier met je sneakers en het cadeautje.

team JOSH V

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.