Veja o que dizem as avaliações
Wel betalen voor diensten maar diensten ontvangen ho maar. 6 mnd problemen gehad met mijn website. Aanmeldingen komen niet aan, contactformulieren ook niet. Bellen kan niet, mailen ook... Ver mais
En WEEEEER ligt de boel eruit. Het hele weekend dus. Problemen oplossen? Nee, hoor. Telefoon opnemen? Nee, hoor. Alleen even gauw reageren op Trustpilot, daar is wel tijd voor. Wij ver... Ver mais
Ik raad niemand VIP-internet aan. De abonnementen of registraties worden automatisch verlengt (logisch), maar is het niet normaal dat je op de hoogte wordt gehouden van de einddatum van bepaalde diens... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
We verzorgen de hosting van je website, e-mail en domeinregistraties.
Informações de contato
Takenhofplein 3, 6538 SZ, Nijmegen, Holanda
- info@vip.nl
- www.vip.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Notified the company about my intention…
Notified the company about my intention to return their camera within the time stated in their return policy. The company dragged out responses past the 14 day return and now refuse to accept the return. Would not order any item from VIP digital
DNS KAN WEER NIET GEWIJZIGD WORDEN
DNS wijzigingen doen in VIP internet lukt niet.
Blijft weer eens hangen op "De DNS records zijn gewijzigd (...) en zijn in behandeling. "
En ja, ik heb MEER DAN 4 UUR GEWACHT!!
Dit is al sinds 2021 een terugkerend probleem, snap niet dat we nog klant zijn bij jullie.
Wat een K bedrijf
Werkelijk een geweldig K bedrijf. In 2023 mijn hosting opgezegd. Dan houden ze je domeinnaam wel vast en die moet je dan ook nog betalen. Ik zeg dus hosting op en domein blijft. Het bedrijf is ook niet te bereiken alleen via de incasso. Ik raad iedereen aan NIET bij dit bedrijf je hosting te doen. Laat ze in de strd zakken. Ga nu de domein opzeggen. Doe niets bij dit bedrijf ajb.
Bestelling niet ontvangen
Zondag heb ik een tijdschrift besteld. Dinsdag bericht dat de bestelling is afgerond maar nog niets ontvangen. Is voor Sinterklaas dit weekend dus helaas niet op tijd tenzij het morgen nog komt
Opgelicht
Ik kocht wat bij vip Queens nooit mijn spullen gekregen . Zag op Facebook dat er meer gedupeerden zijn. Ik heb gebeld met vip Queens kreeg man aan de lijn met zielig verhaal dat hij in ziekenhuis lag en dat hij terug zou betalen . Maar er is nooit terug betaald
Versturen onrechtmatig facturen en zijn nauwelijks bereikbaar
Verschrikkelijke hostingpartij. Versturen facturen en aanmaningen voor tijdig opgezegde domeinnamen. Meerdere keren geprobeerd contact te zoeken. Op mail reageren ze niet en telefonisch zijn ze nauwelijks tot niet bereikbaar.
20 jaar aan data kwijt gemaakt en veel te duur.
In Maart 2021 is de toenmalige hosting provider VIP.nl overgenomen door YourHosting.nl. Na een migratie van mijn website naar een andere server is onder andere de complete database van het forum niet gemigreerd. Als opgaaf van reden was dat in het toegepaste hosting pakket er maar 1 database was toegestaan. Hiervan ben ik door zowel VIP.nl alsook YourHosting.nl nooit op de hoogte gebracht en is mij ook nooit opgevallen omdat tot voor de migratie de 3 databases die in gebruik waren gewoon werkte. Zowel voor als na dit migratie proces heeft YourHosting.nl verzuimd mij er van op de hoogte te brengen dat er dus maar 1 database (die van de website zelf) was meegenomen in de migratie en was er blijkbaar ook geen controle opgenomen of alle data was overgezet. Doordat er een lange tijd zat tussen de migratie en ontdekking door een bezoeker waren inmiddels ook de gemaakte backups reeds verwijderd. Dit alles betekent dat er ruim 20 jaar aan forum berichten verloren is gegaan.
Nu ik overgestapt ben naar een andere provider heb ik ook ontdekt dat ik jarenlang veel te veel betaald heb, ik heb nu veel meer voor de helft van het bedrag dat ik bij VIP (aka YourHosting.nl) betaalde.
Zeer slecht
Zeer slecht. Ze werken niet mee, slechte service!
Bijzonder slecht
Na 12 jaar dik tevreden te zijn geweest met mijn hostingprovider is het bedrijf overgenomen door VIP Internet. Sindsdien is er van service en kwaliteit geen sprake meer. Op administratief niveau een flinke rommel zoals bijna maandelijks bepaalde diensten dubbel op de factuur of verkeerde datums. Op het gebied van service heerst er meer een cultuur van dit is niet ons pakje aan in plaats van dat er met je wordt mee gedacht. Voor een wat betere supportservice kan je een “support” abonnement nemen waar je dan maandelijks voor betaald. Verwacht van de normale support geen oplossingen.
Zo had ik als voorbeeld een UNmanaged vps (dat kan ik zelf wel) en een bos aan domeinnamen en na de overname lukte het niet meer om mijn domeinnamen te richten op mijn vps. Het antwoord op de navraag hierop was dat ik een unmanaged vps had en dat het buiten de support valt. Terwijl dit naar mijn inzien niets met de vps te maken heeft. Gezien de belachelijke tarieven voor het onderbrengen van een domeinnaam mag er wel een eenmalige uitleg gegeven worden hoe de DNS van het domein voortaan te richten is op de vps. Ten slotte werkte het voor de overname allemaal prima. Ik heb in elk geval mijn vps en bos aan domeinnamen ergens ondergebracht en wat een verademing.
Ten slotte nog even het vermelden waard dat het beheerplatform van deze partij belachelijk slecht is. Traag, weinig functionaliteit en je moet zelfs achter een bestelling aanbellen want na betaling via ideal loopt het allemaal in de soep.
Conclusie: Doe het jezelf niet aan en ga naar een andere partij!
Geen aanrader!
Geen fijn bedrijf. Ik zit er helaas door een overname van een zaak nog een jaar aan vast. Wel alles al naar eigen wensen over gezet. Ik zie ze als een agressief bedrijf dat niet op de hoogte is van de wet.
Ze zeggen Vip haha
ze zeggen Vip, maar zeg maar shit, als klant wordt je als stront behandeld. Reviced waar ik gehost werd, is overgenomen door Vip. De service is slecht, alsof dat arme personeel het werken bij dit bedrijf ook niet leuk vindt. De kosten werden na overname tot mijn verrassing verdrievoudigd. Echt een heel naar bedrijf Ga er weg zodra je kan. Er zijn betere alternatieven.
zelfs die ene ster is geen ster, ik moest het geven Down the drain zou ik zeggen

Resposta da VIP Internet
Onbereikbare club, weinig professioneel
In oktober 2020 is de mail bij een klant gestopt, geen telefonisch contact mogelijk, via de chat lang moeten wachten op de oplossing. Nu is de iPhone gestopt met mail en op de chat kreeg ik vanochtend de melding dat ze tot 13.00 uur in een meeting zaten. Ticker aangemaakt, kijk om 16.45 naar de status, krijg ik de melding dat ze al naar huis zijn. Een weinig professioneel bedrijf. Ik heb hier meerdere klanten ondergebracht, maar het is volgens mij tijd voor de verhuiscode..Wat een slechte service, maar niet alleen van vandaag, maar wat ik de laatste jaren al voor rare storingen met ze meemaak
VIP very irritant pokkebedrijf
Wel betalen voor diensten maar diensten ontvangen ho maar.
Bellen kan niet, mailen ook niet dus via andere mailingang gemaild wordt je zeer kortaf beantwoord.
Geen hulp, medeleven of sorry. Niets van die kant.
Je kunt een chatbericht starten maar dit duurt soms uren en elke medewerker zegt wat anders.
Reclame maken dat ze zo goed en goedkoop zijn.
Nou echt niet. Niet goed, duurder, niet klantgericht of behulpzaam.
Inmiddels gelukkig overgestapt.
Ik werd sowieso al sip van VIP omdat ze…
Ik werd sowieso al sip van VIP omdat ze telefonisch contact hebben uitgebannen - volgens hun zeggen - vanwege Corona-drukte. Maar toen we vervroegd, ruim voor het einde vh contract, uit frustratie wilden verhuizen naar een andere host, hebben ze een dag op zich laten wachten nadat we een verhuistoken hadden aangevraagd.
Er is weinig VIP gevoel te bekennen na een contact met de klantenservice.
Ik was klant bij Vip Internet omdat ze de hosting partij waarbij ik mijn product had afgesloten hebben overgenomen.
De klantenservice is er hard op achteruit gegaan. En de admin omgeving ook. Na het schrijven van deze review verhuis ik al mijn domeinen naar een andere partij.
10x rate increase.
When reviced.nl was taken over by vip.nl they increased my hosting costs (for a year) 10 times.
When I protested, they told me that they would waive that cost & just let me go. I thought, 'great'. Almost a year later it seems I do have to pay. that's 600 euro's for a year of hosting that I haven't used.
Now I'm threatened with legal action.
Ha VIP internet hosting was een leuk…
Ha VIP internet hosting was een leuk bedrijf (heette toen Helder hosting), snelle klachtafhandeling en mensen met kennis. Tot dit bedrijf werd overgenomen door de engelse VIP. Ik heb recent al de domeinen van mijn klanten verhuisd naar een andere host. VIP hosting heeft mij keer op keer bewezen dat de kennis om problemen op te lossen niet in huis is. Ik moest dagen wachten om problemen op de server opgelost te krijgen. Problemen die zij hadden veroorzaakt door weer een ongeplande upgrade. Dan ook nog hun control panel. Slecht slecht slecht. Sorry maar als ik minder dan één ster kon geven aan VIP internet dan had ik dat gedaan.
Klantenservice is vriendelijk en…
Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Chatfunctie is handig zodat je het gesprek altijd hebt vastliggen en kunt nakijken wat er besproken is.
VIP belachelijk duur
Ik zit al een zeer ruime tijd bij VIP, echter ontvang ik steeds meer en hogere facturen. Bij een vergelijking is VIP belachelijk duur ten opzichte van andere aanbieders. Het ergste vind ik dat op heden nog steeds geen antwoord is geweest waarom de facturen zo hoog zijn, niet echt klantvriendelijk.
Fijne snelle service!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.