WakeboardOnline Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als beginnend wakeboarder had ik mezelf ingelezen online over wat ik ongeveer zocht. Door alle info en allicht ook de onkunde en het gebrek aan kennis zocht ik hulp bij Gerrit van wakeboardonline.nl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Persoonlijk advies voor de juiste setup via de chat of Whatsapp maakt deze webshop uniek t.o.v. andere aanbieders. 2 complete boards besteld. Omruilen van een helm die niet pastte was geen probleem.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een wat teleurstellend voorval werd er contact opgenomen door Gerrit. En werd mijn negatieve ervaring meteen weggenomen door een heel mooi stukje service. Er werd een hele nette oplossing gevonde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wakeboardonline, is één van de eerlijkste en oprechtste webshops deze dagen. Een wakeskate die afbladerde vanonder werd dadelijk terug genomen. Er werd niet getwijfeld een nieuwe aan te bieden. Wetsui... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies

Informação fornecida por fontes externas variadas

De grootste collectie wakeboardartikelen van Nederland geleverd met de beste service!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

75 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

goede service

Goede service, word met je meegedacht.
Gaat niet alleen om het "verkopen" maar vooral dat de klant tevreden is.

15 de janeiro de 2014

snelle levering

Er werd duidelijk antwoord gegeven op mijn vragen wat betreft gebruik en of het board dat ik voor ogen had ook geschikt was hiervoor. Positieve ervaring met deze site, mocht ik voor komend jaar nog wat nodig hebben ga ik eerst hier kijken

14 de janeiro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd vriendelijk en klantgericht! !

Spullen bestellen is enorm eenvoudig via de overzichtelijke site met een zeer breed assortiment en scherpe prijzen! Vergelijk maar eens bij de concurrent! Buiten dat heb ik aan wakeboardonline een betrouwbaar adres om alles rondom het boarden aan te schaffen! Ik ben dik tevreden over dit vriendelijke en behulpzaame bedrijf!!

Jasper Kooijman.

11 de janeiro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service snelle levering en persoonlijk advies TOP!!

Nu meerdere malen bij Wakeboardonline wat gekocht en iedere keer de beste prijs spullen snel in huis altijd netjes verpakt.
Had een keer verkeerde maat besteld (eigen schuld) maar binnen 3 dagen had ik de juiste maat in huis met een paar coole stickers.
Ik kan niet anders zeggen dat deze shop de beste service heeft op welk gebied dan ook.
Ga zo door.

11 de janeiro de 2014

Topzaak

Goede zaak waar ik al mijn wakeboardspullen koop. Leuke aanbiedingen, scherpe prijzen maar toch altijd snel antwoord en persoonlijke service als je een vraag hebt.

Kan deze zaak iedereen aanraden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima en snelle levering

Ik heb informatie via internet aangevraagd en gelijk bericht terug ontvangen.
Het wakeboard zou binnen 1 week geleverd worden, maar omdat mijn zoon naar het buitenland zou vertrekken en toch nog wel heel graag wilde wakeboarden is met enige spoed het wakeboard toch nog snel geleverd. Prima service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service bij aanschaf wakeboard!!

Gerrit van Wakeboardonline neemt echt de tijd om je aan het juiste board te helpen. De service van een goede winkel en de prijzen van een internetshop. Snel reactie op mail en erg makkelijk dat je schoenen kunt passen, zodat je zeker weet dat je de juiste maat hebt. Zowel voor een beginner als voor de gevorderde zijn er mogelijkheden. Ik ben super blij met mijn gave Ronix One Timebomb. Kan je zeker aanraden om hier een aankoop te doen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestellen van producten zeker voor herhaling vatbaar.

Gestelde vragen over welk product het best geschikt zou zijn worden snel beantwoord waarbij niet geprobeerd is het duurste te verkopen maar het best passende. Duidelijke informatie over de beschikbaarheid van de producten. Tot slot een snelle en correcte levering. Voor een volgende aankoop komen we zeker terug.

9 de janeiro de 2014