Yoolando Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har bestilt fra dem noen ganger får altid det jeg bestiller noenganger kommer bestillingen kjapt noen ganger tar det et par uker men er bare og planlegge bestillingen det er jo ikke dem som frakter de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Etter å ha bestilt gikk det lang tid, fikk ikke respons på eposter til yoolando. Etter å ha anmeldt dem her, tok dem kontakt. Super kundeservice, ettersom dem sjekket opp pakken, som hadde stoppet opp... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

bestilte 4 brett Coca cola med sukker og fikk 4 brett med Coca cola uten sendte så en mail om feilsendinga fikk da svar på dette etter et døgn om at de skulle da sende meg de riktige varer kostnadsfri... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det finnes utrolig mange nettsider i Sverige, Danmark osv som selger brus og godteri å jeg har prøvd flere av de. Jeg bestiller stort sett brus å da er Yoolando best på utvalg, kvalitet og pris(... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços Empresariais

Informação fornecida por fontes externas variadas

Selling fast moving consumer goods to customers all over Europe.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Excellent service at a good price

Excellent service at a good price. They are very reliable. I've used them a lot, even from Canada, to buy sportswear. I don't understand the bad reviews when they are extremely careful with the products and professional. I have literally used Yollando's service more than 11 times and have never had a problem.

8 de dezembro de 2025

Service

Sletta tidligere innlegg. Var frustrert over Yoolando en stund. Sannheten er at de strekker seg langt. De har prøvd å kontakte meg men hadde ikke mobildekning. De har nå gjort alt de kan og jeg er meget fornøyd. Fikk tilbake pengene pluss litt til. Kommer nok til å kjøpe mer fra de. Bra utvalg, bra priser og normal sett rask levering.

5 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her var det relativt kjapp levering

Her var det relativt kjapp levering. Tok rundt 1 uke fra bestilling til at varene var levert. Fant varene jeg hadde lyst på til svenske systembolags priser.
Kjappe svar fra kundeservice og ikke noe som helst og utsette på.

1 de julho de 2021

Resposta da Yoolando

Tusen takk for fine ordene, Mishca!💛 Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med våre priser og leveringsfristene. Vi håper du får glede av å handle hos oss i fortsettelsen også! :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varer returnert ved grensen...

Bestilte varer returnert ved grensen pga manglende dokumentasjon!! Hahahaha.. Fantastisk!!

25 de junho de 2021

Kære Thomas

Mange tak for din bedømmelse.
Vi har lige fået skrevet en mail til dig.
Pakken er nemlig kommet igennem tolden og er registreret inde hos PostNord.
Derfor pakken burde havde ankommet for lang tid siden.
Vi får sagen løst sammen nu her!
Du ønskes en fantastisk dag!
dit kundeservice team Netpris

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt fra yoolando 2 ganger.

Jeg har bestilt fra yoolando 2 ganger.
Første gang hadde jeg problemer med leveranse og fikk beskjed at de ikke forplikter seg til å informere kunder om det oppstår problemer, noe jeg synes er veldig rart så lenge det var de som først sender en mail hvor det står at varene er sendt og etter en god stund får jeg ny mail om at de beklager og at det har skjedd en feil hvor varene ikke hadde kommet med transporten som de først sa hadde blitt gjort..
Bestilte igjen for ikke så lenge siden å denne gang gikk det ganske så raskt, men problemet denne gang er at jeg ikke fikk alle varene jeg bestilte.
Jeg bestilte 2 bokser crazy candy frogs som har blitt byttet med 2 bokser karamell isteden, noe jeg synes er veldig irriterende siden det ikke var det jeg bestilte.
Har også sendt de mail for mange dager siden og enda ikke fått noe svar.
Advarer alle som skal handle her om å tenke seg om 2 ganger, ikke sikkert man får det man bestiller selvom man har betalt for det og om man skal klage så må dere regne med å få et svar at de ikke har plikt å si ifra om det skulle dukke opp problemer.

9 de junho de 2021

Kære Thor-Marthin

Mange tak for din bedømmelse.

Først og fremmest beklager vi problemerne med den første bestilling.
Selvfølgelig prøver vi, at informere kunderne lige så snart der opstår problemer med deres ordre.
Problemet til den tid var, at der var utrolig travlt og at vi derved ikke kunne informere kunderne.

Angående erstatningsvarer, så har vi den politik, at hvis vi mangler et bestilt produkt, så erstatter vi det med et lignende produkt eller med et produkt, hvilket du allerede har bestilt.
Denne process blev implementeret, fordi mange kunder blev sur, da vi ikke fik sendt varerne, men så ventede på et svar per mail.
Derfor denne process er blevet implementeret.

Kan se, at vi rent faktisk aldrig fik trukket pengene for de manglende bokser Crazy Candy Frogs.
Så erstatningsvarerne, fik du rent faktisk gratis.

Du har altid fået hjælp fra os af og har fået svar i rimelig god tid! Senest efter tre dage og så fik vi også problemerne løst.

Hvis du ikke synes, at problemet er blevet løst, så er du mere end velkommen til at skrive en mail.
Så gør vi alt hvad vi kan, for at vi løser problemet.

Uanset hvad ønsker vi dig en fantastisk søndag!

dit kundeservice Team Netpris

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig Kompensasjon og Kundeservice!

Varer ble bestilt 29.03 og ble levert 23.04!

Det var påske imellom men det er bare 5 dager. Min ordre brukte 21 dager og Yoolando mente 6-12 dager på sin side.

Når min ordre kom var varene skadet grunnet dårlig innpakning.

Post Nord måtte pakke om siden esken Yoolando brukte ikke var av bra nok kvalitet!

Red Bull brett emballasje var hel men masse bokser hadde merker fra slag.

Monster Brett og Sjokolade Boks var i veldig dårlig tilstand.

Måtte kaste 12 Monster drikke siden emballasje var ødelagt.

Dette gjaldt også mye av sjokolade grunnet skade.

Det gikk fikk i kompensajon fra Yoolando var 150kr for Monster og 164kr for frakt. Betalte over 600kr for varer som var mer eller skadet.

Dette gjør jeg ikke igjen!

Yoolando kundeservice prøvde og lokke meg til en runde til men et gavekort på 100kr!

Nei takk jeg sparer den energien til noe annet. I tillegg så er Red Bull billigere i Norge fant jeg ut hvis man bare bestiller et brett med 24. Yoolando tar mye i frakt og toll.

Jeg skulle ha sjekket Trust Pilot før jeg bestilte fra Yoolando! Aldri igjen!

28 de abril de 2021

Kære Kristoffer

Mange tak for din bedømmelse.

Har nu tjekket alt angående ordren din. Vi beklager at ordren din blev udleveret lidt for sent.
Dette kan desværre ske ind i mellem for få ordre, grundet toldreglerne kan det nemlig komme til forsinkelser i indfortoldningen, hvilke ikke kan blive forudset.
En af grundene til den lange ventetid har været at PostNord blev nødt til at ompakke pakken din. Da der blev registreret en skade, der bliver registreret en skade, hvis fragtmændene er kommet til at ødelægge noget af selve pakken.

Er enig med dig, at der blev pakket lidt for lidt emballage i, dette får vi selvfølgelig givet videre til lageret, at pakkerne skal pakkes meget forsvarligt.
Dog er det ikke en indpakningsskyld denne gang, men derimod en skade hvilken er blevet påført grundet dårlig behandling under transporten.

I forhold til de ødelagte varer, vi taler ikke om, at produkterne er blevet fuldstændig ødelagt! De har fået buler undervejs og to 0,5L Monster var kommet ud af selve Monster indpakningen. Dette betyder ikke, at disse er blevet fuldstændig ødelagt og slet ikke kan drikkes mere.
Uanset hvad har vi selvfølgelig med det samme, refunderet dig for alle fragtomkostningerne og ekstra 100kr for de Monster, hvilke vi gerne nævner igen, "kun" havde to buler.

Så fik du sendt os et billede af den ødelagte Boks chokolade, dog fik du sendt os et billede allerede førhen af denne boks, hvor vi kunne se, at alt for fuldstændig iorden med forpakningen, hvilket viser os at du prøver at snyde os. Plus at du fik sendt os et yderligere billede, hvor tre af Redbullerne har fået en bule, men stadigvæk sagtens kan drikkes.
Derved fik vi krediteret dig for yderligere 250NOK.

Derved synes vi, at vores kundeservice har gjort alt rigtig i denne sag og at du har fået en utrolig god behandling fra os af!
Uanset hvad ønsker vi dig en fantastisk dag og weekend!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har sjekket prisen på brennevin..

Har sjekket prisen på brennevin, og sammenlignet med vinmonopolet.
Det er helt hårreisende prisforskjell.
Sjekket 1 L Sapphire gin.
Yoolando: 678,99. Vinmonopolet: 499.99.
Her er altså Yoolando 179 kr DYRERE enn vårt eget Vinmonopol!
Yoolando: Det er helt utrolig!
HUSK å sjekke prisen før du handler.

31 de março de 2021

Kære Frank

Mange tak for din bedømmelse.
Grundet de nye toldregler er priserne blevet lidt dyrere og selvfølgelig vil du finde nogle af vores produkter også andre steder.
Når produkterne så er på tilbud andre steder kan det selvfølgelig godt være, at disse produkter vil være billigere et andet sted. Derfor er det for jer kunder også vigtig at få tjekket priserne. Dette gælder dog for alt hvad vi som forbruger køber.

Vi mener stadigvæk, at der kan spares rimelig meget i forhold til Norske priser.
Derfor det stille og rolig også bliver flere og flere bestillinger.

Vi ønsker dig en fantastisk dag og påske!
Med venlig hilsen,

Dit kundeservice team Yoolando

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Enten er denne butikken svindlere,eller…

Enten er denne butikken svindlere,eller har null kontroll.
dei skulle ikke fått lov til å ta i mot pengene på forskudd.

17 de março de 2021

Kære Terje

Mange tak for din bedømmelse.
Har tjekket op på sagen din, desværre blev der lavet en fejl nede på lageret.
Denne fejl sørgede for at mange pakker var forsinket, dette sker ikke igen.
Vi undskylder fejlen mange gange!
Angående den anden pakke, der har vi fuldstændig refunderet dig for de varer.
Så problemet er løst.

Vi beklager at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, hvis du vil give os en ny chance, så vil vi sætte utrolig meget pris på det!
Sådan at vi kan vise dig, at din oplevelse denne her gang ikke er normalt.

Vi ønsker dig en fantastisk fredag og weekend!
Med kærlig hilsen
Customer service Yoolando

Bestilte varer fra Yoolando 23.03.2015

Bestilte varer fra Yoolando 23.03.2015, Pengene ble trukket fra kortet men varene kom aldri. Fikk svar på mail at de er noe forsinket grunnet påske.(Antar de snart er ferdig med påskeordrer 2015).Ser ut som det fortsatt er slik. Heller ikke fått refundert penger og venter fortsatt i spenning på varene.

18 de novembro de 2020

Hej Thomas,

Mange tak for din bedømmelse.

Det går selvfølgelig slet ikke.

Kunne se, at vi to var i kontakt sammen, så vi håber at alt er blevet løst.

Hvis der stadigvæk skulle være noget, så venligst få lige skrevet til vores kundeservice:
customerservice@yoolando.com

Så får vi helt styr på sagen!
Uanset hvad ønsker vi en fantastisk jul og et godt nyt år!
dit kundeservice team Yoolando

scam

Bestilte 29. mars. ikke sett noe til varene eller fått svar på noen henvendelser. Styr unna, åpenlys scam.

21 de abril de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Takes too long to send the order!

It takes too long for you to send me my order! I know the COVID19 is a thing, but it is still no excuse to let down customers. I ordered from many other businesses and they were prompt at delivering the goods, despite the COVID19 crisis.
Why not give me and other customers a COVID19 notice along with the order, so that your customers would know not to expect a fast delivery? How would you feel if you were in your customers shoes?

Why refuse to answer me and why not give me my money back?! Get the hell over yourselves!!

***UPDATE***

I just recieved a package from Yoolando with the exact items I ordered from them, for free!
Wow! I never thought I'd recieve free items! I guess I'll give 'em a couple of more stars! XD

10 de abril de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig greier

Hei, jeg la inn en bestilling 27. mars og ble trukket for pengene med engsng. Jeg fikk orderbekreftelsen, men siden har jeg hverken fått oppdateringer på varen eller fra post nord. Jeg sendte de en mail nå ihåp om svar på når jeg kan forvente varene mine. Ekstremt treige og lite info og dårlig med opplysninger

7 de abril de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestillte 3 brett fikk bare 2.aldri…

Bestillte 3 brett fikk bare 2.Merklig. Står på kvittrtingen at jeg har fått 3.Kun 2 i pakken ...406 kr

18 de dezembro de 2019

Hello Stig,

thank you for your review.
I'm sorry to hear that your order was not delivered as expected.
Would you please send us your order number per Email, then we will of course have a look on your case and solve things out with you :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt og raskt levert på døra

Enkelt og raskt levert på døra. 7-10 dager.
Stemer alltid med bestillinger.

16 de novembro de 2019

Hello Christian,

thank you for your review.
So glad to hear, that everything went as it should.
We do wish you a fantastic friday and weekend.

Ikkje fornøyd

Ikkje fornøyd! Bestilte varer fra sida deres rundt 20. mai 2019. Varene kom aldri. Sendte mange mailer til dem der jeg spurte om hvor varene mine var, og om de i det hele tatt var sendt. Fikk ikke svar før jeg nærmest måtte true dem med å annmelde dem for svindel. Meget dårlig kundeservice. Etter mye om og men, fikk jeg til slutt pengene mine tilbake. Det kommer ikke til å bli bestilt flere varer der ifra, og anbefaler ikke andre å gjøre det heller!

6 de novembro de 2019

Hello Eivind
thank you for the review.
So sad to hear, that we missed many of your messages. We do apologize for what happened! I do understand that you don't want to buy from us anymore.
No customer should be treated like that.
We have upgraded our customer service and we do answering more serious now.
One more time, we do apologize for what happened.

Anyways we do wish you a fantastic day!

Bestilte 3 kolli

Bestilte 3 kolli. Kom etter ca 2 uker.
En del rot med post nord ang leveringen. Men det kom idag.
Men ellers bra😃

4 de novembro de 2019

Hello Beatrice,
thank you so much for the review.
Sounds not good, that there was problems with the delivery and with PostNord.... But we are so glad to hear, that you have got your package and everything was fine with the goods.
We do hope to hear from you again (of course only good things :D).
We do wish you a fantastic day :-)
Kind regard

Suverent bra!

Så bra! Var ute i god tid og bestilte favorittsnopet til jul, og det kom allerede etter bare en uke. Så glad! Men spørs om det er noe igjen til jul nå da 😄

31 de outubro de 2019

Hello there,

thank you so much for the positiv review. We are happy to hear, that your package got delivered after one week and that you are happy with our shop.
Send us please an email With the products you want to buy for Christmas. The email address is: customerservice@yoolando.com
We do wish you a fantastic day and weekend!

Your Yoolando customer service

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Noe leveringstid - men helt greit med så lave priser!

Var skeptisk etter ulike kommentarer, fikk varene etter 10 dager. Det er helt greit. Veldig billige varer, så får en heller godta at litt leveringstid. Pent og riktig pakket.

24 de outubro de 2019

Hello Jørgen,

thank you so much for the rewiev.
Sounds great, that you are happy with our prices and how we do pack the packages.
Regarding the delivery time, we do know about the issue and we are working on to get the shipment faster towards you. But it isn't that easy to get everything shipped so fast to Norway.
Because of that the delivery time is between 5-10 weekdays.

We do wish you a fantastic day :-)
Your Yoolando customer service

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais