Visch Scooters Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer klant vriendelijk goede service goed advies werdt ook niet moeilijk gedaan werdt ook goed op de hoogte gehouden en goed bereikbaar echte aanrader krijg van mij een 10 mvg ivar

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een slchte zaak ik heb me scooter hier voor een gorteonderhoudsbeurt gebracht maar ze kunnen alleen maar geld vragen in plaats van goede werkleveren. toen ik me scooter mocht ophalen ben ik dus m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb vorige week mijn hanway raw 50 gekocht bij vd visch. Uitstekende uitleg en service. Rustig en alle tijd voor mij genomen. Nog wat tips gegeven en ze zouden hem helemaal nakijken en perfect afle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze week een Segway E125s gekocht. Op maandag keurig en vriendelijk geholpen aan de telefoon, was nog 1 in Ruby Red op voorraad en is voor mij vastgehouden. Op woensdag bedrag overgemaakt en... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

36 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top service windscherm Sym Mio

Medio januari een windscherm gekocht voor Sym Mio. De meegeleverde montage set bleek de verkeerde te zijn. Vervolgens kreeg ik het niet voor elkaar om met de nagezonden montage set het scherm te monteren. Een eerder geleverde origineel scherm op mijn andere Sym kon ik zonder problemen monteren..😊. Uiteindelijk gehele scherm teruggestuurd en geheel gemonteerd terug ontvangen. Super service ..👍🏼. Wel kosten voor eigen rekening moeten maken voor terugsturen. Vandaar dat ik 4 sterren heb gegeven, anders waren dat er zeker 5 geweest..😀

4 de março de 2020

Super tevreden!

Super tevreden! Ik had een scooter besteld, omdat ze hier een optie hadden om hem te leveren in de kleur die ik in gedachten had. Communicatie was super en de bezorging ook (aangezien ik niet om de hoek woon). Ook de tip die ik kreeg voor een slot kon ik wat mee. Echt een aanrader om hier iets te kopen!

8 de janeiro de 2020

Zeer klantvriendelijk!

Onlangs kwam ik voor aankoop van en schakelbrommer voor mijjn dochter bij Visch Scooters terecht. Heel fijn dat ze er een aantal hebben staan en je dus echt kunt kijken, voelen en vergelijken.

We zijn zeer goed geadviseerd (want : eerste brommer en het moest een schakelbrommer worden) en hebben nu een goed passende brommer. Ook een lesje schakelen wordt gewoon gegeven, om er zeker van te zijn dat je veilig op weg kunt.

De brommer heeft even wat startproblemen gehad, maar na een belletje met Visch scooters werd de brommer thuis opgehaald, gerepareerd en binnen een paar dagen weer thuis afgeleverd.

Kortom : Prettige mensen, goede service, mooie producten, goed gevoel!

29 de outubro de 2019

Groots gebaar!!!!

Beste Allan, dankzij jou ga ik vanaf morgen de 15 bestralingen fietsend tegemoet. Dit is een heel goede manier om mijn conditie verder op te bouwen. Wat een bijzonder groots gebaar van je. Ik ben er ontzettend blij mee. Hartelijke en sportieve groet Riene-Marie (zusje van Gijs)

23 de junho de 2019

Top scooterzaak

Erg goede service! Zeker een aanrader als je hier je scooter wilt kopen / onderhoud wilt laten doen.

17 de junho de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tijdje geleden een nieuw windscherm…

Tijdje geleden een nieuw windscherm besteld.
Mooi op tijd geleverd maar per abuis zaten er de verkeerde beugels bij.
Met enig mail verkeer snel tot een prima ruil van de beugels gekomen.
Visch Scooters heft er weer een tevreden klant bij!
Prima service, snelle levering en de nazorg is up to date.

Maarten van Hulst

11 de outubro de 2018

Wauw

Wauw, gisteren besteld en vandaag in huis.. en dat tijdens deze drukke dagen!

20 de dezembro de 2017

Uitstekend

Vanaf mijn eerste bel moment al zeer zorgzaam, goed geholpen en geïnformeerd. Goede nazorg en altijd bereikbaar voor vragen, ik ben zeer tevreden en Vischscooters is zeker een aanrader.

21 de março de 2017
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Halfslachtig en geen nazorg.

Levering van scooter was heel slecht. Onder de olie en met transportbedrijf dat met wagens komt die de wijk niet in kunnen. Na levering geen nazorg. Beloftes worden niet nagekomen en compensatie voor "leed" al helemaal niet. Levering nu 2 maanden geleden.

3 de março de 2017

Visch Scooters is Top!

Vorige week spullen apart laten leggen voor mijn Sym Symphony ST.
Een Windscherm en een Beenkleed. In Amsterdam heeft niemand iets op voorraad voor de Sym en originele onderdelen al helemaal niet.

Ivm werkt kon ik niet overdag mijn spullen ophalen. Ik had gebeld en gevraagd of na reguliere tijden kon komen ophalen. Dit was geen enkel probleem.

Het ophalen ging perfect! Precies op tijd en alles lag netjes klaar!

Visch Scooters is top met super service!

Tot gauw met mijn nieuwe bestelling! Waarschijnlijk een Antirobos slot en nog wat accesoires :)

Chris uit Amsterdam

21 de dezembro de 2016
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uanstændig og useriøs kundebehandling.

Købte i efteråret 2015 et elektronisk produkt til en knallert via virksomhedens hjemmeside. Da produktet ankommer var det ikke identisk med det, som var afbilledet på virksomhedens hjemmeside. Virksomheden lover at tage kontakt til deres leverandør for at undersøge om det tilsendte produkt passer. Trods gentagne henvendelser formår virksomheden ikke at komme med et svar på dette og accepterer i slutningen af januar 2016 af lade handlen gå retur. Produktet sendes retur til Holland. Har ikke modtaget beløbet endnu trods adskillige henvendelser som virksomheden ikke besvarer.
Det frarådes på det kraftigste at handle med denne virksomhed.

28 de janeiro de 2016