Notified the company about my intention to return their camera within the time stated in their return policy. The company dragged out responses past the 14 day return and now refuse to accept the ret... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wel betalen voor diensten maar diensten ontvangen ho maar. 6 mnd problemen gehad met mijn website. Aanmeldingen komen niet aan, contactformulieren ook niet. Bellen kan niet, mailen ook... Ver mais
En WEEEEER ligt de boel eruit. Het hele weekend dus. Problemen oplossen? Nee, hoor. Telefoon opnemen? Nee, hoor. Alleen even gauw reageren op Trustpilot, daar is wel tijd voor. Wij ver... Ver mais
Ik raad niemand VIP-internet aan. De abonnementen of registraties worden automatisch verlengt (logisch), maar is het niet normaal dat je op de hoogte wordt gehouden van de einddatum van bepaalde diens... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
We verzorgen de hosting van je website, e-mail en domeinregistraties.
Informações de contato
Takenhofplein 3, 6538 SZ, Nijmegen, Holanda
- info@vip.nl
- www.vip.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
voor mij helemaal top
ik ben zelf niet zo handig met computers maar werk er wel veel mee. samen met Alexander ben ik door de keuze menu's gelopen en al pratend is alles geïnstalleerd en gecontroleerd of alles werkte. toen ik de telefoon uit deed was alles geregeld en kon ik verder met mijn werk. zo hoort het !!!
Perfect geholpen in het opzetten van SMTP
Goed geholpen in het opzetten van meerdere SMTP instellingen.
Altijd vriendelijk, geen loze beloften en ter zake doende kennis.
Goede service en ondersteuning en geduld met de oudere gebruiker.
Een tien.
Geen helpdesk-achtige ondersteuning met ingestudeerde protocollen maar mensen die naast je gaan staan en zo nodig de cursor overnemen.
Zeer tevreden, al 14 jaar. Dit zorgt ook voor krediet bij een eventulele tegenvaller wanneer een medewerker een slechte dag heeft.
VIP Internet, U belt... wij zijn er voor U en uw onderneming!
Zeg je VIP Internet, dan zeg je... perfecte dienstverlening, dit heb ik mogen ervaren bij het activeren van mijn emailadres, bellen en direct het probleem oplossen CHAPEAU!
jong, attent, behulpzaam
telefonische vraag
Mijn vraag m.b.t. mijn website werd vriendelijk beantwoord en ik kreeg meer informatie dan waar ik om vroeg. Dit maakt het voor mij een stuk makkelijker om verder te gaan met het updaten van mijn website. Ik ervaar het als meedenken met de klant.
goede service
nooit geen problemen mee gehad. Bij een volgende webwinkel ga ik zeker weer naar dit bedrijf.
Opzeggen niet ondersteund
Klantonvriendelijke wijze van verlengen van contract: net na het verstrijken van de opzegtermijn een herinnering sturen en niet bereid om een opzegging die zeker 14 dagen voor het ingaan van het nieuwe abonnement was, te honoreren. Dus: als je van VIP af wilt wees dan alert, zij zijn het niet!

Resposta da VIP Internet
Fantastische service
Persoonlijk contact, korte lijnen, snelle reactie. Kortom: prima service.
Alles snel geregeld!
Ik had websitehosting nodig voor een zwaar WordPress framework. Mijn bestaande hoster wilde de benodigde aanpassingen niet doen, VIP Internet wel. Alles was binnen een middag operationeel na communicatie met de klantenservice. Conclusie: Bravo Chapeau (heel goed en een aanrader dus)!
het is geweldig dat ik op de Vip-Mensen mag rekenen! Vriendelijke groet en tot dan..
Gewoon het idee dat je even kunt bellen als het niet wil werkt wonderen. in een aantal stappen ben ik over de "haat"/hinder die ik dit keer had voor het maken van mijn website.
Ik heb steeds niet voldoende tijd maar kom wel steeds verder! Dank jullie wel..
Voor jullie ook alle succes. Met elkaar komen we er wel!
Goed en snel geholpen!
Goed en snel geholpen en nog minder gaan betalen ook!
Prima service
Ik ben zo blij met VIP Internet!
Als leek begreep ik niets van het bouwen van een website. Stap voor stap hebben de medewerkers van VIP me geïnstrueerd. Fijne persoonlijke benadering, alsof je in een winkel staat en door een vriendelijke verkoper met alle tijd geholpen wordt.
Zeer goede support en zeer vriendelijke medewerkers
Ivm met problemen met mijn website,die ik helaas zelf heb veroorzaakt ,werd mijn probleem zeer snel verholpen en kreeg ik ook telefonisch deskundig advies.
Bedankt voor jullie hulp
altijd snel en accuraat geholpen, super tevreden
Welke vraag je ook voorlegt, je wordt altijd snel en heel deskundig geholpen. Er zijn vrijwel nooit storingen maar als je zelf iets fout instelt of je hebt een vraag dan wordt je altijd goed geholpen. Snel en deskundig. Prima voor elkaar en een dikke aanrader!
Helpdesk is zeer responsief
Snelle antwoorden bij gestelde vragen en oplossen van problemen
Vlotte, effectieve en klantvriendelijke dienstverlening
De ondersteuning van VIP is uitstekend. VIP denkt met de klant mee, waardoor problemen meestal snel zijn opgelost.
Voeren veranderingen door waarom ik niet om gevraagd heb.
Ik heb een paar jaar geleden een website gemaakt en ik was daar tevreden mee. Een paar maanden geleden krijg ik een mail dat ik mijn website moet overzetten, omdat ze op een ander systeem overgaan.
Ik heb niet de tijd en zin om mij helemaal in een nieuw systeem te verdiepen, met als gevolg dat mijn website offline is.
Wat ik niet begrijp waarom ze zelf niet mijn website omzetten, omdat ik niet gevraagd heb om veranderingen.
Ook vrees dat ik straks een stuk meer moet gaan betalen dan mijn huidige abonnement., als ik naar de prijzen op de website kijk.
Bij de overname van Vip internet moest ik het jaar erna ook 50% meer betalen.

Resposta da VIP Internet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.