TeleNordic Communication ApS Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at komme i kontakt med omverden specielt til Iran hvilket er næsten umuligt at komme i kontakt med familien pga. krig og landets omstændigheder. Har anbefalet til mine venner og bekendte. Stærkt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kaere Telenordic, Jeg har I flere aar brugt Udlandskort City 100 til opkald til familie I Canada og til venner I Kina & Malaysia. Jeg har normal koebt kortet hos en forhandler I Holbaek, men forha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med TeleNordic.Min blinde mor bor i udlandet,har fastnet og vi taler flere gange om ugen med hinanden. Hvor jeg før haft dyr oplevelser med min Mobilselskab er det nu en fornøje... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk, at det stadig er muligt at købe telekort med billige takster! Ældre folk i Danmark og visse steder i øvrige verden, har kun fastnet telefon, så virkelig kærkommen, at de stadig har muligh... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de telefone e internet
  2. Operadora de rede móvel

Escrito pela empresa

TeleNordic er kendt for sin behagelige måde at servicere og hjælpe kunderne på. Der er altid ekstra tid til at forklare og svare på spørgsmål, så kunden er godt hjulpet. Det afspejles meget tydeligt i Trustpilot anmeldelserne. Kunderne føler at de får en ekstraordinær god personlig behandling og det giver sig bl.a. udslag i deres brug af vores tjenester i mere end 25 år og med mere end +950 Trustpilot anmeldelser er 69% af dem anmeldt med højeste score: Fremragende. Prisniveau Vi har fuldt bevidst siden 1993 lagt et prisniveau for vores produkter som er meget attraktiv med en besparelsesprocent på 20-85% i forhold til de kommercielle teleselskaber. F.eks. tilbyder vi top 20 lande til 19 øre/min. med kundernes favorit: City telekortet. Vilkår Billig udlandstelefoni - så enkelt kan det faktisk gøres ! ✔️Nemt og hurtigt at komme i gang ✔️Ingen forpligtelser eller bindinger ✔️Intet abonnement ✔️Ingen udløbsdato for taletiden ✔️Intet skift af mobil-/teleselskab el. abonnement/tlf. nr. er nødvendigt ✔️Oplysning af kroner/ører på din taletidskonto ved hvert opkald ✔️Med løbede taletidsoplysning kan du kontrollere din taletid at alt stemmer.....for hver en øre 😊 ✔️Reel og ærlig udlandstelefoni fra TeleNordic Køb online Kig forbi www.telenordic.dk og bestil taletid sikkert via Nets, så leveres taletiden straks på email. Kundeservice Kontakt os på tlf. 69 90 21 00 eller kundeservice@telenordic.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om hvilket produkt der passer bedst til dit behov. Om TeleNordic TeleNordic hed oprindeligt Trimax Telecom og blev grundlagt i 1993. Der blev hurtigt udvidet med salg i Norden og firmanavnet blev ændret til TeleNordic Communication. TeleNordic er en 100% dansk ejet og drevet virksomhed, som leverer teleydelser via et globalt netværk til mere end 230 lande i verden. TeleNordic Communication ApS v/Dannie Ybarra Nielsen CVR-nr. 26901405

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tålmodighed ud over det normale!'

Hos TeleNordic er betjeningen helt i top. Jeg oplever en venlighed, og forståelse, - og en tålmodighed ud over det normale.

27 de outubro de 2025

Kære Steen,
En fornøjelse, at snakke med dig og få klarhed over spørgsmålene 😉
Tusind tak for en flot karakter 5 ⭐⭐⭐⭐⭐!
Din beskrivelse i anmeldelsen er OGSÅ ud over det normale. Meget taknemmelig 🙏‼️

De bedste hilsner Dannie

Nemt og enkelt at bruge

8 de maio de 2025

Kære Lise,
Tusind tak for din 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelse og rart at vide at du synes det er lige til når der skal ringes billigt til udlandet.

Dbh. Dannie
TeleNordic

Hurtigt

Hurtigt, godt og sikker service
De leverer en service, som er hurtig, god kvalitet og pålidelig.
Hurtig responstid fra kundeservice, professionel håndtering og garanteret tryghed.

25 de setembro de 2025

Kære Marisol,

Flot flot beskrevet anmeldelse, 5 ⭐⭐⭐⭐⭐, meget taknemmelig, tusind tak 🙏

Ved du har brugt os i lang tid til et land, som kan have udfordringer med at få forbindelse og en klar og tydelig samtalekvalitet. I og med at vi har udvalgt favorit teleoperatører til specifikke destinationer, så kan vi opretholde en super kvalitet og service og undgå sådanne problemer 😉

Dbh.
Dannie Rosenørn Nielsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var meget nemt måde at bestille…

Det var meget nemt måde at bestille telekort.

18 de agosto de 2025

Kære Hisako,
Tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner.
Vi forsøger, at gøre det så nemt og enkelt i onlinekøb processen når kunder ønsker ny taletid eller tanke op.
Så tak for din feedback 🙏

Vh. Dannie
TeleNordic

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende service og meget forstående…

Fremragende service og meget forstående . De er altid hurtig at hjælpe.

15 de agosto de 2025

Kære Shahin,

Tusind tusind tak for de pæne ord og flotte 5-⭐⭐⭐⭐⭐anmeldelse 🙏

Dejligt at se at det iranske styre nu tillader opkald til landet fra udlandet. Dybfølt lettelse tænker jeg.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

26 de julho de 2025

Hej Mohammed,

Tak for at du anmeldte vores service. Det er vi meget taknemmelige for.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan ikke ring til det land jeg vil…

Jeg kan ikke ring til det land jeg vil gerne ringe til ! Iran jeg har prøvet 100 gang
Penge ude af vinduet 😡

21 de junho de 2025

Kære Jakob,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot også 1-stjernede anmeldelser, men jeg forstår dig. Der er en forklaring på problemet, Det Iranske styre har blokkeret for udlandsopkald. Læs mere her...

Du skal have tak for din tålmodighed i perioden hvor man ikke har kunnet og stadig ikke kan ringe til Iran.

Årsagen var og er stadig at det Iranske styre siden d. 18. juni blokerer for opkald fra udlandet. Vi sendte e-mailen ” Der er i øjeblikket udfordringer med at komme igennem til Iran” ud den 23. juni, du kan læse teksten nedenfor.

Jeg har d.d. sørget for tilbagebetaling af dit køb, selvfølgelig!
Der er refunderet fuldt beløb kr. 100,- for ordrenummer 81919
Tilbagebetalingen vil ske indenfor to bankdage, så kan du se dem på din konto.

Jeg håber på din forståelse om at det har været ude af vores magt at ændre på, vi må bare vente.
Trustpilot anmeldelse. Jeg håber at du vil revurdere din anmeldelse, da det er vigtigt for min forretning, at fremstå som den ærlige og reelle virksomhed vi er, med gode produkter til lave priser.

Når forholdene er bedre og der er åbnet op for opkald til Iran fra udlandet, så håber jeg at du vender tilbage, hvis du ellers synes at minutprisen er interessant. Kvaliteten kan jeg stå inde for historisk altid er meget god, klar og tydelig.

” Kære Smart Middle East kunde,
Der er i øjeblikket udfordringer med at komme igennem til Iran. Vores overvågning viser lav gennemførselsrate på opkald til mobilnettet, samt kommunikation via SMS.

Vi har desværre grund til at tro, at de iranske myndigheder i de seneste dage har lukket yderligere ned for både mobil- og fastnetkommunikation fra udlandet.
Det sker sandsynligvis som følge af den alvorlige sikkerhedssituation i landet og giver store tekniske udfordringer på GSM-nettet.

Det oplyses dags dato at det er udført som led i ”beskyttelse mod cyberangreb” og ”bekæmpelse af misinformation” mener eksperter.

Fredag d. 20/6-25 skiftede vi til en anden af vores trafikleverandører for at afhjælpe problemet. Desværre har det givet meget begrænset effekt. Vi følger situationen tæt og arbejder på at sikre bedst mulig forbindelse snarest muligt.
Vi beklager ulejligheden og de gener det medfører, og vi takker for din tålmodighed i en svær tid.

Vi vil tirsdag og onsdag gennemgå dine opkaldsforsøg – og hvis systemet har registreret betaling for korte opkald/opkaldsforsøg (få sekunders varighed), vil disse ekstraordinært blive krediteret og sat tilbage på dit telekort.

Vi anbefaler, at du gentager opkaldsforsøgene løbende.

PS. Et skift til et af vores andre telekort vil desværre ikke forbedre forbindelsen i den nuværende situation.

På TeleNordic’s vegne sender vi de bedste tanker.
Med venlig hilsen - Sincerely yours
Dannie Ybarra Nielsen
Stifter, Ejer & Direktør

TeleNordic Communication ApS
CVR-nr. 26901405, Etaberet 2002.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ret nemt og lige at går tiil

Ret nemt og lige at gå til

10 de junho de 2025

Kære Marek,
Det er dejligt at få feedback fra nye brugere og se hvordan produkt, købsproces og om vejledningen af produktet er god nok og gør det nemt at bruge 🙏

Håber at du får glæde af servicen og hvis du føler for det, er du meget velkommen til at sprede vores tjeneste for billige udlandssamtaler på din facebook, Instagram mv. på sociale medier.

Der er ikke så mange som kender til os og jeg tænker med de krigstider så er der ekstra behov for kontakt og vide om ens kære er ok.

Tak for din anmeldelse og de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐🙏

Bedste hilsner
telenordic.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Optankningen er enkel og fungerer med…

Optankningen er enkel og fungerer med det samme. Og jeg er meget, meget taknemmelig for muligheden for at tale længe med min veninde i Schweiz, hvad der ellers ikke kunne lade sig gøre for os.

6 de junho de 2025

Kære Birrethe,

Det er lige præcis det det handler om, at kunne have kontakt og høre sine kære, nærmeste og venner uden at skulle stresse over en stor telefonregning.

Tusind tak for din anmeldelse og 5 fine⭐⭐⭐⭐⭐ 🙏

Tak, ikke mindst for at du har været loyal og brugt vores service i lang tid.

Bedste hilsner

Ny kunde

Hurtig og venligt svar.
Super god

21 de maio de 2025

Kære Brenda,
Sådan er vi 😊 ingen lange telefonkøer eller ventetider. Vores gennemsnit er 17 sek.
Tak for din tid til at lave anmeldelsen, de venlige ord og de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ 🙏

Bh. Dannie

God forbindelse mellem DK og Kina 👍😍

God forbindelse mellem DK og Kina 👍😍
Nemt at tanke op på deres hjemmeside, og god service, når jeg ringer og får god hjælp 👍👍

19 de maio de 2025

Kære Wei,
Det glæder os at både samtalekvaliteten, online optankning af mere taletid og at du synes at hvis der er spørgsmål mm., så får du en god servicering.
Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Tu sind tak for det !

TeleNordic Com. ApS

jeg ringer til Iran

jeg blev ringet op af firmaet det ser ud til jeg har ikke regnet med opkaldsafgift. Jeg synes at forklaring var rimligt derfor ændre min bedømmelse .

18 de maio de 2025

Hej Hassan,

Tak for at du anmelder det du oplever. Jeg har kigget på dine samtaler fra du startede med at bruge taletiden, altså d. 6. maj. Du startede med kr. 100,- og har haft 9 reelle samtaler og 2 opkaldsforsøg hvor der er skabt forbindelse, men afbrydes efter få sekunder.

I alt har der være trukket 37 min. for samtalerne som alle har en længde under 7 min., typisk 3-5 min.
Smart Middle East telekortet har en opkaldsafgift på kr. 2,00, dog kun hvis der opnås forbindelse. Forbindelse er f.eks. også at få kontakt med en tlf. sv.

Det betyder, at du bruger noget af din saldo til opkaldsafgiften når du har sådan et ringemønster med meget korte samtaler. Omvendt ville du bruge al din kredit og 50 min. hvis du havde en lang samtale.

Opkaldsafgiftens beløb, 0 kr. 1 kr. eller 2 kr. er oplyst i selve prislisten for hvert telekort på www.telenordic.dk.

I dit tilfælde finder du prislisten og opkaldsafgiften her: https://www.telenordic.dk/files/priser/smartmiddleeastmarts2025.pdf (kopier linket og sæt ind i en browser).

For at undgå at man overser opkaldsafgiftens beløb, så er telekortprodukterne blevet opdateret d.d. og synliggjort den bedre.

Fif til bedre udnyttelse !
Et råd kunne være at man havde faste aftaler med faste tidspunkter/dage for hvornår man ringer for bedre udnyttelse af taletiden og have længere varende samtaler.

Jeg håber, at dette giver en forståelse for din beskrivelse / spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@telenordic.dk eller tlf. nr. 6990 2100 - vi er kun et opkald væk :-)

God service og vejledning

God service og vejledning

17 de maio de 2025

Kære Marzena,

Vi er glade for, at du var tilfreds med vores kundeservice og behandlingstid for at opsætte "Parring af pinkode og telefonnummer". Vi er super glade for at du fortsætter med at bruge os til dine udlandssamtaler, TAK!. Det var meget flot at give anmeldelsen 5-stjerner.

Kære Jan,

Det er meget pænt af dig at lave en anmeldelse og give den 5 ⭐⭐⭐⭐⭐. Vi er glade for at du kan ringe billigt til udlandet og snakke til en lav pris, samt at det virker godt.

De bedste hilser

Quick setup

Quick setup
Fast and helpful customer service

2 de maio de 2025

Dear Robert,
We are always glad to service you, and do our best to do it smooth and quickly way.
Thank you so much for your 5 ⭐⭐⭐⭐⭐, really appreciated 👍

We wish you the best.

Kind regards

Fremragende service

De holder hvad de lover.

31 de dezembro de 2024

Kære Peter,

"Fremragende Service", fantastisk, tak for din anmeldelse af os 🙏

Glad for at du er tilfreds med vores udlandstelefoni og 1:1 personlige kundeservice 👍

Det fungerer bare fint

Det fungerer bare fint. God pris. Top!

17 de dezembro de 2024

Kære Sven-Erik,
Det glæder os meget at du har lavet en anmeldelse og givet os 5 stjerner, tak 🙏

Dejligt at høre at du er tilfreds med taletiden til udlandet.

TeleNordic Com.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais