Portal pobiera pieniądze za premium i czasem włącza a czasem, pomimo wniesienia opłaty, premium jest nieaktywne. Bardzo słaby lub w ogóle kontakt mejlowy z serwisem, brak kontaktu telefonicznego. Zgł... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
W momencie jak wykupiłam Premium mialam zero wyświetleń. Wcześniej mialam dużo odwiedzin i dużo wiadomości. Zakupiłam Premium , zero wyświetleń i zero wiadomości. Zwykłe oszustwo. Wsadźcie sobie te 35... Ver mais
90 procent to konta fake. Te same opisy. Konta dające polubienie i znikające za godzinę. Ogólnie jedna wielka ściema 35 złotych niby nie dużo ale jedna pasowałoby jakis pozew zbiorowy przeciwko Onet... Ver mais
Bezczelnie złodziejski portal! Zarejestrowałem się, dodałem swoje w miarę aktualne zdjęcia, opłaciłem premium i dosłownie na drugi dzień (!) zablokowali mi konto pod pretekstem, że zdjęcia nie przedst... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Dzisiaj w Onet.pl: wiadomości z kraju i ze świata; biznes, sport, rozrywka i pogoda. Sprawdź pocztę, bloguj, czatuj i umawiaj się na randki.
Informações de contato
33, Kraków, Polônia
- www.sympatia.onet.pl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Podejrzewam że piszą zaczepiają kobiety…
Podejrzewam że piszą zaczepiają kobiety ale boty. Niby z nią piszesz ale potem długo nie odpisuje nawet dwa dni. Jak osoba sprawia wrażenie że jej zależy na kontakcie to i z pracy można napisać. Miałem taki kontakt już dwa razy,wykluczam u niej brak premium,coś jest nie tak.Podejrzewam że sam portal robi takie akcje żeby faceci myśleli że jest ok i dalej wykupywali członkostwo.Sprawdzajcie dokładnie zdjęcia czy aby nie z ruskich portali.
Totalny śmietnik
Totalny śmietnik, kobiet bezdzietnych po 25 r. życia prawie zero, albo zatajają ten fakt przez nie podanie danych dot. dzieci. Reszta to szlory sknerusy, które ci odpiszą, że "nie mam premium więc jedna wiadomość dziennie" bo im szkoda 35 zł na miesiąc. Ludzie, gdzie my żyjemy, to już prędzej poznasz dziewczynę w kolejce do bankomatu niż na tym odpadowym portalu.
Beznadziejny portal od kilku miesięcy
Beznadziejny portal od kilku miesięcy, jak zmienili szatę graficzną. Przedtem chodził sprawnie, teraz ciągle się zawiesza. Nikt nie odpowiada na pytania wysłane na podany mail. Dno i wodorosty.
Nie usuwają konta
Usuwasz swoje konto, a ono nadal jest aktywne. I tak naprawdę dowiadujesz się przez przypadek. Po "usunięciu" nagle pojawiają się wiadomości w większej ilości. A tak pól roku nic. W aplikacji nie widać wiadomości. Na stronie www działają. Tak jakby aplikacja i strona www to były dwa różne byty.
Zeszlo na psy, tragedia, nie polecam
Jak nie masz zdjęcia to masz zerowe zainteresowanie. Nikt nie odpisuje na twoje wiadomości, nic żadnej reakcji. Jak masz wrzucone swoje realne zdjęcie uzupełniony profil to tak samo. Dalej jak wysyłasz wiadomości i nic. Oczywiście od wrzucenia zdjęcia tobie wchodzą co chwila nowe wiadomości ale od fake owych kont w których odrazu jest podany numer telefonu i propozycja przejścia na sms. Jak wyślesz wiadomość na ten numer to odpowiedź dostaniesz z bramki smsowej i automatycznie zapisujesz się na jakiś obleśny zboczony spam. Nie polecam! Moderacja sprawdza twoj opis i sprawdza twoje zdjecie. Cos im sie nie podoba to odrzucaja. Bo opis zly. Bo jestes za daleko na zdjeciu. Serio????!!!!! 1 metr od aparatu a zdjecie odrzucone bo mnie nie widac? No i co to za nowa odslona serwisu w ktorej skasowano prawie wszystkie filtry? Dlaczego? Jak ja teraz kogos konkretnego mam szukac?
Ogólny syf
Dno i bąbelki. Sami idioci, kłamcy i zboczeńcy. Szkoda czasu i atłasu. Faceci tak wulgarni, że bez ogródek piszą, że chodzi im wyłącznie o du...ę, albo kłamią i to jeszcze mieudolnie, a złapani na kłamstwie próbują odwrócić kota ogonem. Po prostu syf. Nadaje się dla kobiet zdesperowanych, albo mega naiwnych.
Bardzo kiepska
Bardzo kiepska. Bylam kiedys uzytkownikiem tego portalu. Mam złe doswiadczenie, poniewaz otrzymywalam wulgarne wiadomosci od nieznanych uzytkownikow i mimo zglaszania tego nie zostaly podjete zadne kroki. Osoby to nie byly usuwane z portalu.
Nie polecam.
Dramat i tragedia w jednym.
Dramat i tragedia w jednym.
Poprawiają,modyfikują, a jest co raz gorzej. Czasem przez wiele godzin nie można się zalogować. Na wiadomości odpisują boty formułkami. Ale kasę chętnie zgarniają i to nie mało. Absolutnie odradzam,nie polecam.
K****
K****!
Takiego dziadostwa dawno już w sieci nie spotkałem !!
Nie dotykajcie się tego, bo SZKODA NA TO CZASU !
SCAM oraz profile sprzed 10 lat już chyba osób nieżyjących, to notoryczne atrakcje tego portalu...
Używać się tego nie da, bo są usunięte wszystkie funkcje samodzielnego myślenia przez użytkownika.
Portal oficjalnie umarł
Z portalem do czynienia miałem już ładnych parę lat temu, i wtedy był 3-4/5, ostatni raz 2 lata temu i spadł do słabego 3.
Nie wiem, co i kiedy się stało, ale jest po prostu coraz gorzej. Ilośc fałszywych kont jest oszałamiająca, i nie tylko pozorujących jakiekolwiek życie na stronie - masa kont założonych stricte po to, by w pierwszej wiadomości proponować sex kamerki, OF etc. Opcja sortowania po dacie ostatniej aktywności zniknęła, żeby przypadkiem nie dało się zauważyć, że 90% kobiecych kont już nie żyje. Sama ostatnia aktywność - tak, wyświetli się, jeśli jest do tygodnia, jeśli dalej - brak jakiekolwiek informacji, żebyś przypadkiem, drogi Użytkowniku, nie zniechęcił się kontem martwym od 5 lat. Możesz, oczywiście, odfiltrować tylko nowe profile, żeby nie tracić czasu na te pozoranckie - ale tę opcję umieszczono za paywallem. Płacenie nie ma sensu - patrz poprzednie zdania.
Mówiąc wprost, portal umarł, a nowa szata graficzna to po prostu próba uperfumowania trupa, żeby nadal wyglądał na żyjącego. Szkoda czasu.
Dno kompletne dno dziadostwo to…
Dno kompletne dno dziadostwo to raz.Zamulone nie otwiera zdjec kont kobiet chcac wyjsc nie oddaja pieniedzy za premium czyli zlodzieje nie oddadza nawet po 1 dniu jak wykupisz premium i chcesz zlikwidowac konto.Omijajcie to szambo jak najdalej
Wiele lat temu byłem na tym portalu
Wiele lat temu byłem na tym portalu. Teraz nowy "wystrój" a mniejsze możliwości. Nie można uściślić kogo chce się poznać. Panie jak zwykle "podrasowane" Photoshopem i o dziwo ciągle te same. Zapewne są to Fake'owe konta które mają robić tłum.
Moje zdanie na temat tego portalu jest…
Moje zdanie na temat tego portalu jest takie: szkoda czasu i pieniędzy jeżeli facet jest nieatrakcyjny (gruby, niski, łysy, szczerbaty) to szanse na poznanie kobiety są zerowe bo jednak dla kobiet liczy się wygląd i prezencja i można sobie pisać codziennie do innej a i tak nie odpisze poza tym 5-7 lat temu tam miałem konto potem usunąłem i założyłem kilka miesięcy temu i są cały czas te same twarze więc to o czymś świadczy
Sam portal gorszy niż kiedyś
Sam portal gorszy niż kiedyś, za każdym razem trzeba na nowo ustawiać preferencje wyszukiwania i nie można filtrować czasu aktywności.
Jeśli chodzi o kobiety to istny dramat wśród mężatek, chyba psychiatra by się im przydał, zero atrakcyjności i kultury ale niemal wszystkie z wykształceniem wyższym. wszystkie okupują sympatię od lat i nie potrafią zrozumieć że są słabe.
Byłem na sympatii kiedyś
Byłem na sympatii kiedyś, z 15 lat temu i ostatnio znów założyłem konto. Kiedyś miało to jeszcze jakiś elementarny sens, czuło się tam ruch, rozmawiałem z kilkoma dziewczynami, z kilkoma się umówiłem. Teraz ten portal upadł i jest martwy. Same boty, spam. Nikogo w ten sposób nie poznasz, szkoda Twojego czasu, pieniędzy i zawiedzionych nadziei.
Sympatia zdominowana przez oszustów
Sympatia, to portal administrowany przez kłamców, niekompetentnych cymbałów, naciągaczy. Ludzie nie płaćcie im, bo pożałujecie pieniędzy, które wyrzucicie w błoto. W tym portalu nie działa dosłownie nic, a już jest 4,5 miesiąca po ich tzw modernizacji. To portal administrowany przez oszustów i stworzony dla oszustów, których jest tu zatrzęsienie. W ogóle nie reagują na zgłoszenia fałszywych profili. Nie reagują na żadne zgłoszenia, że coś nie działa. Czasem dla pocieszenia odpowiedzą by pozbyć się marudera, lecz nie usuwają problemów, bo nic tu się nie da naprawić. Najbardziej dziadowski portal randkowy. Jedna gwiazdka dla tego szmatławca to stanowczo za dużo, ale aby dokonać wpisu, trzeba ją postawić.
Sympatia to zwykle dno
Sympatia to zwykle dno. Portal erotyczny, to samo co roksa escort,tylko inaczej sformułowane ogłoszenia, tylko handel zdjęciami, filmami i pożycz kasę. Same konta fejkowe, możesz zgłaszać,a oni nic z tym nie robią. Szkoda kasy.
Pseudo ochrona prywatności…
Sympatia tak chroni prywatność użytkownika iż można było wyszukać i przeczytać obcej osobie wszystkie konwersacje sprzed 10 lat..Jak w ogóle można do tego dopuszczać!?
"Coś poszło nie tak"
Portal powinien nazywać się "Coś poszło nie tak" - chodzi o jego działanie. Masakra!!!! Co chwilę zawiesza się strona. Szkoda, że nie można dać mniej niż jedną gwiazdkę...
Porazka
Po tkz. ulepszeniu strony to tragedia zawiesza sie wylatuja bzdury blad za bledem.Teraz o paniach ktore tam sa maja sie za niewiadomo co chodz maja duze przebiegi i nic soba nie reprezentuja ale za to maja wymagania masakrrrra.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.