Snelle levering van onze inground avygna 275x190 cm. Zeer behulpzame transporteur; hielp met uitladen en op plaats brengen van het pakket dat zo'n 65 kg woog. Goede kwaliteit trampoline en makkelij... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Goed geadviseerd door Trampolineland over de verschillende trampolines. Besloten om het meteen goed aan te pakken en om te investeren voor de komende 10 jaar door een Akrobat Xcityx aan te schaffen... Ver mais
De trampolinerand was snel geleverd, tegen een goede prijs en de kwaliteit is volgens de verwachting die we hadden naar aanleiding van de website. Toch nog een klein puntje van kritiek: wie stopt er n... Ver mais
geweldig leuk bedrijf! kinderen hebben de trampoline getest in de trampoline-test-tuin en wij hebben ons laten adviseren door Sander die al snel vertelde dat het de aankoop van ons leven zou zijn. Na... Ver mais
Detalhes da empresa
- Professioneel advies, 20+ jaar ervaring - 4000+ geverifieerde reviews sindsdien - elk jaar Duizenden tevreden klanten - Veel uit voorraad leverbaar snel geleverd - Extra service - Persoonlijke benadering - Wij zijn er voor uw kinderen en voor U - Veel showmodellen, kom ze vergelijken Onze Funty.nl webshops: Trampolineland Tafeltennisland Tafelvoetballand Pooltafelland
Informações de contato
Vijfhuizerdijk 181, 2141 BJ, Nieuwebrug / Vijfhuizen, Holanda
- 023 3030900
- info@trampolineland.nl
- www.trampolineland.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle levering! Makkelijk in elkaar te zetten. En hij is getest. Hij springt lekker soepel
Nieuwe springmat voor trampoline uit 2011
In 2011 een trampoline gekocht en dit jaar ging de springmat kapot. Dus gebeld om te kijken of we nog een nieuwe konden kopen voor onze oude trampoline. Super geholpen en binnen no time bezorgd. Daarna nog geholpen met de klemmen die verroest waren en vervangen moesten worden. Top service van Fien. Bedankt!
Super service
Transporteur ging even de mist in maar prima opgelost door jullie. Bedankt!
De trampoline die ik had besteld was…
De trampoline die ik had besteld was binnen gekomen bij mijn kleindochter, alleen zaten de poten er niet bij. Eerst gebeld naar DHL, helaas die zeiden dat het er niet bij zat. Gemaild naar Trampolineland en deze hebben het direct snel geregeld en opgestuurd, ze zijn echt heel klantvriendelijk en hebben een aantal keer sorry gezegd. Ik ben geheel erg tevreden over Trampolineland en zal zeker in de toekomst weer bestellen. Het zijn toppers
Super snelle levering!!!
Super snelle levering!!!!
Goed verpakt zonder schade aangekomen en product overtreft de verwachting!
correcte afhandeling en zeer snelle…
correcte afhandeling en zeer snelle verzending
Snelle levering goed product
Uitstekende service
Reactie op een probleem was vriendelijk en het is uitstekend opgelost.
Goed advies!
Goed advies!
Nemen uitgebreid de tijd voor proef springen om zo tot de juiste keuze te komen, bieden een hovenier aan om in te graven en als je het dan toch eigenwijs zelf wil doen (zoals ik), dan hebben ze nog een goed advies mbt waar je het beste een graafmachine kunt huren! Blij mee!
Super snel brzorgd ,keurig verpakt.
Super snel brzorgd ,keurig verpakt.
Produkt zoals belooft
Prima advies. Goed spul
Snelle verzending zoals beloofd. Wel was de tracking en tracing minder goed. Uiteindelijk snel geleverd binnen 3 werkdagen.
Het was keurig op tijd afgezet
Het was keurig op tijd afgezet
De volgende keer even een briefje in de bus dat het ergens is neer gezet.
Nu kwam.ik het toevallig tegen in de garage
Netjes aangeleverd
trampoline randen klein
Wij hebben trampoline randen bij dit bedrijf besteld. Het bedrijf leverde een snel . (Het was de volgende dag al binnen)
De kwaliteit was alleen helaas van matig niveau. (Dun plastic) waarvan ik gehoopt had dat het langer dan 1 seizoen goed zou blijven.
De prijs was echter ook niet duur
Super kwaliteit trampoline, snelle levering, goed verpakt
Super kwaliteit trampoline, snelle levering, goed verpakt. Alleen het was onduidelijk dat 1 deel van de bestelling via een pakketbezorger kwam en er ook een deel via een transportbedrijf werd geleverd. Ook jammer dat het niet duidelijk was hoe laat het transportbedrijf zou komen. Ietwat verwarrend dat sommige mailtjes vanuit trampolineland kwamen en sommige vanuit bergtoys.
Tijd voor een nieuwe mat...
Na 8 jaar springen werd het tijd voor een nieuwe springmat. Op de website heb ik een duidelijke uitleg gevonden over welke maat ik nodig had. Besteld en 2 dagen later werd hij keurig bezorgd. Met de uitleg hoe de mat te bevestigen zat hij er met 10 minuten op. De kinderen zeggen dat ze nu veel hoger springen haha! Goede koop en met al die kids kunnen we weer tenminste 8 jaar goed springen. Bedankt!
Levering was snel en zorgvuldig
Levering was snel en zorgvuldig. De bezorger heeft alles binnen gezet. Pakket goed afgeleverd zonder beschadigingen. De trampoline stond binnen een uurtje in elkaar doordat het juiste gereedschap erbij zat. De kuil hadden we al gegraven. We hebben er nu al heel veel plezier van!