Vi havde en god samtale med virksomheden da vi skulle have målt op og besluttet hvordan vores skydedørsvindue og hoveddør skulle se ud. Bjarne kom med nogle gode forslag til design og var god til... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har fået ny hoveddør samt dør og vinduesparti gennem Vestegnens Vinduer. Meget fin kommunikation lige fra tilbud til dagene inden start på montering. i vores hus. Håndværkerne kom til tiden, v... Ver mais
De bedste anbefalinger fra mig ifm ny hoveddør. Alt spillede fra første opmåling, udarbejdelse af tilbud og besked om dato for arbejdets udførelse. Tømrer og lærling mødte til tiden og arbejdet blev u... Ver mais
We got replaced our old 2 layers windows from '92 with brand new 3 layers energy efficient windows with argon from Velfac and all process was super smooth. We could already feel the difference from da... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vestegnens Vinduer A/S tilbyder udskiftninger af alle slags Vinduer og Døre - lige fra et enkelt vindue/dør til hele huse og boligforeninger.
Informações de contato
Herstedøstergade 16, 2620, Albertslund, Dinamarca
- bh@bhbyg.dk
- www.vestegnensvinduer.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Superprofessionelle og dygtige
Superprofessionelle og dygtige. De arbejder hurtigt og laver smukt arbejde. Varm anbefaling herfra
Fremragende rådgivning og professionelt håndværk
Vi kan på det varmeste anbefale Vestegnens Vinduer. De leverer ikke kun fremragende rådgivning, men de tør også give ærlige og professionelle anbefalinger. Montagen blev udført af et dygtigt håndværkerteam, som ikke blot leverede et fantastisk resultat, men også var venlige og imødekommende hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse med det endelige resultat, som er blevet utroligt flot.
Varmt anbefale Vestegnens Vinduer
Opmåling, bestilling, levering og afslutning = 5 stjerner.
Alle i teamet er imødekommende, venlige og de skaber en hyggelig og god stemning, det virker som de har det godt sammen.
Jeg ønsker alle alt godt og tak for jeres flotte arbejde.
Meget positiv oplevelse…
Vi har haft en meget positiv oplevelse med teamet, der installerede nye vinduer og døre i vores hus. De var meget præcise med mødetider, meget høflige, yderst professionelle, og vi er meget tilfredse med resultatet. Well done...
Jeg kan varmt anbefale Vestegnens…
Jeg kan varmt anbefale Vestegnens Vinduer A/S og vil bestemt bruge dem ved andre projekter.
Begge huse har fået nye vinduer og døre af et team som er faglig dygtige, omhyggelige og seriøse i opgaven. Bjarne som hele vejen igennem har ramt lige hvad mine ønsker er. Det er blevet såååå flot. Tusind tak
Alle i teamet er imødekommende, venlige og de skaber en hyggelig og god stemning , det virker som de har det godt sammen.
Vi vil helt klart bruge Vestegnens Vinduer igen.
Jeg ønsker alle alt godt og tak for jeres flotte arbejde.
Pernille Madsen
En god oplevelse
Et fantastisk team der kom for at skifte vores store stue vinduer. De arbejdede rigtig godt sammen var høflige og arbejdet gik som smurt. Oprydningen efter endt arbejde var upåklagelig selv græsplænen blev fejet.
Kan kun anbefale Vestegnens vinduer.
Varm anbefaling
Firmaet - både ejer og de dygtigste medarbejdere har hele vejen igennem udført perfekt service og arbejde. Alle aftaler overholdt.
5 vinduer og 1 dør isat på godt 3 timer. Bevarede vindueskarmene og tapet og fliser er ikke blevet beskadiget overhovedet.
Kan varmt anbefale firmaet.
Varme hilsner
Lisa Larsen
Askevangen 36
Rønneholtparken
Allerød
Udskiftning af oprindelige døre i Johan Christensen hus
I har lavet et virkeligt flot stykke arbejde. Dørene passer faktisk meget bedre til stuen end de oprindelige. Det er en fornøjelse med alt det lys, der kommer ind ad dem. Bagefter blev der ryddet op, så vi slet ikke kunne se, at der havde været håndværkere.
Næste gang vi skal have skiftet døre/vinduer, vil det helt sikkert være jer, vi kontakter.
Holder hvad de lover og leverer flotte…
Holder hvad de lover og leverer flotte resultater.
Fra start blev vi vejledt af Bjarne. Han målte grundigt op, og lovede os at vinduerne ville komme i uge 10 med installation i uge 11.
4 friske gutter skiftede derefter vinduer og døre i hele hytten i løbet af en lille uge. De havde ikke travlt, og leverede derfor et rigtig flot resultat. Tak til David, Glenn, Mathias og Lasse for vores nye vinduer - vi er vilde med dem! ;-)
Vestegnens vinduer får derfor vores varmeste anbefalinger.
Super service!
Super service! Vi har kun gode ting at sige efter besøget fra Vestegnens Vinduer i dag, så vi håber at vores boligejerforning vælger at forsætte samarbejdet med jer, hver gang der skal skiftes vinduer fremover :)
Proffesionelt fra start til slut
Alt kørte lige som det skulle.
En Uovertruffen Oplevelse med…
En Uovertruffen Oplevelse med Vestegnens Vinduer
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at samarbejde med Vestegnens Vinduer, og jeg er simpelthen nødt til at dele min ekstraordinære oplevelse med dette fantastiske firma.
Fra første øjeblik jeg kontaktede dem, blev jeg imponeret over det niveau af service, de leverede. Personalet var yderst venligt og professionelt, og de besvarede tålmodigt alle mine spørgsmål, hvilket gav mig en tryghed i hele processen.
Opmålingen af vinduerne blev udført med en imponerende præcision, og installatørerne viste sig at være utroligt kompetente. Deres dedikation til at levere en førsteklasses service var tydelig i hver detalje af processen. Det var næsten umuligt at tro, at vinduerne var blevet udskiftet, da de forlod huset – en virkelig fejlfri udførelse.
Finishen på vinduerne var sublim, og det var tydeligt, at der ikke blev gået på kompromis med kvaliteten. Alt fra den første kontakt til opmåling og endelig installation blev håndteret med en ekstraordinær professionalisme, der gjorde hele oplevelsen problemfri og behagelig.
Jeg kan varmt anbefale Vestegnens Vinduer til alle, der søger en pålidelig og kompetent partner inden for udskiftning af vinduer. Deres engagement i at levere en perfekt service er beundringsværdig, og jeg er yderst tilfreds med det endelige resultat. Tak til Vestegnens Vinduer for at levere et perfekt stykke arbejde – I har fortjent min fulde anbefaling.
Super arbejde.
Super opmåling og arbejde.
Effektive og meget behagelig håndværkere. Alt arbejde til tiden.
Kan kun anbefale firmaet.
Rigtig god service fra start til slut
Rigtig god service og rådgivning fra start til slut. Teamet af tømrere der kom ud var utroligt søde, effektive og gode til at sikre at man var godt informeret om processen og håndværket der er udført er upåklageligt. Super fin oplevelse.
Nye badeværelsesvindue
Fik installeret nyt vindue i badeværelse. Super flot arbejde.
Meget tilfreds!
- God kommunikation gennem processen
- Overholdt alle aftaler
- Grundigt arbejde og finish
- Meget behagelige at samarbejde med
En særdeles god oplevelse
En særdeles god oplevelse fra start til slut. God kvalitet i udførelsen og meget flinke rare og behagelige folk på opgaven. Det tog kun 5 dage, så havde vi nye flotte døre og vinduer klar. Herfra en kæmpe stor anbefaling.
En særdeles positiv oplevelse
Vi har været meget tilfredse med det arbejde der blev udført. Vi har fået skiftet alle husets vinduer og døre, og alt forløb som planlagt og til tiden. Vi fik god rådgivning af Bjarne, og arbejdet blev udført af tre meget kompetente og servicemindede håndværkere.
Godt fra start til slut
Vi har fået skiftet vinduer og døre i næsten hele huset. Vi har været meget tilfredse under hele forløbet. Fra første besøg af Bjarne, som giver god og tydelig rådgivning, til udførslen, hvor Glenn og hans folk var super dygtige, og hensynsfulde. Og resultatet er fantastisk.
Vi giver Vestegnens Vinduer vores varmeste anbefalinger.
Super godt arbejde.
Super godt arbejde, og ualmindelig behagelige håndværkere .
Alt i al en rigtig god oplevelse, vi vil helt sikkert vende tilbage, hvis vi skal have skiftet vinduer engang.
Tak.
Erik 👍
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.