Notified the company about my intention to return their camera within the time stated in their return policy. The company dragged out responses past the 14 day return and now refuse to accept the ret... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wel betalen voor diensten maar diensten ontvangen ho maar. 6 mnd problemen gehad met mijn website. Aanmeldingen komen niet aan, contactformulieren ook niet. Bellen kan niet, mailen ook... Ver mais
En WEEEEER ligt de boel eruit. Het hele weekend dus. Problemen oplossen? Nee, hoor. Telefoon opnemen? Nee, hoor. Alleen even gauw reageren op Trustpilot, daar is wel tijd voor. Wij ver... Ver mais
Ik raad niemand VIP-internet aan. De abonnementen of registraties worden automatisch verlengt (logisch), maar is het niet normaal dat je op de hoogte wordt gehouden van de einddatum van bepaalde diens... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
We verzorgen de hosting van je website, e-mail en domeinregistraties.
Informações de contato
Takenhofplein 3, 6538 SZ, Nijmegen, Holanda
- info@vip.nl
- www.vip.nl
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Oplichters
Als klant van Reviced automatisch bij VIP Internet terecht gekomen. Het schijnt dat je hier domeinnamen koopt met een goud randje. Of daar ga je vanuit als je de prijzen ziet. Na mijn domeinnaam ruim van te voren verhuist te hebben naar betere en goedkopere partij krijg ik de volgende dag een factuur voor verlenging. Wat een toeval.
Begonnen bij Helder Hosting en altijd…
Begonnen bij Helder Hosting en altijd tevreden geweest.
Begonnen als klant bij Helderhosting en…
Begonnen als klant bij Helderhosting en vervolgens overgegaan in VIP. Altijd een goede en uitstekende service.
Snelle reactie op vraagstukken, correcte afhandeling en nakomen afspraken.
Een aanrader dus!!
Reageren snel
Reageren snel, vriendelijk en service gericht en de service is goed. Bijna nooit downtime. Het is niet de goedkoopste maar ik heb vertrouwen in deze provider.
ik heb er 20 gelezen
ik heb er 20 gelezen , uitstekend kan er niets aan toevoegen
Eenmaal draaiende dan heb je er geen…
Eenmaal draaiende dan heb je er geen omkijken meer naar! Fijn en geruststellend!
Altijd super goed geholpen
Altijd super goed geholpen, fijn bedrijf!
Heb nauwelijks contact nodig
Heb nauwelijks contact nodig, dat zegt genoeg over deze dienstverlening.
prima!
Als hobby IT’er 😅 ben ik zeer tevreden…
Als hobby IT’er 😅 ben ik zeer tevreden met de ondersteuning die ik door snelle en doelmatige antwoorden op mijn vragen krijg.
Nemen altijd de telefoon op
Zo'n beetje sinds de oprichting zit ik al bij VIP Internet. Op aanraden van een collega die zei dat ze niet de goedkoopste zijn, maar wel (een van de) beste. En je hebt geen site omdat die goedkoop is maar omdat je er wat mee wil en dan moet ie goed zijn. Zeker als je zelf geen technisch aangelegd persoon bent is ondersteuning belangrijk. Bij VIP zijn ze heel open over hun telefoonnummer en ze nemen altijd op.
Goede bereikbaarheid en kennis van…
Goede bereikbaarheid en kennis van zaken. Dat werkt prettig. En de prijs is ook oké
Simpel en goed geregeld
Simpel en goed geregeld. Tevreden met de geboden diensten.En volgens mij voor een schappelijke prijs vergeleken met andere aanbieders.
Een duim omhoog voor de support!
Goede ervaring met de support.
Persoonlijke benadering en snelle reactie op vragen en problemen.
Ga zo door!
Oplossingsgericht
Fijne host die openstaat voor persoonlijk klantcontact. Werkt oplossingsgericht.
Al vele jaren zeer tevreden
Al vele jaren zeer tevreden. Bij mijn vorige werkgever de keuze gemaakt voor VIP en onlangs bij mijn huidige werkgever door de positieve ervaringen uit het verleden contact opgenomen omdat de huidige provider niet kon voldoen aan bepaalde wensen.
Zoals ik gewend ben, zeer goed geholpen en VIP is de nieuwe keuze geworden.
Super
Super, altijd weer een goede ervaring al heb je ze bijna niet nodig om de hosting perfect is. Ga zo door team VIP!
Ben al jaren zeer tevreden
Ben al jaren zeer tevreden. Ik heb verschillende websites bij VIP Internet en vragen worden snel en deskundig beantwoord. Over technische aanpassingen wordt ook nooit moeilijk gedaan.
Zoek maar
Waar vind je een bedrijf, waar je jaren aaneen steeds prima en deskundig wordt geholpen? Vip!!!
Al jaren een tevreden klant
Als vereniging zijn wij al jaren trouwe klant bij VIP Internet. Geen klachten. Prima in orde. Communicatie via mail of telefoon verliep (wanneer dit incidenteel nodig was) altijd soepel. Wij blijven gebruik maken van hun services.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.