TeleNordic Communication ApS Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kaere Telenordic, Jeg har I flere aar brugt Udlandskort City 100 til opkald til familie I Canada og til venner I Kina & Malaysia. Jeg har normal koebt kortet hos en forhandler I Holbaek, men forha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at komme i kontakt med omverden specielt til Iran hvilket er næsten umuligt at komme i kontakt med familien pga. krig og landets omstændigheder. Har anbefalet til mine venner og bekendte. Stærkt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk, at det stadig er muligt at købe telekort med billige takster! Ældre folk i Danmark og visse steder i øvrige verden, har kun fastnet telefon, så virkelig kærkommen, at de stadig har muligh... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med TeleNordic.Min blinde mor bor i udlandet,har fastnet og vi taler flere gange om ugen med hinanden. Hvor jeg før haft dyr oplevelser med min Mobilselskab er det nu en fornøje... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de telefone e internet
  2. Operadora de rede móvel

Escrito pela empresa

TeleNordic er kendt for sin behagelige måde at servicere og hjælpe kunderne på. Der er altid ekstra tid til at forklare og svare på spørgsmål, så kunden er godt hjulpet. Det afspejles meget tydeligt i Trustpilot anmeldelserne. Kunderne føler at de får en ekstraordinær god personlig behandling og det giver sig bl.a. udslag i deres brug af vores tjenester i mere end 25 år og med mere end +950 Trustpilot anmeldelser er 69% af dem anmeldt med højeste score: Fremragende. Prisniveau Vi har fuldt bevidst siden 1993 lagt et prisniveau for vores produkter som er meget attraktiv med en besparelsesprocent på 20-85% i forhold til de kommercielle teleselskaber. F.eks. tilbyder vi top 20 lande til 19 øre/min. med kundernes favorit: City telekortet. Vilkår Billig udlandstelefoni - så enkelt kan det faktisk gøres ! ✔️Nemt og hurtigt at komme i gang ✔️Ingen forpligtelser eller bindinger ✔️Intet abonnement ✔️Ingen udløbsdato for taletiden ✔️Intet skift af mobil-/teleselskab el. abonnement/tlf. nr. er nødvendigt ✔️Oplysning af kroner/ører på din taletidskonto ved hvert opkald ✔️Med løbede taletidsoplysning kan du kontrollere din taletid at alt stemmer.....for hver en øre 😊 ✔️Reel og ærlig udlandstelefoni fra TeleNordic Køb online Kig forbi www.telenordic.dk og bestil taletid sikkert via Nets, så leveres taletiden straks på email. Kundeservice Kontakt os på tlf. 69 90 21 00 eller kundeservice@telenordic.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om hvilket produkt der passer bedst til dit behov. Om TeleNordic TeleNordic hed oprindeligt Trimax Telecom og blev grundlagt i 1993. Der blev hurtigt udvidet med salg i Norden og firmanavnet blev ændret til TeleNordic Communication. TeleNordic er en 100% dansk ejet og drevet virksomhed, som leverer teleydelser via et globalt netværk til mere end 230 lande i verden. TeleNordic Communication ApS v/Dannie Ybarra Nielsen CVR-nr. 26901405

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

36 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Det fungerer bare fint

Det fungerer bare fint. God pris. Top!

17 de dezembro de 2024

Kære Sven-Erik,
Det glæder os meget at du har lavet en anmeldelse og givet os 5 stjerner, tak 🙏

Dejligt at høre at du er tilfreds med taletiden til udlandet.

Dannie

God og personlig service

God, effektiv og personlig service, da vi havde et problen

10 de dezembro de 2024

Resposta da TeleNordic Communication ApS

Kære Peter, dejligt at vi fik løst udfordringen👍, altid til tjeneste!
Det havde du ikke behøvet, men det er super pænt af dig at lave en anmeldelse 🙏 Tusind tak for dine 5 stjerner og dejligt at få en flot og personlig kommentar med på vejen.
Vi er glade for at du benytter TeleNordic udlandstelefoni til dine internationale samtaler. Tak for det.

Bh. Dannie
TeleNordic Communication

yderst tilfreds

1 de dezembro de 2024

Hej Allan,

Vi sætter stor pris på at du ville lave en anmeldelse 🙏
Tusind tak for de pæne ord og den 5-stjernede anmeldelse.

god oplevelse

nem og overskuelig, selv for en pensionist

7 de novembro de 2024

Resposta da TeleNordic Communication ApS

Dejligt at du ville lave en anmeldelsen 🙏Mange tak for det og de pæne ord, Anne-Marie.

Vi har forsøgt at udføre anvendelse og optankning af taletidskortene så bruger- og kundevenligt som muligt og forsøgt at tage hensyn til alle aldre 😊

Perfekt service

15 de outubro de 2024

Kære Ursula,

Tak for din flotte anmeldelse og at du tog dig tid til det 🙏
Super dejligt med din udtalelse, kort og kontant 😊

Dbh. Dannie,

Virker!!!

Det virker upåklageligt

26 de setembro de 2024

Hej Ruben,
Mange tak for at du ville anmelde vores lavpris udlandstelefonitjeneste og så med højeste score 5 ✨✨✨✨✨🙏

Dejligt at du har udbytte af servicen og at det fungerer super for dig.

Dejligt at du bruge vores service.

Venlig og hurtig betjening

23 de agosto de 2024

Hej Simon,
Dejligt at du ville tage dig tid til en anmeldelse 🙏 tak for det og hvilken én, 5 stjerner ✨✨✨✨✨.
Venlige ord fra dig og vi forsøger at komme med en konstruktiv og hurtig hjælp, så får man anmeldelser som denne 😊

super easy to use

15 de agosto de 2024

Resposta da TeleNordic Communication ApS

Dear Richard, thank you so much for spend time to make an recommendation so fine with a five star rating.
Hope you bennefit big time from the usage of our service.
-- Make life easier and joyful !

Kind regards
Dannie Y. Nielsen
TeleNordic Communication

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse at ringe via…

Det er altid en fornøjelse at ringe via TeleNordic. Jeg har været kunde i en del år og er meget tilfreds.

Jeg ringer ofte til Tyskland, og hos Telenordic betaler jeg 19 øre i minuttet.

Hos det teleselskab, hvor jeg har mit normale abonnement, koster det 176 øre i minuttet at ringe til Tyskland, altså cirka 9 gange så meget som hos Telenordic !

20 de julho de 2024

Kære Lasse,

Dejligt at høre hvor glad du er for at bruge os til dine udlandssamtaler og tusind tak for den flotte 5 ✨✨✨✨✨ stjernede anmeldelse 🙏

Bh. Dannie, TeleNordic

Ingen udløbsdato

Ingen udløbsdato, dansk kundeservice, og lokal opkaldsnr. Er meget tilfreds.perfekt for dem der ikke kan med computeren

15 de julho de 2024

Resposta da TeleNordic Communication ApS

Hej Markus, tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord 🙏

Det er præcis sådan vores håb og mission var - da vi startede for mange år siden - at kunderne kunne drage nytte af denne alternative mulighed for at holde kontakten med sine kære eller forretningsforbindelser 😊

Det skal være enkelt, nemt og billigt, så alle kan være med❗

Dannie, TeleNordic C.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var bare så fint kunne ringe til…

Det var bare så fint kunne ringe til Californien uden at det koster kassen

8 de julho de 2024

Kære Else,

Dejligt at du vil give en anmeldelse af vores telefonitjeneste og service, mange tak for det 🙏
Du har fuldstændig ret, det er det der er hele i bag konceptet, at man kan ringe verden rundt uden at man bliver flået 😊

Tak endnu en gang og du ønskes en rigtig god dag ☀️

Bh. Dannie, TeleNordic C.

Nemt at bruge

Nemt at bruge. Nemt at tanke op

19 de abril de 2024

Hej Henrik,
Vi er glade for at du finder vores udlandstelefoni nem at anvende og at når du skal tanke op så er det let. Tak for dine 5 ✨ trustpilot stjerner 🙏

Virker fint

Virker fint - både telefonmæssigt og tank-op!

6 de abril de 2024

Hej Flemming,

Vi er glade for at få 5 stjerner i anmeldelse og at du er tilfreds med både vores udlandstelefoni og når du tanker op, tusind tak 🙏

Meget enkel website

Meget enkel website - især nå man har været bruger er det skønt, at det hele står parat til at klikke på.
Hver gang jeg har haft behov for hjælp kommer svarene meget venlig og omgående.

5 de abril de 2024

Hej Christiane,

Fantastik anmeldelse af vores website og kundeservices hjælpsomhed, tak for det 🙏
Dejligt at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen og fordi du efter i hvert fald 9 år stadig bruger vores tjeneste til din udlandstelefoni 👍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Udmærket service

24 de março de 2024

Hej Dany,

Det glæder os at du er tilfreds med vores tjeneste for billige udlandssamtaler og at du synes om vores service. Tak for din gode anmeldelse.

De bedste hilsner, Dannie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det virker bare super HVER GANG og fin…

Det virker bare super HVER GANG og fin pris på telekort - findes ikke bedre.

23 de março de 2024

Hej Finn,

Så flot anmeldelse, tusind tak. Det giver sådan en god fornemmelse når ens kunder er så begejstret for den service og tjeneste man tilbyder, så de føler at de får værdi for pengene. Endnu en gang, Tak Finn 🙏

De bedste hilsner, Dannie

Er yderst tilfreds med…

Er yderst tilfreds med telenordickortet.så kan jeg trygt ringe.

14 de março de 2024

Kære Berit,

Tak for din fine anmeldelse 🙏
Det er nemlig dejligt at når minuttaksten for at ringe til lande u de i verden er super lav så kan man bare sludre løs uden at man får en stor telefonregning.

Dbh. Dannie, kundeservice

Let at tanke op.

Let at tanke op.
Og billigt telefoni

12 de março de 2024

Hej Jens,

Tak for de 5 stjerner for din anmeldelse.
Dejligt at høre at du sparer penge og har nytte af at bruge Smart Travel telekortet til dine udlandssamtaler. Det er rart at få feedback på at optankning er nemt at bruge. Tak for det.

Dbh. Dannie, kundeservice

Man sparer penge

Man sparer penge, og det er enkelt at benytte denne udmærkede service.

5 de fevereiro de 2024

Hej Bent,

Vi er super glade for, at du finder udlandstelefoni tjenesten nyttefuld og nem at anvende.

Tak for de 5 stjerner.

Mvh. Dannie
TeleNordic Communication ApS

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais