Veja o que dizem as avaliações
Vandaag onze trampoline binnen gekregen. Eigenlijk vrij snel (binnen 3 dagen) hele goede snelle Betrouwbare service.Netjes ingepakt ook. Ze doen hun best, dat merk je echt wel! Blij dat we online dit... Ver mais
PostNL had hetgeen wij besteld hadden niet bezorgd. Bij navraag bij Thijstoys kreeg ik een zeer vriendelijke klantenservice medewerkster (Annemiek) aan de lijn. Zij ging meteen achterhalen waarom de... Ver mais
Detalhes da empresa
Trampolinewinkel.nl is gevestigd in Woerden en beschikt over een unieke showtuin met meer dan 50 verschillende trampolines. Hier kunt u trampolines niet alleen bekijken, maar ook voelen en uitgebreid testen. Eerst ervaren, dan kopen — en dat wordt gewaardeerd: maar liefst 80% van onze klanten komt speciaal naar Woerden voor deze ervaring. De meeste trampolines zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen vaak meteen worden meegenomen, mits uw auto geschikt is (bijvoorbeeld met neerklapbare achterbank). Voordelen van afhalen in Woerden: Ruime keuze: meer dan 50 trampolines om te testen Eerst zien en uitproberen voordat u een beslissing neemt Grote voorraad (ruim 2500 trampolines) in een magazijn van 3500 m² en een showtuin van 1500 m² Persoonlijk en deskundig advies, terwijl kinderen veilig kunnen spelen en proefspringen Geen verzend- of bezorgkosten Geen wachttijd: u kunt de trampoline dezelfde dag nog opzetten Gratis parkeren op eigen terrein Compact verpakt, waardoor vervoer in de meeste auto’s mogelijk is.
Informações de contato
Industrieweg 10, 3442 AE, Woerden, Holanda
- 0348-444443
- info@trampolinewinkel.nl
- trampolinewinkel.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Beloftes over levertijden niet nagekomen
Op donderdagavond een nieuwe trampoline mat besteld, volgens de website voor 17u besteld dan de volgende dag in huis. De dinsdag daarop was het nog steeds niet verzonden. Gebeld en het zou diezelfde dag wel verstuurd worden. Het artikel bleek niet op voorraad te zijn geweest, dus de belofte op de website kon niet voldaan worden (maar daar ook helemaal geen bericht over gekregen). Echter, op woensdag nog steeds niet verzonden en moest er opnieuw over bellen. Uiteindelijk duurde het een volle week. Pluspunt is dat de klantenservice wel heel goed bereikbaar was.
Uitstekende en snelle service!
Tijdens montage van bestelde trampoline kwam een vastzetkoord los van de beschermring. Dit met foto's gemeld bij klantenservice.. Binnen paar uur ruimhartige oplossing via Rick zonder op- of aanmerkingen! Dat noem ik nog eens service! Met deze ervaring kan ik Trampolinewinkel bij een ieder aanbevelen!

Supersnel geholpen!
Per ongeluk het verkeerde net besteld.
Werd meteen geregeld door Bram en had 3 dagen later alsnog de juiste binnen.
En dat precies voor t weekend.
Kids blij, ik blij.
Super service!!

Een bezoek waard!
Mooie grote showroom met brede collectie trampolines. Echt een aanrader om een bezoek te brengen.

Mooie buitenshowroom
Mooie buitenshowroom
Breed assortiment
Goede producten voor scherpe prijzen
Kinderen zijn er blij mee

Top bedrijf
Top bedrijf! Super goede en snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Trampoline 10/4 besteld 21/4 nog niet ontvangen
Trampoline op 10/4 besteld en op 21/4 nog niet geleverd, oorzaak ligt bij dpd, maar ze doen totaal geen moeite om te achterhalen waar het probleem ligt en of dit opgelost kan worden. Mails worden oppervlakkig beantwoord. Of er wordt gezegd dat er gemaild wordt, en dat gebeurd dan niet…

Snelle oplossing
Had een mankement aan de trampoline rand. Op mijn mail werd snel en duidelijk gereageerd. En er werd heel snel een nieuwe rand bezorgd. Super fijn dat dit zo afgehandeld is.

Resposta da Trampolinewinkel
Duidelijk website en goede service!
Duidelijk website met veel keuze, waar we 2 jaar geleden naar tevredenheid een trampoline besteld hebben. Helaas bleek dit jaar dat de naden van de trampoline al kapot gingen, maar direct hierover terug gebeld om even wat extra gegevens op te halen, en voor we het wisten kregen we netjes volgens garantie al een vervangende rand thuisbezorgd!

Fijne klantenservice
De nieuwe trampoline rand was al na twee weken stuk, contact gehad met trampolinewinkel en alles is netjes en snel afgehandeld. De vervangende rand werd snel geleverd.

Resposta da Trampolinewinkel
Fijn dat de kinderen alles konden…
Fijn dat de kinderen alles konden uittesten

Erg goede service
Erg goede service.
Vrijdagavond een bericht gestuurd, maandag ochtend voor 10 een reactie dat het onderzocht wordt. Maandag einde dag een bericht waarin teruggekoppeld wordt dat de beschermmat van de trampoline wordt vervangen voor een nieuwe. Erg blij mee.

Trampoline bestellen
De communicatie was fijn. We werden op de hoogte gehouden van de levering en er waren goede oplossingen mogelijk voor ons.

Resposta da Trampolinewinkel
Blij met de snelle levering :)
Blij met de snelle levering :)
Bedankt voor het advies.

Resposta da Trampolinewinkel
Het product bleek niet geleverd door de vervoerder, het bedrijf heeft er alles aan gedaan dit te herstellen.
Het product bleek niet geleverd door de
Berg Playbase gekocht bij Trampoline winkel
Hebben een Berg Playbase gekocht via de site voor de kleinkinderen.
Toen wij deze omdat de hovenier later begon pas na enige tijd gingen monteren bleek er een schroef en ring te ontbreken (de folie was open) eerst Berg zelf gebeld maar dat liep op niets uit waarna ik contact opgenomen heb met Trampoline winkel.
Daar werd supersnel op gereageerd door medewerkster Annemiek en was het in een oogwenk geregeld.
Top dat er nog bedrijven zijn die dit zo oplossen

Fijne klantenservice die meedenken
Fijne klantenservice die meedenken. Voor een verjaardag wilde ik zeker weten of mijn bestelling op tijd bezorgd zou worden. Gebeld met de klantenservice die vervolgens hebben meegedacht en een passende oplossing boden waardoor ik mijn bestelling ruim op tijd ontving!! Erg blij mee.

Resposta da Trampolinewinkel
Kundig & aardig personeel met goede service!
Wat een goede service en uitleg wordt er gegeven als je langskomt om te testen. Zeer kundige jongemannen, geduldig beantwoorden van alle vragen van ouders en zo aardig! Onze oude trampo was versleten en nu wilden we een meer profi trampo die beter veert en waar meer tricks en salto’s op gedaan kunnen worden.
Tijdens het bestellen bleek net een nieuwe versie uit, de Akrobat Primus PLUS Flat to the ground (520x305). Wat een geluk want deze PLUS heeft een veel betere beschermrand en nieuwe versie springmat. Hierdoor komt deze kwalitatief veel dichter in de buurt van de top trampo, de Akrobat XCITYX.
De Primus PLUS is nu 3 maanden in gebruik en de trampo springt echt top en veert zo goed dat er nu buiten ook dubbele salto’s gedaan kunnen worden. Tip: extra diep uitgraven werd ons geadviseerd en dat klopt!
Grootste voordeel: kids zijn er niet meer van af te slaan door de grootte en goede vering en zitten minder achter een scherm 🙃. Er was een veer gesprongen en kreeg gelijk aantal nieuwe toegestuurd. Goede service wederom!

Prijs/service verhouding compleet zoek
In 2022 plaatsten we een dure trampoline van het merk Berg die momenteel volledig is afgeschreven. Veren zijn doorgeroest, ogen zijn doorgeroest en de beschermrand heeft het volledig begeven.
De trampolinewinkel.nl verschuild zich volledig achter het garantiebeleid van Berg. Hierin staat in de kleine lettertjes dat roest is uitgesloten van garantie.
Wat vreemd is voor een product dat buiten ligt. Gebruik dat RVS.
De coulance die ze bieden staat in schril contrast met de kosten die we moeten maken om weer een werkende trampoline te krijgen. Prijs-service verhouding is volledig zoek.
Snelle levering. Goede kwaliteit. Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Uiterst goede en snelle service. Erg tevreden.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.