Wygodnezwroty Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Od początku procesu reklamacyjnego, który prowadziłam w InPost, firma wygodnezwroty.pl zgłosiła się do mnie i była dla mnie wsparciem. Dostarczyli mi dokumenty, którymi dysponowali i dodawali mi otuc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem zadowolona ze współpracy z "wygodne zwroty". Pani Joanna pomogła mi w komunikacji ze sklepem, z którym miałam pewien problem do rozwiązania. Na koniec Pani Joanna napisała do mnie z pytaniem, c... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Zgłosiłam się z prośbą o przesłanie potwierdzenia dostarczenia przesyłki zwrotnej na terenie Hiszpanii. Początkowo otrzymałam informację, że niestety jest... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Moja paczka przez pomyłkę kasjera we wpisywaniu numeru została nadana do innego odbiorcy. Skontaktowałam się z firmą Wygodne Zwroty i otrzymałam ekspresową odpowiedź i pomoc. Jestem bardzo wdzięczna b... Ver mais

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

169 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

169 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nauczyłem się sam obsługi tej…

Nauczyłem się sam obsługi tej aplikacji ale w informacji do jej obsługi można napisac zeby skopiować do schowka
-link e paragonu
- numer zamówienia
-wymiary paczki zmierzyć
-numer konta wrazie potrzeby
Ułatwia to wiele dla osób starszych

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię i cenne sugestie :) Weźmiemy pod uwagę Pana opinię przy okazji naszych prac nad poprawą działania aplikacji. Jeśli aplikacja spełniła swoje zadanie i zwrot został nadany, będzie nam bardzo miło, jeśli rozważy Pan aktualizację oceny na wyższą. Dziękujemy za wyrozumiałość!

Bezproblemowo

Bezproblemowo. Kilka kliknięć, potwierdzenie ze strony sprzedawcy i nadanie paczki.

2 de abril de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Zachęcamy także do wypróbowania naszej aplikacji na telefon - dzięki niej zwroty są jeszcze szybsze i można zyskać dodatkowe korzyści. Aplikację można znaleźć w Google Play oraz App Store

Profesjonalizm 100%

Profesjonalne podejście,100% satysfakcji,błyskawiczna pomoc
Dziękuję

2 de abril de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy! Zachęcamy również do polecenia naszej usługi znajomym i rodzinie :)

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie! Obsługa bardzo pomocna, nie mam zastrzeżeń :-)

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy! Zachęcamy również do wypróbowania naszej aplikacji na telefon, w której oferujemy wiele dodatkowych korzyści dla klientów :) Można nas znaleźć w Google Play oraz App Store

Szybko

Szybko, wygodnie. Polecam

Dziękujemy za opinię!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kontakt z działem pomocy

Super kontakt z działem pomocy, problem rozwiązany ekspresowo.
Bardzo fajny i szybki sposób na nadanie paczek zwrotnych. Duża ilość sklepów, szybko dodają nowe sklepy jeśli ich pierwotnie nie było w aplikacji.

26 de março de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Zachęcamy również do polecenia naszej aplikacji znajomym i rodzinie :)

Bardzo łatwy formularz zwrotu

Bardzo łatwy formularz zwrotu. Wszystko jasne i zrozumiałe. Bardzo pomocne e maile z kodami i konstrukcjami krok po kroku.

26 de março de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Zachęcamy również do wypróbowania naszej aplikacji na telefon w której udostępniamy wygodne śledzenie przesyłki, dostęp do historii nadanych zwrotów i kody rabatowe na zakupy w wybranych sklepach :) Można nas znaleźć w Google Play oraz App Store

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wskazała mi Pani czytelny sposób na…

Wskazała mi Pani czytelny sposób na rozwiązanie problemu ze zwrotem zakupionego towaru. Przy Pani pomocy udało mi się to zrobić.
Dziękuję.

25 de março de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Zapraszamy ponownie w przypadku kolejnego zwrotu :)

Trochę cierpliwości

Trochę cierpliwości w zapoznaniu się z instrukcją wysyłki i poszło gładko ;-D

22 de março de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie w przypadku kolejnych zwrotów :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mój zwrot nie został nadany

Mój zwrot nie został nadany, ponieważ wykupiona skrytka miała mniejsze wymiary w InPost i nie zmniejszyła się do otwartej skrytki

19 de março de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dzień dobry, przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Zachęcamy w takim wypadku do kontaktu telefonicznego lub e-mail. Nasi pracownicy mogą zmienić rozmiar skrytki na większą. Przepraszamy za utrudnienia

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Chodziło o wymianę błędnie zamówionego…

Chodziło o wymianę błędnie zamówionego rozmiaru butów. Pozytywna reakcja firmy natychmiastowa: kontakt telefoniczny ze mną, zgoda na wymianę, przysłanie blankietu zwrotnego, z którego skorzystałam w ciągu godziny i na jutro spodziewam się zamówionych butów w dobrym rozmiarze :)
Rada? Poprawnie zamówić swój rozmiar. Natomiast jeśli się zdarzy, to nie ma zmartwienia - znajdziesz pozytywne wsparcie z drugiej strony. Serdecznie polecam!

17 de março de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za pozytywną opinię :) Pragniemy poinformować, że jako Wygodne Zwroty świadczymy usługę zwrotu zakupów do dowolnego sklepu internetowego w Polsce. Nie prowadzimy sprzedaży internetowej. Mamy jednak nadzieję, że proces zwrotu przebiegł bezproblemowo. W przypadku kolejnych nietrafionych zakupów zapraszamy na naszą stronę - WygodneZwroty.pl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo miła i profesjonalna obsługa

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, uważam ze ten portal jest mega przydatny i bardzo pomocny i wygodny przede wszystkim przy wysyłaniu paczek ja korzystam cały czas prowadząc swoją małą firmę, pozdrawiam serdecznie

13 de março de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Zachęcamy również do wypróbowania naszej aplikacji na telefon, zwłaszcza przy częstych zwrotach. Dzięki niej zwroty są jeszcze szybsze i wygodniejsze :) Można nas znaleźć w Google Play oraz App Store

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Za dłogo trwa potwierdzenie przyjęcia…

Za dłogo trwa potwierdzenie przyjęcia zwrotu.

13 de março de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dzień dobry, potwierdzenie nadania zwrotu w punkcie/automacie wysyłamy do 2 godzin od nadania. Jeśli jednak ma Pan na myśli przyjęcie zwrotu w magazynie sklepu to czas dostawy zazwyczaj trwa do 1 dnia roboczego jednak jest to uzależnione od pracy wybranego przewoźnika, na którą nie mamy bezpośredniego wpływu. W razie wątpliwości co do statusu przesyłki zachęcamy do kontaktu telefonicznego lub e-mailowego.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais