Rigtig super god service i forbindelse med reklamation på en defekt udendørsbruser, hvor kvittering manglede. Ingen diskusion overhovedet. Ny bruser sendt til hoveddør uden, at det kostede os en øre.... Ver mais
A empresa respondeu
Super god service. Havde et problem med en pool pumpe - så kontaktede dem og de sendte straks et helt nyt sæt. Det blev leveret dagen efter. Højeste anbefaling herfra.
A empresa respondeu
Havde købt en MiniSplash Pool Robot som blev defekt efter gange brug. Intet problem jeg fik hurtigt tilsendt en ny.
Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Ver mais
A empresa respondeu
Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.
Ledreborg Allé 128C, 4000, Roskilde, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Complicated contact at the beginning due to a factory fault but once contact was established with customer relations we were delighted with the solutions proposed and the responsiveness of the company advisor. We recommend these design and functional pools as well as the after-sales service.

Resposta da Swim & Fun
Har en Swim & Fun varmepumpe med en fejl i displayet. Jeg kontaktede Swim & Fun de kiggede på problemet og send mig et nyt display, og sendte mig en mail med forklaring om udskiftning.
Nu spiller det bare igen :-)
Hurtig og super god service.
Jeg er super tilfreds.

Resposta da Swim & Fun
Snabb återkoppling och ett trevligt bemötande av Jenny L på customer service. Löste mitt problem snabbt och enkelt.
RS

They are THE BEST!!!
Perfect service and always want’s to help the costumer.
You are NR 1!
Malmö, Sweden

Resposta da Swim & Fun
Swim & Fun sköte min reklamation fantastiskt bra där Jenny Lewin gav mycket bra uppdatering hela tiden av vad som hände.
Tack för ert fina bemötande

Resposta da Swim & Fun
Jag har en poolpump som la av efter drygt

Resposta da Swim & Fun
Problem med flödesvakten på värmepump model 1400.
Väldig trevligt och fint kundbemötande av Swim & fun (Jenny). Jag fick tips på åtgärder men när inget av detta fungerade så skickade de en helt ny till mig trots att garantin hade löpt ut för några veckor sedan. Väldig nöjd med bemötandet.
/David

Resposta da Swim & Fun
Grym support, snabba svar och löste mitt wifi problem utan problem 🙏

Resposta da Swim & Fun
Fantastisk service! Stor ros til kundeservice for hurtig behandling og ekstraordinær god service. Sender mine varmeste anbefalinger.

Resposta da Swim & Fun
Snabbt och smidigt bemötande vid reklamation.

Resposta da Swim & Fun
Swim & Fun står inde for deres produkter og leverer fantastik efterservice !
Badesæsonen reddet i at jeg havde brug for at få repareret et PH reguleringsanlæg ( 1 sæson gammel ). Fanger Shaan i deres kundeservice, og uden nogen diskussion kom han med en løsning som jeg ikke har oplevet hos andre forhandler når der var tale om en reklamation på et produkt der var 1 år gammel.
Shaan sender asap en ny del til mig lige op til Pinse, her når den af gode grunde ikke frem, men første efterfølgende hverdag lander der en opfølgnings mail fra Shaan, hvor han lige ville tjekke op på om jeg havde modtaget den. Her kunne jeg så sige at det havde jeg endnu ikke, 10 min senere kommer der så en mail igen at han kan informere om at den lander dagen efter da han lige har talt med fragtfirmaet…
Alt tilbehør til en større Pool er fra Swim & Fun, og det er jeg faktisk glad for i at hvis der skulle opstå noget, så er jeg sikker på at der bliver taget bedst mulig hånd om det !
Tak til Swim & Fun for jeres fantastisk service, ungerne og jeg er glade for at de nu trygt kan gå i vandet igen med de rigtige vandværdier

Resposta da Swim & Fun
Poolrobot städade i bara 5-7 minuter trots full laddning.
Kontaktade leverantör och de skickade genast ut en reservdel som fixade detta.
Superbra!

Resposta da Swim & Fun
Helt fantastiskt och otroligt snabb service :)

Resposta da Swim & Fun
Super service då motorn inte fungerade på vår robotdammsugare
Dom skickar en ny.

Snabb kontakt och väldigt trevliga, 100 % nöjd 😊

Resposta da Swim & Fun
Sindssygt god service. Den del jeg havde bestilt havde en skade. 2 dage efter havde jeg en ny 👍🏼
Det er god service. Uden Altmulig frem og tilbage.

Perfekt bemötande gällande garanti

Resposta da Swim & Fun
great customer service. We bought a robot vacuum cleaner for our swimming pool via Frank.nl and even though we did not buy the vacuum cleaner directly from Swim & Fun, they handled my complaint perfectly. I can really recommend this company to everyone and will certainly buy other items for the swimming pool here.

Resposta da Swim & Fun
I had problem with one spare part and customer service was amazing! They helped to find wholesale contact, arranged transportation to foreign country and afterwards made sure, that I had received it. 10/10 just excellent customer service.

Resposta da Swim & Fun
Very good support , they even sent me a spare part free of charge after my warranty was finished ✅

Resposta da Swim & Fun
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.