Veja o que dizem as avaliações
Mensen Ga niet met travelbird het is een groot drama. Aangekomen in Thailand in een backpack hotel kamertje met de nadruk oo tje wat een hel gebeld gemaild gevraagd puntje bij paaltje de hele ron... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Op TravelBird.nl zit je goed voor je dagelijkse portie vakantie-aanbiedingen mét de hoogst mogelijke korting: van betaalbare weekendjes weg in eigen land tot aan goedkope stedentrips en heerlijke zonvakanties in het buitenland.
Informações de contato
Keizersgracht 281, 1016 ED, Amsterdam, Holanda
- +31 (0)20-3080400
- klantenservice@travelbird.nl
- www.travelbird.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
LET OP DE PRIJS ALS U BOEKTT!!!!
Als ik wil boeken blijkt, dat als ik op data klik die voor bv € 119,- per nacht worden aangeboden er na het klikken ineens een veel hogere prijs per nacht staat. Dit is pure misleiding/oplichting!! Het lijkt een mooie aanbieding, maar is het niet!! Bah.
Slechtste en oplichting !
Hadden een reis met Travelbird/Secret…
Hadden een reis met Travelbird/Secret Escapes geboekt naar Sicilie op 18 mei 2020. Door de corona is deze niet kunnen doorgaan en een paar weken later kregen wij de reis terug betaald als krediet op ons account of beter een voucher.... Tot hiertoe alles goed en nu dromen naar gunstiger momenten om terug te kunnen reizen! Tot 9 oktober ik een mail kreeg van SE dat ik mijn claim voor onze vlucht zelf moet terugvorderen bij Ryanair. Na vele pogingen heb ik uiteindelijk mijn claim kunnen indienen bij Ryanair, maar nu heb ik sindsdien niets meer vernomen. Ook weet ik niet hoe ik hen verder kan bereiken omdat alles in het Engels is en via chatbox...! Ook te weten dat er een claim moeten binnengestuurd worden binnen de 6 maanden, goed op tijd zou ik zeggen om mij deze terug te laten vorderen binnen een termijn van 4 weken. Het geld van onze vlucht was direct in vermindering gebracht op ons account zonder ons op voorhand hierover te berichten! Travelbird/Secret Escapes een dikke foei en wij als consument staan met onze rug tegen de muur!
Slechte communicatie
We hebben een maand geleden terugbetaling aangevraagd van onze geannuleerde reis en nog geen geld gezien. We hebben alle begrip voor hun situatie omwille van COVID 19 maar ze houden ons heel hard aan het lijntje. Mocht er eerlijke en duidelijke communicatie zijn, zou ik deze review niet schrijven maar het is nu genoeg geweest.. De ene zegt dat onze terugbetaling al is gebeurd, de andere zegt dat onze aanvraag nog niet behandeld is.. We worden van het kastje naar de muur gestuurd. Net weer een mail ontvangen dat ik moet kiezen tussen twee opties: terugbetaling of binnen de drie jaar een nieuwe reis maken. Met andere woorden we zijn terug waar we een maand geleden zjin gestart.. Conclusie: heel onprofessioneel en klantonvriendelijk.
Door de Corona is onze reis naar…
Door de Corona is onze reis naar Sicilië gecanceld. Travelbird heeft ons in eerste instantie vouchers aangeboden. Ik wilde bij nader inzien toch liever het geld in contanten hebben om ons 25 jarig huwelijk op een andere manier te vieren.
Na twee e-mailtjes naar TravelBird was dit geregeld en binnen een week was het bedrag a 2482,00 teruggestort!
Top service bij Travelbird en ook mooie reisaanbiedingen. Een aanrader!!
Boek inderdaad niet bij deze bedrijven
Boek inderdaad niet bij deze bedrijven. Wij hebben geannuleerd en zijn in plaat van 35% van de totale reissom dim 50% kwijt. En waarom? Zij beweren dat wij een BORGSOM hebben betaald. Wij hebben een aanbetaling gedaan conform onze reservering. Er is nergens gesproken over een borgsom. Zij houden zich absoluut niet aan hun eigen annuleringsvoorwaarden. Oplichters
Maurice
boek niet bij Travelbird of secret escapes
Geen service als er iets fout gaat. Op zich een mooie reis naar IJsland. Alles redelijk geregeld, hotel (basic, maar oké), mooie excursies, alleen de transfers ‘vergeten’. Maar het weer speelde ons parten... terugvlucht werd tweemaal uitgesteld en we verbleven 5 dagen langer in Reijkjavik. Gelukkig was dat met Transavia te regelen, want Travelbird kwam pas na drie dagen in actie en beloofde toen te zorgen voor betalen van de kosten. Eenmaal thuis en drie mailtjes en 4 vervelende telefoontjes verder (eigenlijk zit de helpdesk er alleen om mensen af te poeieren) wachten we al bijna drie maanden op antwoord en geld. Gelukkig is Transavia beter in haar sevice en is er toch het een en ander geregeld.
Lissabon Porto
Wij zouden met zn 2 en naar Lissabon en Porto gaan. Ik heb dit bij Travelbird geboekt omdat ik goede ervaringen met hun had. Maar nu laten ze me behoorlijk in de steek.
Wij zitten thuis. Vertrek naar het buitenland is afgeraden. Geen enkele reactie. ik hoop dat ze t nog goed maken.
Travelbird; wat een teleurstelling
Wij zouden vandaag 20 maart 2020 viaTravelbird vertrekken naar Boedapest met KLM. Hongarije heeft een inreisverbod vanaf 14 maart ingelast voor toeristen. Min. Van Buitenlandse zaken heeft een negatief reisadvies vanaf 16 maart gegeven. Ondanks herhaalde e-mails van onze kant en onbereikbare telefoontjes tot op heden nog geen reactie van Travelbird/secretescapes ontvangen. Echt schandalig. Wij realiseren ons dat het een drukke periode is, maar vanmorgen hadden wij dus eigenlijk moeten vertrekken. Niets gehoord, geen oplossing, echt helemaal niets is aangedragen door Travelbird. Wat een teleurstellende reisorganisatie.
Corry en Pieter van Eendenburg
Veel gedoe en extra kosten moeten maken…
Veel gedoe en extra kosten moeten maken om vliegtuigboeking correct te krijgen . Na de directe boeking bleken de namen volstrekt verkeerd overgenomen. Volgens Travelbird de 'schuld' van mij of browser oid. Kon echt alleen worden gecorrigeerd als werd bijbetaald (schande!). Verder 'rare' mededeling dat er niet on line behoeft te worden geboekt bij de luchtvaartmaatschappij. Bleek uiteindelijk wel mogelijk. Slecht begin van een reis die vooraf de nodige tijd en energie heeft gekost en het vertrouwen heeft ondermijnd. Gelukkig bleek rest van de reis goed geregeld (hotel en vouchers voor excursies). Toch niet echt een aanrader door de extra kosten ( ca. 9% van de reissom moest worden bijbetaald/ 120 euro).
Eerst laten ze je al je gevens invullen…
Eerst laten ze je al je gevens invullen en ben je zogenaamd aan het boeken. Creditcard gegevens ingevuld, adres enz. en als ik dan op betalen klik:
Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar.

Resposta da TravelBird
Hotels Zuid-Frankrijk: top!
Wij hebben voorheen reeds 2 rondreizen geboekt met Travelbird die zelfs nog beter waren dan onze verwachtingen. Na de overname door Secret Escapes waren we wat weigerachtig geworden door de negatieve reviews. Uiteindelijk hebben we de gegokt gewaagd en hebben we 2 hotels met mooie korting geboekt in het Zuiden van Frankrijk. Een volledige reis durfden we nog niet goed.
Deze hotels waren dik in orde en de welkomstgeschenkjes hebben we ook daadwerkelijk gehad.
Dus voor ons is Travelbird nog steeds even goed zoals voor de overname. In de toekomst proberen we nog eens een rondreis.
Reisesicherungsscheinbetrug???
Auch ich kann mich hier nur den negativen Bewertungen anschließen. Eine Reise im Dezember 2018 gebucht, die durch die Insolvenz storniert wurde. Die angebliche Rückerstattung durch SGR eine Farce. Man bekommt wenig oder nur Hinhaltemails in Niederländisch. Mein Reisesicherungsschein war von der HanseMerkur, die ist angeblich aus der Nummer raus da die SGR für die Forderung Eintritt. Was sie aber anscheinend nicht tut, für mich ist das mittlerweile eine verschleierte Insolvenz die auf den Rücken der Kunden unter Umgehung der gesetzlichen Vorgaben zur Absicherung von Insolvenzen von Reiseunternehmen ausgetragen werden. Aber der Gesetzgeber schaut zu wie durch angeblichen Forderungseintritt der SGR den Reisesicherungsscheinsystem ausgehebelt wird. Also Hände weg von Unternehmen wie travelbird oder jetzt secret und wie man das Kind noch so nennen wird. Es bleibt am Ende der Betrug.
Hele leuke reizen gemaakt
Al verschillende leuke reizen gemaakt via de aanbiedingen van Travelbird. Over het algemeen heel tevreden over de afhandeling, ook bij wijzigingen onderweg, die dan via de hotels netjes werden doorgegeven. Telefonisch heel goed bereikbaar! Aardige medewerkers!
Unser Urlaub nach Lanzarote wurde unter…
Unser Urlaub nach Lanzarote wurde unter fadenscheinigen Gründen gekündigt. Angeblich hat das Hotel den Vertrag kurzfristig gekündigt. Wenn das stimmt, ist der Grund wohl, das Travelbird das Hotel nicht bezahlt hat. Nun sitzen wir vier Tage vor dem Urlabsantritt ohne Geld und Urlaub da. Von Entschädigung ist natürlich nicht die Rede. Es gibt dahingehend kein Angebot. Also bucht keine Reise, falls ihr wirklich in Urlaub fahren wollt
Hier vind je mooie reizen voor een…
Hier vind je mooie reizen voor een fijne prijs. Goede klantenservice. Ben heel tevreden. Kan niet wachten tot we een andere reis maken.
Zeer slechte service
Zeer slechte service
wij hebben via travelbird een reis naar China geboekt. In de communicatie naar ons was het niet duidelijk dat je zelf een visum moest aanvragen bij het Chinese consulaat. De luchtvaartmaatschappij liet ons weten dat het mogelijk is om de bestemming en/of het tijdstip om te boeken maar dat hieraan een kost verbonden is van 250 euro pp. We zijn onmiddellijk naar het consulaat vertrokken om een visum aan te vragen. Ondertussen kregen we (na herhaaldelijk bellen) van travelbird de informatie dat het omboeken naar een later tijdstip 1956 euro pp zou kosten. We zijn met deze informatie terug naar de balie van Emirates geweest en daar hebben ze ons bevestigd dat dit gewoon een nieuw ticker is en dat dit geen normale procedure is. Daarenboven krijgen we niets van onze reis terugbetaald, zelfs de optionele excursies niet. Ze zouden hiervoor naar de lokale partner gebeld hebben. Bij de reis hebben we dan nog eens 130euro betaald als annulatieverzekering. Hier konden ze ons ook niet verder helpen. We moesten maar zelf contact opnemen met de verzekeraar. Ook de supervisor is toevallig niet aanwezig of wil niet aan de telefoon komen.
We zijn niet kunnen vertrekken, krijgen niets terug en hebben dus ook nog eens kunnen genieten van de enorme slechte service. Bij deze organisatie boeken we nooit meer!!!!
Alles prefect geregeld
Alles prefect geregeld, een aanrader.
De beste trip
De reis van ons leven, het was een huwelijksreis om nooit te vergeten. Het was ook goed opgezet.
Bij aankomst in het hotel blijkt…er niet te zijn betaald
Bij aankomst in het hotel blijkt travelbird het hotel niet te hebben betaald , en kun/moet je in princiepe opnieuw betalen (aan het hotel) en daarna je geld maar terug zien te krijgen van travelbird . Omdat het personeel zei dat het niet zo goed ging met travelbird vertrouwde ik dat dus niet , ik zocht contact op via tel en messenset , Wij hadden geluk (ik had 5 kamers geboekt) dat ik ze uiteindelijk te pakken heb gekregen en dat het in orde werd gemaakt , en de excuses , mijn vertrouwen is nu wel verdwenen ik durf niet meer te boeken bij travelbird , Jammer