Trendy Gardiner Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har også brugt Trendy på vores tidligere adresse, hvor rullegardinerne stadig stod knivskarpt, da vi flyttede efter 18 år. Valget var derfor let, men mere udfordrende, i vores nye hus med to store... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christina og Hans er super venlige, løsningsorienteret og super dygtige til det de laver. Rigtig god oplevelse fra start til slut. Informationsniveau og ikke mindst priser er i top. Ville vælge dem næ... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har endnu engang valgt at få Trendy Gardiner til at vejlede os i valg af gardin. Denne gang var det gardiner til sommerhuset. I denne proces - fra start til slut - var alt til perfektion, lige fr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan på alle måder anbefale Trendy Gardiner. Jeg har fået super flotte gardiner af god kvalitet. Det har på alle måder været en god proces med professional rådgivning og god kommunikation fra st... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos para Curling

Escrito pela empresa

God rådgivning er efter vores mening ærlig rådgivning. Funktionalitet, design og pris balanceres i alle vores produkter. For udover, at gardiner skal være pæne at se på, har de også en funktion fx forebygge solblegning eller skærme mod indkig; og så skal de være til at betale. Trendy Gardiner servicerer og leverer gardiner til private og erhvervskunder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

143 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Solafskærmning til kontorer og mødelokaler

Vi har opført ny firma bygning, og havde behov for solafskærmning i kontorer og mødelokaler. Vi har flere gange benyttet os af Trendy Gardiner. Denne gang og som de andre gange forløb alt perfekt. God vejledning til at tage det rigtige valg, overholdelse af tidsplan og meget tilfredsstillende resultat. Vores bedste anbefaling.

8 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trendy Gardiner kan varmt anbefales.

Trendy Gardiner kan varmt anbefales.
Vi har brugt Dem i flere år pga flytninger. Altid søde, dygtige og til tiden. Flotte gardiner og professionel rådgivning ☀️

1 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superprofessionel arbejde og utroligt smukke plisségardiner samt flotte mørklægningsgardiner.

Alt fra rådgivning, opmåling og opsætning klappede 100%. At resultatet så var langt over min forventning, gjorde det hele kun meget bedre. Man er ikke i tvivl om, at Christina og Hans er topprofessionelle; de kan virkelig deres kram. At de så samtidig er de sødeste mennesker, man kan tænke sig, er kun et stort plus. Trendy Gardiner kan varmt anbefales.

27 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er meget imponeret over Trendy…

Er meget imponeret over Trendy Gardiners professionalitet og hurtige levering af nogle fine, flotte rullegardiner af god kvalitet. Jeg kontaktede firmaet for mindre end 3 uger siden, og lynhurtigt fik jeg foretaget opmåling, blev givet god rådgivning og fik oplyst en pris. 2 uger senere er gardinerne leveret og sat med stort omhu. Kan kun på det varmeste anbefale TrendyGardiner!

2 de outubro de 2025

Hurtig og professionel service

Hurtig og professionel service. Trendy Gardiners medarbejdere er altid utroligt venlige og imødekommende. Deres produkter er af høj kvalitet. Jeg har haft bl.a. rullegardiner i min stue i 10 år og de ser spritnye og moderne ud stadigvæk.
Jeg kan kun give dem min allerbedste anbefaling.

11 de setembro de 2025

Total professionel og serviceminded

Total professionel og serviceminded.
Jeg fik besøg af den sødeste gardin dame 🤩 Christina, lavede en aftale med hende med det samme efter vi var blevet enige om gardin valget. Havde ligeledes en god oplevelse da gardin manden kom og skulle montere gardinerne. Kvalitet er i top, og de kan klart anbefales

30 de setembro de 2025

Kvalitet og erfaring

Endnu engang fik vi kompetent rådgivning og flot gardin i samme gode stil og kvalitet som vi før har fået leveret og opsat af Trendy Gardiner. Prof rådgivning og opmåling af Christina, der sikrer at det hele passer når Hans kommer og monterer. Flot resultat og god kvalitet.

14 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu engang en kæmpe fornøjelse 🌟 Det…

Endnu engang en kæmpe fornøjelse 🌟 Det er fantastisk service, imødekommende og smil fra Christina og Hans.
Et af mine gardiner skulle, hvad der viste sig, justeres lidt. Taler med Christina lørdag og i dag torsdag står Hans her, og ila ingen tid er det klaret 😊. Også en hyggelig snak om det flotte resultat af Hans gode rådgivning og flotte opsætning, og som jeg hver dag glæder mig over.

18 de setembro de 2025

Kvalitet og service.

Kvalitet og service.
Hos Trendygardiner har de ikke andet.
Fra første besøg af Hans til opsætning har alt været tip top.
Hans er udover at være venlig også god til at give råd hvis man er lidt i tvivl.
Kan på det varmeste anbefale Trendygardiner.

29 de agosto de 2025

Alt blev som vi ønskede

Efter en glimrende dialog hvor de var meget præcise med hvornår de ville komme og gav korrekte deadlines blev der målt op og allerede et par uger efter blev rullegardinerne monteret. God rådgivning om hvordan det ville se bedst ud i et meget bredt vindue, hvor et gardin ikke var nok. Hurtig og professionel montering. Alt var som det skulle være.

27 de agosto de 2025

Top professionel virksomhed.

Top professionel virksomhed.
Vi fik for nylig ringet til Trendy Gardiner, da vores møbler blev mere og mere solblegede og nu måtte det være slut med at dække dem med lagner i sommerhalvåret! Vi fik en meget fin rådgivning af Christina, der troppede op med et fint gardinudvalg i store størrelser, så vi bedre kunne tage en beslutning. Vi har bl.a. to store karnapper, med 1 stort og 2 mindre vinduer, så glad for at de blev målt op af kompetent og erfaren person. Kort tid efter at ordren var afgivet kom Hans og monterede i alt 11 rullegardiner på en formiddag. De hænger så flot og vi er meget glade for resultatet. Vi kan varmt anbefale Trendy Gardiner.

30 de junho de 2025

Min største anbefaling..

Min største anbefaling..
Jeg har nu 2 gange købt gardiner / rullegardiner gennem Trendy Gardiner. Første gang i 2023, da vi skulle have nye stuegardiner i vores hus. Jeg kendte ikke Trendy Gardiner, men så en annonce i Berlingske. Jeg kontaktede firmaet, og havde først en tillidsvækkende samtale med kontoret, og efterfølgende besøg af kompetent sælger. Jeg var ikke i tvivl, ordren skulle lægges hos Trendy Gardiner. Jeg oplevede kompetent og ærlig rådgivning, en ukompliceret kommunikation, hvor der blev lyttet aktivt til mig, og givet gode og brugbare råd. Alt der blev lovet blev overholdt til punkt og prikke. Så da vi nu igen i august 2025 skulle bruge gardiner til alle rum i vores nye lejlighed, var jeg ikke i tvivl, Trendy Gardiner skulle helt sikkert kontaktes igen. Igen oplevede jeg den samme imødekommenhed, da jeg kontakter kontoret, og samme super gode rådgivning fra sælger. Alt som blev lovet blev også denne gang overholdt, og nu nyder jeg og min mand det smukkeste resultat. Skal vi igen på et tidspunkt have gardiner, vil jeg ikke være i tvivl om, hvem der skal levere. Trendy gardiner får min bedste anbefaling.

27 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gardiner til vores sommerhuse…

Vi har brugt Trendygardiner til begge vores sommerhuse. Hurtig og meget fin service. Venlig og professionel betjening. God vejledning og fine produkter. Vi kommer igen og vil meget gerne anbefale virksomheden til andre.
Hanne

5 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvalitets produkter og service fungerer bare HVER GANG behovet opstår, stor TAK 🤩

Kan kun sige GODT om Trendy Gardiner, Top professionel service- og vejledning, Hertil opsætning/montering, levering samt udstrakt god service ved hjælp hver X jeg er flyttet, så har Hans genanvendt mine lækre transparente beige farvede rullegardiner trods udfordringerne med nye mål på vindue partierne, trylle trylle og flotte resultater. Så Flot at selv min Søn fik løst deres behov i kombi med transparent og mørklægnings lullegardiner. Jeg startede som kunde i 2013 mener jeg, og i morgen 29.8.25 kommer Hans igen og hjælper med endnu en udfordring, Tak til Christina for tlf. hjælp og information samt løsning🤩👏🏻 Mine varmeste anbefalinger til Jer, kvalitet og service hænger så perfekt sammen jeg er super GLAD 🤩

28 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais