Studio Anneloes BV Avaliações

4.586
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie kleding, super kwaliteit en snelle levering. Eigenlijk 5 sterren waard, maar heb al regelmatig met klantenservice gemaild dat ik het jammer vind dat er geen broeken zijn voor de wat kleinere vro... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prachtige kleur - komt goed overeen met de foto. Mooie kwaliteit stof! Heel mooie jurk! Maatadvies: bij een aansluitend model zou voor mij de taille- en heupwijdte in cm's helpend zijn (ondanks de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben altijd al fan van de Anneloes-producten. Met mijn lengte van 1,80 meter ben ik zo ontzettend blij met de langere lengtes van de broeken. Heb er ondertussen van bijna iedere kleur eentje in m'n bez... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de Acessórios de Moda

Sobre Studio Anneloes BV

Designed to Empower

Studio Anneloes kleding is designed to empower. Wij willen een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving. Wekelijks lanceren we premium items met een perfecte fit die moeiteloos meebewegen met jouw leven. Studio Anneloes #WorksAnywhere. Bekijk de collectie online of bij een van onze local heroes.

Shop Online

• Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • Elke week nieuwe items
  • Gratis verzending
  • Officiële webshop Studio Anneloes
  • Retourneren kan binnen 30 dagen
Ga direct naar webshop

Winkel bij jou in de buurt

Persoonlijk stijladvies of zeker weten dat het item past? Check de store locator en shop jouw nieuwe Studio Anneloes outfit bij een van onze 300 verkooppunten.

Vind jouw winkel

Join onze community

Ontdek onze nieuwste collecties, laat je inspireren, ontvang stylingtips en doe mee aan onze winacties. Volg ons op deze kanalen:

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.586)

1.577 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

aaanrader

Mooie stof, mooie pasvorm, goede kwaliteit

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Ingrid, wat leuk om te lezen.
Fijn dat je zo tevreden bent over de stof, de pasvorm en de kwaliteit. Daar doen we het voor.

Veel plezier met dragen en graag tot ziens bij Studio Anneloes.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie en duidelijke site!

Mooie en duidelijke site!
Pantalon en jasje waren keurig ingepakt.
Netjes op tijd afgeleverd.
En
Heel blij met mijn aangekochte artikelen.

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de website, de verpakking en de levering. Leuk dat je zo blij bent met je aankopen. We horen graag wat we nog kunnen doen om van jouw ervaring 5 sterren te maken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Es ist eine sehr gute Entscheidung,die…

Es ist eine sehr gute Entscheidung,die Qualität ist sehr gut, die Größe perfekt, schnelle Lieferung, alles bestens
Ich freue mich sehr über meinen Einkauf 😄

Hallo Yvonne,

Vielen Dank für deine schöne Bewertung. Wie schön zu lesen, dass du so zufrieden bist mit der Qualität, der Passform und der schnellen Lieferung. Viel Freude mit deinem Einkauf und danke für deine lieben Worte.

Liebe Grüße,
Jet von Studio Anneloes

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Is precies de broek en maat die je k…

Is precies de broek en maat die je k wilde hebben.
Snel in huis.

Hi Anjo,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat de broek en maat precies waren wat je zocht en dat je bestelling snel in huis was. Veel draagplezier gewenst.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, goed verpakt en via mail op de hoogte gehouden van de bestelstatus.

Hi Jacqueline,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je bestelling op tijd is geleverd, goed verpakt was en dat je goed op de hoogte werd gehouden van de bestelstatus. Veel plezier met je aankoop.

Kleding anneloes

Ik ben al een aantal jaar helemaal fan van de travelstof van Anneloes. Ik heb verschillende items gekocht zoal broeken, blouses en jurken. Kwaliteit is goed. Pasvorm is goed. Ook blijf de kleding mooi ook na diverse keren dragen en wassen. Anneloes levert bestelde artikelen snel, vaak de volgende dag.

Hi Saskia,

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat je al jarenlang fan bent van onze travelstof en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en het draagcomfort. Ook leuk dat je merkt dat de kleding mooi blijft, zelfs na vaak dragen en wassen. Bedankt ook voor je compliment over de snelle levering. Veel draagplezier gewenst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben in de wolken👏ik heb het set van…

Ik ben in de wolken👏ik heb het set van Grace in de kleur ;latte en de combinatie met het streepje.
Zo blij mee, de broeken zitten geweldig. Je voelt niets, glijd langs je lijf. En de tops met as gerimpeld voorpand; top!!!

Hi Elly,

Bedankt voor je enthousiaste review. Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de Grace set in latte en de combinatie met het streepje. Fijn ook dat de broeken zo comfortabel zitten en dat de tops zo goed bevallen. Veel draagplezier gewenst.

Snelle levering.
Heb al veel kleding van SA, dus weet wat ik koop.
Helaas koopt die winkel zelf minder in de laatste tijd

Hi Elise,

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je al veel kleding van ons hebt en precies weet wat je koopt. Leuk dat je tevreden bent over de snelle levering. We nemen je opmerking over het assortiment mee.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelling was prima op tijd en ziet…

De bestelling was prima op tijd en ziet er perfect uit. Helaas heb ik nog geen ervaring met het draagcomfort. Het weer zit nog niet mee.

Hi Elisabeth,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je bestelling op tijd binnen was en er perfect uitziet. Hopelijk werkt het weer snel mee zodat je er volop van kunt genieten. Veel draagplezier gewenst.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Broek moest ik helaas retourneren

Broek moest ik helaas retourneren. Model niet geschikt voor mij.
De uitleg van terugsturen vond ik best onduidelijk. Zou met een korte duidelijke manier klantvriendelijker kunnen zijn.
Voor mij liever een winkel met jullie collectie.

5 de maio de 2026

Resposta da Studio Anneloes BV

Beste Els, bedankt voor je review. Jammer dat het model broek niet goed bij je paste. Dank ook voor je feedback over het retourproces. We nemen dit mee om de uitleg duidelijker en klantvriendelijker te maken. We begrijpen ook goed dat je graag een winkel met onze collectie zou zien. Hopelijk vind je in de toekomst toch nog een item dat helemaal bij je past.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima communicatie en een snelle…

Prima communicatie en een snelle levering.

Hi Silvia,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hij past niet goed

Hij past niet goed. Het zou een flair zijn maar is een wijder model. Dunne stof waardoor hij los zit maar wel veel tekent.

Resposta da Studio Anneloes BV

Beste Chantall, bedankt voor je review. Jammer dat de pasvorm niet was zoals je had verwacht. Wellicht had je eigenlijk de Flair Linen willen bestellen? De Lexie Linen Look heeft namelijk een wide fit pasvorm, terwijl de Flair Linen juist een flared fit heeft. We begrijpen dat dit anders kan uitpakken dan verwacht. We nemen je feedback over de stof en pasvorm mee. Hopelijk vind je een volgende keer een model dat beter bij je past.

Fijne kleding

Alles paste en zag er mooi uit, blij mee

Hi Elma,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat alles goed paste en dat je blij bent met je aankoop. Veel draagplezier gewenst.

Snelle bezorging kwaliteit broek

Snelle bezorging kwaliteit broek

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle bezorging en de kwaliteit van de broek. Veel draagplezier gewenst.

.snelle bezorging

.snelle bezorging

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je bestelling snel bezorgd is. We horen graag wat we nog kunnen doen om van jouw ervaring 5 sterren te maken.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De levering ed is super goed maar de kleur was verkeerd en de jurk was veel te groot ondanks mijn maat M

De levering ed is super goed, alleen was de jurk in de verkeerde kleur geleverd en hij was veel te groot voor de maat M....Jammer

29 de abril de 2026

Resposta da Studio Anneloes BV

Hi Lieke, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering. Jammer dat de jurk niet in de juiste kleur was geleverd en dat de pasvorm niet overeenkwam met wat je verwachtte van maat M. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Mocht je hulp willen bij het vinden van een beter passend item, dan denken we graag met je mee via webshop@studioanneloes.nl

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb het teruggestuurd

Ik heb het teruggestuurd
1) de kleur stond mij niet
2) het leek meer op een pyama en je zag mijn halve kip er duidelijk in 😂
Ik vind het de €169,95 echt niet waard .
Mvg jose

2 de maio de 2026

Resposta da Studio Anneloes BV

Hi Jose, bedankt voor je eerlijke review en het delen van je ervaring. Jammer dat de kleur en pasvorm niet waren wat je ervan verwachtte. Natuurlijk begrijpen we dat je dan besluit het item terug te sturen. We nemen je feedback mee. Hopelijk zit er een volgende keer wel iets tussen waar jij je helemaal fijn in voelt.

Ontzettend leuke set

Ontzettend leuke set

Hi Laura,

Bedankt voor je mooie review. Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je set. Veel draagplezier gewenst.

Jet van Studio Anneloes

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.