Notified the company about my intention to return their camera within the time stated in their return policy. The company dragged out responses past the 14 day return and now refuse to accept the ret... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wel betalen voor diensten maar diensten ontvangen ho maar. 6 mnd problemen gehad met mijn website. Aanmeldingen komen niet aan, contactformulieren ook niet. Bellen kan niet, mailen ook... Ver mais
En WEEEEER ligt de boel eruit. Het hele weekend dus. Problemen oplossen? Nee, hoor. Telefoon opnemen? Nee, hoor. Alleen even gauw reageren op Trustpilot, daar is wel tijd voor. Wij ver... Ver mais
Ik raad niemand VIP-internet aan. De abonnementen of registraties worden automatisch verlengt (logisch), maar is het niet normaal dat je op de hoogte wordt gehouden van de einddatum van bepaalde diens... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
We verzorgen de hosting van je website, e-mail en domeinregistraties.
Informações de contato
Takenhofplein 3, 6538 SZ, Nijmegen, Holanda
- info@vip.nl
- www.vip.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Excellent, VIP.nl is een van de beste dienstverleners waar ik ooit mee heb samengewerkt.
De hulpvaardigheid en het geduld van de supportmedewerkers is echt fantastisch. Het simpele feit dat ze nergens hun telefoonnummer verstoppen op hun website is veelzeggend. Want je bent echt welkom als je een probleem hebt en je krijgt altijd meteen een deskundige medewerker aan de telefoon. Ze lossen je probleem voor je op zonder te zuchten of te steunen. En dat doen ze ook voor je als je maar een klein klantje bent met slechts één pakketje van 4 euro in de maand - zoals wij in het begin.
Ik zou wensen dat alle partijen waarmee ik samenwerk uit dit hout gesneden waren!
Niets dan lovende woorden over jullie klantenservice.
Niets dan lovende woorden over jullie klantenservice. Zowel telefonisch als per live chat ben ik heel snel verder geholpen.
Prima service!
Er ging wat mis met uploaden naar de ftp-server, maar met één telefoontje naar VIP Internet was het binnen enkele minuten geregeld. Bedankt Alexander!
Fantastic
They are brilliant, and even helped me in English.
Thank you.
Prima
Nooit problemen gehad. Alles naar wens zoals het hoort.
Snelle en goede service
VIP Internet reageert snel op vragen en lost zaken goed en correct op.
Geen problemen bij Vip Internet!
Problemen ondervind je nagenoeg niet bij Vip Internet. Mocht er onverhoopt toch iets zijn dat niet helemaal duidelijk is of waarvan jij vindt dat het niet werkt zoals jij dat wilt, dan zoeken zij een oplossing en wordt het verholpen.
Proces ging goed, maar heb het gevoel dat ik bedot ben
Volgens jullie scherm had ik eerst een tikfout gemaakt in de domeinnaam, dus opnieuw begonnen. Toen bleek ineens dat de -absoluut unieke naam - ineens al in de .com-versie bezet was. Dit is me nu al een paar keer gebeurd bij VIP, ik vertrouw het nu niet meer en gebruik de site niet meer.

Resposta da VIP Internet
Behulpzaam, goed bereikbaar, prettig in de omgang
Voor iedereen aan te bevelen.
accuraat, snel en correct
Vip, een prima bedrijf. Contacten via de site, via e-mail en telefoon, worden (meestal) snel en accuraat afgewerkt. Hosting gaat uitstekend. Bij vragen wordt er snel gereageerd en een 2e of 3e mail over het onderwerp worden nog steeds correct en netjes behandeld. Denken met je mee, en aanpassingen worden snel verwerkt. De domein namen zijn aan de dure kant, maar het beheer en verwerking is goed. Hebben regelmatig uitbreiding en nieuwe services, geven de klant meer mogelijkheden.
Goede en altijd snelle service voor een redelijke prijs.
Ik vind dat VIP een 4 to 5 sterren verdient. De financiele administratie mag best professioneler zijn. Veel fouten cq vergissingen doen zioch voor in de facturering.
Snel en een geweldige service!
Alles wordt zeer snel voro elkaar gemaakt en bij vragen krijg je super snel (en goed) antwoord van de helpdesk. Een echte aanrader!
Zeer tevreden klant
Ik had al een website bij VIP en wilde daarnaast nog een webwinkel beginnen.
Niet in eerste instantie aan VIP gedacht dus een beetje googelen.
Na twee dramatische ervaringen bij Yourhosting en Watsnel en het nodige geld kwijt toch nog bij VIP terecht gekomen.
Geweldige helpdesk die je vragen wel lezen en beantwoorden en uiteindelijk ook nog goedkoper.
Snelle site
Niets dan lof
Ook zeker aan te bevelen voor de minder ervaren site bouwer
Gewoon heel erg tevreden
VIP Internet is een betrouwbare partner mbt zaken die mijn websites aangaan. Stabiel, geen rare fratsen of illegale (Google) praktijken, die ik bij naderen wel heb meegemaakt. Absoluut pluspunt is dat ze altijd bereikbaar zijn en altijd antwoorden en je uit de brand helpen. Erg belangrijk voor iemand met twee (web)linkerhanden.
Perfecte service, voor weinig geld.
Het kost niet veel geld. Ik maak graag mijn eigen website. toen ik er een probleem me had heb ik gechat met een van de medewerkers en die hebben mij uit de brand geholpen. De website snel en ik heb genoeg ruimte voor alles. Ze hebben ook genoeg keuzen voor iedereen.
gewoon prima website waarin het simpel is je zaken af te handelen.
Prima provider
De overstap van Active24 naar VIP is prima verlopen. Vooral de helpdesk was proffesioneel en zeer goed te bereiken. Tot nu toe alles perfect voor een goede prijs.
Uitstekende service, en geen downtime
De service die jullie verlenen is uitermate geschikt voor bedrijven, en ik zal jullie hosting ook gaan gebruiken voor de websites van mijn zakelijke cliënten!
Snelle meedenkers, uitstekende service
Wij hebben sinds 1999 meerdere website's bij VIP onder gebracht.
En zeker tevreden met de geboden service en de pakket-mogelijkheden.
Flexibiliteit !
IK wilde en webshop die iemand anders voor mij bouwd omdat ik daar zelf totaal geen kaas van gegeten hebt, Bij problemen vond ik toch dat Vip dat in eerste instantie niet netjes oppakte, pas na enig aandringen en een hele speech van VIP pakte men dit dan toch op en hielp ons uit de brand.
Ik heb dan zoiets, sla dat hele gedoe oever en help de klant gelijk, ti's al niet zo best in de markt, dus verspil je tijd niet en kijk even wat je voor elkaar kan doen..
Uiteindelijk voor zover ik heb begerepen van mijn website bouwer is het opgelost.

Resposta da VIP Internet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.