Volkswagen Frederikssund Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god oplevelse, ved køb af ny VW ID.4 Kan kun anbefale Daniel, virkelig behagelig, og rigtig god service. Kunne andre godt lære lidt af!

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flinke medarbejdere, som altid er klar både med god rådgivning og lidt hyggesnak om fremtiden for bilerne. Priserne synes jeg generelt også er konkurrencedygtige, hvor jeg plejer at sammenlign... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sjældent skal man lede efter ringere…

Sjældent skal man lede efter ringere værksted. Her laver de gerne de ting som giver penge, men når det er rustgaranti får piben en anden lyd. Sidst i december 2022 skal min bli have lavet nogle skader. Her siger Værkfører til min kone at der er en rustskade som er dækket af rustgarantien. Lige side har jeg fået stukket den ene og anden historie om de ikke kan og ikke har udstyr eller folk til dette. OG MIN RUST FORSÆTTE. Johnny lover for 2 måneder siden at løse problemet. Men stadig intet. Værkfører læser mine mails men svare ikke.
SÅ HOLD JER FRA DETTE VÆRKSTED

15 de dezembro de 2022
logotipo da Volkswagen Frederikssund

Resposta da Volkswagen Frederikssund

Hej Jan

Tak for din anmeldelse!

Vores kunders tilfredshed er vores højeste prioritet, så du er derfor meget velkommen til at sende os en mail med dine kontaktoplysninger her: trustpilot@semler.dk - så vi kan undersøge sagen nærmere.

Emma
Volkswagen Frederikssund

Nul stjerner…

Værste sted og få lavet lille forsikringsskade , skulle værre ordnet på 3-4 dage , 10 dage efter var bilen klar
Værkføre meget smart i en fart og ringer aldrig tilbage , kun deres sælgere var til at at tale med , VW Frederikssund er direkte ubrugelige, de fortjener ikke engang en stjerne hos Vw i Frederikssund INGEN kundeservice

4 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vælg andet sted til forsikringsskader

Jeg afleverede min bil mandag morgen fordi den skulle have lavet en nøgle ridse hele bilens ene side, de sagde 5 dage så den var klar til weekenden, torsdag ringede jeg til dem fordi bilen ikke var blevet flyttet(vw app) og ganske rigtigt torsdag eftermiddag havde taksator først kigget på den, fredag blev den så afvist og den skulle igennem hele møllen igen så mandag ville de vurdere den igen. Så en 5 dags opgave bliver til 1,5 uge indtil videre, yderst flabet værksteds ansvarlig som jeg snakkede med, kun en chef af en slags kunne sætte gang i tingene.
Nu må vi se hvornår jeg får den tilbage. Vælg et andet værksted til forsikringsskader for alka

26 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke til at komme i kontakt med og reagerer ikke på beskeder om at ringe tilbage.

Da jeg hentede bilen havde de intet lavet. Da de fik den for anden gang ringede jeg til dem flere gange forud for afhentning for at få konfirmeret at den var færdig, men de tager ikke telefonen. VW's centrale reception lagde adskillige beskeder om at ringe. De reagere overhovedet ikke. Hold jer langt væk fra deres værksted!

28 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er sidste gang jeg sætter mine…

Det er sidste gang jeg sætter mine føder i salg afdeling i VW Frederikssund. Aldrig i mit liv har jeg fået så dårlig services i en salgsafdeling hos en bilforhandler før. Og det er sidste gang jeg kommunikere med deres direktør for VW Frederikssund. Man for simpelhen for afvide som kunde har et l o r t e liv. Og men provoker ham så meget. Fordi man henvender sig til ham efter 3 uger uden svar på hverken mail eller sms. Og svaret bare er jeg er presset, undskyld jeg ligger mig faldt ned.

Jeg sælger min bil til ham og finder derefter ud af han ikke har afmeldt den og har lejet den ud i min forsikring og vægtafgift, og ligger og køre fra Frederikssund til København og andre steder hen i en hel uge. Dette kan jeg se på den app der var tilkoblet min telefon fra min gamle bil. Jeg bliver lovede den bliver afmeldt dagen efter, hvilket den ikke gør, for der møder jeg den nede i byen stadig kørende rundt. Jeg for afvide at dette sker 3-4 om året og sådan er det bare jeg skal nok få mine penge fra forsikring og vægtafgift og først 2,5 måned efter for jeg penge fordi jeg mødet op hos ham selv!

27 de dezembro de 2022
logotipo da Volkswagen Frederikssund

Resposta da Volkswagen Frederikssund

Kære Karoline,

Vi lægger os fladt ned og beklager at vi ikke rettidigt har fået afmeldt Karolines bil og det heraf efterfølgende forløb.

Dette har vi både mundtligt men også skriftligt tidligere beklaget overfor Karoline bl.a i forbindelse med tilbage betaling af den økonomi der blev ,ved for sent afmelding af bilen til forsikring og vægtafgift.

Vi beklager endnu engang og sender en æske chokolade i retning af Karoline som et lille plaster på såret.

Johnny Gaardsøe

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der er tale om et virkelig dårligt værksted

Der er tale om et virkelig uprofessionelt værksted. Har købt en ny ID.4 og skulle have en nummerplade holder på, med deres logo. Ved afhentning kunne jeg se, at der var boret huller uden for holderen på kofangeren. Jeg prøvede at få kontakt med værksted, uden at de ringede tilbage. Kørte forbi uden deres interesse. De var nærmest ligeglad. Prøvede at skrive til direktionen, men ingen reaktion overhovedet.
Har aldrig været ude for sådan en arrogance, og ligegyldighed. De må have kunder nok, når de kan behandle folk på den måde.

2 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Service og reparationsgaranti, spild af penge, og tid..

Vi har haft blandede oplevelser med værkstedet, men det er gået helt galt nu, vi har været på værkstedet 3 gange med samme fejl, på vores ID4, den ene loftlampe ved bagsæde, tænder og slukker af sig selv, når du kører om aften, 0-100% det er meget generende når man kører.. de kan ikke måle fejl på lampen og vil ikke skifte den??
Anhængerkrog frigøres stadig ikke, trods flere forsøg på at ordne den, dvs. vi kan ikke bruge den!!

Vi har service og reparationsgaranti i 5 år/100000km, men det er som om vi bliver nedprioriteret, vi kan ikke bestille tid uden der går uger/md. før de kan kikke på bilen.. bekræftigelse på indgået aftale fejler/mangler..

Volkswagen lever langt fra op til deres eget salgsmateriale, og de fine salgstaler vi var med til i Brøndby, iforbindelse med lanceringen af ID serien..

Hvordan kan det lade sig gøre at, de spilder folks tid, og ikke tror på kunderne og vil have beviser for at der er fejl!

22 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verdens mest uprofessionelle værksted på Sjælland

Der er ikke meget positivt at sige om dette værksted. Sindsyg flabet kvindelig receptionist der ikke forstår ordet kundeservice, og som er utrolig svær at kommunikere med. Man kan også forvente at blive tilsvinet hvis man stiller spørgsmålstegn til deres arbejde og service.

Derudover formår de på det service min bil skulle have, at kortslutte batteriet på min 5 år gamle VW Passat, så den ikke kan starte da de glemmer at oplade på det mens de køre en opdatering i bilen. Man kan regne med at få en el lånebil VW Up der lugter af sankt hans, og som der ikke er fuldt opladt selvom værksted er informeret om hvor meget man til dagligt køre.

Jeg vil aldrig i mit liv sætte mine ben i den forretning igen. Og jeg kender flere som har haft dårlige oplevelser med dem.

18 de julho de 2022

Elendig service hos Volkswagen, ID4

Jeg har bestilt tid til opdatering af min ID 4 - ventetid ca. 3 uger. Det er ok. Så går mit aircon i stykker, jeg ringer for at få det udbedret. Ventetid ca. 1 mdr.
Jeg gør opmærksom på, at jeg har en tid efter ca. 3 uger. Bilen bliver indskrevet på den tid, men skal afleveres tidligere.
Jeg bliver ringet op, de har et afbud til en opdatering, jeg gør opmærksom på, at bilen også skal have repareret aircon. Vi bliver enige om, at så duer det ikke.
Da jeg kommer med bilen, oplyses det, at de ikke har udstyr til at reparere aircondition.
Da jeg henter bilen, får jeg besked på, at de eneste der kan reparere bilen, er Volkswagen i Gladsaxe.

Jeg kontakter Volkswagen i Gladsaxe d. 8. september. De kan tage bilen til rep. d. 25. oktober.
Dvs der kommer til at gå næsten 3 måneder, før bilen bliver repareret.

Hvad har Volkswagen gang i, de sælger ID4 med service og reparationsgaranti i 5 år, og tager sig betalt herfor.
Her er der ovenikøbet også tale om en garantireklamation, bilen havde kørt ca. 12.000 km, og er under 1 år gammel.

Jeg må konkludere, at Volkswagen ikke lever op til deres eget salgsmateriale, som åbenbart KUN gælder, når de skal sælge biler, ikke efterfølgende.

Jeg kan desværre ikke uddele 0 stjerner, ellers var det sket, for hvad kan man bruge et autoriseret forhandlernet til, hvis de ikke kan reparere ens bil på garantien/reparations og serviceaftaler?

8 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En times ventetid blev til to og næsten…

En times ventetid blev til to og næsten tre timer. Da jeg ankom til sommer/vinter hjulskift fik jeg at vide at noget software skulle opdateres og det ville nok tage en time.
Efter to timer bliver jeg præsenteret for et hjul med hul i. Det skulle jo udskiftes, hvilket først kunne bliver efter frokost.
Det er lidt ude af proportioner at en hjulskift skal tage 3 timer.
Det er sidste gang jeg leaser igennem VW Frederikssund og min bil nummer to finder også et nyt værksted.

30 de novembro de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

1 service på bilen der er under 2 år..

1 service på bilen der er under 2 år..
3200 kr
bare det at man skifter en bagrudevisker der ikke bliver skiftet. men skal betale 145 kr. det er ikke ok,og der er andre ting i regningen der er hel godnat. plus de er svære at få hul igennem pr tlf ,det er hurtiger at køre der ned end at ringe..det er prinipet i det
har ikke klaget over det. så tager den her
finder nok et andet sted næste gang. desværre

19 de outubro de 2021

Haglskade på min Passat.

Haglskade på min Passat.
Efter voldsomt haglvejr havde jeg en stærkt medtaget Passat.
Jeg afleverede min bil til reparation, og blev undervejs kontaktet, med status på hvad der skulle ske med bilen da der var så meget, at det var svært at sige inden arbejdet gik i gang.
Da jeg henter bilen, står den knivskarpt både inde og ude.
Super service og super arbejde!

5 de setembro de 2021

Super fantastisk service

Super fantastisk service. Afleveret bilen til service og blev kørt hjem i deres egne bil. Dagen efter ringede de og sagde at bilen var klar, og spurgte om jeg skulle hentes. Fantastiske søde mennesker og super service

28 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VW Prismach er tom luft..

VW Prismach er tom luft..

Vi har modtaget brev fra VW at det snart er på tide at få bestilt tid til næste service, sammen med brevet ligger der info om VW har prismatch..
Jeg har egentlig altid bare betalt prisen, for vores service hos VW.. Men tænker nu hvor de selv reklamere med de har prismatch, så kontakter jeg VW og får tilsendt et tilbud.. Dog meget let beskrevet hvad servicet indeholder fra VW. Så kontakter jeg Skorstensgaard, og beder dem om tilbud på samme service. Dog gør jeg opmærksom det skal være med originale dele og skal være lavet ud fra de punkter der er i VW service bogen, samt samme olie osv. (så det er æbler mod æbler )
Jeg sender så tilbuddet retur til VW og gør opmærksom på at de er 50% dyrer end det andet tilbud jeg har modtaget.. Men får det svar fra VW at disse tilbud på ingen måde kan samligens, da de ikke indeholder det samme. Godt så, kan jeg bede om et tilbud fra VW hvor der står i tilbuddet hvad det faktisk indeholder, så jeg kan bede om nyt tilbud fra modparten. Herefter får jeg så nyt tilbud fra VW, dette bliver sendt til Skorstensgaard, dog uden priser.. De retter til og sender nyt tilbud til mig.. Så sender jeg på ny opdateret tilbud til VW, altså tilrettet efter VW’s ønsker om hvad tilbuddet skulle indeholde. Her er VW så stadig 30% dyrer.. Så får jeg blot det svar fra VW at den pris er så billig at det kan de ikke matche…
Undskyld mig… Hvorfor ligger i så og sender brev til jeres kunder, om VW giver dig tryghed og har derfor prismatch..

Lugter langt væk at VW prøver at give deres kunder falsk tillid, og har aldrig været på tale at tilbyde en rigtig prismatch.

1 de agosto de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais