wineandbarrels.com Avaliações

1.320
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig fin butik. Personalet er fagligt dygtigt og tager sig tid til at tale om ens overvejelser. Vi overvejede at købe et vinskab og havde lavet vores research, inden vi tog ud til butikken. Her fik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick mycket professionell och personlig hjälp av Malin när jag skulle välja vinkyl. Hon tog sig tid att förstå mina behov, svarade tydligt på mina frågor och hjälpte mig att hitta en modell som... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte to vinkøleskabe hos WineandBarrels og fik en rigtig god oplevelse. Anders i Fredericia gav os en professionel, venlig og kompetent rådgivning hele vejen igennem, og vi følte os godt taget h... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte deres vinreoler til vinkælder i Hillerød. Fantastisk service (spørg efter Bastian) Ingen problemer med at få byttet og få penge retur for de produkter, vi havde målt forkert op. Beste anbe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

Wineandbarrels.com er distributør og forhandler af udstyr til opbevaring af vin, samt vintilbehør. Virksomheden er grundlagt i 2008 af Jakob Dau, og er i dag blandt de største i Skandinavien indenfor vinreoler, vinkøleskabe, vinmøbler, vinglas og vintilbehør.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.320)

194 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk good and pasformed…

Fantastisk good and pasformed vinecooler. Thank you for delivering to me 😃👍

10 de fevereiro de 2026

Dear Bo,

Thank you so much for your 5-star review!

We’re delighted to hear that you’re happy with your wine cooler and that everything arrived safely. Thank you for choosing us. Cheers!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

******** BUYER BEWARE *******

I bought 2 'half alder' wine racks to complete my kitchen.
Unfortunately these racks CAN ONLY BE USED TO STORE THE MOST NARROW OF BOTTLES.
I tend to drink Pinot Noir and these will not fit in the racks.
When I complained I was told that I was meant to know that Pinot is sold in 'burgundy bottles' and the website site said "not for burgundy and champagne bottles "
That said, the customer service was very good - emails were promptly replied to and a UK phone number also.
I have now returned the racks with a full refund that included shipping.

Dear Mark,

Thank you for your review and for sharing your experience.

We’re aware that you are currently in contact with one of our employees regarding this matter, and we will continue assisting you there.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkeligt lækkert og funktionelt…

Virkeligt lækkert og funktionelt støjsvagt vinkøleskab - det kan 100% anbefales!

2 de fevereiro de 2026

Kære Jan,

Tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen!

Du har valgt et virkelig stærkt skab i Pevino Majestic-serien, og vi er så glade for at høre, at det lever helt op til dine forventninger. Skål – og rigtig god fornøjelse med vinene!

Vi är väldigt nöjda

Trevligt bemötande i butiken som ligger i Hammarby sjöstad. Snabb återkoppling via mail och väldigt hjälpsamma. Vi är väldigt nöjda med vår vinkyl.

2 de fevereiro de 2026

Kära Fredrik,

Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen så glada över att höra att du kände dig väl bemött i vårt showroom och att kommunikationen via mail fungerade smidigt. Det värmer extra mycket att höra att ni är så nöjda med er vinkyl, det är precis så vi vill att våra kunder ska känna! Skål!

Alt var perfekt inkl

Alt var perfekt inkl. god service.

25 de janeiro de 2026

Kære Kurt,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at alt var perfekt. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot vinskab med nye smarte hylder.

Flot vinskab med nye smarte hylder, støjsvagt, præcis temperatur og elegant belysning.
To mand fra DSV monterede skabet nøjagtigt og foretog tilslutninger.
Totalt en god oplevelse.

Kære Per,

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget, at din Imperial Eco lever op til forventningerne – både når det gælder design, funktioner og den samlede oplevelse med levering og montering.

Rigtig god fornøjelse med dit nye vinkøleskab!

God kundeservise

God kundeservice

Kære Tove,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er rigtig glade for, at du er tilfreds med den service, du har fået hos os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snygg stabil o tyst

Mycket snygg o kvalitativ vinkyl. Saknade info om att den avger MYCKET värme i uppstarten som måste ventileras ut i skåpet för integrerbar kyl. Så lägg till det i instruktionen. Annars allt toppen.

30 de janeiro de 2026

Kära Ragnar,

Stort tack för din recension och för de fina orden om vinkylens design och kvalitet! Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp. Vi uppskattar verkligen din feedback om värmeutvecklingen vid uppstart, det är ett viktigt tips som vi tar med oss och ser över hur vi kan göra tydligare i våra instruktioner framöver.

Om du har några idéer kring vad vi skulle kunna göra annorlunda så vi får möjligheten att ge dig en riktig femstjärnig upplevelse får du mer än gärna höra av dig. Vi tar all feedback på största allvar!

Cavecool 28 perfect place

I ordered two Cavecool 28 and they fit perfectly on top of our fridge and cooler. Delivery was a bit late since I wanted left and right opening on the front. They fit perfectly on our kitchen.

11 de janeiro de 2026

Dear Hans,

Thank you very much for your 5-star review!

We’re so pleased to hear that your two Cavecool fits perfectly and look great in your kitchen. Changing the door opening does require a bit of extra time, so we appreciate your patience - and we’re very happy to hear that it was worth the wait. Enjoy!

22 de janeiro de 2026

Kære Jens,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service – det betyder meget for os og er netop det, vi stræber efter. Så tak!

Super netter Kontakt

Super netter Kontakt. Sehr hilfreich. Top Preise !!

6 de janeiro de 2026

Dear Klaus,

Thank you so much for your kind review! We’re delighted to hear that you experienced friendly and helpful service, and that you found a great offer with us. Thank you for taking the time to share your feedback.

Enkelt design

Smukt og enkelt design, og lige til at tage i brug🍷😊

17 de janeiro de 2026

Kære Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er glad for dit nye Caverack-modul. Vi håber, at du får stor glæde af det – og af vinen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vinkyl fullhöjd samt inbärning (3,000…

Vinkyl fullhöjd samt inbärning (3,000 kr extra). Beställd slutet v.44, och inte på plats förrän slutet v.51

2025-10-31 Order lagd på vinkyl och bekräftad. (Ska enligt hemsidan finnas i lager).
2025-11-04 Finns tyvärr ej på lager och beräknas komma in på centrallager om 3-4 veckor.
2025-11-21 Mailar och frågar om ledtid, och får till svar att man inte har annan info än den som redan lämnats.
2025-12-05 Får mail om att den skickats från centrallager i DK, och en spårningslänk - som länkar till en kyl som levererats i Danmark 2022.
Ringer om detta och får veta att deras fraktpartner haft datastrul vilket kan ha resulterat i felaktigt länk. Ska vara på väg till deras samarbetspartner i Malmö (inbärningsbolaget), och komma i början på veckan (v.50).
2025-12-09 ringer igen då ingen från Malmö hört av sig, får till svar att den ska ankomma Malmö vilken dag som helst.
2025-12-11 ringer igen och ber dem kolla var den är och återkoppla.
2025-12-12 får mail att de sedan igår jagar info, så snart de har någon från inbärningsbolaget i Malmö återkopplar de.
2025-12-12 fraktbolag ringer och säger att de har den och är på väg, jag svarar att ingen är hemma och ber att få skjuta på det tills på måndag (2025-12-15)
2025-12-15 ingen hör av sig, ringer tillbaka på numret som ringde i fredags, blir ombedd att ta det med kontoret i Malmö.
Ringer kontoret i Malmö som inte tror sig ha någon kyl, men skall kolla och återkomma.
2025-12-16 Blir uppringd av Malmökontoret, som säger sig ha kylen, stämmer verkligen av så att det är korrekt och vi kommer överens om leverans torsdag (2025-12-18).
2025-12-18 Chauffören ringer, kommer om en 1h. Lastbil anländer med ensam chaufför, han vet ingenting om inbärning ö h t, ska bara leverera en vinkyl, som han först ställer av ute, men sedan sätter i garaget medan jag ringer leverantören om inbärning, som de lovar kolla upp och återkomma.
3 h senare kommer två killar från Malmö och bär ner kylen på plats i källare.
Inte mkt som fungerade utan strul…

2026-01-18
Efter att satt betyg så kontaktades jag av Wine&Barrels och fick hela inbärningsavgiften krediterad (utan att jag bett om ngt). Så man tar sitt ansvar och försöker rätta till situationen i efterhand - vilket man skall ha en eloge för

18 de dezembro de 2025

Kära Mikael,

Stort tack för att du tog dig tid att uppdatera din recension och för att du delar med dig av hela upplevelsen. Även om resan dit blev onödigt krånglig är vi glada att vi i efterhand fick möjlighet att ta ansvar och rätta till delar av det som gick fel.

Din feedback är mycket värdefull för oss och har hjälpt oss att identifiera brister i både kommunikation och leveransflöde, som vi nu arbetar vidare med tillsammans med våra samarbetspartners. Det transportstrul som uppstod berodde till stor del på en faktor som låg helt utom vår kontroll, och där vi tyvärr inte heller fick någon som helst förvarning i samband med en sammanslagning mellan två av de största spedition- och logistikbolagen i Europa.

Om du har möjlighet får du väldigt gärna höra av dig till oss och dela med dig av vad vi hade kunnat göra annorlunda – eller fortfarande kan göra – för att vända detta till en femstjärnig upplevelse för dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Exzellent war of the complete…

Exzellent war of the complete Bestellvorgang

2 de janeiro de 2026

Dear Joerg,

Great to hear that the entire ordering process went smoothly - that’s exactly what we aim for. Thanks for sharing your experience with us.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt tilbud på eksklusive og dyre glas

30 de dezembro de 2025

Kære Tore,

Mange tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele den her på Trustpilot. Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye Zalto glas!

Fast delivery

Fast delivery! Super nice packaging of good! And the product top notch quality!

17 de dezembro de 2025

Dear Nikos,

Thank you for the great review!

We’re delighted to hear that you were happy with the fast delivery, packaging, and quality. We hope you’ll enjoy exploring the Le Nez du Vin Masterkit as well as the Wine Faults Aroma Set - both are truly excellent tools for developing your sense of smell and wine knowledge.

Michelle – Customer Service Manager

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Idéal pour valoriser vos bouteilles

Les colis sont très bien emballé et le coins sont protégées, en cas de problème ils vous répondre très rapidement. Les colis ont la couleur que l'on voit sur les photos.

9 de janeiro de 2026

Bonjour Foucher,

Merci beaucoup pour votre avis. Je suis ravie que nos produits vous plaisent et reste à votre disposition.

Cordialement,
Benedetta - Sales Manager, FR & IT

God og hurtig service

God og hurtig service

30 de dezembro de 2025

Kære Torben,

Mange tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at servicen opleves som god og hurtig – det er præcis sådan, vi gerne vil have det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine varer lever op til forventningerne…

Fine varer lever op til forventningerne 😊

24 de dezembro de 2025

Kære Bente,

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at varerne levede op til dine forventninger. Tak fordi du handlede hos os – vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service med søde og hjælpsomme…

Super service med søde og hjælpsomme medarbejdere

11 de dezembro de 2025

Kære Mai-Britt,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede god service og søde og hjælpsomme medarbejdere. Jeg sørger for at give de pæne ord videre til afdelingen!

Wineandbarrels

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais