VIP Internet Avaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Notified the company about my intention to return their camera within the time stated in their return policy. The company dragged out responses past the 14 day return and now refuse to accept the ret... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wel betalen voor diensten maar diensten ontvangen ho maar. 6 mnd problemen gehad met mijn website. Aanmeldingen komen niet aan, contactformulieren ook niet. Bellen kan niet, mailen ook... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En WEEEEER ligt de boel eruit. Het hele weekend dus. Problemen oplossen? Nee, hoor. Telefoon opnemen? Nee, hoor. Alleen even gauw reageren op Trustpilot, daar is wel tijd voor. Wij ver... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik raad niemand VIP-internet aan. De abonnementen of registraties worden automatisch verlengt (logisch), maar is het niet normaal dat je op de hoogte wordt gehouden van de einddatum van bepaalde diens... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de hospedagem na Web
  2. Fornecedor de DNS

Informação fornecida por fontes externas variadas

We verzorgen de hosting van je website, e-mail en domeinregistraties.

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

204 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

voor mij helemaal top

ik ben zelf niet zo handig met computers maar werk er wel veel mee. samen met Alexander ben ik door de keuze menu's gelopen en al pratend is alles geïnstalleerd en gecontroleerd of alles werkte. toen ik de telefoon uit deed was alles geregeld en kon ik verder met mijn werk. zo hoort het !!!

14 de janeiro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd vriendelijk, geen loze beloften en ter zake doende kennis.

Goede service en ondersteuning en geduld met de oudere gebruiker.
Een tien.
Geen helpdesk-achtige ondersteuning met ingestudeerde protocollen maar mensen die naast je gaan staan en zo nodig de cursor overnemen.
Zeer tevreden, al 14 jaar. Dit zorgt ook voor krediet bij een eventulele tegenvaller wanneer een medewerker een slechte dag heeft.

13 de janeiro de 2015

telefonische vraag

Mijn vraag m.b.t. mijn website werd vriendelijk beantwoord en ik kreeg meer informatie dan waar ik om vroeg. Dit maakt het voor mij een stuk makkelijker om verder te gaan met het updaten van mijn website. Ik ervaar het als meedenken met de klant.

11 de dezembro de 2014

Opzeggen niet ondersteund

Klantonvriendelijke wijze van verlengen van contract: net na het verstrijken van de opzegtermijn een herinnering sturen en niet bereid om een opzegging die zeker 14 dagen voor het ingaan van het nieuwe abonnement was, te honoreren. Dus: als je van VIP af wilt wees dan alert, zij zijn het niet!

8 de dezembro de 2014
logotipo da VIP Internet

Resposta da VIP Internet

Geachte mevrouw Langewen,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening.

Bij een zakelijke overeenkomst verplichten wij ons om u goede diensten te leveren gedurende dat jaar en u verplicht zich hiervoor te betalen. Dit is een gebruikelijke situatie en zal niet anders zijn bij andere dienstverleners waar wordt gewerkt met jaarcontracten.

Het feit dat uw opzegging ons niet op tijd heeft bereikt doet natuurlijk niets af aan de periode dat u geen klachten heeft gehad. De diensten hebben conform onze kwaliteitsnormen altijd goed gefunctioneerd en wij hebben u altijd netjes en kordaat te woord gestaan. Wat jammer dat u om deze reden ons bedrijf direct als slecht waardeert.

Mocht u nu nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via info@vip.nl in reactie op onze eerdere conversatie, de chatfunctie op onze website of via 024-3440155.

Stefan Kuhlmann
VIP Internet

Alles snel geregeld!

Ik had websitehosting nodig voor een zwaar WordPress framework. Mijn bestaande hoster wilde de benodigde aanpassingen niet doen, VIP Internet wel. Alles was binnen een middag operationeel na communicatie met de klantenservice. Conclusie: Bravo Chapeau (heel goed en een aanrader dus)!

14 de outubro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

het is geweldig dat ik op de Vip-Mensen mag rekenen! Vriendelijke groet en tot dan..

Gewoon het idee dat je even kunt bellen als het niet wil werkt wonderen. in een aantal stappen ben ik over de "haat"/hinder die ik dit keer had voor het maken van mijn website.

Ik heb steeds niet voldoende tijd maar kom wel steeds verder! Dank jullie wel..

Voor jullie ook alle succes. Met elkaar komen we er wel!

8 de outubro de 2014

Prima service

Ik ben zo blij met VIP Internet!
Als leek begreep ik niets van het bouwen van een website. Stap voor stap hebben de medewerkers van VIP me geïnstrueerd. Fijne persoonlijke benadering, alsof je in een winkel staat en door een vriendelijke verkoper met alle tijd geholpen wordt.

22 de setembro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

altijd snel en accuraat geholpen, super tevreden

Welke vraag je ook voorlegt, je wordt altijd snel en heel deskundig geholpen. Er zijn vrijwel nooit storingen maar als je zelf iets fout instelt of je hebt een vraag dan wordt je altijd goed geholpen. Snel en deskundig. Prima voor elkaar en een dikke aanrader!

15 de agosto de 2014
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voeren veranderingen door waarom ik niet om gevraagd heb.

Ik heb een paar jaar geleden een website gemaakt en ik was daar tevreden mee. Een paar maanden geleden krijg ik een mail dat ik mijn website moet overzetten, omdat ze op een ander systeem overgaan.
Ik heb niet de tijd en zin om mij helemaal in een nieuw systeem te verdiepen, met als gevolg dat mijn website offline is.
Wat ik niet begrijp waarom ze zelf niet mijn website omzetten, omdat ik niet gevraagd heb om veranderingen.
Ook vrees dat ik straks een stuk meer moet gaan betalen dan mijn huidige abonnement., als ik naar de prijzen op de website kijk.
Bij de overname van Vip internet moest ik het jaar erna ook 50% meer betalen.

24 de junho de 2014
logotipo da VIP Internet

Resposta da VIP Internet

Beste Bert,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening.

Wij hebben helaas moeten stoppen met het oude systeem waarin sites gemaakt werden (de SiteBuilder) omdat dit in veel nieuwe browsers niet meer goed werkte. Hierdoor gingen sites soms kapot bij het bewerken en was het niet veilig. Wij denken dat het nieuwe systeem niet ingewikkelder is, wij begrijpen wel dat het lastig is dat er dan een nieuwe site moet komen. Het overzetten door ons was om allerlei redenen geen goede optie.

Het was wel mogelijk uw oude site te behouden maar dan was deze niet meer te bewerken. Helaas zat u in zo'n stap van het overstapproces dat die backup niet automatisch is geplaatst. Wij hebben dat nu alsnog voor u gedaan. Uw site wordt weer weergegeven.

De prijs van uw pakket is onder het vorige label 'Webhost' een keer verhoogd. Sinds Webhost onder VIP Internet valt zijn er geen verhogingen meer doorgevoerd. Dat zijn wij ook niet van plan.

Mocht u nu nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via info@vip.nl, de chatfunctie op onze website of via 024-3440155.

VIP Internet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.