wineandbarrels.com Avaliações

1.318
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick mycket professionell och personlig hjälp av Malin när jag skulle välja vinkyl. Hon tog sig tid att förstå mina behov, svarade tydligt på mina frågor och hjälpte mig att hitta en modell som... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte to vinkøleskabe hos WineandBarrels og fik en rigtig god oplevelse. Anders i Fredericia gav os en professionel, venlig og kompetent rådgivning hele vejen igennem, og vi følte os godt taget h... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte deres vinreoler til vinkælder i Hillerød. Fantastisk service (spørg efter Bastian) Ingen problemer med at få byttet og få penge retur for de produkter, vi havde målt forkert op. Beste anbe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

J'ai mis beaucoup de temps à me décider avant de passer commande, car je pensais qu'il serait long et difficile de monter le cassier à bouteilles contenu du nombre de pièces à assembler. En fait, c'... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

Wineandbarrels.com er distributør og forhandler af udstyr til opbevaring af vin, samt vintilbehør. Virksomheden er grundlagt i 2008 af Jakob Dau, og er i dag blandt de største i Skandinavien indenfor vinreoler, vinkøleskabe, vinmøbler, vinglas og vintilbehør.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.318)

192 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så bra service och så kunnig

Så bra service och så kunnig, kvinnan som tog hand om oss i butiken den 14/2.
Det slutade med med en beställning av en riktig snygg Pevinokyl.
Den var lätt att installera och kom som utlovat.

Vill ni köpa en vinkyl, ta er till Wineandbarells. De är duktiga, trevliga och kunniga.

14 de fevereiro de 2026

Kära Marianthi,

Tack för den fantastiska feedbacken!

Vi blir jätteglada att ni uppskattade servicen och att Pevinokylen fungerade som önskat. Det är precis det vi vill uppnå – kunnig och personlig hjälp som gör att våra kunder blir nöjda med både produkt och upplevelse.

Med vänliga hälsningar,
Malin Ekman - Showroom Manager, SE

Rigtig god service

Rigtig god service

24 de fevereiro de 2026

Kære Bente,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre – det er netop det, vi stræber efter. Så tak!

Good product

Good product, quick delivery.

Dear AT,

Thank you for your review – we really appreciate you taking the time to share it! We hope you’ll enjoy your purchase and that we’ll have the pleasure of welcoming you back again another time.

Flot og effektivt vinkøleskab

Flot og effektivt vinkøleskab.
Meget lydsvagt.
Venlig, imødekommende og kompetent kundeservice

Kære Erik,

Tusind tak for de flotte ord – det gør os virkelig glade at læse!

Hvor er det dejligt at høre, at vinkøleskabet lever op til forventningerne. Og tak for de pæne ord om vores kundeservice - det giver jeg helt sikkert videre til teamet.

Snabb leverans

Snabb leverans, enkel att montera, snygg!

16 de fevereiro de 2026

Kära Linda,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att montering och design motsvarade förväntningarna. Varmt välkommen tillbaka!

Med vänliga hälsningar,
Malin Ekman - Showroom Manager, SE

Corkscrew Zig-Zag

After a long search on Internet Wineandbarrels had the true product!

2 de fevereiro de 2026

Dear Gillian,

Thank you so much for the great review!

We love hearing that you finally found exactly what you were looking for. Enjoy the corkscrew, and hopefully it will open many great bottles in the years to come. Cheers!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købet var rigtig fint og levering i…

Købet var rigtig fint og levering i top.
så tænker nok på at udvide med en lille reol mere her i fremtiden.

22 de fevereiro de 2026

Kære Johnny,

Tusind tak for de 5 stjerner!

Dejligt at høre, at både købet og leveringen fungerede godt. Du er selvfølgelig altid velkommen tilbage, hvis vinsamlingen skal have lidt mere plads i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sendte hurtigt en erstatnings vare

Sendte hurtigt en erstatnings vare - fordi et af produkterne jeg købte var skadet ved ankomsten

Kære Thom,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du hurtigt modtog en erstatningsvare. Selvom det selvfølgelig ikke er ideelt, at et produkt ankommer beskadiget, er vi rigtig glade for, at vi kunne løse det hurtigt for dig.

Tak fordi du handlede hos os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede vormgeving en kwaliteit

Een zeer goede en mooie kwaliteit rek waar een goed aantal flessen in passen.

19 de fevereiro de 2026

Dear Dorpshuis,

What a pleasure to read – thank you so much for the kind words! It’s great to hear that your Fina wine rack has made such a good impression. Wishing you many great wine moments with it.

Fast and easy

Dear Bo,

Thank you for the kind words and for sharing your experience here on Trustpilot!

Schönes

Schönes, schlichtes Design, kann auch als 8-Flaschen-Set verwendet werden.

Hallo Magy,

Vielen Dank für die schöne Rezension – das freut uns wirklich sehr. Es ist toll zu hören, dass Ihnen sowohl unsere Produkte als auch das Design gefallen.

Freundliche Grüße,
Lars Baumgarten - Sales Manager, DE

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer væk fra Wineanbarrels!

Vi har købt et PeVino Noble 111 flasker Multzone skab hos dem.

Desværre har det været en ret dårlig oplevelse.

Bortset fra sælgeren der solgte os skabet, Den søde kvinde der har forsøgt at redde trådene ud til at starte med, og så selvfølgelig den rådgivning vi fik inden køb som gjorde at vi kørte til Hillerød for at købe et vinkøleskab.

Problemerne startede med at skabet skulle leveres onsdag d. 4 februar, hvor jeg havde taget en fridag for at kunne tage i mod det.
Det kom ikke. Vi ringede lidt over 16, men ingen kunne rigtig hjælpe da lageret var gået hjem.

Jeg ringede torsdag og talte med en medarbejder som var meget hjælpsom. Vi stod (og står stadig) midt i en renovering af det rum skabet skal ind i. Hun fik fat i en anden vognmand, som kørte skabet ud til os torsdag, og stillede det i carporten, så vi kunne køre det ind om aftenen. Så langt så godt.

Fredag pakker vi skabet ud, og konstaterer så at den aftalte skuffe til opretstående flasker ikke var monteret som aftalt. Den var heller ikke med ved siden af.

Vi fik sat skabet helt på plads, og tændt for det. Desværre kan man ikke se hvad der sker, da displayet er i stykker. Der er lys kan man se ind gennem de 2 huller hvor man skal kunne se temperaturen.
Men displayet ligge nede i kassen.

Vi fejlmelder skabet på e-mail, men får ikke noget svar. Da jeg ringer næste dag, får jeg at vide at vi skal fejlmelde i deres RMA system.
Det gjorde jeg så, men da der kom et svar tilbage dagen efter, kunne man ikke komme ind i sytemet for at læse det.

Vi ringede op igen, og fik at vide at systemet var gået i hegnet. Men der blev lavet en aftale med den eksterne service partner, som kom d. 17/2 for at reparere skabet.

I mellemtiden fik vi så den aftersendte skuffe. Den var blevet ødelagt under transporten, fordi den ikke var pakket forsvarligt ind.
En skrøbelig træskuffe, pakket ind i bølgepap som om det var en strikketrøje.
Det har vi skrevet til Wineandbarrels om, men ikke fået noget svar, før idag. Dvs. intet svar, men bare et link til rma systemet.

Vi har gentagne gang ringet for at få en ansvarlig i tale. Det er ikke lykkedes, og ingen har ringet tilbage.

For at sevice manden kunne komme til måtte jeg skille det skab ad, som vi har bygget op. Hvis det skal ud af skabet, vil den skinne dørene skal køre i blive ødelagt medmindre vi fjerner den.

Så heller ikke i denne uge kan vi gøre rummet færdigt. Vi har nu lagt i noget der minder om flytterod i 14 dage på grund af det sk*de skab.

Det kan ske at et skab er defekt, selvom man skulle tro at firmaet ville kontrollere dem inden de ryger ud til kunderne.

Man at man er fuldstændig ligeglad med henvendelser når først man har indkasseret sine penge, er ikke i orden.

Iøvrigt var svaret på alt dette, fra den flinke rådgiver, vi startede med at skrive med: "Det er jeg da ked af at høre". Ikke at det gjorde nogen som helst forskel.

18 de fevereiro de 2026

Kære Carsten,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af det frustrerende forløb, du har haft i forbindelse med leveringen og opstarten af dit vinkøleskab.

Selvom fejlen på displayet desværre blev konstateret efter levering, blev der hurtigt oprettet en servicesag, og skabet blev repareret af vores tekniker kort tid efter. Vi forstår dog godt, at det har været en stor gene for jer – særligt midt i en renovering.

Derudover beklager vi, at den ekstra hylde blev beskadiget under transporten. Der er naturligvis sendt en ny uden beregning, og vi har samtidig forsøgt at kompensere for det samlede forløb.

Vi kan godt forstå, at flere ting oveni hinanden har givet en dårlig oplevelse, også selvom de enkelte sager løbende er blevet håndteret og løst. Det tager vi med videre internt – både i forhold til kommunikation, opfølgning og håndtering af reklamationer.

Vi håber, at I i dag får glæde af skabet, når alt er faldet på plads, og vi beklager endnu engang de frustrationer, forløbet har medført.

Christine - After Sales Manager

Flot produkt

Meget glad for det fine produkt

17 de fevereiro de 2026

Resposta da wineandbarrels.com

Hvor er det skønt at læse – tusind tak for din anmeldelse, og for at tage dig tid til at dele den her!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very nice collection of wine coolers…

Very nice collection of wine coolers with great prices. Delivery was fast and when a lost a small part while reversing the door, they quickly sent a free replacement.

2 de fevereiro de 2026

Dear Mogens,

What a pleasure to read – thank you for sharing your experience!

We’re glad to hear that both the delivery and the small replacement worked out quickly and easily. Enjoy your wine cooler – and all the good bottles that will go in it.

Rigtig god rådgivning og service

Rigtig god rådgivning og service
Stor ros til Bastian Schou Nielsen👍

Vi er meget glade for vores nye lækre pevino imperial vinskab 😊

14 de fevereiro de 2026

Kære Jørn,

Tusind tak for anmeldelsen!

Det er skønt at høre, at både rådgivning og service har været en god oplevelse - og jeg sender selvfølgelig de pæne ord videre til Bastian. Vi håber, at jeres nye Pevino Imperial kommer til at danne rammen om mange gode vinoplevelser i mange år frem. Skål!

Tak til Michelle

Jeg har flere tønder fra wineandbarrels. Desværre gik en af taphanerne pludselig læk. Jeg bestilte en ny men fik desværre fremsendt en forkert. Efter lidt forviklinger tjekkede Michelle på lageret og jeg fik fremsendt den korrekte hane. Under hele forløbet professionel og imødekommende behandling. Tak til Michelle.

12 de fevereiro de 2026

Kære Helen,

Sikke en dejlig besked at få – tusind tak for den!

Det var en fornøjelse at hjælpe, og jeg er glad for, at vi fik fundet den rigtige løsning til sidst. Tak for din tålmodighed undervejs og for at dele din oplevelse herinde.

Nice product

Nice product, especially the pak.

11 de fevereiro de 2026

Dear Martijn,

Thank you for your review! We’re very happy to hear that both the product and the packaging met your expectations. Enjoy it!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

delays overpassed by a month for half…

delays overpassed by a month for half the order

Dear Aramel,

Thank you for your 4-star review!

Unfortunately, we have not been able to find your order in our system based on the information available. We would be happy to look into what may have caused the delay and provide you with a proper explanation.

Some of our products have longer delivery times, as they are either special-order items or wooden products that are produced specifically for each order.

Please feel free to contact our customer service team with your order details so we can take a closer look and assist you.

Thank you again for your feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk good and pasformed…

Fantastisk good and pasformed vinecooler. Thank you for delivering to me 😃👍

Dear Bo,

Thank you so much for your 5-star review!

We’re delighted to hear that you’re happy with your wine cooler and that everything arrived safely. Thank you for choosing us. Cheers!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

******** BUYER BEWARE *******

I bought 2 'half alder' wine racks to complete my kitchen.
Unfortunately these racks CAN ONLY BE USED TO STORE THE MOST NARROW OF BOTTLES.
I tend to drink Pinot Noir and these will not fit in the racks.
When I complained I was told that I was meant to know that Pinot is sold in 'burgundy bottles' and the website site said "not for burgundy and champagne bottles "
That said, the customer service was very good - emails were promptly replied to and a UK phone number also.
I have now returned the racks with a full refund that included shipping.

26 de janeiro de 2026

Dear Mark,

Thank you for your review and for sharing your experience.

We’re aware that you are currently in contact with one of our employees regarding this matter, and we will continue assisting you there.

Wineandbarrels

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais