Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Dzisiaj w Onet.pl: wiadomości z kraju i ze świata; biznes, sport, rozrywka i pogoda. Sprawdź pocztę, bloguj, czatuj i umawiaj się na randki.
Informações de contato
33, Kraków, Polônia
- www.sympatia.onet.pl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Róbta co chceta tylko płaćcie
Portal pobiera pieniądze za premium i czasem włącza a czasem, pomimo wniesienia opłaty, premium jest nieaktywne. Bardzo słaby lub w ogóle kontakt mejlowy z serwisem, brak kontaktu telefonicznego. Zgłoszenie próby wyłudzenia pieniędzy przez portal niczym nie skutkuje. Ogólnie mam wrażenie że serwis pobiera pieniądze a dalej niech się dzieje co chce, nikt tym nie zarządza, nikt niczego nie pilnuje i nikt nie pomaga w razie zawieszenia systemu.
90 procent to konta fake
90 procent to konta fake. Te same opisy. Konta dające polubienie i znikające za godzinę. Ogólnie jedna wielka ściema 35 złotych niby nie dużo ale jedna pasowałoby jakis pozew zbiorowy przeciwko Onet złożyć bo cały ten ruch jest chyba generowane przez sam Onet.
Dno i ściema
Dno i ściema. Większość profili to fake konta, dużo zdjęć wygenerowanych przez AI, masa zagranicznych oszustów udających lekarzy, biznesmenów itp. piszących z translatora i posługujących się cudzymi zdjęciami. Ciągle piszą te same osoby i wysyłają te same wiadomości. Jedyne autentyczne profile to jakieś zboki i popaprańcy oraz prostytutki obojga płci. Niektórzy z nich siedzą tam latami. Strata czasu. Tam się nie da poznać nikogo nawet do normalnej rozmowy.
Zwykle OSZUSTWO
W momencie jak wykupiłam Premium mialam zero wyświetleń. Wcześniej mialam dużo odwiedzin i dużo wiadomości. Zakupiłam Premium , zero wyświetleń i zero wiadomości. Zwykłe oszustwo. Wsadźcie sobie te 35 zl, nigdy wiecej nie zaplace i nie dam się oszukać. Sprawę zglaszam do odpowiednich organów. ,NIE POLECAM 💀💀💀
Szału nie ma
Witam
Powiem krótko,po kilku latach bycia na Sympatii.
Towarzystwo obecnych tu Pań w 80 procentach traktuje Sympatię.pl tak poprostu jako zabawę i relaks przy kawie.Na jakąś poważną relacje znalezienia tu kobiety nie ma co liczyć.
Tyczy się to zresztą większości portali randkowych.Nie wiem kto pisze te pozytywne opinie jakoby się tu wiele dobrego działo.
Przykre to .
Pozdrawiam.
Bezczelnie złodziejski portal
Bezczelnie złodziejski portal! Zarejestrowałem się, dodałem swoje w miarę aktualne zdjęcia, opłaciłem premium i dosłownie na drugi dzień (!) zablokowali mi konto pod pretekstem, że zdjęcia nie przedstawiają mnie (!?). No po prostu bezczelni złodzieje! Cały ten oszukańczy portal kwalifikuje się w tej chwili do zgłoszenia do Urzędu Ochrony Konsumenta i po prostu na Policję.
Chętnie przytulają kasę za premium
Prawie nikt nowy się nie rejestruje, natomiast obecne są fikcyjne profile tworzone na zasadzie przestępstwa z Art. 190a §2 Kodeksu karnego. W ramach premium nie są w stanie nic zaproponować poza odblokowaniem tego, co sami zablokowali. Serwis po "modernizacji" działa bardzo wolno a część funkcjonalności nie działa wcale. Chętnie przytulają pieniążki za premium a na koniec dostajesz bana, mimo że nie zrobiłeś nic niezgodnego z regulaminem ani niezgodnego z prawem ale w ich opinii wysyłasz za dużo wiadomości. Serdecznie odradzam ten serwis.
Marnota
Jest to moja osobista ocena.
Jesli chodzi o techniczną stronę Sympatii Onet , to nie ma się za bardzo do czego przyczepić.
Natomiast jeśli chodzi o osoby które zazwyczaj się ukazują/ poszukują partnera to niestety, w większości kobiety to ponure Średniowiecze i obłuda.
Szkoda czasu.
Oszuści
Oszukują na portalu dużo fałszywych profili piszesz i nagle zostajesz zablokowany po prostu cyrk na kółkach ten portal to porażka nigdy więcej takich portali gdzie liczy się tylko kasa oszukują ludzi na każdym kroku, nie dając nic w zamian. Zmieniają pisane sms-y do kobiet celowo, totalny syf nie polecam
Nie polecam. Nie przyjmują zdjęć bez powodu. Opłaty chętnie pobierają. Większość zamieszczonych profili jest starych i nieaktywnych.
Oszusci
Ograniczają mnie w wysyłaniu wiadomości pomimo opłacenia premium! Wysłałem około 10 emaili w sprawie wytłumaczenia i bez odpowiedzi. Oszuści!
Współudział w przestępstwie
Bardzo dużo kont i zdjęć z związanych z nimi to ukradzione dane innych ludzi z np.instagrama. Sympatia powinna to weryfikować, by nie narażać uczciwych ludzi na tragiczne w skutkach relacje polegające w końcowym efekcie na wyłudzaniu pieniędzy. Dotyczy szczególnie mężczyzn obcojęzycznych, którzy korzystają z tłumacza. Typu na żołnierza amerykańskiego, lekarza ze stanów lub aktora lub inżyniera na platformie wiertniczej. Samotne ,zakochane kobiety padają ofiarą bo nagle jakiś milioner popadł w tarapaty finansowe a one wysyłają mu pieniądze. Miałam takie doświadczenie z osobą, która miała fałszywe konto na Sympatii. Osoba, której zdjęciami posługuje się oszust od czterech lat grzmi w internecie, że wykradziono jej zdjęcia i posługują się jej twarzą. Można więc to dość łatwo sprawdzić, czego portal Sympatii nie robi. To nazywa się WSPÓŁ UDZIAŁ w przestępstwie.
Jestem tu już prawie miesiąc i nie…
Jestem tu już prawie miesiąc i nie wieże ze żadna kobieta do mnie nie napisała ma dużo swoich zdjęć i nic jestem bardzo zawiedzony z tego portalu zapłaciłem za premium i mogę pisać chyba tylko sam do siebie 😂wielka ściema
Fejki, fejki i jeszcze raz fejki
Otworzyłem profil. Podglądałem zdjęcia. W ciągu godziny znalazłem chyba 15-20 fejkowych kont z zdjęciami skopiowanymi w sieci. Tak firma motywuje frajerów żeby wykupili abo i pisali do ładnych obrazków. Po tygodniu otworzyłem konto jeszcze raz, żeby sprawdzić, czy fejkowe profile są usunięte, bo wszystkie jako takie zameldowałem. Oczywiście wszystkie egzystowały nadal. Niech się sam każdy domyśli, kto te profile tworzy.
Zapytanie
Witam. Czy może mi Ktoś, proszę, napisać, czy na Sympatii możliwym jest, aby status online przy danym użytkowniku świecił się co jakiś czas "na zielono", kiedy to jednocześnie tej osoby od paru dni wcale nie byłoby na Portalu? Czy Sympatia, znana w końcu z licznych swoich niedoróbek, mogłaby AŻ TAK wprowadzać w błąd swym działaniem? Miał już ktoś podobne doświadczenia / obserwacje? Błagam o pomoc, Kuba
Uwaga nie wykupujcie Premium
Uwaga nie wykupujcie Premium! Nic nie działa! Nic nie pomaga! Porażka! Zwykłe naciąganie!
Gdybym mogła dać minusową recenzję …
Gdybym mogła dać minusową recenzje napewno bym to zrobiła! Serwis konsumenta tam nie istnieje! Zapłaciłam za premium ale nawet zdjęcia swojego nie mogłam dodać, po kilkunastu mailach (ok 4miesiacach) zarządzałam zwrotu pieniędzy i wtedy … ja muszę udowodnić że wpłaciłam na ich konto ze wszystkimi detalami łącznie z moim numerem konta z którego był zrobiony przelew - zapłaciłam kartą a na kartę nie oddają zwrotu! Szczerze scam jakich mało!!!!
Portal Sympatia
Portal Sympatia, podobnie jak inne tego typu portale (łącznie z GG!), operuje mechanizmem, znanym od dwudziestu lat i stosownym na wszystkich zagranicznych portalach:
Większość to fejki lub boty, namawiające do zakupu konta premium.
Nawet, jeśli ktoś poda Ci numer telefonu – nie licz na cuda – po tygodniu pisania, straci zainteresowanie, by Ci przypomnieć, że na portalu są inni użytkownicy i jednak warto zapłacić za konto.
Profile bez zdjęć to żonaci lub w związkach, szukający łatwego sesku (co jest żałosne, bo piszą do ładnych i ambitnych kobiet, u których nie mają szans – w końcu żadna nie marzy o tym, by zostać czyjąś kochanką, szczególnie takiego patusa).
Pozostałe, to panowie 55+, starzy, do granic zaniedbani, którym życie po prostu nie wyszło, jednak, dalej im się wydaje, że młode i atrakcyjne kobiety zrobią wszystko, by być w związku, nawet, z czymś takim.
Wyjątkowo nie polecam.
Najlepiej poznaje się osoby na żywo.
Szkoda czasu
Głównie sami zobczeńczy. Żonaci mężczyźni szukający "fbw". Mężczyźni szukający tylko s**u Strata czasu i kasy na ten portal.
Sa problemy techniczne
Sa problemy techniczne, wyslalem 7 maili, zero odpowiedzi, totalne ignorowanie. Pomimo premium nie moge korzystac z Bingo i polubien, w kolko komunikat "cos poszlo nie tak". Zero zainteresowania administratora. Stracona kasa. A mam serwis na kilku roznych urzadzeniach - laptopy telefony. Upadaja corza nizej i nikt sie uczestnikami i ich problemami nie interesuje.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.