Trampolineland.nl - Funty.nl Avaliações

4.604
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering van onze inground avygna 275x190 cm. Zeer behulpzame transporteur; hielp met uitladen en op plaats brengen van het pakket dat zo'n 65 kg woog. Goede kwaliteit trampoline en makkelij... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De trampolinerand was snel geleverd, tegen een goede prijs en de kwaliteit is volgens de verwachting die we hadden naar aanleiding van de website. Toch nog een klein puntje van kritiek: wie stopt er n... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos

- Professioneel advies, 20+ jaar ervaring - 4000+ geverifieerde reviews sindsdien - elk jaar Duizenden tevreden klanten - Veel uit voorraad leverbaar snel geleverd - Extra service - Persoonlijke benadering - Wij zijn er voor uw kinderen en voor U - Veel showmodellen, kom ze vergelijken Onze Funty.nl webshops: Trampolineland Tafeltennisland Tafelvoetballand Pooltafelland

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.604)

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Helemaal tevreden

Goed geadviseerd door Trampolineland over de verschillende trampolines. Besloten om het meteen goed aan te pakken en om te investeren voor de komende 10 jaar door een Akrobat Xcityx aan te schaffen. Deze springt 2x beter dan de gemiddelde goede trampoline, door de zeer goede veren en doek (vraag maar aan je kids). Wel prijzig, maar daar krijg je pure degelijkheid voor terug en jaren aan plezier.
De trampoline staat als een huis! Het was leuk om in elkaar te zetten. Het is mooie kwaliteit en is prachtig verpakt.

De kinderen vinden hem fantastisch (en ikzelf ook), salto's geen probleem. Ook gewoon in de kou en regen in november.

14 de novembro de 2025

Beste B. van Dijke,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste en uitgebreide review! Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over ons advies en de keuze voor de Akrobat XCityX. Het is inderdaad een trampoline die echt in de topklasse valt, en het is fijn om te horen dat u de kwaliteit, stabiliteit en het springcomfort zo duidelijk terugziet.

Fantastisch dat het opbouwen leuk was om te doen en dat de trampoline zo stevig staat als een huis. En misschien nog wel het belangrijkste: dat de kinderen (en u zelf natuurlijk ook!) er zó van genieten – zelfs in de kou en regen. Dat is precies waar we het voor doen.

Dank u wel voor het vertrouwen in Trampolineland en voor uw mooie woorden. We wensen u en uw gezin nog heel veel jaren springplezier!

Met sportieve groet,
Team Trampolineland

aankoop van ons leven!

geweldig leuk bedrijf! kinderen hebben de trampoline getest in de trampoline-test-tuin en wij hebben ons laten adviseren door Sander die al snel vertelde dat het de aankoop van ons leven zou zijn. Na een flinke graafklus, want hij moest in de grond, zijn de kinderen er gek op en genieten ze er elke dag van en wij dus ook. Trampolineland en Sander heel erg bedankt!

25 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen volledige trampoline ontvangen. Niet opgelost.

Een trampoline (dachten we) ontvangen van onze hovenier i.p.v. een korting. Vanwege ingezaaid gras deze een jaar later uit de dozen gehaald. Er zaten in de dozen 2 verschillende halve trampolines, geen enkel springzeil. We konden er niets mee. Trampolineland wilde niets doen omdat het een jaar geleden was. Maar als je iets niet levert wat je wel belooft dan los je dat toch op, ook na een jaar? Zeer teleurgesteld.

23 de maio de 2025

Goedemiddag,

Naar aanleiding van jullie melding 1 jaar na levering, hebben we direct een controle gedaan in de loods en alle mogelijkheden uitgezocht. We hebben niks meer om de door de hovenier bestelde EXIT Silhouette trampoline 305cm Zwart a €. 265,- aan te vullen/ op te lossen en de trampoline compleet te maken.

We begrijpen dat dit vervelend is, als we de doos nog hadden liggen hadden we dit uiteraard kunnen en ook willen oplossen. We hebben het merk en model niet meer in het assortiment na de opruiming vorig jaar. Onze excuses voor het ongemak.
Om jullie tegemoet te komen hebben we onder coulance vrijblijvend wat voorstellen gedaan. Wanneer jullie hier gebruik van willen maken horen we dit graag via de klantenservice. We waarderen het enorm als jullie de review sterren willen aanpassen naar een passende beoordeling.
Service en klant tevredenheid is al 20 jaar ons motto en onze kracht.

Team Funty
Trampolineland.nl

Goed service

Goed service, wij hadden een te grote trampoline besteld. Trampolineland heeft geholpen met het zoeken naar een alternatief en alles werd heel goed gefaciliteerd. Fijn bedrijf.

7 de março de 2025

Tevreden

Trampoline werd erg snel geleverd, was netjes ingepakt, compleet en van goede kwaliteit. Kinderen zijn er erg blij mee ;)

26 de fevereiro de 2025

Correct bezorgd

Correct bezorgd, pakket compleet, gemakkelijk te monteren.

5 de fevereiro de 2025

Resposta da Trampolineland.nl - Funty.nl

Hi , We zijn blij dat je blij bent met de door ons geleverde trampoline. Bedankt voor je review!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

De trampoline was er al na 2 dagen. Helaas had ik geen track en tracecode ontvangen, waardoor de bezorger voor niks aan de deur kwam. Bezorger boos aan de telefoon en naderhand ook nog een boos telefoontje van trampoline.nl waarom ik niet thuis was. De fout werd naar elkaar geschoven(vervoeder en leveraar). Dat is geen stijl tov je klant. En mij volgende keer vriendelijker te woord staan zou ook een beter idee zijn. Bijvoorbeeld “Sorry” zeggen. De fout lag ten slotte niet bij mij.

9 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisch bedrijf met heel goede…

Fantastisch bedrijf met heel goede service, na meer dan een jaar na bestelling de trampoline ingegraven kwamen we er achter dat er een aantal veren misten. Na een belletje met de klantenservice zijn ze de dag erna nog toegestuurd. Dat vind ik nou top!

30 de agosto de 2024

Denken mee met levering.

Ivm vakantieperiode zou de levering vertraagd zijn, maar dat was voor ons een punt (ivm verjaardag) en dit is heel netjes opgelost en er is tijdig geleverd.

31 de julho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima snelle levering

Prima snelle levering en er wordt meegedacht.
Puntje van verbetering zou zijn dat bij bestellen voor ook zichtbaar is of een artikel op voorraad is voor afhalen.

5 de agosto de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.