Snelle levering van onze inground avygna 275x190 cm. Zeer behulpzame transporteur; hielp met uitladen en op plaats brengen van het pakket dat zo'n 65 kg woog. Goede kwaliteit trampoline en makkelij... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Goed geadviseerd door Trampolineland over de verschillende trampolines. Besloten om het meteen goed aan te pakken en om te investeren voor de komende 10 jaar door een Akrobat Xcityx aan te schaffen... Ver mais
De trampolinerand was snel geleverd, tegen een goede prijs en de kwaliteit is volgens de verwachting die we hadden naar aanleiding van de website. Toch nog een klein puntje van kritiek: wie stopt er n... Ver mais
geweldig leuk bedrijf! kinderen hebben de trampoline getest in de trampoline-test-tuin en wij hebben ons laten adviseren door Sander die al snel vertelde dat het de aankoop van ons leven zou zijn. Na... Ver mais
Detalhes da empresa
- Professioneel advies, 20+ jaar ervaring - 4000+ geverifieerde reviews sindsdien - elk jaar Duizenden tevreden klanten - Veel uit voorraad leverbaar snel geleverd - Extra service - Persoonlijke benadering - Wij zijn er voor uw kinderen en voor U - Veel showmodellen, kom ze vergelijken Onze Funty.nl webshops: Trampolineland Tafeltennisland Tafelvoetballand Pooltafelland
Informações de contato
Vijfhuizerdijk 181, 2141 BJ, Nieuwebrug / Vijfhuizen, Holanda
- 023 3030900
- info@trampolineland.nl
- www.trampolineland.nl
Pede aos clientes que avaliem
Trampol8nePrima geregeld
Prima geregeld. Had de bestelling snel in huis. Nieuwe rand om trampoline besteld. Ziet er mooi uit en past goed. Rest van de artikelen paste ook goed.
Goeie service
Handig te bestellen en snel geleverd!
Ik kreeg late reacties en moest er een…
Ik kreeg late reacties en moest er een aantal keren achteraan. Het service product wordt wel volledig nieuw opgestuurd, heel fijn. Maar we weten na enkele weken nog steeds niet wanneer we het krijgen.
prettige ontvangst en een goede uitleg.
Heel vriendelijk
Heel vriendelijk en uitgebreid geholpen, nemen goed de tijd voor je.
Vriendelijk personeel
Vriendelijke medewerkers die met je meekijken wanneer er iets niet goed gaat tijdens verzending. Het op tijd en netjes op de hoogte houden van de klant.
Super snelle levering
Super snelle levering, overzichtelijke ruime website, goede kwaliteit, redelijke prijzen.
Prima ervaring met trampolineland
Prima ervaring met trampolineland. Ze hebben de trampoline tot achter in de tuin gebracht en die was niet licht. Helaas was hij niet zo snel geleverd als op de site stond vermeld en was de communicatie over de exacte leverdatum/tijd ook niet helemaal top.
De trampoline werd vlot en correct…
De trampoline werd vlot en correct geleverd. Ze zit in verschillende dozen, wat het verhandelen wel vlot doet verlopen. Mijn trampoline is nog niet geplaatst, dat zal pas eind oktober door de tuinaanleg gebeuren. Maar ik heb er alle vertrouwen in omdat ik een identieke heb gekocht van kennissen.
service was top
service was top. mensen waren erg behulpzaam.
moest wat aarde afvoeren uit de tuin, heb gebruik gemaakt van service. helemaal top!
Heel tevreden met alles
Snelle correcte levering, heel fijn dat je het doek niet zelf hoefde te spannen, dit was al gebeurd, alles zat erbij ook van materiaal om de trampoline ineen te zetten, was een fluitje van een cent.
Goed advies, goeie aankoop
Zij hebben op basis van onze enigszins afwijkende maten van het frame van de trampoline ons een passend springdoek geadviseerd. En dat past! Er wordt weer met veel plezier op gesprongen.
Eigenlijk was de rand niet op voorraad…
Eigenlijk was de rand niet op voorraad maar u heeft hem uit een andere doos gehaald waardoor hij er netjes omheen zat op de trouwdag van onze dochter.
hartelijk dank daarvoor!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.