Very expensive and bad customer support. Essentially just a rebranded version of KPN nowadays, but charged at a 20% premium. Their communication is terrible, e.g. when moving house - they originally c... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Lang een goede naam, in een moment verziekt…!!! Dankzij KPN Na 15 jaar zowel zakelijk als privé alles van xs4all te hebben afgenomen is nu bij mij ook de maat vol. Absoluut geen klachten de afg... Ver mais
al jaren bijxs4all jaren gaat het goed 2 jaar terug kpn meer ingemengt helaas service bijna naar 0 al jaren problemen met tv vastlopn terugkijkenslecht en meer oplosing duurder abonemnt nemen bizar be... Ver mais
hang inmiddels 15 minuten aan de lijn. alle medewerkers in gesprek. heb alleen n simpele vraag, maar zo gaat t hem niet worden. tijd voor een andere provider. wel weer typisch wat je kunt verwachten... Ver mais
Detalhes da empresa
- Provedor de internet
- Empresa de hospedagem na Web
- Empresa de telecomunicação
- Operadora de rede móvel
- Provedor de serviços de internet
- Serviço de telefone e internet
Informação fornecida por fontes externas variadas
De kwaliteitsprovider van Nederland voor ADSL, Bellen, Hosting, Zakelijk en Mobiel Internet. Meer veiligheid, stabiliteit en service.
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Als je een probleem hebt wordt je…
Als je een probleem hebt wordt je geholpen tot het opgelost is. Meestal is de wachttijd aan de telefoon lang ( 5 tot 9 min) als je echter iemand aan de lijn hebt lossen ze het op of bellen terug, dan snap je ook weer waarom de wachttijd soms wat lang is. Prijs daarentegen is wel echt te hoog en de smoes van " ja maar beste netwerk, we blijven investeren, bla bla bla" is niet meer geloofwaardig, KPN en Ziggo zijn marktleider en houden de prijs samen schandalig hoog.
Bel al lid van het eerste uur.
Bel al lid van het eerste uur.
Alleen is de snelheid van het downloaden op de newszilla server met 4 mb/s gekelderd en voorheen werd ik bij problemen altijd goed geholpen.
De laatste keer na de melding dat m'n snelheid omlaag is gegaan (na het verwijderen va m'n accountgegevens, omdat dat per juli 2021 moest) is het tranen met tuiten. Ik kan niets voor U doen verder zei de medewerker :(
Ga nu toch langzaam nadenken om over te gaan naar Freedom
0.5 mbps is a common occurrence every…
0.5 mbps is a common occurrence every weekday afternoon for at least 30 minutes. Un-f***ing-usable. Dial up would be an improvement.
Al jarenlang klant bij XS4ALL zonder…
Al jarenlang klant bij XS4ALL zonder problemen maar de afgelopen weken valt minstens 5 keer per dag mijn Fritzbox weg, telkens alles weer opnieuw opstarten. Heel vervelend, vooral als je thuis aan het werk bent.
Kwaliteit XS4ALL diep gekelderd
Na jarenlang heel goed bediend te zijn door XS4ALL, is dit het laatste jaar als sneeuw voor de zon verdwenen. Ze denken niet meer mee, vinden geen oplossing en mijn internet valt 5 keer per dag uit. Klachten nemen ze niet in behandeling en afspraken komen ze niet na.
Na jaren ellende met Ziggo ondervonden…
Na jaren ellende met Ziggo ondervonden te hebben, en de onprofessionele klantenservice van deze hoofdsponsor van 020 de overstap gemaakt naar glasvezel van xs4all.
Een waren bevrijding kan ik je zeggen, overstap verliep soepel, en correct. Je krijgt een Fritz Box en Fritz Repater waardoor ik in huis en zelfs buiten in de tuin goede en stabiele WiFi verbinding heb.
Mensen die hier klagen over de prijs moeten zeker niet zeuren, als je met easyJet vliegt verwacht je ook niet de service van KLM? ;-)
Afijn al met al super tevreden!!!
Jaren geleden overgestapt van KPN naar…
Jaren geleden overgestapt van KPN naar XS4ALL. Als je van KPN vandaan komt dan was XS4ALL een hele verademing. De juiste persoon kreeg je aan de telefoon en die kon je nog helpen ook. Helaas deze week toch contact moeten leggen met de "nieuwe" versie van XS4ALL. Hoewel de beste man aardig en behulpzaam was herkende ik meteen de KPN support. Andere afdeling, ik kan u niet helpen stuur een e-mail naar enz. enz. Tot op heden is nog steeds het probleem niet opgelost. Het nummer om op te zeggen 020-3987450 werkt ook niet meer maar staat nog wel op hun site. De betreffende afdeling is nu gesloten dus het zal wel na het weekend worden. Gelukkig krijg je ook feedback over de status...not.
Had gehoopt dat XS4ALL XS4ALL zou blijven. Beetje naïef natuurlijk als KPN zich met het een en ander gaat bemoeien. Weer een mooie reden om toch naar Freedom te verhuizen.
XS4ALL geeft toe: geen stabiel internet
XS4ALL geeft toe 'Een stabiele verbinding hoort niet tot de xs4all mogelijkheden'; terwijl ik wel vanaf het begin van mijn abonnement het volle pond bij hun betaald heb voor snel stabiel internet en TV.
Nu blijkt dat dit technisch voor xs4all niet mogelijk is. Maar het is wel zo aan mij verkocht. Tevens heb ik in de tussentijd nog repeaters aangeschaft op hun advies. Dat werkte dus ook niet. Ik heb dus betaald voor niet geleverde diensten.
De repeaters willen ze terug nemen maar de zeer dure breedband abonnementskosten worden zelfs niet gedeeltelijk vergoed.
Ik zat al bij Xs4all in de begintijd
Ik zat al bij Xs4all in de begintijd, toen het nog een trendsettende hackersclub was; de beste provider van NL. Toen KPN het overnam begon het uitwringen en gedoe: telkens stapje voor stapje de abonnementsprijs verhogen, zoals banken als ING dat vroeger deden met renteverlagingen. Dat levert door het grote volume aan klanten veel geld op. Nu weer, en ze zijn al niet goedkoop: De prijs van uw abonnement Internet Smart wordt met 1,50 verhoogd. Per 1 juli betaalt u 53,50 in plaats van 52,- per maand.
Ik ga eens naar een andere provider kijken.
Wat een stelletjes klungels bij elkaar
Wat een stelletjes klungels bij elkaar, De achterkant van een varken is bij hun nog een universiteit, tjezus wat een volk
Als ze denken dat ik nog klant ben denk het niet
De helpdesk snappen er niks van lezen alles van het papiertje, 0.0 verstand van zaken
Te duur in prijs
Komen hun afspraken niet na
Ze proberen van alles om je toch niet te laten overstappen naar de concurrent freedom.
Zeker geen aanrader om daar ook iets van af tenemen
Neem geen abbonement bij not4all
Na overname KPN is de TV kaduk
Na overname KPN is de TV niet meer om naar te kijken. Wij hebben 3 TVs in huis. Je kunt nu maar 1 TV aan hebben en dan nog in drukke uren 18.00 - 22.00 stilstaand beeld, geluid hapert, kortom beter via de App kijken dat is nog enigzins te doen. Ik wacht op de Freedom internet tv mogelijkheid. Dit is geen xs4all meer na 20 jaar prima service, dit is een nix4all. Opzeggen zo snel je kan. Een trouwe klant.
Internet is prima. TV drama.
Internet is prima. Helaas de TV een en al ellende. Nu al drie weken geen TV en een oplossing is niet in zicht. Helpdesk probeert wel, maar leidt tot niets. Vraag je om leidinggevende. Dit is niet mogelijk. Voelen ons totaal in de steek gelaten.
Van ziggo overgestapt naar Xs4all.
Van ziggo overgestapt naar Xs4all.
Tot nu toe geen spijt van.
Tjonge wat een goede start.
Hele aardige monteurs.
2 tv's laten aansluiten. Gratis!
Een wifi versterker. Gratis.
En dan een super verbinding door het hele huis en in de tuin. Heel fijn.
TV doet het prima.
Al met al, blij mee
Positief.
Ben inmiddels een jaar lid en ben uitermate tevreden. Ja, je betaalt iets meer, maar daarvoor krijg je ook meer. Een fritzbox, virusbeveiliging op 5 apparaten, en het aller belangrijkste: INTERNET dat altijd werkt. Ook met televisie heb ik nog nooit storing gehad.
Ervaring met de klantenservice heb ik niet.
Als klap op de vuurpijl heb ik ook nog eens een meer dan gunstig verlengingsaanbod gekregen, waardoor ik onderaan de streep zelfs qua prijs op hetzelfde niveau zit als de goedkoopste aanbieder.
Ik begrijp dat mensen pas een review schrijven als ze negatieve ervaringen hebben, maar daar heeft niemand iets aan. Ik zou iedereen dan ook willen aansporen om juist wanneer de ervaring positief is een review te schrijven.
Slechte zaak dat xs4all is overgenomen
Ik ben heel lang klant geweest van xs4all en ik had mijn twijfels toen kpn het overnam. Ik heb het een jaar aangezien maar werkelijk alles wat xs4all zo geweldig maakte is onder kpn onderuit gegaan. De verbinding, de helpdesk, nu is er weer een storing in de menu's. Ik heb er genoeg van. Tot ziens xs4all ik ga over naar de pioniers van het eerste uur die wel klantenservice in het vaandel hebben staan. Op naar Freedom!
KPN praktijken
Sinds XS4ALL is ingelijfd bij KPN is de service van de helpdesk om te janken zo slecht.
Ten eerste de veel te lange wachttijden aan de telefoon , ten tweede een onkundige medewerker die beweerd dat een 4 jaar oude Fritzbox de nieuwste is..
Ik vroeg om een nieuwe modem omdat de oude niet meer ge-update word door de fabrikant (AVM) maar dat verzoek word geweigerd.
Daardoor word mijn internetaansluiting met de dag vatbaarder voor computerinbraak naarmate de firmware in het modem ouder word.
Al met al word het er alleen maar slechter op : hadden nooit met KPN in zee moeten gaan!
Telefonisch info
Vanavond telefonisch contact gehad: klantservice xs4all: erg duidelijk en geduldig uitgelegd: super tevreden!
Zeer slechte dienstverlening
Zeer slechte dienstverlening. 14 dagen niets gehad aan TV, Internet, WiFi en telefoon. Van kastje naar de muur gestuurd, terwijl problemen met het glasvezel n.b. bekend waren!
Best internet provider I know
I have used XS4ALL for a little over a year. In that time, I never faced any problems regarding internet speed or connectivity. When it was time to cancel my subscription, I was quickly assisted by an eager and friendly man by phone.
Teleurstelling is heeeeel zacht gezegd.
Denk wel 20 jaar in alle alle tevredenheid een zakelijke klant geweest te zijn.
Maar zo tevreden als toen, zo ontevreden ben ik nu.
3x tevergeefs gebeld met de helplijn gebeld. 3x na een halfuur in de wacht gezet te zijn de moed opgegeven. Een mail naar de helpdesk waar na 8 dagen een reactie op kwam. De oplossing was onbevredigend. Uiteindelijk heb ik mijn IT man ingehuurd, die na 4 uur ( kosten € 300, -) via een omweg de zaak voor een groot deel kon oplossen. Maar er blijft een probleem die door Xs4All veroorzaakt wordt. Het advies is om naar een andere profider te gaan. Op mijn vraag wat de opzegtermijn is krijg als reactie de helplijn te bellen. Dat heb ik dus al 3x geprobeerd. Jammer om op deze manier afscheid te moeten nemen.