Widerøe Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den sämsta upplevelsen någonsin kopplat till flygbolag. Våra bagage kom inte med flyget, anlände två dagar senare. I princip radiotystnad gällande status på leverans av bagagen samt om dom var upphit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har flydd med Widerø fra Hammerfest, fra Oslo og fra Trondheim . God hjelp på flyplassen og også ombord. Jeg fikk behov for assistanse på flyplassen på en av turene og det ble ordnet umiddelbart s... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helt elendig kundeservice. Velg et annet selskap om mulig. De ansatte er frekke, korte og lite behjelpelige. De svarer ikke på spørsmålene som blir stillt men kopierer og limer inn nr til kundeservice... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Idiot selskap som fær før det annslåtte klokke slette å ei fly vertinne som kommer inn etter på, stirrer stykt på mæ å spør om navne mitt åsså sier at du var for sein å går vekk ende opp med djævelsk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Companhia aérea
  2. Site de busca de vôos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos oss.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 10% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

52 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bra kundeservice

Har flydd med Widerøe en god del. Aldri hatt noe problemer. Er litt små fly og rart system for bagasje. Utenom det er firmaet og kundeservicen på nett helt topp. Fikk hjelp med en gang når jeg ønsket hjelp.

10 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lost baggage claim STILL not paid

My lost baggage claim has still not been closed out: 2024-20869-Morrison CRM:0001033422.
Firstly, I emailed all receipts for toiletries and clothing. They eventually replied saying they wouldn't pay the clothing however, I supposedly hadn't attached clothing receipts (I had). I emailed again with the clothing receipts, they eventually reply saying they will pay within 10 days. Low and behold, still no payment. This is nearly 2 MONTHS since I filed the claim. They have no complaints procedure or phone number. You can chat to "support" but they can't do anything for claims. HOW CONVENIENT. What kind of customer service is this...

6 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tidenes mest arrogante og sure…

Tidenes mest arrogante og sure Widerødame stod ved gaten i Stavanger i dag hvor jeg med full flex billett ville komme meg på en tidligere avgang. Boardingen var ikke startet, flyet hadde nesten ikke passasjerer, men nei det fikk hun ikke til og det var ikke hennes problem. Dette får da alle andre til og poenget med fullpris billett… ‘du er su fordi du ikke får viljen din’ presterte damen å si!!!! Nå må Wiserø komme seg videre - kundeservicen er katastrofal!

30 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg som vernepliktig skulle endelig…

Jeg som vernepliktig skulle endelig tilbake på perm, ble møtt med en sur flyvertinne. Skulle knyte m77 og da fikk jeg hundkjeft for at skoen var litt i setet, dette gjorde jeg på grunn av en skade i fot, må si meg meget misfornøyd med Widerøe, null respekt for forsvaret. Styr unna!!!!

26 de setembro de 2024

Skulle ta fly med avgang 08.55

Skulle ta fly med avgang 08.55. Var på flyplassen og det gikk litt tid i sikkerhetskontrollen. Da jeg kom inn ante jeg fred og ingen fare og gikk å kjøpte meg en flaske vann i kiosken, den er altså 10 meter unna gaten. Da jeg ser ut vinduet på gaten ser jeg flyet går ut på rullebanen. Da var klokken 08.40. Det var ingen ansatte med gaten og jeg måtte kontakte personell i sikkerhetskontrollen. Måtte da gå ut fra dikkerhetskontrollen for å bli møtt av to damer som sier de har ropt meg opp 2 ganger. Dette kunne ikke stemme da jeg ikke hadde hørt noe.
Jeg hadde også en fullflex bilett med boarding gruppe A. Hadde dette vært SAS, hadde de ventet til avgangstiden med å sende avgårde flyet.
Alt dette resulterte i at jeg blir ett døgn forsinket på jobb.
Dette flyselskapet bryr seg ikke om du har bilett på flyet. De flyt når det passer seg.

17 de setembro de 2024

08.09.Flug München Bergen.Gepäck…

08.09.Flug München Bergen.Gepäck verloren.!!! Wir sind bis 21.09 in Norwegen Urlaub 2 Wochen ohne Kleidung!Keine Spur oder Antwort vom Wideroy.Nie wieder!.Am 21.09 Flug Bergen München war annulliert! Keine Info ganzen Tag,wo sollen wir Übernachten.Fhlug ist nur am 22. 09 .Die Tasche ist bis jetzt nicht gefunden.

8 de setembro de 2024

Wideroe HIGHLY RECOMMEND TO AVOID

I took a Wideroe flight from Trondheim to Bodo to go to the Lofoten Islands, and on arrival our luggage was not there. Then they assured us that our luggage would be delivered the same day in the Lofoten Islands (100% insured by the company's employees). After successive shipments (3 in total) to the wrong destinations, the luggage was delivered 3 days later but two of the three pieces of luggage were damaged, one of which was destroyed. The company was late in providing me with the baggage damage report, i.e. on 23 July for an event that occurred on 13 July, and considers the incident closed as the damage report must be sent within 7 days according to Airline industry rules. This company is unprofessional and does not take responsibility for its mistakes. HIGHLY RECOMMEND TO AVOID this compagny

13 de julho de 2024

5 stars!

I found a good offer for a flight from Bergen to Florence and I immediately booked it. In the following days I looked for some informations about this company, and the reviews litterally gave me real panic! There was no need for this: this company is real gold. The flight went smooth despite some turbolences, I think I experienced the best takeoff and landing of my life. Moreover, you get a free drink on the plane, this doesn't happen anymore in economy with every other company! They were kind, the seats were comfortable and the flight wasn't too crowded. Don't let the bad reviews stop you, Widerøe is gold!

16 de agosto de 2024

This Airline is a fraude

This Airline is a fraude! Delays regularly, no drinks or food when delayed, no good reasons or information. It is unbelievable that Airlines like this have a right to exist. For your own good: do not fly with these amateurs.

9 de agosto de 2024

Masse tekniske problemer

Teknisk problem på samne rute, sannsynligvis samme fly, flere ganger i løpet av sommeren. Førte til innstilling og at vi ikke kom oss hjem. Aldri mer Widerøe.

5 de agosto de 2024

Hurtig kundeservice

Mit fly blev aflyst 2-3 timer før afgang pga. manglende mandskab. Jeg fik hurtigt ny melding om at jeg var blevet sat på et Norwegian fly senere samme dag (7 timer senere). Irriterende med forsinkelsen, men der var styr på alt det praktiske med det samme. Jeg bad endvidere om kompensation, og min anmodning blev behandlet i løbet af få dage, og jeg fik udbetalt 250 euro i kompensation

31 de julho de 2024

Styr unna!!!!

dette selskapet burde blitt satt under administrasjon, siste rest av en egenopphøyd kultur som tilhørte 80 tallet, et forvridd imaginært bilde av seg selv ettersom de er statsubsidiert. En verre service går det faktisk ikke ann å oppdrive hvis det oppstår noe som helt utenfor normalen.

STYR UNNA HVIS DU SKAL NOE VIKTIG! STYR UNNA, 100% UFORUTSIGBART!!

1 de agosto de 2024

Null hjelp

Dårlig selskap mistet bagasjen og har ikke blitt funnet til nå det er til null hjelp å snakke med kundeservice i og med at de sender deg over til en anna sted og de gir svar veldig seint

19 de junho de 2024

Forferdelig selskap!

Forferdelig selskap!
Vi hadde 4 kofferter som ikke kom til vårt stopp å når vi prøvde å ringe og få tak i Widerøe i Bergen var det ingen svar å få. Vi måtte ha den ene kofferten fordi det var viktig innhold som vi trengte før vi skulle ut å reise igjen, men det var ingen hjelp å få… helt elendig flyselskap. Ikke fly med de!!

15 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais