Notified the company about my intention to return their camera within the time stated in their return policy. The company dragged out responses past the 14 day return and now refuse to accept the ret... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wel betalen voor diensten maar diensten ontvangen ho maar. 6 mnd problemen gehad met mijn website. Aanmeldingen komen niet aan, contactformulieren ook niet. Bellen kan niet, mailen ook... Ver mais
En WEEEEER ligt de boel eruit. Het hele weekend dus. Problemen oplossen? Nee, hoor. Telefoon opnemen? Nee, hoor. Alleen even gauw reageren op Trustpilot, daar is wel tijd voor. Wij ver... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
We verzorgen de hosting van je website, e-mail en domeinregistraties.
Informações de contato
Takenhofplein 3, 6538 SZ, Nijmegen, Holanda
- info@vip.nl
- www.vip.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Ik heb het e-mail contact als professioneel en vriendelijk ervaren, er kwam snel antwoord op mijn vragen.
Een goed contact is belangrijk bij problemen en vragen; hier is het contact snel te leggen en wordt je op een vriendelijke en professionele manier geholpen. Klasse hoor!
Vip Internet staat altijd direct voor haar klanten klaar !!
Ik heb nu al een aantal malen gebruik gemaakt van de =service van VIP Internet.
Elke keer werd mijn verzoek opgevolgd, en naar volle tevredenheid.
Bij VIP internet wordt u elke dag als VIP behandelt.
Dank u wel.
Prima en snelle service
Ik had een vraag aan een van de medewerkers. Deze is snel, professioneel en heel vriendelijk opgepakt
Snelle service
Keurig snel antwoord gekregen op mijn vraag. Ben erg tevreden. Dank
Klantonvriendelijke overgang van Sitebuilder naar web presence
De huidige sitebuilder wordt niet meer ondersteund. Overzetten naar de nieuwe is niet mogelijk. Je moet binnen 2 maanden volledig opnieuw een website aanmaken daarna stopt de ondersteuning van de oude en zullen een aantal functionaliteiten van de website niet meer werken. Zeer klantonvriendelijk om zo voor het blok gezet te worden.

Resposta da VIP Internet
Snel antwoord op mijn mail en op mijn telefonisch gestelde vraag.
De medewerkers zijn altijd bereid om mee te denken, en dat is plezierig.
Vlotte en deskundige hulp.
Het uploaden van de site wilde niet lukken. Na telefonisch contact en uitleggen wat er niet lukte, is dit probleem adequaat opgelost.
Bedankt, er is snel en effectief een gehackte website schoon gemaakt.
Er is snel en effectief hulp geboden, toen onze website bleek te zijn gehackt.
Snelle en correcte ondersteuning bij de hosting van onze website
VIP is snel en duidelijk zonder omwegen gewoon ondersteunen waar dit nodig blijkt.
Vriendelijke dienstverlenende medewerkers.
Perfecte service!
Je wordt altijd snel en goed geholpen. Een verademing in vergelijking met sommige anderen.
accurate en vriendelijke klanten service
snelle terugkoppeling op mails en telefoontjes
Al jaren zeer tevreden
Ben al vele jaren klant en erg tevreden over de klantgerichte en oplossingsgerichte aanpak. Er is altijd snel een reactie op aanvragen of meldingen en er wordt flexibel en oplossingsgericht met de klant meegedacht. Ook de beschikbaarheid van services en servers (geen noemenswaardige downtime) is prima op orde.
Vakkundig bedrijf!
Al jaren klant, altijd zeer snel en goed geholpen bij technische problemen.
De beste provider van Nederland!
Wij werken al meer dan 10 jaar met grote tevredenheid met VIP als betrouwbare leverancier van hostingpakketten en e-mail-service. Het grote voordeel van VIP is de bereikbaarheid en ontzettend snelle service. Keer op keer worden al mijn vragen beantwoord en concrete oplossingen geboden. Daarom beveel ik VIP bij al mijn klanten en relaties aan.
Snelle en correcte service
Nooit meer, en ik raad het ook niemand aan
Ik raad niemand VIP-internet aan. De abonnementen of registraties worden automatisch verlengt (logisch), maar is het niet normaal dat je op de hoogte wordt gehouden van de einddatum van bepaalde diensten? Dat gebeurde niet bij VIP en ook gelijk de reden dat alles nu opgezegd is. Valt bij mij onder de categorie stelen.

Resposta da VIP Internet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.