Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VARNING!!! för Thomas LIndberg Dalarna han är HEMSK elak i munnen från första stund, idiot förklarar en och säger elaka kränkande saker, otydliga förklaringar så man inte förstår, jag var livrädd, och... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Idag hade jag provet klockan 14:50 i sal nummer 3 i centrala Stockholm och jag är känslig mot starkt ljus, vilket lampan lyste så starkt ovanför skärmen. Jag var tydlig med personalen innan provet st... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Djupt besviken på Landskronas trafikverk Ger underkänt för minsta lilla Och minst 1 månads väntetid Försöker göra det så svårt så möjligt för att kunna ens bli godkänd + Flera rykten som går at... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Förarprovet i Växjö är katastrof. Personalen består av 90% gubbsjuka gubbar. Som godkänner söta blonda flickor på löpande band. Medans man fäller rent av korkade kommentarer om man som jag är funktion... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de transportes
  2. Empresa de Ônibus Leito

Informação fornecida por fontes externas variadas

The Swedish Transport Administration is a government agency in Sweden, controlled by the Riksdag and the Government of Sweden.

Informações de contato

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

124 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,5

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Dåliga upphandlingar

Dåliga upphandlingar, dåligt system med mycket röda signaler och signalfel. Kommer inte i tid till arbetet längre pga arbetena mellan Gbg och Alingsås, blir sämre för varje halvår.

18 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I appen" kore kort " og selve prøven i…

I appen" kore kort " og selve prøven i Trafikverket er to helt forskellige verdner.. jeg vil kalde det " kæmpe fup"
Måske skal Trafikverket kigge på texter og indhold, så folk ikke bruger deres tid og penge på sådanne discount kasse tænkeri..

2 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Intressant helhetsbedömning idag i…

Intressant helhetsbedömning idag i Farsta för min andra uppkörning för taxi. Helt sjukt! 99% av taxiförare använder ju GPS för att hitta till resmål, men här ska man göra på papper och försöka hitta rätt siffran medan man måste köra trafiksäkerhet. Dessutom underkänner dem en för att man var försenad till målet med 3min eller kört i mittersta fält på motorvägen. Säg till Trafikverket, om ni behöver mer pengar, så svischar vi gärna istället för att underkänna massa människor för små fel som egentligen inte avgör något i verkligheten.

19 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I Simrishamn jag rekommenderar hemskt…

I Simrishamn jag rekommenderar hemskt inte att ha ditt körprov där. Jag har haft två körprov med samma person och varje gång är det någon nytt att säga! Jag kommer inte från Sverige så har jag haft körkortet i annat land för 5 år!! Så varför är det att jag kan inte få en här i Sverige?? Det finns ett problem med systemet eftersom varför är det en person som välja om du är godkänd eller inte? Jag har också gjort ALLTING med trafikskola, kör lektioner, övningskörning, ALLT! Om någon kan svara mig eller prata om hur det har varit med dig så kommer jag att vara jättetacksam!

17 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Totalt värdelösa värderingar och…

Totalt värdelösa värderingar och påståenden. Du kan köra hur bra och riskfritt som helst, men de gör sina egna bedömningar som inte har ens något med lagen att göra, bara vad dem själv tycker.

Snälla Trafikverket, gå efter helhetsbedömningar som ni faktiskt ska göra eller lägg ner hela den här katastrofala verksamheten.

11 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Synd att man inte kan ge 0 stjärnor…

Synd att man inte kan ge 0 stjärnor till dessa ligister! Det känns som att man är dömd redan innan man sätter sig i bilen. I Malmö gör de allt för att underkänna ungdomar! Småsaker blåses upp till stora fel och rutterna känns nästan designade för att få en att misslyckas. Resultatet blir att unga kuggar gång på gång, oavsett hur bra de kör.

Det hela upplevs mer som ett system för att pressa pengar än ett test av körförmåga. Föräldrar får betala tusenlappar helt i onödan när deras barn kör bra men ändå blir underkända. Och det värsta? Det går inte ens att överklaga. Trafikverket Malmö framstår mer som en kassako än en rättvis myndighet.

Mitt råd är enkelt: undvik Malmö om du kan.

8 de setembro de 2025

Noll reaktion på mejl!

De reagerar absolut INTE på mejl. Skrev flera gånger. I år, förra året osv. Jag försöker att få kontakt med de (skriftligt) sedan flera år, men kommer aldrig få ett svar. Super irriterande.

1 de julho de 2025

Otroligt otrevlig personal

Otroligt otrevlig personal. Kanske inte alla men en del har en otrolig atetyd och så ohjälpsama... väldigt besviken och kommer vända mig till andra trafikverk i skåne trotts att jag bor i helsingborg.

8 de julho de 2025

Hej uppsala trafikverket

Hej uppsala trafikverket
Jag fick vara med min son idag på provkörning, och vilket dålig bemötande var det. TÄNK ATT DET SKA TAS SYN TILL FÖRÄLDRAR SOM ÄR STRÄSAD FÖR SITT BARN DEN DAGEN.

23 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har försökt att ansöka om…

Har försökt att ansöka om körkortstillstånd men har en diagnos som kräver läkarintyg. Inga problem. Läkare skickar in.
Det går 2 månader. Ingenting händer. Ringer läkaren. Ringer trafikverket som påstår att "nej läkare kan inte skicka in" fast jag sitter på deras hemsida med länken öppen för "Här kan läkarna skicka in intyg".

Okej, vi kör old fashioned. Skickar in intyget via post. 4 månader senare. Ingen uppdatering. Ringer dem idag för den 30:e Juni är det sista datumet "innan du måste göra en ny ansökan". De har fortfarande inte fått in intyget.
Får en väldigt konfronterlig kvinna på telefonen som dirrekt går in i försvarställlning om "ja vi har inte fått in det" och när jag påpekar att jag har skickat in det för 4 månader senare får jag samma svar "ja men vi har inte fått in det". Tillslut lyckas jag lugnt att dra en email adress ur henne och förhoppningsvis svarar trafikverket innan det är försent.

Det har alltså tagit trafikverket över ett halvår och ingenting har hänt trots att jag och läkare har gjort allt som de har bett om. Om detta tar mycket längre kommer jag att få göra om min ansökan: inte för att jag inte gjort som jag ska utan för att trafikverket tydligen äter läkarpapper.

18 de junho de 2025

Hej Trafikverket i Växjö

Hej Trafikverket i Växjö.
Var där idag 6/5-25 för att förnya mitt körkort.
Framför mig i kön står en äldre kvinna som försöker swisha för sitt foto som hon tagit hos er. Kvinnan bakom kassan, en blond historia, förminskar henne för att hon inte lyckas swisha pga inget internet. Kvinnan är i ca 80-årsåldern, och är väl tillräckligt exkluderad av samhällets framfart. Kvinnan bakom kassan himlar med ögon, uttrycker hur tröttt hon är på kunden, och mimar till oss hur less hon är.
Vi hjälper kvinnan med internetdelning då hon kan genomföra sin betalning. Tack, du dumma människa, som antagligen bidrar till att de äldre känner sig ännu mer exkluderade i samhället och konstant är beroende av andra människor.

6 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

STORT TACK TILL ANDREAS ROMLIN i…

STORT TACK TILL ANDREAS ROMLIN i Kristianstad!! Fick ett så himla proffesionellt bemötande. Så fort jag började köra blev jag lugn och gjorde allting rätt för att han hade så tryggt bemötande. Oerhört lycklig och tacksam för att han blev min inspektör på uppkörningen!
Det är såhär trafikinspektörer ska vara!
/Mvh en väldigt lycklig tjej!😃

2 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tänker göra provet utanför sverige

Tänker göra provet utanför sverige på något annat EU land då kostar det mycket mindre.
super dumma instruktörer som vill att du ska köra perfekt.
3 små fel räcker för att bli underkänd.
Bromsa du lite för snabbt på en 30 väg så blir det --> brist på risk bedömning.
Placerar du på vänstra sidan på en väg där du ska forsätta fram sen svänga vänster så blir det --> fel placering och brist på circuklationsplats.
och det är INTE olagligt eller fel att placera dig på vänstra sidan av en 2 filig körfält om du vill forsätta rakt fram i en cirkulation plats.
Ni vill bara samla pengar, jag kommer att berätta till alla andra och varna de från att ta körkortet här i sverige. Statistiken pratar för sig själv.
70% brukade klara av provet från första gången 2000
men 2023 så klarade av ungefär 40% och 43% på kör och teori provet.

22 de abril de 2025

Mjölka en på pengar

Jag har kört upp nu 3 gånger, de två första gångerna kunde jag kanske någorlunda förstå. Men jag hade körprov igår och fick ett motorstopp när jag skulle växla ner och stanna BAKOM väjningslinjen där man ska stå och får underkänt på det. Det var där man skulle stanna som jag fick stoppet och han underkände mig för det. Det gjorde ingenting för trafiken och jag tycker att Trafikverket borde göra en kurs för sin personal hur man är trevlig mot sina medmänniskor och hur man faktiskt bedömer en körning propert, kände mig inte alls lugn eller trygg med mina provförättare förutom en!

22 de abril de 2025

FY FÖR THOMAS!!!

NI ÄR USLA TRAFIKVERKET!
Gör ni uppkörning i Borlänge/ Falun rekommenderar jag starkt att ni väljer bort Thomas Lindberg som inspektör. Helt sjukt hur han behandlar en med arga kommentarer utan anledning. Riktigt besviken och upprörd tjej:(

15 de março de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.