Widerøe Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den sämsta upplevelsen någonsin kopplat till flygbolag. Våra bagage kom inte med flyget, anlände två dagar senare. I princip radiotystnad gällande status på leverans av bagagen samt om dom var upphit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har flydd med Widerø fra Hammerfest, fra Oslo og fra Trondheim . God hjelp på flyplassen og også ombord. Jeg fikk behov for assistanse på flyplassen på en av turene og det ble ordnet umiddelbart s... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helt elendig kundeservice. Velg et annet selskap om mulig. De ansatte er frekke, korte og lite behjelpelige. De svarer ikke på spørsmålene som blir stillt men kopierer og limer inn nr til kundeservice... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Idiot selskap som fær før det annslåtte klokke slette å ei fly vertinne som kommer inn etter på, stirrer stykt på mæ å spør om navne mitt åsså sier at du var for sein å går vekk ende opp med djævelsk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Companhia aérea
  2. Site de busca de vôos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos oss.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 10% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

52 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig service, skittent

Flyet var forsinket 30minutter og når vi fikk komme på var det chips og sjokolade rundt hele setet mitt. Jeg gikk til ene flyvertinnen og spurte pent om de hadde en kost eller lignende for å kunne få fjernet det og da fikk jeg i svar «har ikke kost.» surt. Jeg satt da med beina helt skeivt for å unngå all chips og sjokolade som var på gulvet.
Jeg tenker at visst flyet allerede er forsinket så kan de hvertfall ta seg 5 ekstra minutt på å gjøre rent etter de forrige.

9 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wideroe failed at every front

Planned to fly Wideroe from Bergen to Bodo in Norway on 23 June 2024 (WF1338) but the flight got completely cancelled half an hour before scheduled departure time.

Obviously cancellations and delays can happen in every airline. What was particularly bad was the way Wideroe handled the situation which I think is useful for anybody who is planning to use Wideroe to know.

1) Following the flight cancellation, Wideroe sent an email saying that I was rebooked on a 3-leg flight (BGO>SOG>OSL>BOO) instead of a direct one from BGO to BOO. I understand the need to arrange an alternate indirect route but having to layover in 3 different airports is just poor handling of rerouting. A flight that was supposed to be 2 hours became 6 hours.
2) Transfer time between first and second flight in the alternate itinerary provided was only 15 minutes, which makes the new itinerary even worse.
3) New itinerary started next morning with over 12 hours of delay. No guidance was provided for overnight hotel stays, transportation needs etc.
4) About 15 minutes after receiving the new itinerary, I got another email saying second flight on the new itinerary is also cancelled with no alternatives offered at all.
5) Following what could be objectively described as a gross incompetence in creating an alternative itinerary, I was told by one of the check-in agents at the airport (Wideroe had no representation at Bergen airport apart from 2 people at checkin desks) that there might be flights by another operator (SAS) to reach my destination but he is unable to book me on them and I need to call customer service to get that arranged.
6) Upon calling the Wideroe customer service line, I was immediately greeted with an automated message saying customer service is closed on weekends.

In summary, my experience on flight day with Wideroe was that they cancelled my flight soon before departure, suggested a 3-leg flight with 12 hours delay (arrival time was about 16 hours after original arrival), then cancelled another flight and suggested I contact customer service that was closed on weekends.

This simply means they are bad at rearranging flights and keeping their flights on schedule, but I was hoping perhaps they are not so bad at compensating for their failure. However this experience was also not great.

As a result of the above, I had to self-book an alternative route with SAS airlines that costed me twice the cost (over 700 euros instead of 340), and needed me to layover in another city, book a hotel to sleep 4-5 hours. Following the experience, I contacted the claims department of Wideroe through their online form, and was told 2 weeks later that they will not pay any of my alternate bookings, hotel and transportation costs to/from the hotel and instead offer the number set by EU flight regulations which is 250 euros. So i was left over 200 euros out of pocket.

Overall, I regretted ever trying Wideroe and I wouldn't recommend them to my worst enemy. Not worth the stress and the incompetence you have to deal with in the middle of what was supposed to be a beautiful vacation.

23 de junho de 2024

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice
I skranken ved gaten. Hadde spørsmål som vedkommende ikke ville besvare. Var en feil på skjermen, som han benektet at fantes (gate closing, når boarding ikke hadde begynt). Ovenfra og ned holdning. Himlet med øynene og snakket til meg som om jeg er stokk dum. Kommer ikke til å velge Wideroe flere ganger.

1 de julho de 2024

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Svarte ikke på spørsmålene våre, i steden svarte de på noe helt annet og når jeg pekte det ut fikk jeg et småfrekt svar og de avsluttet chatten mens jeg skrev, noe jeg regner med at de kunne se like godt som jeg kunne når de skrev noe.

28 de junho de 2024

Widerøe - Norges svar på Wizz air

Hadde bestilt fly Trondheim-Kristiansand, med mellomlanding i Bergen (opprinnelig ankomst 13:45). I Trondheim drev mannskapet og somla så voldsomt at vi ikke kom oss av gårde til rutetid, slik at vi ble 15 min forsinket til Bergen. På veien informerte kabinpersonalet om gater for korresponderende fly. Verst var det for de som skulle videre til Torp 14:10, men de forsikret at flyet skulle vente. Vi som skulle til Kristiansand 14:15 fikk tydeligvis ingen særbehandling. Jeg var ved gaten 14:03, og da var den stengt, og området helt folketomt. Jeg var tilbake på gaten hvor jeg ankom 14:04. Det ironiske var at flyet jeg ankom med på dette tidspunktet stod parkert på nabogaten, rett ved flyet jeg skulle videre med. Likevel var det "heeeelt umulig" å komme med dette flyet (å sende folk til månen i 1969 var mulig, men dette var rett og slett umulig). Men det var ikke noe problem, for jeg skulle være så heldig å få plass på neste fly, som gikk allerede om 3 timer. Om det er bakkepersonellet på flyplassen, eller Widerøe spesielt, som i dette tilfellet har brukt alt annet enn hjernen til å tenke med vet jeg ikke. Uansett vitner dette om et helt hjernedødt selskap. Skal unngå både Widerøe og BGO som pesten i fremtiden. Jeg har vært vandt til at Widerøe er fleksible og løsningsorienterte, men det er tydeligvis slutt på det. Neste gang sitter heller 1 time og venter på SAS i Oslo.

26 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slutt å skrem kundene deres

Kvinnen i gul vest som skulle ta meg og mine 2 katter imot på Harstad Evenes satt og spiste is bak disken. Før hun sa hei ropte hun høyt til alle som sto der at jeg ikke fikk ha med mine 2 katter, kun én. (En skulle i lasterom, en annen skulle som håndbagasje) Før hun i det hele tatt hilste på meg gjentok hun høyt foran alle som sto der (og sine kollegser) at jeg aldri fikk ta katten min med meg. Jeg begynte å gråte, hun gikk deretter på bakrommet til kollegaene som stirret rart på meg og sa "katten får hun aldri med seg" gjentatte ganger. Jeg fikk aldri komme til ordet og ble deretter møtt av en profesjonell kvinne som ga meg råd. Dette skjedde etter at jeg hadde meddelt på Widerøes kundeservice chat dagen før at jeg skulle ha en Sherpa Bag i lasterommet (noe som da ikke var låv likevel men ikke ble nevnt til meg da jeg spurte chat hva mine katter trengte). Måtte derfor ut med litt over 5000 ekstra kr for å sende den andre katten min dagen etterpå, og tapte penger på å bestille spesial bagasje fordi personen i deres chat ikke nevnte det hun bak disken sa før jeg kom frem dit. Jeg kommer aldri til å fly med Widerøe igjen.

29 de maio de 2024

Norges værste selskap

Selskapet har verdens treigeste nettside mtp. hvor få flyruter og fly de har. Dette burde være ekstremt enkelt å gjøre raskere.

Hver gang jeg har forsøkt å kjøpe biletter, så kræsjer siden under betaling og sender meg til forsiden. Jeg får ikke kommet tilbake til eksisterende bestilling, og når jeg starter ny er nå bilettene flere tusen kroner dyrere.

Sist jeg reiste rotet de bort bagasjene våre. Jeg sto å ventet i 40 min på representanten for Widerøe (som skulle være på plass i skranken på Torp). Når han endelig kom tilbake fikk jeg beskjed om å gå å hente en papirlapp med en QR-kode for å registrere mistet bagasje.

Hadde man bare kunne kjøpt biletter fra et annet selskap hadde jeg aldri brukt widerøe igjen. Men de har monopol på en rekke distanser i Norge, noe som for meg er helt hinsides. De har dermed null insentiv for å bli bedre.

Rett å slett Norges værste selskap

31 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste og mest amatøragtige flyselvskab

Værste og mest amatøragtige flyselskab til dato. Vi havde booket fly fra Stavanger-Bergen og så med transfer fra Bergen-Billund. Først bliver vores fly fra Stavanger forsinket ca. 30 min grundet, at personalet skulle holde pause. Denne forsinkelse gør, at vi på daværende tidspunkt kommer til at lande cirka samtidig med, at vores transfer fly har afgang. Da vi klager over dette, trækker personalet blot på skulderen uden at tilbyde yderligere hjælp/vejledning. Vi når med nød og næppe næste fly, da dette naturligvis også var forsinket (igen Widerøe). Da så vi endelig når frem til Billund, har de mistet alt vores bagage. En flok inkompetente folk, og et skræmmende dårligt flyselskab, som jeg absolut ikke vil anbefale nogen, at benytte sig af. Ville give 0 stjerner, hvis det var muligt.

20 de maio de 2024

Forsinket pga. PAUSE?!?!

Vores fly blev en 30 min forsinket pga. af pause, hvilket medførte at os, og mange andre missede deres videregående fly. Da vi fik besked på at vi ville være forsinket pga. pause gik vi op og snakkede med nogle ansatte på flyet. De vare mega ligeglade med at vi vil misse vores fly… Hvis jeg ku give dem minus stjerner vil jeg gøre det! Forfærdeligt selvskab, ALDRIG flyv med det hvis i kan være frie!

20 de maio de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Problem resolved.

I booked and paid for two return flights for a month ahead with Wideroe but cannot get a flight confirmation. Payment has been taken but the website informs me that I do not have a booking. I have written to Wideroe and await a reply. Through booking with Mastercard I hope my money will be safe and that, if necessary, I will be able to get my money back. I suppose the lesson to be learnt is ‘Buyer Beware’, even in Norway. It is worth being aware that the Wideroe website does not have a complaints procedure.
UPDATE: Winderoe has acted quickly to resolve my problem. This is commendable and I have upgraded my review.

11 de maio de 2024

Resposta da Widerøe

Hello Christopher. Our online support are available by mail, support@wideroe.no all the time.
I can see that your tickets are OK, and we have sent mail with receipts once more to your provided mail adress.
If not received, contact us on the above adress, and our Customer Center will check if your adress may have been misspelled during the bookingprocess

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service

Eneste tilbyder på min rute - til tross for dette opplever jeg alltid god service og blir møtt med et smil. Takknemlig for at en slik aktør finnes i Norge, stå på!

10 de maio de 2024

Resposta da Widerøe

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding ;-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kansellert flygning på grunn av…

Kansellert flygning på grunn av teknisk. Dette er jo helt greit. Piloten beklaget og og det virket som han mente det. Problemene begynner når en kommer inn i terminalen igjen. Hotel lang vekk i stan. Med flybuss transport. Det tok 2 timer å komme seg på hotellet. Og når en kom dit, var det en som sjekket inn hele flyet. Tok også en time. Skynte seg å sove så en rekker flybussen til flyplassen i ørtibørti tidelig i morgen tidelig. Elendig håndtert Widerøe!!!

8 de maio de 2024

167% Økning

Må bare gratulere Widerøe med å være Norges dyreste flyselskap, med å øke gebyret for barn som reiser alene med 167%. Spesielt punktlig er dei heller ikke. Krysser fingrene for at Norwegian snart kommer tilbake mellom Torp og Bergen.

26 de abril de 2024

Resposta da Widerøe

Hei Torstein. Økning av UM-gebyrene kommer av at denne tjenesten i all hovedsak utføres av innleid personell på de større flyplassene, og disse kostnader må dekkes inn.
På alle kortbanerutene er UM-gebyret tatt bort, og booker man full flex på slike ruter er det ikke noen pristillegg

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We paid for ekstra lugage from home

We paid for ekstra lugage from home. Was told 5 pieces should be of a maximum of 5x23 together. One was 32kg another 10kg... together all 5 was less than 100kg. Ended up with a nother bill of 1050nkr, for the "extra" lugage. What a scam.

24 de abril de 2024

Hello Nicolaj.
Max weight per checked item is 23 kg, which is same rules that most airline follows. Handling of heavy items requires extra staff and equipment which is the reason for such extra charges

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig og manglende kommunikasjon fra Widerøe

Vi skulle dra med fly til Sverige via Bergen 16.55, men mottok melding om at flyet var kansellert rundt 11. Meldingen informerte om at det skulle fikses et alternativ, at vi ikke skulle kontakte widerøe og at de ville kontakte oss. I firetiden begynte vi å stresse da vi ikke hadde hørt noe og bestemte oss for å kontakte booking.com som vi hadde bestilt gjennom. De kunne kjapt informere oss at vi var ombooket til 17.30, noe vi enda ikke hadde fått melding om. Med under to timer sendte man mot widerøes instruksjoner melding til deres livechat, hvor hun ja, kunne bekrefte vi var ombooket. Samtalen ble plutselig avbrutt da "flyplassen viste mer" og vi måtte stresse oss avgårde til flyplassen. Rakk det med minutter igjen takket være rask service hos sas og at vi tilfeldige bodde i nærheten. Hadde vi hørt på widerøe eller bodd lengre unna hadde vi ikke kommet med flyet, og hjelpen vi mottok var både manglende og frekt avbrutt. Skuffende og uprofesjonelt.

22 de abril de 2024

Hei.
Vi beklager virkelig dette, og følger opp enheten som jobber med ombooking og varsling ved slike hendelser

Avbestilling

Ved avbestilling av en reise 3 måneder i forveien vær klar over at widerøe beholder 90% av alt man har betalt, direkte mafia. STYR UNNA, satser på konkurs her i nærmeste framtid. Ikke evner de vedlikeholde flya sine heller, slik at de får maydays og må returnere til der du kom fra. Ringte også 75 nummeret og fikk snakket med en veldig provoserende kar som satt der med ett bredt glis om munnen og kunne opplyse om tap bortimot 10000kr, Egil het han for en klovn.

22 de abril de 2024

Hei Martin.
Vi beklager at din opplevelse ikke er optimal.
Men, når du booker reiser med restriksjoner, får du kun flyplassavgiftene refundert.
Dette er samme regelverk som alle andre flyselskap også følger.
Booker du full flex, vil du kunne få full refusjon om du kansellerer din reise

Hei styr unna Widerøe

Hei,
Jeg har en erfaring med Widerø og den skulle jeg nok vært foruten.
Skulle reise med fly fra Hovden/Ørsta flyplass kl 06, fikk beskjed kvelden før om at det var utsatt til kl 16. En avtale som jeg hadde da fikk benyttet. Brukte billetten kl 16. Men mener jeg har krav på kompensasjon og sendte inn et krav for 2-3 mnd siden og fikk et saksnr.
Widerøe har ikke tlf som de er å nå på og INGEN kan svare på hva hender.
Det må være fint å kunne drive om en kan registrere en klage og deretter ikke gjøre noe mere. Gjelder sak nr 2024-03519-Sørvik
Styr unna om mulig…

3 de janeiro de 2024

Resposta da Widerøe

Hei Robert. Vi beklager at reisen ikke gikk som planlagt.
Når du legger inn kompensasjonskrav, skal du få mail med et saksnummer, samt forventet behandlingstid.
De som jobber på Widerøes Reklamasjonsavdeling har for tiden et ganske stort etter en vinter med mye ekstremvær som har forårsaket et uvanlig stort antall berørte reisende, og således et like uvanlig høyt antall reklamasjonssaker.
De jobber på høytrykk med å ta unna, og jobber nå ned dette etterslepet dag for dag.

Oppdatert -- Etter hva vi kan se ble denne sak behandlet 25/3, hvor 250 EUR ble utbetalt til oppgitt konto i klagesaken

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais