Portal pobiera pieniądze za premium i czasem włącza a czasem, pomimo wniesienia opłaty, premium jest nieaktywne. Bardzo słaby lub w ogóle kontakt mejlowy z serwisem, brak kontaktu telefonicznego. Zgł... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
W momencie jak wykupiłam Premium mialam zero wyświetleń. Wcześniej mialam dużo odwiedzin i dużo wiadomości. Zakupiłam Premium , zero wyświetleń i zero wiadomości. Zwykłe oszustwo. Wsadźcie sobie te 35... Ver mais
90 procent to konta fake. Te same opisy. Konta dające polubienie i znikające za godzinę. Ogólnie jedna wielka ściema 35 złotych niby nie dużo ale jedna pasowałoby jakis pozew zbiorowy przeciwko Onet... Ver mais
Bezczelnie złodziejski portal! Zarejestrowałem się, dodałem swoje w miarę aktualne zdjęcia, opłaciłem premium i dosłownie na drugi dzień (!) zablokowali mi konto pod pretekstem, że zdjęcia nie przedst... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Dzisiaj w Onet.pl: wiadomości z kraju i ze świata; biznes, sport, rozrywka i pogoda. Sprawdź pocztę, bloguj, czatuj i umawiaj się na randki.
Informações de contato
33, Kraków, Polônia
- www.sympatia.onet.pl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
To nowe ,,ulepszenie,
To nowe ,,ulepszenie,, to jakiś żart. Wyszukiwarka praktycznie nie działa, Gdy chcemy wyszukać np w odległosci od miasta to bedzie nam uparcie pokazywało wszystkie profile nieaktywne od lat przed profilami aktywnymi z wsi 1 km dalej... Opcje profili tez zostały strasznie okrojone.
porażka
mogę tylko powtórzyć: nowa wersja to absolutna porażka.
dużo modelek, sponsorek, prostytutek. na dodatek dużo fałszywych profilii, scam!
Na szczęście mój "premium" się kończy już w lutym.
Dodam: nie dało się anulować prenumeraty samodzielnie, tylko z pomocą BOKu.
kolejna glupota systemu
Obecnie w wyszukiwaniach system nie pokazuje kiedy ktos sie logowal. No OK glupota, ale moze jest w tym jakas logika. Nie ma. Jesli piszesz maila to wtedy system pokazuje kiedy adresat sie logowal. Ale ten co logowal sie pare mint temu w wyszukiwaniach jest hen daleko. Ten co logowal sie tydzien temu wyskakuje na poczatku. Gora sztuczna inteligencja, mega sztuczna.
Nowa Sympatia to totalna porażka
Nowa Sympatia to totalna porażka. Zniknęło gdzieś np. wyszukiwanie po zainteresowaniach. Chcą się przerobić na drugiego Tindera, gdzie tylko fotki się liczą? Ale po co mi drugi Tinder, skoro mam pierwszy?
Po modernizacji ... nie ma juz portalu.
Po modernizacji portal jest nieużywalny:
- nie wszystko się ładuje,
- wolno się ładuje,
- wyniki wyszukiwania... nie wiem jak to działa, ale źle
- gdzie są zapisane filtry?
- dlaczego są 2 totalnie rożne widoki profilu?
- gdzie znikły opisy
W sumie uważam że jestem oszukany bo płacąc za premium nie dostałem tego za co zapłaciłem. Zapłaciłem za sprawnie działający portal który ktoś próbował usprawnić, ale się nie udało bo nie działa. Sprawę zgłoszę do UOKiK, bo oczywiście na reklamację nikt nie odpowiada.
Nowych użytkowników praktycznie brak
Nowych użytkowników praktycznie brak, natomiast Onet chce coraz więcej pieniędzy za abonament. Tylko po co komu abonament i taki serwis, którym nikt nie jest zainteresowany?! Polityka 1 wiadomości dziennie doprowadziła do tego, że nikt już nie jest zainteresowany tym serwisem. Czasy robienia serwisów na zasadzie "wstaw kozę, wystaw kozę" za pieniądze się skończyły. Trzeba za te pieniądze rzeczywiście coś zaoferować użytkownikom. Nowa szata graficzna oczywiście nie rozwiązała tego problemu a dodatkowo sprawiła, że serwis działa jeszcze gorzej.
Moim zdaniem cała ta modernizacja…
Moim zdaniem cała ta modernizacja Sympatii to był sabotaż. Zapewne konkurencja postanowiła wykończyć jedyną w miarę przyzwoitą stronę randkową w Polsce.
"To już jest koniec, nie ma już nic, Jesteśmy wolni, możemy iść..."
Tragedia
Szkoda, że nie można ocenić niżej, mało tego, że bardzo słabo działa to wypuszczane są profile "dla zachety" na dzień lub dwa, zachęcają świecąc śliczna buźką i chęcią nawiązania kontaktu po czy informacja - profil zablokowany.
Wszystko się wiesza, portal w moim okręgu opiera się na żelaznym składzie tych samych ludzi lub tylko profili, ponieważ trudni się z kimś skontaktować.
Dojadę do końca premium i znikam na inny prężniej rozwijający się portal.
Pozdrawiam twórców - piękny interes robicie. 🤣🤣🤣🤣
Nie działa od kilku tygodni jak powinno…
Nie działa od kilku tygodni jak powinno , bo cały czas wyświetla mi się kilkadziesiąt osób chyba tych samych i na tym się kończy . Tydzień temu skończyło mi się premium i więcej im nie zapłacę bo to czystej wody oszustwo .
Jak by ktoś chciał się nauczyć
Jak by ktoś chciał się nauczyć, jak kompletnie spieprzyć to co dobrze działało to proszę się zgłosić do tych "inteligentów" co przerobili SYMPATIE
Bardzo złe doswiadczenie i zaskoczenie.
Teraz, po zmianie wszystko jest jakieś pomieszane, nie wiadomo gdzie co szukać, albo się otwiera, albo nie, więc ja tez żałuję,że to opłaciłam. Wiele lat działało fajnie, byliśmy przyzwyczajeni, a tu nagle taka bomba. Ten nowy ład, podobnie jak w polityce chyba wam też na Sympatii nie
zadziałał i wszystko jest do d..y, a szkoda, bo było kiedyś fajnie.
Po miesiącu korzystania z nowej odsłony…
Po miesiącu korzystania z nowej odsłony katastrofa postępuje: 1. Wykasowanie sekcji wymagania wraz z treściami napisanymi przez użytkowników - bez ostrzeżenia nagle znika mi pół profilu - oczywisty prezent dla tych co nie potrafili lub nie chcieli napisać czegoś konkretnego, teraz jestem singlem bez żadnych wymagań. 2. Sekcja nowe profile od kilku dni pokazuje wszystkie profile z całej Polski mimo, że mam ustawiony filtr np. na 100 km - wiem dlaczego - w ten sposób tuszują fakt, że praktycznie nie ma nowych użytkowników. Kilka dni temu widziałem tylko 6 nowych użytkowniczek przy filtrze ustawionym na 100 km i wieku 35-45 teraz jest ich kilkadziesiąt, bo pokazują wszystkie nowe profile z całej Polski, nie zwracając uwagi jaki filtr masz ustawiony. 3. Według Sympatii miejscowość, która leży 130 km ode mnie jest 68 km. ode mnie - w efekcie dostaję w wynikach wyszukiwania osoby, które mnie kompletnie nie interesują z racji odległości, przy czym nie podają nazwy miejscowości, dopiero jak wejdziesz na profil, który jest według nich 68 km od Ciebie widzisz nazwę miejscowości, która wiesz, że leży 130 km. od Ciebie (bo uczyłeś się geografii). 4. W sekcji Poznaj od kilku dni wyrzucają wszystkie profile w porządku odległościowym miejsca zamieszkania bez oznaczenie, czy dana osoba jest aktualnie on line czy nie - w ten sposób tuszują fakt o wiele niżej aktywności dotychczasowych użytkowników. Po prostu masz wyświetlone wszystkie profile jakie kiedykolwiek zarejestrowały się, choć ostatnia wizyta tej osoby na sympatii był np. pół roku temu. Nie wiesz czy jest sens napisać do takiej osoby, czy to jest tzw. martwa dusza. W poprzedniej wersji była podana informacja w formie zielonej kropki czy dane osoba jest aktualnie zalogowana albo kiedy ostatni raz się logowała. Co więcej w kryteriach wyszukiwania mogłeś zaznaczyć, że interesują Ciebie osoby, które zalogowały się w przeciągu np. ostatniego miesiąca. Teraz nie ma takiej opcji. 5. Teraz w Bingo każda osoba wyświetlana jest Tobie tylko raz. Tzn. jeżeli jej nie polubisz, to już drugi raz się Tobie nie wyświetli. Tym samym, Sympatia kompletnie ignoruje fakt, że zdjęcia profilowe są zmieniane, uaktualnianie i osoba, której zdjęcie pierwotnie odrzuciłeś w kolejnej swojej odsłonie może Ci się spodobać (bo jest inne ujęcie, lepsza jakość itp.). Mogły też się Tobie zmienić gusta i wymagania - dla Sympatii to nie jest teraz ważne. Oczywiście to jest samobój, bingo umrze przy takich założeniach. Po kilku kliknięciach na krzyżyk nie masz żadnych nowych propozycji . 6. Teraz, gdy chcesz dodać nowe zdjęcie na profilu, nie ma już siateczki, która pozwalała Ci jest wykadrować, tak aby Sympatia nie obcięła Ci głowy - w efekcie znaczna część zdjęć na miniaturkach i w Bingo to zdjęcia korpusów ciał bez głowy. Gratuluje podejścia. 7. Nie ma już podglądu profilu nie wiesz, czy Sympatii i Tobie nie obcięła głowy na zdjęciach, które dodałeś. 9. Wspólne zainteresowanie nie są już zaznaczone. Teraz gdy oglądasz interesujący Ciebie profil widzisz tyko zainteresowania tej osoby, bez nałożenia na to Twoich zainteresowań, jak to było wcześniej- wspólne zainteresowania były podświetlone, obecnie nie są. 10. Gdy wejdziesz na jakiś profil zawsze na jego dole masz teraz miniaturki kolejnych profili z tytułem Sugerowane profile – ale skąd na jakiej zasadzie one są dobierane, chyba z d…, nie ma podanej ani miejscowości ani wieku tych osób z sugerowanych profili – chodzi tylko o to aby generować ruch na stronie i zmusić mnie do kliknięcia w ciemno. 11. Generalnie obecnie osoby Premium mają niewiele więcej możliwości od osób niepłacących. 12. Nadal wszystko chodzi ociężale a kolejne miniaturki w sekcji poznaj ładuję się z prędkością połączenia modemowego. Mógłby tak jeszcze długo wymieniać, różne smaczki nowej sympatii. Reasumując wszystko zmierza do tego, że gdy pokończą się płatne abonamenty opłacone przed obecną wersją sympatii (przypadkowo sympatia przez wprowadzenie nowej odsłony intensywnie promowała abonament 6 miesięczny w cenie 3 miesięcznego plus 20 dni gratis, czyżby sami wiedzieli, że to będzie niewypał), to mało kto je przedłuży a nowych użytkowników nie przybywa prawie w ogóle. W perspektywie 6-12 miesięcy w takim kształcie, to jest koniec tego portalu.
Po zmianach nie da się wejść na portal
Po zmianach nie da się wejść na portal. Zacina się i muli. Tragedia.
Żaluzję że opłaciłam 3 miesięczny…
Żaluzję, że opłaciłam 3 miesięczny abonament. Nie da się wejść w profile, wszystko muli i otwiera się pół godziny. Nie dziwię się, że portal jest zupełnie martwy, praktycznie zero odwiedzin, zero wiadomości. Tak tragicznie nigdy wcześniej nie było. Czy te konta są prawdziwe??
Nie polecam tego serwisu..
Nie polecam tego serwisu... do czasu modernizacji strony działało ok. Fałszywych profili trochę było, ale coś z tym było robione. A teraz już po modernizacji.. to działało, nie działało.. a od kilku dni nie można się zalogować.. niestety po kontakcie z serwisem wysłali mi link to odzyskania hasła.. który nie doszedł.. Z ciekawości czy profil istnieje chciałem stworzyć nowy profil, i ku mojemu zaskoczeniu nie pokazała się informacja, że email już jest bazie.. bo .. moje konto przestało istnieć.. i odpowiedzi później brak.. żeby to było jeszcze darmowe.. ale za konto premium trzeba płacić.. i tak kasa poszła w błoto..
Nawet nowego profilu nie da się stworzyć..
Webmaster sie niepopisał...
Ta ostatnia metamorfoza "Sympatii" to absolutna porażka
Ta ostatnia metamorfoza "Sympatii" to absolutna porażka. Nadeszła pora, żeby się ewakuować.
Oszustwo
Totalny dramat po modernizacji. Straciłam dostęp do swojego konta, a jestem członkiem premium. Wysłałam około dziewięciu emaili na podany adres e-mailowy jak również reklamację na inny adres e-mailowy i nadal czekam na odpowiedź. Chcę odzyskać albo dostęp do mojego konta albo otrzymać zwrot pieniędzy. Tak się nie postępuje z ludźmi.
Wplacilem za usluge premium praez Pay U i na tym koniec,ani uslugi ani zwrotu pieniedzy.Nie odbieraja telefonow/dzwonilem ok 15-razy.wysylanym e-majlom nadaja kolejne nr zgloszenia i chwala jak bededz
Kiedys portal dzialal dobrze bo sam z niego korzystalem,ale od ok. 2-och miesiecy dziala beznadziejnie,Pomimo ze usluge Premium mam oplacona,dalej widnieje jako nieoplanona.Oplacilem na kolejne trzy m-ce nr.wpl.4130942833 dn 01.11. 2024 i dalej widnieje jako nieoplacona.Pisanym e-mailom nadaja kolejne nr. zgloszenia,ale nic sie nie dzieje w tej sprawie.Napisalem reklamacje uslugi i dalej cisza.Dzwonilem ok.15-razy/tel.122274550 to Ci Panstwo nie odbieraja,po prostu rozlanczaja sie.Chamstwo i jedno wielkie oszustwo tak w skrocie mozna to okreslic.Janusz bratek
Nowa wersja to absolutna porażka
Nowa wersja to absolutna porażka. Czy mogę odzyskać pieniądze za kolejne 5 miesięcy?
Ostrzegam nowych użytkowników! Nie kupujcie abonamentu, portal nie jest gotowy do użytkowania. Lokalizacja nie działa! Ustawiasz lokalizację no. Wrocław dostajesz propozycję z całej Polski. Brak lokalizacji.
Nie można przeglądać profili ale co ważniejsze nie możesz zablokować nachalnych profili. Brak funkcji czasowego zawieszenia profilu i ustawienia ukryj profil. Zapewniam, że są to bardzo potrzebne funkcje. Jesli powodem zmian było wyciągnięcie pieniędzy od użytkowników to strzał w kolano.. Po co zmieniać coś co działało. Dałam się nabrać i wykupiłam pakiet na pół roku, strata czasu i pieniędzy i oszukaństwo.
Chyba muszą stracić klientów, by wrócić lub dać udogodnienia do poprzedniej wersji. Marketingowcy ! Lepsze jest wrogiem dobrego.
Szkoda moich pieniędzy! Dałam się nabrać i was ostrzegam.
Bezpieczeństwo jest bardzo ważne , a zapewniania, że redakcja dalej pracuje nad udoskonaleniem słabym jest ! Absolutny niewypał.
fatalna strona-wyszukiwarka do bani-do…
fatalna strona-wyszukiwarka do bani-do poprawy natychmiast
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.